Jump to content

Фен тема: Боеве, които трябва да се случат след UFC 165.


G

Recommended Posts

СПОЙЛЕРИ!

Тук може да се разгърнете на тема, кои боеве трябва да се случат след UFC 165 с победителите и загубилите от събитието. Разбира се за да е по-лесно ще се обсъждат само бойците от Main Card-a. Който е запален може да дръпне един коментар с бъдещите мачове, които трябва да се случат и разбира се да се обоснове. Ето и резултатите от UFC 165:

ekngua.jpg

 

Аз ще дам моето мнение по темата по-късно, но вие дерзайте... сега! :(

Link to comment

Брендан срещу някой като Марк Хънт ми се ще да го видя. Или там Бен Ротуел, нещо такова. Не мисля, че има място сред големите, но пък ми е забавен за гледане. Мат Митрионе срещу Стефан Струве според мен е най-добрият мач, който може да се случи :).

 

Джон Джоунс и Густафсон - бе, не бих отказал реванш. Много близък беше мача. Но може би е редно Джоунс да си излезе срещу Глоувър, а пък Густафсон да получи мач с някой като Мачида например или Раян Бейдър. Бе ще ми се да го видя срещу Мачида сякаш най-много. 

 

Кхабиб му е време вече за голямата сцена. Може и да е прав Митака, че трябва да се изправи срещу Бендо. Аз лично съм "за".

 

Link to comment

Mark Hunt ще се бие с Bigfoot Silva. Единствените опоненти, които нямат обявени мачове са Ben Rothwell, Fabricio Werdum и Stipe Miocic. Werdum е гласен за title shot, което значи, че за Schaub остават един от другите двама.

 

Jones вероятно ще е аут за неопределено време, което отваря няколко опции. Или Jones vs. Gustafsson II, или Jones vs. Teixeira, а има и трета опция Gustafsson vs. Teixiera. Ако се състои Jones vs. Teixiera, то за Gustafsson остава или Lil Nog, или пък победителят от Sonnen vs. Evans. Вече зависи и Gustafsson колко време ще е аут.

 

За Barao опциите са или победителя от Faber/McDonald, или Cruz. Khabib се съмнявам да го хвърлят директно на Bendo, а и за вторият не е много благоприятен мач. Вероятно ще им търсят и на двамата по-леки опоненти.

Link to comment

Още не е съвсем сигурен, ама натам отиват нещата. Аз съм ОК с това решение, ще ми е интересно да видя Тешейра колко е добър наистина. Има някакви грешки в играта му, които все ми се струва, че на високо ниво не се предполага да се допускат, но от дурга страна има зверска сила в себе си, последния му мач направо изгърмя бушоните на Бейдър  ... ще е интересно. А Густафсон след следващата си победа ще е пак в мач за титлата. Почти съм сигурен, че ще му дадат някой ветеран, голямо име, което да победи и да понатрупа малко хайп. В тая категория поне не липсват такива.

 

Link to comment

Кажи-речи е сигурно. Jones vs. Glover на Superbowl Week и Gustafsson срещу неизвестен опонент в Швеция, около тази дата.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...