Jump to content

ROH Death Before Dishonor XI (09/29/2013)

Iceman33

Recommended Posts

thumb_1380292909.jpg

Philadelphia, PA - Sept. 20, 2013

ROH World Heavyweight Championship Match

Tournament Finals

??? vs. ???

Semi-Final ROH World Heavyweight Championship Tournament Match

Adam Cole vs. Tommaso Ciampa

Semi-Final ROH World Heavyweight Championship Tournament Match

Kevin Steen vs. Michael Elgin

Eight Men Tag Match

reDRagon, Matt Taven & Michael Bennett

vs. Adrenaline RUSH & C&C Wrestle Factory

Singles Match

Roderick Strong vs. Ricky Marvin

IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Championship Match

The American Wolves vs. The Forever Hooligans©

Singles Match

Silas Young vs. Jay Lethal

BJ Whitmer will be featured in a special interview for the first time since his nearly career-threatening injury at the hands of Michael Bennett at All-Star Extravaganza!

ГЛЕДАЙ ШОУТО В ИНТЕРНЕТ

Малко неочаквано развитие, но много ми хареса кой е новият шампион. Иначе, както обикновено, много силни мачове.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Финалът, като мач, разочарова (твърде много го преиграваха това с врата на "Unbreakable", поради което общо взето предимно се влачеха и си почиваха по ринга), но двата полуфинала бяха просто страхотни - особено Elgin и Steen се РАЗЦЕПИХА от бой - страхотен мач. Може би свърши малко шаба-да, но като цяло ме е държал на ръба на стола.

Cole най-накрая си направи full heel turn-а, който се тийзваше от няколко месеца вече, да видим сега накъде ще поемат нещата с титлата на рамо/пояс.

Другите мачове... Silas Young vs. Jay Lethal беше читаво мачле, макар и с никакъв build и история (освен тази, че Silas е злодей, а Lethal добряк), отборният ми дойде малко муден (Forever Hooligans така и не мога да ги харесам), а Eight Men Tag-a беше... "ентъртейнмънт" (пиш пауза galore, по-скоро).

Прощалното промо на BJ в крайна сметка се превърна в angle, което ме кара да се чудя доколко всъщност се е пенсионирал наистина. Не съм ровил и чел за да знам със сигурноста, но, как да е - емоция не липсваше. Ще видим занапред.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...