G Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Дневникът ще бъде комедиен, нещо от сорта на Буркан с Мед и HIGH School. Тарикати ООД "Типичната българска фирма, или как да лъжем и мажем в условията на пазарна икономика?" The Cast Грухтиста - Главен фирмен съдружник. Основна фигура във фирмата. REICH - Главен фирмен съдружник и главен счетоводител на фирмата. Получава лоши нервни кризи преди месечните и годишни отчети. Olimpic - Главен фирмен съдружник. Живее "ларж" и харчи фирмени средства за хазарт безотговорно. Birov - Добър бизнесмен, но още по-добър лъжец и крадец. Инвеститор в компанията. Vichix - Главен следовател "Икономическа полиция", разследващ фирмата. The Pain - Новопостъпил кадър, който все още не знае къде се намира. Socki - Дългогодишен търговец и сътрудник, искащ да стане главен съдружник. Як хийл. hacky - Нает технически администратор от фирмата и бивш хакер. Външно лице, което гледа да извършва възможно най-малко работа, но да изпраща "тлъсти фактури" към финансовия отдел. G - Главен мениджър "Човешки ресурси". Фирмен психолог... има яка брада? neshev - Клиент на фирмата, загубил всичко заради несполучлива сделка. Редовно вандалства покрай обекта и гледа да вреди на бизнеса. Bizkit - Търговец във фирмата със сексуални и емоционални проблеми. Jimmy Page - Фирмен шофьор... "меко говорящ" добряк. HeadMaker - Главен конкурент на фирмата, виден плейбой и филантроп. Monteso - Търговец във фирмата, обещаващ кадър и гъзолизец. Dani_`be - Рецепционист. Sashundera - Гневен и недоволен от живота си техник на фирмата. Mr.3:16! - Шеф на охраната... корумпиран стероиден манЯк. ShwN - Надут адвокат на шефовете на "Тарикати" ООД. Daniel Faraday - Фактурист, който страда от обсесивно-компулсивно разстройство. The Legend Killer - Частен детектив на свободна практика, който редовно бива наеман от "Тарикати" ООД. tachii - Секретарка на шефовете. dr jack levine - Италиански моден дизайнер, често използван от фирмата. Djambazov - Търговец във фирмата. Добряк, приятел на The Pain.. iMMORTAL! - Търговец с наднормено тегло, който обича да похапва и да стои под климатика през летните месеци. Все пак е добър seller! The Best - Чък Норис Link to comment
G Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 ЕПИЗОДИТЕ ЩЕ СА МЕГА КРАТКИ, КОЕТО ВЕРОЯТНО ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ИМА КЪМ 100, 200... 300 ИЛИ МНОГО МАЛКО АКО СЕ ОТКАЖА? Episode 1 "Живота свършва, започва, стои статичен..." The Pain седна върху стълбите на вече бившото си даскало и се замисли над образувалата се ситуация... The Pain (замислен) "Така, учих, завърших, в България съм... какво следва? (Проблясък в бъдещето как главния герой лъска чинии в евтин ресторант) О, не... това не е за мен! (Втори опит.. проблясък в бъдещето как главния герой е преуспяващ дилър, но бива застрелян на връх 23-тия си рожеден ден, докато духа свещите на тортата) Fuck No, бате! Да видим, какво остана... самоубийство? Жалко, че съм страхливец иначе вече щях да съм на небето сред умрелите модели на "Виктория Сикрет", танцуващи само по ангелски криле!" В този момент до замисленият екс-студент се спря чисто ново BMW 760i, а от него изкочи Olimpic в лъскав бял костюм, видно пийнал... Olimpic (поглеждайки The Pain) "Хей, ти, хлапак... къде е партито!? Казаха ми, че днес има завършване и стотици студентки депресирано ще търсят бъдещето си в тази деградираща страна. А именно аз съм това зализано, фрашкано с пари, мазно, парфюмирано, стилно, пияно на боклук бъдеще ако чаткаш.. хехе! На правилното