Jump to content

Нов проект: "Поглед в миналото..."


Apex Predator

  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Apex Predator

Здравейте, понеже сезонът в NFL е към края си, си помислих, че е време отново да се захвана с някоя и друга статия на тема кеч. Понеже ми се задават няколко свободни седмици, а имам доста материал реших да се захвана с нов проект, със звучното име "Поглед в миналото" :D

 

Самата идея е в поредица от статии да обхвана пълните кариери и най-добрите моменти на различни суперзвезди на WWE от близкото... а и от не толкова близкото минало. Ще се старая да обхвана всички значими периоди, успехи, провали, пикове и спадове през годините им на ринга. Освен най-известните имена съм се постарал да има и кечисти, които не са обсъждани толкова надълго и на широко из форума и човек може да се научи нещо интересно за тях.

 

Първата статия от поредицата е почти готова и ще бъде публикувана в най-скоро време, но не съм решил кой да е човека, за когото да се потрудя след това. Затова съм сложил една скромна анкета горе, за да разбера какви са нагласите на четящите и за кого ще ви е най-интересно да четете след това. Та... топката е във вас. Ако имате интерес към някоя определена суперзвезда, която не фигурира в анкетата (все пак не мога да сложа 100 имена горе  :)  ) не се стискайте и споделяйте, а аз ще се постарая да намеря достатъчно материал по поръчката ви :)

 

 

пс: Заедно с това ще се захвана и с още една рубрика - WWE Класики, която ще представлява поредица от статии, в които да си припомним някои от най-великите мачове и моменти в историята на WWE/F, но на първо време тя ще е с по-малък приоритет.

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

DDP is the man! И без това има достатъчно статии за легенди на WWE, време е да видим материал и за една от големите легенди на WCW. Поздравления за труда.

Link to comment

Legion of Doom - за този стейбъл почти нищо не знам, освен, че Animal  - последният член на стейбъла махна боята от лицето си и после потъна в забвение. :)

Link to comment

LoD не са stable, ами отбор (a.k.a. tag team). ;)

 

И да, и не. ;) Оригиналният стейбъл е бил в Georgia Championship Wrestling в началото на 80-те и наистина е включвал Road Warriors, Jake Roberts, The Sheik, King Kong Bundy и други големи звезди. Когато Animal и Hawk отиват за пръв път в WWF, федерацията по някаква причина не иска да използва името "Road Warriors" (може би заради филма с подобно име), затова и кръщават отбора на стейбъла, в който са били двамата някога, т.е. Legion of Doom.

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Brian Pillman и LoD са добри варианти които биха ми били интересни за четене, ако направиш статии за тях. А в анкетата гласувах за друг, защото бих се радвал да се направи подобна статия освен за тях и за Mike Awesome.

Link to comment

Гласувах за Триш или Лита. Иначе бих се радвал да прочета нещо повече за Хардкор Холи и Райно.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...