Jump to content

UFC Fight Night 33 - Hunt vs. Bigfoot


dr jack levine

Recommended Posts

dr jack levine

453px-UFC_Fight_Night_33.jpg

 

 
Preliminary card (Fox Sports 2)
 

 

Поствам директно с резултатите, предполагам вече всички са го гледали.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Rua със зверскиО нокаут...

Иначе МЕ беше екстра, много здрави и 2мата, голямо шоу с хубав резултат, никой не заслужаваше да загуби.

Link to comment

Да си призная, очаквах, че БигФуут ще победи без особени проблеми. Марк Хънт е животно, но просто им се струваше, че не е от тая класа. Не знам за кой съм сбъркал - за него или за Силва. Все ми се струваше, че бразилецът е от големите играчи в тая категория. Важното е, че неправиха тоталната класика двамата, иначе не мисля, че е сериозно да се говори за това някой от тях да е претендент в момнта. Просто Веласкез е с класи отгоре.

 

От друга страна шампионът няма да може да се бие година близо, така че знам ли. Може би за интерим титлата имат шанс да влязат в битката. Единият със сигурност ще е JDS, но кой ще застане срещу него не се знае. Най-вероятно победителят от Барнет - Травис, но винаги може да стане сакатлък - я да се контузи някой, я нещо такова. Ще е тотален марк аут момент да видя Хънт в мач за титлата, но не се надявам много, пък и не заслужава, няма какво да се лъжем. :)

 

Шогуна е класа и дори вече като ветеран продължава да прави луди работи. Страшен нокаут, но засъжаление допусна един (за мен поне чист) fluke срещу Чаел Сонън и вече просто ми се струва абсурдно да се върне в борбата за титлата. Пред него има толкова много хора, че е несериозно да се мисли, че Руа може някога пак да излезе в мач за пояса. Трябва да навърти едно кило победи. Може би е време вече и при него като при Силва за суперфайтове. Много искам да видя реванш с Хендо примерно или пък със Сонън също така.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...