neshev Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Date: December 28, 2013Venue: MGM Grand Garden ArenaLocation: Las Vegas, Nevada ЦитатаЦитата Main Card (on Pay-Per-View) Chris Weidman (10-0) © vs. Anderson Silva (33-5) (UFC MW Title) Ronda Rousey (7-0) © vs. Miesha Tate (13-4) (UFC Women's BW Title) Travis Browne (15-1-1) vs. Josh Barnett (33-6) Jim Miller (22-4, 1 NC) vs. Fabricio Camoes (14-7-1) Dustin Poirier (14-3) vs. Diego Brandao (18-8) Preliminary Card (FOX Sports 1) Chris Leben (22-10) vs. Uriah Hall (7-4) Gleison Tibau (28-9) vs. Michael Johnson (13-8) Dennis Siver (21-9) vs. Manny Gamburyan (13-7) John Howard (21-8) vs. Siyar Bahadurzada (21-5-1) Preliminary Card (Online) William Macario (6-1) vs. Bobby Voelker (24-10) Robbie Peralta (16-4) vs. Estevan Payan (14-4) Link to comment
parcaleste Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Роузи срещу Тате звучи... на инцест. :? Link to comment
BiZkiT Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 СИИИИИИИИЛВА ШАМПИОООООООООН Напред, напред, напреде черните Напред за победа за стойчо и кюрда! Хайде, хайде чернилки дайте всичко за нас Да запеем дружно песента за негрото в нашите сърца Има, има истина една тя е само Андерсон Силва Негри сме, горди сме само Силва обичаме Негри сме, верни сме САМО ПАЯКААААААААА! Link to comment
gboy Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Странно, че почти никой не говори за Браун - Джош Барнет, а този мач ще определи следващия претендент в тежката. Някак си стискам палци на Барнет, ще ми се да го видя срещу Веласкез, макар да не вярвам, че има шанс за пояса. Пак ще си е малък марк аут момент . Link to comment
dr jack levine Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Слаб хиил ми е Ронда, много преиграва. I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
HEIDENREICH Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Ronda Rousey Слабост ми е това пиче. Много наблъскана карта, аз също стискам палци на Джош Барнет ( което драстично сваля шансовете му за победа , освен GSP с неговите вечни десижъни , за който викам едно 90 % пада). Интересен главен мач има интрига за крайния изход. След като GSP се оттегли и окончателно отпадна шанс за мач между шампионите , с интерес бих гледал Силва срещу Рой Джоунс , колкото и последния да е остарял и да е далеч от това което беше.Поне боят ще е атракция . Link to comment
THE ENEMY Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Не следя много UFC, a и MMA като цяло, но гледах последния сезон на tuf и се зарибих да гледам и това шоу. Роузи и Тейт имат силна вражда, която успя да ме заинтригува. Роузи ми е по-симпатична от двете и ще викам за нея. Тая Тейт се държи типично по к*рвенски и като някакво малко лапе само се заяжда, но поне на мен ми изглежда, че е респектирана от физическата сила на Роузи, която пък е много сериозна и дисциплинирана, а освен това не търпи да се е*ават с нея, все качества с които ме спечели. Да не говорим, че е и доста привлекателна, което досега не съм смятал, че е възможно за жена която може да ме нокаутира с два удара, а тя определено изглежда като такава. Та, стискам палци за Ронда и се надявам психологическите атаки на Миша да не са и повлияли, пък и трябва да и е ясно, че винаги ще има такива к*рви, които ще се опитват по подобен долнопробен начин да привличат вниманието към себе си, което иначе никога няма да имат. Друг мач от card-a който също ми прави впечатление е Силва срещу Вейдман. Както вече отбелязах, не следя много UFC и бях шокиран когато разбрах, че Силва е загубил титлата си. Периодично следя враждите на Сонън и помня, че Силва беше някакво животно тогава (когато враждува със Сонън), но пък и ми стана приятно, че Силва е загубил, не само защото това прави дивизията по-интересна, но и защото когато Сонън падна от него ми беше гадно. Така, малко по малко, може и да се зарибя и по-сериозно към гледането на UFC. Link to comment
gboy Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ронда е абсолютен феномен - всичките и победи са на най-високо ниво, в първия рунд, с една и съща техника. Не мисля, че изобщо може да се търси еквивалент на подобно нещо в бойните спортове. Е, Нешката, ако се сеща нещо - да каже, но на мен не ми хрумва пободно. От една страна трябва да се вземе предвид, че все още женския ММА е много недоразвит. Има някоклко по-популярни имена, но като цяло в женската дивизия няма особено подготвени бойци така, както е при мъжете. Все ми се струва, че Миша ТЕйт този път няма да се даде така лесно. Поне армбара трябва да го избегне, иначе отиваме към комедия. Ронда е по-добрият боец и предполагам, че ще вземе мача, но трябва да я видим вече да започва втори рунд. И аз съм надъхан за мача покрай цялата вражда в TUF и изобщо. Главният мач е абсолютна мистерия - всичко зависи от това как ще излезе Андерсън Силва - пак ли ще се лигави, наистина ли е решил да се бие сериозно или вече ептен му е писнало и в момента в главата му е мачът с Рой Джоунс. Паяка е много особен човек и многократно е показвал, че е способен на всичко в клетката. Когато е надъхан, както беше слещу Сонън - да не си му насреща, но сега ми се струва, че вече просто е уморен и коланът е започнал да му тежи. Спомням се как вместо да поиска реванш веднага след мача, заяви, че повече няма да се бие за титлата - това е показателно за мен. Натиснаха го Дайна и UFC за реванш, но доколко го е приел насериозно ще видим чак когато влезе в клетката. Пък и дори да е сериозен, Уайдман не е никак лош боец и има абсолютни шансове да си защити пояса - корав борец е, здраво удря на крака. Може би просто времето на Адерсън Силва си изтече вече, наред са другите. Link to comment