място ли попаднах, приятелю??" The Pain "Ами... да.. предполагам сте за тук. Просто следвайте миризмата на евтин парфюм, леко поведение и разбити родителски мечти." Olimpic "Хаха, забавно копеленце си бил.... знаеш ли какво, ето визитката ми, отбий се тези дни в офиса и ще ти намерим нещо. Сега забърши носните си секрети с ето тази патентована, маркова носна кърпичка, на която пише "Шеф си Олимпик!" и започвай да се веселиш. Най-веселите ти години тепърва предстоят, хлапак! The Pain взе визитката от новият си приятел и започна да я чете, докато Olimpic с бална стъпка навлезе в предверието на уни-то. ВИЗИТКА "Олимпик, Грухтиста и РЕЙЧ ООД" - Бъдещето е в твои ръце! aka "Тарикати ООД" - Тъпчем Ви, но нежно! Ди Бос, шеф на шефовете - Олимпик Лично Мото: "Бъди себе си, т.е. готин, комарджийски, алкохолизиран дегенерат" email: vcheraimahsex@gmail.com The Pain (Тръгвайки към вкъщи) "Тарикати ООД? По-измамно име не успяха ли да измислят... хъх, предполагам е по-добре от самоубийство?" Link to comment
Sashundera Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Така е по-добре да са по-кратки и по-чести (ако може) епизодите, щото понякога ме мързи да чета много. На WWE Creative и другите съм голям фен, нямам търпение и за този. ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
G Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 ^ Штъ` добавя дори тук. Ето, не съм дърто к`пле, разбирам че на младежта не и се чете, затова и ще са по-кратки. You rock, G! Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Dani_`be - Рецепционист. :D :D :D I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
G Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 ЕПИЗОДИТЕ ЩЕ СА МЕГА КРАТКИ, КОЕТО ВЕРОЯТНО ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ИМА КЪМ 100, 200... 300 ИЛИ МНОГО МАЛКО АКО СЕ ОТКАЖА? +18 Episode 2 "Вятър в прахта и обратното" The Pain застана пред сградата на съдружниците РЕЙЧ, Олимпик и Грухтиста, приготвяйки се за едно ново начало и предизвикателство в живота си. Той пое дълбоко въздух преди да навлезе във фоайето когато силно и безсрамно не му замириса на ла*на!? The Pain (Обръщайки се надясно) "Иххх.. Какво по..." neshev (Изхождайки се мазно върху автомобила на РЕЙЧ) "Йеааааааа... не бях с*ал така от месеци, братле! Тези копеленца вътре, дано им е сладко докато го чистят. (Поглеждайки The Pain) Не ме гледай така странно.. ще ти вземат всичко тия, ВСИЧКО! Тази долна сган! Махай се докато можеш и не им вярвай!" Изведнъж от сградата побягнаха заплашително няколко гарда, водени от шефа на охраната на "Тарикати" ООД - Mr.3:16! Mr.3:16! (Надувайки рейп уисълъ си) "Ма*ка ти, нешев.. долен боклук такъв! (Говорейки по радиостанцията си) Шефе, този нагльор Нешев току що се по*ра върху автомобила Ви! Ужасно безчинство!"Гласът на РЕЙЧ от радиостанцията: "Кайеннннннааааааа не!? Щях да се хваля на тъпаците Олимпик и Грухтиста днес! Хванете това лекенце и го доведете тук, ще си приготвя колана, с който бия сина си, че е по-дебел!" neshev (Вдигайки гащите и побягвайки) "Явно няма да има време да се избърша..." The Pain пое отново въздух, след като тълпата от луди хора премина покрай него и навлезе най-сетне в сградата, след което се отправи към рецепцията където Dani_`be пишеше любовни смс-и на една от секретарките. Dani_`be "Да, бебче, ще се видим в 8... ще те водя към главната атракция в лунапарка - "Данийската гондола", хе хе!" The Pain "Ъм, добър ден, търся г-н Олимпик." Dani_`be "Да и аз го търся, дължи ми пари, маниака.. трудно ще го намериш! Кажи