Jump to content

UFC FIGHT NIGHT 28 - TEIXEIRA VS. BADER Results


G

Recommended Posts

SPOILERS! Резултатите от провелото се вчера UFC събитие - UFC Fight Night 28! След победата си, Glover Teixeira ще получи шанс да се изправи срещу победителя от боя Jon Jones vs. Alex Gustafsson за UFC Light Heavyweight титлата!

 

15x6f03.jpg

Link to comment

Може би Глоувър можеше да победи някое по-голямо име от Раян Бейдър за да вземе тайтълшот, но и така е добре. Факт е, че в момента има трима състезатели, които са реални претенденти за златото на Джоунс - Фил Дейвис, Глоувър и Густафсон. Който и да се изправи срещу шампиона - не би било грешка, надявам се само да са наистина един след друг в битката, а не пак в тайтълшот да бъде хвърлен някой по заслуги тип Хендо или Сонън . Моите уважения и към двамата, но в момента нямат грам шанс срещу Джон Джоунс и то се видя в онзи смешен мач между Сонън и Кокалите, където Чаел пирличаше на някой боец от местния клуб, трениращ два пъти в седмицата по един час.

 

Джакаре ще я побърка тая дивизия до 185 паунда. Надявам се след още някой подобен мач да се озове в среща за златото. И съм почти сигурен, че така ще стане. Сега ще му дадат още някой сериозен опонент и ако и него победи съм 90 на 100 сигурен, че отива за пояса.

 

Link to comment

Много се радвам, че Tex взема следващият title shot, но срещу Jones ще бъде трудно. Две неща винаги са ме дразнили в Glover, освен че е твърде семоуверен - zero head movement и твърде бавни ръце понякога. Срещу Jones такива грешки са недопустими, но не мога да не отбележа, че контрата с която матира Bader вчера беше от друга планета! Tex може да е велик, но има също така и слабички моменти в боевете си.. като ги показа и срещу Te Huna преди да го предаде. Ако ще се мъчи да взема титлата,задължително трябва да премахне тези мудни моменти отмачовете си и да бъде нащрек постоянно.

Link to comment

Джон Джоунс също си има слобастите и си личат в по-сериозните му мачове. И при него увереността е с една идея над нужното ниво. С Чаел получи отвратителна контузия и ако не беше смазал Сонън, то нямаше да може да продължи мача дълго. Витор, било то и ветеран, почти го щипна в армбар. .. Тексо на хартия е по-слабия боец, но има истински шанс срещу Джоунс за разлика от повечето му опоненти досега. Силен удар, който ще го смъкне, ако влезе, много силен е на земя, добър ГнП ... има "инструментите" да вземе златото. Наистина се радвам, че получи тайтълшот.

 

Друг е въпроса дали изобщо ще има мач с Джон Джоунс, защото Густафсон също е много силен боец и не е за подценяване. Няма да е просто поредната защита това.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...