Jump to content

Най-великите мачове в историята на ECW


Apex Predator

Recommended Posts

Apex Predator

За краткото време на съществуването си ECW даде на феновете си безброй незабравими и култови моменти, както и доста запомнящи се мачове. С пускането на всяко ново документално DVD за култовата федерация, спомените ни заливат отново и отново и често ни се приисква да се върнем, поне за няколко минути в онези славни времена на разбиване на челюсти и чупене на кости. Побеснялата тълпа, уникалните стипулации в мачовете, страстта и отдадеността на всяка една суперзвезда допринесоха ECW да се превърне в едно от най-забавните за гледане шоута по телевизията.

Въпреки че компанията беше основана главно върху идеята за екстремност, кървави сцени и насилие, някои от най-запомнящите се мачове в историята й са силно фокусирани върху кеча в най-чистият му и неопетнен вид. В други пък кечисти бяха размянати през балкони и маси под оглушителния рев на екзалтираната тълпа. И така, наредени по начина, по който са повлияли на бизнеса, по начина, по който ще се запомнят за бъдещето и по начина, по който успяха да ни разкажат уникалните си истории, нека да хвърлим един поглед върху десетте най-добри мача в цялата история на ECW.

 

rvd_milestone_02_display_image.jpg?13675

 

 

 

 

Sabu vs. Cactus Jack

Hardcore TV (18.10.1994)

 

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

Отново много добра статия. Отбелязал си едни истински класики в  историята на ECW. Надявам да продължиш да правиш все такива интересни и интригуващи теми!

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

                                                                          

Link to comment

Много добра статия,за пореден път,при това за една от най-култовите федерации в историята на кеча :) !Жалко само,че ECW просъществува само 7 години,но за сметка на това за това кратко време на нейният ринг са се провели много незабравими екстремни,кървави,наелектризиращи,дзверски и т.н. мачове,както се вижда ясно и от класацията за най-великите мачове в историята и.Евалата на Paul Heyman за гениалната му идея да създаде една толкова иновативна и екстремна за времето си федерация :cool: !

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...