какъв ти е зора и аз ще ти помогна."The Pain "Ами, каза ми да проверя за работа при вас... случайно да ме е споменавал?" Dani_`be "Щом не си модел с малък гъз, изкуствени цици и ниско самочувствие със сигурност не те е споменавал. Виж какво, човече, ще те свържа! Искаш да бъдеш свързан, Дани освен, че *бе и свързва.. виждаш ли имам телефон и такива простотии, аз свързвам хората, аз намирам това което ти е нужно в тежките моменти. Имаш късмет, защото съм дърт клюкар и знам, че точно в момента наемат нови кадри за търговския отдел. Ще те вземат и без това там са само наркомани и бездарници. Защо не седнеш в ъгъла и не попълнеш този екземпляр! Ето, куул, куул, Раз Ал Гуул! " The Pain (Вземайки формуляра) "Окей, какво толкова може да стане.. ще го попълня! Между другото някакъв луд се из*ра върху автомобил на паркинга!?" Dani_`be "ГОЛФААА???" The Pain "Не, май беше Порше.." Dani_`be "Пффф.. помислих, че някой е посегнал на немската ми машина. Поршето е на някой от шефовете, майната им на тези клоуни за пред теб, колко гнусна и грозна постъпка за пред тях. Айде беги да попълваш, че след малко ми свършва смяната и тряя да полея голото си тяло с уиски, докато мляскам задника на една мацка, която се нави най-сетне след месец обработка!" ... Link to comment
G Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 ЕПИЗОДИТЕ ЩЕ СА МЕГА КРАТКИ, КОЕТО ВЕРОЯТНО ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ИМА КЪМ 100, 200... 300 ИЛИ МНОГО МАЛКО АКО СЕ ОТКАЖА? +18 Episode 3 "Под масата" Най-накрая дойде и редът на The Pain да влезе в офиса на гл. мениджър "Човешки ресурси" и също така главен психолог на фирмата - G. The Pain (Влизайки в стаята и затваряйки вратата) "Здравейте, аз съм.."G "Влизай, момче, влизай, почувствай енергийната сила на тази стая! Успокой тези неприятни нерви и ми кажи защо мислиш, че трябва да си част от тази фирма и търговския и отдел? Защо тук, защо сега, защо в този живот?" The Pain (учуден) "Ами в кой живот трябва?..."G "Правилен отговор, кой друг ако не този, точно това искаме от нашите кадри! ТУК И СЕГА, да продават, да се раздават, да почувстват енергийния войн, който се намира дълбоко в тях! Има ли го, момче, има ли го този енергиен войн в тялото ти... чувстваш ли го!?" The Pain "По-странно нещо не съм чувал през живота си... но да кажем, че го усещам. Явно трябва да се правя на луд за да получа тази работа!?"G "Отново позна, приятелю, трябва да се "ПРАВИШ"! Как да се изразя по друг начин, да играеш роля, да бъдеш друг човек от момента, в който вдигнеш телефона до момента, в който го затвориш и създадеш нов клиент на дружеството. Само така се оцелява на подобно място, като се правиш на луд, като играеш роли когато ти се наложи, като изкарваш повече пари от другите! Мога ли да изискам това от теб или да викам следващия? Губиш ли ни времето, The Pain?" The Pain "Искам тази работа и ще направя всичко възможно за да я запазя, но искам да попитам какво точно ще продавам тук? Какъв е основният продукт?G "Мечти, приятелю, тук продаваме мечти на хора които не могат да мечтаят! Ние не произвеждаме нищо, физически нямаме производство, но продаваме боклуците на фирми, които не знаят как да ги продадат сами. Мислил си си, че да създадеш масажьор за зърна е добра идея... окей, няма проблеми, но просто продажбите ти не вървят добре тази година. Ето тук идваме и ние! Пример:Г-жо, здравейте! Обаждам Ви се от Олимпик, Грухтиста и Рейч ООД. Желая да ви предложа един невероятен нов аксесоар, който даваме на безценица в момента. Имайте предвид, че