ShwN Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Официална тема за играта, слагайте всичко тук, като тази за ЕWR. Link за сваляне: http://zamunda.net/details.php?id=371851&hit=1 Link to comment
Djambazov Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ето линк за real world модове ако някой иска - http://www.ewwarehouse.info/mod-index/tew-2013/ Link to comment
go go Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Хм, намериха ли най-после начин как да я crack-нат? В коментарите гледам някакви грешки излизали, ако някой от тук е пробвал да каже как е. :) Link to comment
hacky Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 При мен играта тръгна без проблем, но след това я спрях и като пробвам да я пусна нищо не се случва, рестартирам и се пуска, след спиране следва същото. Link to comment
go go Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Нещо май не е особено добър торентът. Жалко, защото от доста време се надявах някой да намери начин как да се играят безплатно новите версии на TEW... Link to comment
hacky Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Аз съм с Windows 8, за седмица и виста може да върви по-добре. Link to comment
go go Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Някои пишат, че им излизал пък някакъв error, така че явно не само ти имаш проблеми. Май засега ще пропусна тегленето. ;) Link to comment
hacky Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Не знам, в началото като я пуснах пишеше, че трябва да се даде Run as Admin... освен те да са пропуснали това. Link to comment
nWoHulkster Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 На мен играта ми правеше два основни проблема (0xc0000005 грешката още при пускането и 3021 грешката на определени места).= Проблем 1: Трябва да се изключи Data Execution Prevention-a за runservice.exe (в C:Windows) и за exe-то на играта.= Проблем 2: Езикът за non-unicode програми трябва да е нагласен на английски.На мен лично тези две неща ми решиха проблемите с играта и на PC-то (Windows XP), и на лаптопа (Windows 7). Не съм я разглеждал подробно все още, така че може да изкочат други проблеми, но играта вече си тръгва без проблеми и на пръв поглед всичко е точно. Link to comment
go go Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Евала, мерси много. Жалко, че точно сега нямам особено желание да "променям историята на WWE". По-нататък по някое време може да ми се доиграе, тогава ще пиша. :) Link to comment
Tr!oN Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Точно както каза nWohulkster с unicode трябва да е на английски и няма проблеми. Иначе зарибяваща е играта, ама прекалено бавно стават нещата и бързо ми писна. Link to comment
The LEGEND KILLER Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ако някой може да я качи в някой файл хостинг ще съм му благодарен. При мен замундата е блокирана. 4x WWE Prediction Champion 4x Universal Prediction Champion Link to comment
itzo1994 Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 https://mega.co.nz/#F!3IARhRjQ!Kl1eLzuuToAlZu9kJfrswA -Burn or mount the image -Install the game -Copy the crack -Run the game as administrator -Enjoy /от TPB съм го свалил, предполагам е същия релийз/ Link to comment
The LEGEND KILLER Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Мерси. 4x WWE Prediction Champion 4x Universal Prediction Champion Link to comment
hacky Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Относно по-горните еррори споменати, които се оправят от нагласяването на енкодинга - днес попаднах на тема в чужд форум, оказва се, че този проблем не идва от крака, а от самата игра, дори от оригинала, така че това ще е решението със смяната на енкодинга. Link to comment
go go Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Кофти е, че не можеш да контролираш developmental федерации. Исках да играя с NXT, но не става. Явно ще трябва да си играя да ги отделям от WWE с editor-a. Засега единствено с тях имам желание да изпробвам играта, нещо не ми се занимава с WWE/TNA. Ще правим Rusev шампион. Link to comment
nWoHulkster Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Я, дайте информация кво е това TEW? Читаво ли е, играе ли се, откъде да го дръпна и тн?Самата игра - от линка в първия пост. Най-новият stat update го постват тук.Играл съм я общо само няколко часа, така че не мога дам подробно мнение за всички аспекти от играта, но като цяло впечатленията ми от TEW 2013 са добри. Въпросът е ти лично какво точно искаш от booking симулатор и колко време можеш да заделиш за играене. Ако искаш нещо по-бързо и по-лесно за играене, но доста по-нереалистично => EWR. Ако искаш нещо доста по-реалистично и по-подробно, но по-времеемко => TEW 2013.