Jump to content

Wyatt Family - интересни факти за зловещото семейство


Apex Predator

Recommended Posts

Apex Predator

"Follow the Buzzards"

 

RAW_1050_Photo_155_crop_650x440.jpg?1373

 

След седмици на обезпокоителни видео материали и стряскащи клипове дебютът на Wyatt Family беше подготвен до най-малкият детайл. Всичко беше перфектно за пришествието на "Спасителя" Wyatt и неговите верни помощници.Целият труд в крайна сметка се отплати, когато в залата за първи път прозвуча мрачната музика - публиката буквално изригна.

Семейство Wyatt вече е тук!

Брей Уайът и неговите последователи Харпър и Роуън прекараха месеци наред в NXT, ужасявайки и унищожавайки всичко живо по пътя си. Здравата им работа в крайна сметка им се отплати и те успяха да завоюват заслужените си места в главния ростър на WWE. Още в първата си нощ на голямата сцена те атакуваха Кейн и го гилотинираха с металните стълби край ринга, оставяйки Голямата червена машина в несвяст. Wyatt дори успя да измести Кейн от мястото му в мача за MITB, дни след това.

Нека сега да хвърлим по един бърз поглед върху всеки един от членовете на мрачното семейство и да разкрием по няколко интересни факта за всеки от тях, факти, които някои от вас, може би все още не знаят.

 

 

 

Bray се е подвизавал под много имена

 

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

Много хубава статия,поздравления за добрата работа :) ! The Wyatt Family определено са най-мрачният и плашещ stable в WWE в момента,с много голям потенциал да направят нещо наистина значимо и запомнящо се във федерацията.Само трябва да им намерят правилната история и точните съперници и тогава вече The Wyatt Family ще къртят отвсякъде :cool: .

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Някой прави много сериозна заявка за Супер потребител.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment
  • 3 months later...

Много интересни факти за сем. Уаят, почти нищо не знаех за тях. Благодаря. При това положение се съмнявам Харпър да направи голяма кариера в WWE, не мисля, че ще му гласуват доверие за по-голяма вражда, иначе бекграундът му е страхотен. Единственото, което искам, е да смени този мърляв потник.

 

P.S. През последните седмици преглеждам този раздел и в него има изключително интересни, полезни и приятни за четене статии, така че препоръчвам на всеки да прегледа каквото е пропуснал оттук, защото това е златната мина на BWC.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...