Jump to content

Фен тема: Боеве, които трябва да се случат след UFC 165.

G

Recommended Posts

СПОЙЛЕРИ!

Тук може да се разгърнете на тема, кои боеве трябва да се случат след UFC 165 с победителите и загубилите от събитието. Разбира се за да е по-лесно ще се обсъждат само бойците от Main Card-a. Който е запален може да дръпне един коментар с бъдещите мачове, които трябва да се случат и разбира се да се обоснове. Ето и резултатите от UFC 165:

ekngua.jpg

Аз ще дам моето мнение по темата по-късно, но вие дерзайте... сега! :(

Брендан срещу някой като Марк Хънт ми се ще да го видя. Или там Бен Ротуел, нещо такова. Не мисля, че има място сред големите, но пък ми е забавен за гледане. Мат Митрионе срещу Стефан Струве според мен е най-добрият мач, който може да се случи :).

Джон Джоунс и Густафсон - бе, не бих отказал реванш. Много близък беше мача. Но може би е редно Джоунс да си излезе срещу Глоувър, а пък Густафсон да получи мач с някой като Мачида например или Раян Бейдър. Бе ще ми се да го видя срещу Мачида сякаш най-много. 

Кхабиб му е време вече за голямата сцена. Може и да е прав Митака, че трябва да се изправи срещу Бендо. Аз лично съм "за".

Mark Hunt ще се бие с Bigfoot Silva. Единствените опоненти, които нямат обявени мачове са Ben Rothwell, Fabricio Werdum и Stipe Miocic. Werdum е гласен за title shot, което значи, че за Schaub остават един от другите двама.

Jones вероятно ще е аут за неопределено време, което отваря няколко опции. Или Jones vs. Gustafsson II, или Jones vs. Teixeira, а има и трета опция Gustafsson vs. Teixiera. Ако се състои Jones vs. Teixiera, то за Gustafsson остава или Lil Nog, или пък победителят от Sonnen vs. Evans. Вече зависи и Gustafsson колко време ще е аут.

За Barao опциите са или победителя от Faber/McDonald, или Cruz. Khabib се съмнявам да го хвърлят директно на Bendo, а и за вторият не е много благоприятен мач. Вероятно ще им търсят и на двамата по-леки опоненти.

Още не е съвсем сигурен, ама натам отиват нещата. Аз съм ОК с това решение, ще ми е интересно да видя Тешейра колко е добър наистина. Има някакви грешки в играта му, които все ми се струва, че на високо ниво не се предполага да се допускат, но от дурга страна има зверска сила в себе си, последния му мач направо изгърмя бушоните на Бейдър  ... ще е интересно. А Густафсон след следващата си победа ще е пак в мач за титлата. Почти съм сигурен, че ще му дадат някой ветеран, голямо име, което да победи и да понатрупа малко хайп. В тая категория поне не липсват такива.

Кажи-речи е сигурно. Jones vs. Glover на Superbowl Week и Gustafsson срещу неизвестен опонент в Швеция, около тази дата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...