този продукт ще навлезе с огромна сила на пазара само до няколко седмици. Вие сте една от малкото класни дами избрани да пробвате иновативният ни продукт чудо преди той да бъде пуснат за масово потребление, само защото сте се абонирали за едно от нашите четива, за което сме ви безкрайно благодарни. Благодарим Ви за доверието, сега е време да Ви се отплатим, като Ви предоставим възможността да използвате невероятна технология, която е предвидена само за вас и още няколко внимателно подбрани дами! Кога желаете да организираме БЕЗПЛАТНОТО транспортиране на стоката Ви, г-жо? БУМ.. Fuck you! Държачът за цици, зърна, задници е продаден, синко! Енергийният войн изкача, посича жертвите си и се прибира обратно дълбоко в душата ти! Сега си ти, можеш ли да се справиш с това, или си до тук! Помисли 15 минути, ако дотогава не можеш да решиш, просто не можеш да решиш!" The Pain "Това... бе доста добро, а си мислих, че си поредният луд!" G (Слагайки изкуствената си брада) "О, определено тук сме луди за връзване, дано да станеш част от екипа ни, Pain! Сега ако ме извиниш, трябва да ходя да помагам на хора с много по-големи проблеми от твоя и моя... ако имаш нужда от психолог, не се колебай, довери се на Джи до самия край! ... Link to comment
ShwN Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Мен ма няма.. Ок, G, ок. Link to comment
G Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 ^ Повярвах в ЩИТ, братле! Добавен си. Link to comment
batistaheel Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 G, мога ли да получа кратка роля в дневника? Нещо от рода на измамен клиент, продавач на хамбургери..., все нещо може да измислиш. Link to comment
G Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 ^ Да, добавен си. Който иска да участва да ми драсне един PM! Link to comment
batistaheel Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Моят образ ще кърти! Благодаря, G! Link to comment
G Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 ЕПИЗОДИТЕ ЩЕ СА МЕГА КРАТКИ, КОЕТО ВЕРОЯТНО ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ИМА КЪМ 100, 200... 300 ИЛИ МНОГО МАЛКО АКО СЕ ОТКАЖА? +18 Episode 4 "Бъдещето на данъкоплатеца" Ръководството на "Тарикати" ООД се бе събрало на бизнес среща в meeting room-a на фирмата заедно с един от главните си партньори и инвеститори - Birov, познат от мнозина в средите като - "The Firm Slayer". Грухтиста (Свивайки си цигара) "Да, но статистиката не показва това, приятелю! Ако искаш да ни изчукаш в задниците поне имай доблестта да ни го съобщиш преди това в тъпите лица. Много добре знаем за прякора ти, много добре знаем за репутацията ти! Ако ти отпуснем тези пари няма да ги видим повече..." The Olimpic "Колкото и да мразя това грозно копеле до мен съм склонен да се съглася с него, инвестицията която се опитваш да осъществиш е непосилна за нас. Можем да изгубим всичко... а аз определено ще си тегля куршума ако нямам пари за пиячка и хазарт!"РЕЙЧ (Оправяйки вратовръзката си) "Ъм, не че е по темата... ама видяхте ли новото ми Порше, момчета? 550 к.