OyeaH Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Аз лично нямам търпение. Доста стабилен кард и ще се гледа с интерес. Съгласен съм, че Ронда е феноменална, тя е истински професионалист и атлет, но ми дойде доста неприятна покрай TUF и целия цирк с Миша. За мене мача е ясен, но си стискам палци за Тейт. Барнет много се надявам да победи Браун. Имам очаквания за доста хубав бой, дано станат нещата. Барнет ако бие после може да пребие и Роган от кеф, че миналия път му се размина МЕ - еми очаквам победа на Крис. Паяка е шибана легенда, но на всеки му изтича времето все някога (GSP anybody?). Всички говорят колко надъхан ще е Силва - ОК, съгласен съм. Но колко ще е надъхан Уайдман? Link to comment
torex Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Паяка ще премаже Уайдман в първия рунд още ... От мен сте го чули края на мача It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
OyeaH Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 ^ Stay classy, champ Иначе нещо на мен ли ми има, или на кантара Ронда изглеждаше...женствена? Link to comment
neshev Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 Цитата Main Card: Chris Weidman (184) vs. Anderson Silva (185) Ronda Rousey (135) vs. Miesha Tate (135) Josh Barnett (252) vs. Travis Browne (242) Jim Miller (156) vs. Fabricio Camoes (156) Dustin Poirier (146) vs. Diego Brandao (153*) Preliminary Card: Chris Leben (185) vs. Uriah Hall (185) Gleison Tibau (156) vs. Michael Johnson (156) Dennis Siver (145) vs. Manny Gamburyan (146) John Howard (171) vs. Siyar Bahadurzada (171) William Macario (171) vs. Bobby Voelker (171) Robbie Peralta (145.5) vs. Estevan Payan (145) *Diego Brandao missed weight by a huge margin. It appears he won't even try to make weight. Link to comment
neshev Posted December 29, 2013 Author Share Posted December 29, 2013 RONDA IS #HEEL. Link to comment
neshev Posted December 29, 2013 Author Share Posted December 29, 2013 WOOOOOOOOOOOOOOOOW............ Link to comment
lordlosh Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Да *** много неприятна контузия за Силва и това май ще му е краят .... Барнет и той се изложи стабилно .... Ронда ме изпълни и за мен това беше мача на вечерта. Link to comment
Fegri Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Това, ако не се лъжа, е много лошо счупване.Поне година сигурно ще е аут , а, и вече е на възраст човекът. Link to comment
gboy Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Дотука беше Паяка ... Така да се огъва крак след шут съм виждал само на някакво клипче в интернет в някакъв кик-бокс мач. И дори там не беше толкова брутално. Андерсън вече е на години и няма за кога да се оправя тепърва, пък тогава да се връща. Е, вероято след година или две ще се върне за някакъв "суперфайт" там с някоя легенда, за да обере маса кинти, но абсурдно да говорим за нещо друго. Миша Тейт затрудни колкото можа Ронда, но още втория рунд издъхна. Има една жена, която може да бие Раузи и всички знаем коя е тя, но Ронда много отдавна показа, че няма никакво намерение да се бие с нея и така и ще си остане. Ще видим Кат Зингано дали няма да направи нещо, но се съмнявам. Иначе мача на вечерта - и аз съм на това мнение. Барнет се изложи, вярно е. Но и Браун вече показва класа и ще е интересно да го видим срещу Веласкез. И без друго в момента няма реален претендент, така че това ми се струва най-вероятното. П.С. Ега ти къде му отхвръкна крака на Уайдман, смЕтай какъв шут му е набил Андерсън Link to comment
Apex Predator Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Операцията е минала успешно и засега не се предвижда втора. Според Сандърс контузии от този тип отнемат от 3 до 6 месеца за възстановяване, но както споменахте, тук роля играе и факторът възраст. Много жалко за Андерсън, надявах се да го видя как се пенсионира с титлата в ръце, но явно не е било писано. Едно обаче е сигурно, светът на ММА вече няма да бъде същият след евентуалното му оттегляне. А и след това на GSP. Все пак съм щастлив, че именно човек като Уайдмън успя да вземе титлата на Паяка. Все още е млад и може да се развива толкова много. Има страхотен потенциал. А в момента поне на мен най-много ми се иска да го видя да защитава пояса срещу Мачида. Според мен ще бъде стрaшен сблъсък. [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
BiZkiT Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Я обяснете, че аз не разбрах. Велазкес е контузен и титлата вакантна ли е? Или ще видим Травис вс. Вердум и победителят ще игаре с Кейн? Link to comment
gboy Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Я обяснете, че аз не разбрах. Велазкес е контузен и титлата вакантна ли е? Или ще видим Травис вс. Вердум и победителят ще игаре с Кейн? Май второто. Вече как ще обявят титлите, дали ще има временен шампион - не знам, но както и да го направят, победителя от Вердум - Браун ще играе с Веласкез после. Link to comment
BiZkiT Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 След като се гледах малко по-внимателно main event-a видях, че за пореден път нещата в живота не се случват случайно. Отново имаше намеса от масоните, отново ни беше отнет кефа! Повече от ясно е кой контролира целия свят! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.