Ако си играл EWR на първо време TEW 2013 може да те изплаши доста. Има мнооооого нови неща, а и някои от старите неща са направени по нов начин, и затова докато свикнеш е доста объркващо и то до такава степен, че може да те откаже от играта. Обаче, ако изтраеш и разгледаш играта по-подробно в крайна сметка ще усетиш, че доста от новите неща са напълно избираеми и не е нужно да ги ползваш, ако не искаш. Освен това играта е доста по-customizable от EWR и съответно можеш да правиш най-различни промени (включително промени по неща, които в EWR не могат да се променят - типове мачове, angle-и, образи, т.н.).Иначе аз лично скоро не съм играл по-сериозно никой от популярните booking симулатори (горните два + TEW 2005, на която никак не съм фен). След като изпробвах TEW 2013 сега играенето на EWR ми се струва прекалено ограничено и нереалистично и просто не ми се занимава с EWR отново. При TEW 2013 пък проблемът ми е друг - не ми харесват stat ъпдейтите. Прекалено много кечисти и федерации не ми се струват точни в някои отношения. В EWR това се оправя лесно, но тук има много stat-ове. Това си е лично мой проблем де. Вероятно на повечето играчи това не им пречи или просто не забелязват тези неща. Аз, обаче, ги забелязвам и ме дразнят. Ако ще играя игра, която се води доста реалистична, искам и stat-овете да са ми възможно най-близки до реалността. Другият ми голям проблем при TEW 2013 е липсата на auto booker-a от EWR. Веднъж щом му хванеш цаката и научиш къде е всичко самото book-ване на шоута не отнема кой знае колко време. Е, със сигурност повече време от EWR, но не ЧАК толкова повече време (особено ако не използваш някои от избираемите екстри). Проблемът се появява, когато имаш да book-ваш повече неща/шоута и не ти се занимава с всяко едно от тях (особено WWE ще е доста кофти с тяхните 4 седмични шоута за book-ване). От това, което видях, в TEW 2013 можеш да auto book-ваш само мачове (играта сама си избира кой срещу кой се бие и кой печели, като ти можеш дa edit-ваш тези избори, ако искаш), но не можеш да auto book-ваш сегменти, което е проблем, защото ако book-неш само мачове в шоуто това ще му се отрази негативно (най-вече ако си определен тип кеч федерация, от която феновете очакват и истории - това какъв тип ти е федерацията ти си го настройваш). Но като оставим тези две оплаквания настрана TEW 2013 определено е добра игра и определено е най-реалистичната кеч booking игра правена досега. Аз лично не знам дали скоро ще намеря време и желание да играя booking симулатор, но ако го направя най-вероятно ще е TEW 2013. Да, ще ми изяде повече време, но като цяло играта е доста по-богата на съдържание, по-реалистична и като цяло игралният свят е по-интересен (главно защото играта се развива на 4-ри континента, а не само на един както в EWR, а и освен това можеш да следиш как останалите федерации book-ват шоутата си). Link to comment
Момчил Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 някой играе ли играта и ако може да напише някой коментар Link to comment
Момчил Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 На мен ми излиза проблем при който пише: Run-time error '3021', а от долу пише No current record. Ако някой знае моля да ми помогне Link to comment
YNWA Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Никой ли не играе играта. Аз я играя и личното ми мнение е, че е много добра. Но не бууквам много добре шоутата от както изтеглих последния ъпдейт. Link to comment
One_Man_Rock_Band Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 И на мен ми оставя отлично впечатление игричката, доста по - увлекателна и задържаща интереса от EWR. Иначе тези последните ъпдейти ги претъпкват с прекалено много федерации, кечисти и др. и докато минеш един игрален ден отнема досадно много време, а и доста трудно се постига приличен рейтинг на шоу. Link to comment
YNWA Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Ми аз играя с TNA, защото по принцип повече им се кефя от Е. Но аз докопвам D+ шоуто. А във федерацията постоянно е B+. А когато играех без ъпдейта си правих прилични шоута C дори много често правех B Link to comment
tudor Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 При мен винаги сегментите получават по-високи оценки от мачовете, които рядко получават дори и 70. При всички ли е така или аз правя нещо грешно? Има ли някакви трикове, които носят по-добри оценки на мачовете? АЛБЕРТОООООООООООООООООО ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ РИООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО Link to comment
ArmenianKing Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Eдин въпрос-С каква програма трябва да се отвори файла? Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
itzo1994 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Daemon Tools. Като я инсталнеш, избираш да mount-не .bin файла на играта (или .cue, май няма разлика), и си действаш. После слагаш и crack-a. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.