с..." Birov (Отпивайки от кафето си) "Затова ви говоря, по дяволите!! Това има вкус на гъз! Една нормална кафе машина ли не успяхте да си купите след инвестицията ми.. играете го много семпло! Не искате ли "Тарикати" ООД наистина да бъде управлявана от тарикати? Аз ви помогнах в труден момент, сега ми трябва вашата помощ за да изкараме адски много шибани пари!! Не обичате парите ли, какво става тук? Да не би да попаднах в "Дневниците на принцесата" или друга подобна ге*щина? Никой не гледа вече ТУК И СЕГА, знам че ви е мото, но мамка му.. всеки гледа бъдещето си! Идват лоши, мрачни и студени времена, хора и ако не действате сега ще ядете супа от микровълновата като всички останали. Обмислете добре предложението и ми звъннете! Ето ви шибаната папка с финансовия план и другия път ще си нося кафе от вкъщи." Биров, пооправи костюма си, отпи от кафето отново, направи физиономия все едно пиеше диария и напусна залата демонстративно.. The Olimpic (замислен) "Какво мислите... ако направим това имам чувството, че този "Фирмен палач" ще ни върне в средновековието?" Грухтиста "Едно признавам, ако наистина се възвърне инвестицията ще се нанесем на Облак 9! Не ми се живее като Ганди цял живот, трябва май да поемем малко риск... но е добре и да се застраховаме!" The Olimpic "Рейч, какво мислиш?" Рейч (Натискайки копче на дистанционното си за колата) "(Пускайки силно 50 Cent - In da club) Йо, йо, из я бърфдей! Ето това е музика, копелета! Кайена е велик, бейби!" Грухтиста "Стига с този тъп Кайен.. добре впечатлени сме! Това е най-разумната ти покупка и ние сме тъпаци, сега може ли да ни обърнеш малко внимание!?"Рейч (Докато денси) "Пълни глупости! Чух всяка негова дума и вече знам какво пише в проклетата папка... едно голямо "FUCK YOU"! Аз не бих се доверил в никакъв случай.. но вие решавате!" След 20 минути: Грухтиста "Значи последно ще инвестираме, така ли? Доверяваме се на Биров?"The Olimpic (Мислейки си за бяла яхта, на която има надпис "Шеф си Олимпик") "Hell YEAH!" РЕЙЧ (Мислейки си за кайена в болница, докато се раждат от него малки кайенчета) "ДА!!... а и оставете ми ремайндър на мейла да спра с наркотиците!" ... Link to comment
batistaheel Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Хаххаахха, още един силен епизод. Липсата на коментари може да обезкуражи G да продължи дневника. Рейч (Докато денси) "Пълни глупости! Чух всяка негова дума и вече знам какво пише в проклетата папка... едно голямо "FUCK YOU"! Аз не бих се доверил в никакъв случай.. но вие решавате!" Link to comment
G Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 ^ Няма, няма, върви си с пълна сила! Който му е интересно да чете, ще го завърша тоя. :D Link to comment
G Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 ЕПИЗОДИТЕ ЩЕ СА МЕГА КРАТКИ, КОЕТО ВЕРОЯТНО ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ИМА КЪМ 100, 200... 300 ИЛИ МНОГО МАЛКО АКО СЕ ОТКАЖА? +18 Episode 5 "Къде попадна, агне?" Ейч Арът G заведе новият търговски сътрудник на Грухтиста, Олимпик и Рейч ООД - The Pain до новото му работно място. G (Размятайки една папка) "Ето, момче, тук е кошера на работните пчелички. Добре дошъл! Оставям те в добри ръце, това е Socki, той е старото куче на търговския отдел... но е мега досаден, затова гледай бързо да свикнеш с работата за да не ти се налага да слушаш брътвежите му!Socki (Показвайки среден пръст на G) "Майната ти, говедо! Върви да интервюираш олигофрени и чикиджии в тъпия си източен офис, само за това ставаш!"G (Тръгвайки към вратата) "Помни, че трябва да минеш първо през този източен офис за да те повишат в тази фирма, приятелю. Грижи се сега за агънцето и по-малко разсъждения, плс!"Socki "Капут... (Поглеждайки The Pain) Пиеш ли?"The Pain "Да... предполагам. Вчера си сипах една водка за кураж."Socki "Залагаш ли като дегенерат, козиш ли, харчиш ли, лазиш ли по канавките, смъркаш ли, тъпчеш ли наемките?"The Pain "Предполагам.. не схванах половината сравнения, но да кажем, че ги правя тия простотии?"Socki "Спокич, значи