Jump to content

Кога започнахте да гледате кеч?

nWoHulkster

73 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

От години насам не е имало подобна анкета във форума. Да видим какво ще покаже.

П.С. Не се пита дали все още гледате, а кога сте започнали.

Трябва да е било 99-та. Знам, че бях първи клас, и ако не ме лъже паметта BTV още беше Ефир 2. Ма това ми е някакъв мъгляв спомен като цяло. В последствие ми купиха компютър, и доста популярна стана p2p програмата Emule. По онова време чрез нея всеки можеше да споделя файлове, но без торент. Там колко кеч съм изгедал не е истина.

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Роден съм в публиката не кеч шоу, со преди 1995!!!

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Миналата година случайно попаднах на някакво шоу по BTV Comedy, в което двуметрова чернилка драйфаше около някакъв ринг, както и в една каубойска шапка. Стори ми се много забавно и започнах да гледам редовно шоутата на WWE. :)

The Big Red Machine

От есента на 2000 година, когато започнаха да дават WWF по bTV. Тогава беше голяма мания по кеча, в която и аз бях въвлечен. След като си прекарах по-късно интернет изгледах и по-интересните неща от 1999 и 1998. Сега като се замисля, ако не беше Attitude era-та, а сегашната "ера", едва ли бих се зарибил така по кеча. Но веднъж грабне ли те, след това колкото и да е слабо, трудно би те отказало.

:cool:

2000/01 нямам точна идея, но помня че в петъците спях на обед в детската, че да гледам кеч вечерта. После бая време го бях спрял, докато не чух за Pipe Bomb-а на Пънк.

Indiana Jones™

Когато започнаха да дават WWE по БТВ през 2000 г. Тогава кофтито беше, че не даваха ППВ-тата. След това като го спряха през 2002 г., още нямах нет да си го тегля и оттогава до 2005-та, когато почнаха да го дават по ГТВ, не съм гледал нищо. След това до ден днешен гледам.

Ами гласувах се 2000 година, но фактически не помня, от толкова време следя кеча, като малък гледах само по тв WWE, още съм млад доста, така че не мога да кажа, че следя кеча от доста време, защото няма и 15 години, като си направя справка с ЕГН-то. Веднага след като поотраснах зарязах WWE, прехвърлих се към промоции далеч от Америка, а в момента гледам чат-пат турнирите в WWE и някое шоу. Това не значи обаче, че бих се отказал от кеча, винаги разпускам с някои турнири от различни страни и класики от едно време, поне два-три пъти в седмица, стига да ми стига времето, а и сега след като ми омръзна да следя футбол, а и нямам време, след музиката, най-обичам да си пусна някое кеч шоу.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Редовно от 2001-ва, някъде покрай WrestleMania X-7. Имам спомен, че съм засичал мач между Енгъл и X-pac (ще прощавате липсата на спойлер-таг) няколко месеца преди това, но не знам дали е било 2000-та или 2001-ва. По-скоро второто, защото Енгъл май не беше шампион. Реално първото шоу, което съм абсолютно сигурен, че съм гледал цялото, е RAW-ът след Мания, в който Остин и ННН пребиха Скалата в клетката по време на реванша за световната титла. Оттогава се почна манията, редовното гледане, списанията, а и заради Taker/Kane vs. Austin/HHH feud-a станах фен на първите, та ме държи в известна степен и до днес.

От 2005 до ден днешен с малко прекъсване през 2007 тъй като ми отрязаха кабелната, а все още нямах комп.

7778426V.png

1999 баш в началото. Royal Rumble даваха тогава не си спомням телевизията българска ли беше или не, даже не си спомням дали не беше и някакъв обзор. Помня, че гледах X-Pac vs Gangrel. От тоя втория тръпки ме побиваха, особено като чуех theme song-a му :D Помня и победителя от мелето и как бяха били Остин преди самия Royal Rumble mach. Другото ми е тъмна Индия.

Спомням си,че започнах да гледам кеч през 2001 година(по БТВ),когато започна да се заражда враждата между the alliance и WWF и си спомням,че беше супер,а не като днешните PG фекалии!

2000-ната. Имах немския Евроспорт и го бях хванал някъде по време на враждата между Angle и HHH.

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Защо не мога да дам гласа си? :ph34r:

Вероятно е, защото си младши потребител, те имат намалени правила - не можеш да гласуваш, да даваш минуси и плюсове. Като станеш потребител ще можеш.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Като не вземаме предвид wwf ерата по кур за БТВ - 2005 година Summerslam/ Еди Гереро срещу Рей Мистерио за бащинството над детето на Рей.Беноа предаде Орландо Джордан за ~20 sec.Тогава и се регистрирах тука.Cute story of my life...

2005/2006 някъде, първо по интернет гледах някви клипчета и след това почнах по GTV редовно до 2007, някъде след Wrestlemania и спрях защото ми омръзна.. края на 2009та отново започнах и до ден днешен. 

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

През 2006 хванах сегмента с Острието и Лита на леглото.... та ми стана интересно и го следях по GTV. После когато махнаха GTV имах кратка пауза, след което започнах да си го тегля.

Яко е да си от BWC!

Мисля че през 90 и някоя за пръв път по някакъв канал бях гледал WCW Nitro иначе когато го даваха по btv вече го загледах редовно. После като го спряха дълго време не го гледах или само отделни шоута по GTV като го даваха. А сега вече не го гледам само преглеждам резултатите и така.

• 1 month later...

Помня, че започнах малко преди WM19. Беше 2003 година, след това 2004 имах кратка пауза около 1 месец и след това пак започнах и не съм спирал до ден днешен.

We must secure the existence of our people and a future for white children.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...