ставаш! Правиш ли всичко това в извънработно време няма да се побъркаш. Тук процедурата е проста.. отваряш си мейла, изпращат ти продукти, продаваш ги на хората от списъците оставени на бюрото ти, които ще се обновяват всеки ден. Носят ти ги от call center-a всеки ден в 08:00. Пласираш продуктите чрез телефон, ако ти трябва допълнителна информация за тях имаш интернет. Артикулите, които ти изпращат всеки ден на мейла са на фирми, сключили предварително договор с нас. Те искат да им продаваме глупостите, защото са точно това... ненужни на хората глупости. Колкото повече продаваш, толкова повече ще ти се мазнят шефовете. Ще си като онзи тъпак ето там, виж това копеле (Насочвайки вниманието на The Pain към Monteso)." Monteso (Обикаляйки из офиса с телефон в ръка) "... вървят в момента като топъл хляб, Гари! Като топъл хляб! Ако се ангажираш за 100 бройки, печалбата ще е страхотна като ударят пазара. Да, окей, ще се чуем тези дни за да уговорим договора! Чао, бейби! (Затваряйки телефона) КОШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ!!!! Тройка, бейби! ТРОЙКА!!! Майкъл Джордан на продажбите, Майкъл Джордан, мамка ви! Socki "Шибан гъзолизец! Както и да е.. това е пич, можеш да се захващаш за работа! Ако ти трябвам, майната ти! Ако искаш кафе, вземи си сам шибаното кафе от кухнята! Ако искаш цигара... всъщност имаш ли, че ми свършиха?"The Pain (Вадейки цигара) "Да, ето братле."Socki "Велик си, ще излезеш пекан! Сега ми донеси и шибано кафе, новак!" ... Офисът на Рейч:Рейч (Говорейки по телефона) "Трябват ми способностите ти! Парите нямат значение, изпрати ни фактура като си готов. HeadMaker, Birov! Единият ни съсипва бизнеса, другия е на път да го стори.. трябва ми информация, приятелю. Разрови се, намери ми малко финансова мизерия... намери ми нещо, което да дам на данъчните, знаеш, като миналия път! Можеш да се справиш нали?" The Legend Killer (по телефона) "Ти плащаш, аз ги хващам! Нямаш проблеми, спи спокойно!"Рейч "Велик си, бате!! (Затваряйки телефона и вдишвайки голяма доза кока) Мамка му проста това влезе лошо!" Link to comment
Dani_ebe Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Бащата на всички дневници се завърна.Ролята ми надвишава тази в in da real life you know.. Link to comment
G Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 ^ Не си слагай толкоз катилски никове, хората се объркват! Link to comment
Dani_ebe Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Сложиха ми го....насила Link to comment
Djambazov Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Хахахаахах, евалата G, смял съм се с глас на всеки един епизод! Браво! Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Последните два епизода определено вдигнаха нивото доста, а четвъртият беше най-добрият. Посмях се доволно колко големи малоумници сме аз, Рейч и Грухтиста и как дадохме парите си на този кавал Birov, мислейки си за коли, яхти и т.н. Все пак разчитам на Рейч да събере информацията за Birov и да успеем да си върнем скъпоценните ни парички. Дневникът е силно повлиян от The Wolf of Wall Street, в което разбира се няма нищо лошо. Все пак филмът е на любимия ми режисьор Мартин Скорсезе, а пък дневникът е на любимия ми автор на дневници G, така че комбинацията е перфектна. Link to comment
G Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 ЕПИЗОДИТЕ ЩЕ СА МЕГА КРАТКИ, КОЕТО ВЕРОЯТНО ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ИМА КЪМ 100, 200... 300 ИЛИ МНОГО МАЛКО АКО СЕ ОТКАЖА? +18 Episode 6 "Реализъм без активизъм." Рецепцията на "Тарикати ООД": Dani_`be (Пишейки поредната доза смс-и, когато секретарката на шефовете tanchii минава покрай него) " (Възторжено) Хей.. как сме днес! Много си красива!" tanchii (Отминавайки пренебрежително) "Иска ти се, рецепционистче. Пратила съм документи за обработка, погледни ги! Стига мързелува!" Dani_`be (Поглеждайки пак към I-Phone-a си) "Все ме реже това момиче... ще гледам аз документи, да не съм умен!? .. това не излезе много добре!" В този момент телефонът на рецепцията най-сетне звънна и създаде малко работа на Дани, който с мързеливо, отнесено движение едвам успя да го вдигне... Dani_`be "Мамка му и слушалка... Грухтиста, Олимпик и Рейч ООДддд беебесфаксфкса, Дани на телефона? ПФфф... Кажете!?" Vichix (Главен следовател икономическа полиция) "Стига си мънкал, сополанко! Веднага ме свържи с шефа ти - Олимпик. Вичикс, главен следовател икономическа полиция... и едно лошо копеле е на телефона!" Dani_`be (Спечен) "Fuck me..." ...Офис на The Olimpic:The Olimpic (Вдигайки телефона, докато гледа сутришната си доза порно) "Да... кой е по дяволите? Какво има?" Vichix "Доста професионално няма що. Vichix, икономическа полиция! Най-сетне получих разпечатка от юнските транзакции по сметките ти, лъжливо копеле! В кърпа си ми вързан... ти и смотаната ти фирмичка отиват за дюли! Приготви си топли и раирани дрехи, определено ще ти трябват там където ще те пратя, задник! (Затваряйки телефона)"The Olimpic (Ставайки по гол гъз зад бюрото си) "Какв.... този шибаняк!?!?! Мамка му, трябва ми нещо силно за пиене! Трябва ми.. трябва ми, Рейч! (Провиквайки се) КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ Е РЕЙЧЧЧЧЧЧ... тъпаци, някой да ме свърже веднага!!!"tanchii (Влизайки в офисът) "С кайенът е на някъде."The Olimpic (Блъскайки по бюрото) "ТЪПИЯТ КАЙЕННННННН!!!!" tanchii (Гневно) "По-добре се въведи в ред, имаме клиенти! И стига вика, не те ли е срам малко!?" The Olimpic (Слагайки на бързо гащите си) "Извинявай, прекъснаха ми сутрешния ритуал! Ще се реванирам после! Сега трябва да намеря тъпака, Рейч." ... Търговски отдел на "Тарикати" ООД:Monteso (Четейки сутришните новини) "Пууу.. тоя Лудогорец, мажат! Гледай какво става, красива работа, красиви хора!"Bizkit (Гледайки към новака The Pain) "Това ли е новият? Прилича на чикиджия..."Monteso (Поглеждайки учуден) "Ти нямаше ли сексуални проблеми? Точно ти да го кажеш.."Bizkit "Малко си падам Фасбендер от филма Шейм, но поне не съм душевен чикиджия... само физически!"Monteso "Добре де, винаги ми е било интересно.. как така не можеш да се контролираш сексуално? Какво толкова се случва с теб вътрешно, че чак да не можеш да се въздържаш. Според мен това е лудост, човече!"Bizkit "Болест си е, брато! Болест! В началото се кефих, но когато се събудиш в 5 сутринта в гей клуб, с вибратор в ръка, до купчина голи мъже, пиян като кирка разбираш, че работата не е добре! Аз дори не съм гей!! Трудно се контролирам... G ми помага много с неговите философски глупости, но видя ли нещо под формата на женски задник, просто си губя акъла! Хайде да работим, че стана време за обяд.." Monteso "Луд си, бате! Хайде към телефоните.. хаха" ... Някъде из улиците на София:Грухтиста (Оглеждайки се) "Окей, най-сетне мога да ти обърна малко внимание... кажи какво те мъчи?" HeadMaker (Появявайки се от черна лимузина) "Трябва отново да си поговорим за фирмичката ти и най-вече за досадните ти партньори!" Link to comment
Sashundera Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Искаме още! ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.