Jump to content

Следващият опонент на Anthony Pettis ще бъде T.J. Grant.


G

Recommended Posts

- Dana White потвърди, че следващият опонент на новия Lightweight шампион Anthony Pettis ще бъде T.J. Grant, а не Jose Aldo. "Showtime" е контузен в момента и възстановяването му ще трае около 2 месеца. Последните два боя на T.J. завършиха с K.O. в негова полза, като втората му "жертва" бе бившия главен претендент за титлата - Gray "Bully" Maynard. 
Link to comment

Не съм особено доволен от тази новина. Някак ми се щеше да видя Алдо - Петис. Той вероятно все някога ще се състои, но сега му беше времето. Един кечуейт без да са заложени поясите - дори така да беше, пак нямаше да е зле. Щеше да я има онази харизма на "шампион срещу шампион". Ако ТиДжей победи Петис, вероятно втория ще слезе до 145, но вече няма да е същото.

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

T.J. Grant все още е контузен и няма да бъде готов на време да се бие с Pettis, та Josh Thomspon ще го смени. Не вярвам някой да се оплаква, хах.

Link to comment

Нем, instant реванши дават само, ако мачовете са били близки/draw-ове... Или, ако си Anderson Silva, LOL.

В случаят на Bendo, ще му трябват поне 2-3 убeдителни победи, с оглед на това, че е загубил два пъти от Pettis и много трудно ще пробутат трети мач между тях.

Link to comment

^ Така или иначе скоро ще го видим пак да се гърби за титлата - that is, unless Nurmaghomedov не оправдае хайпа.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Beks - и от гледна точка на маркетинга нямат файда UFC да му дават реванш - хората гледат как два пъти Бенсън е побеждаван, и то убедително, трети мач не би се продал толкова добре, поради гореизброените причини, които от друга страна водят до слаб зрителски интерес(няма hype(да си доказал(или поне статистически) пред хората, че си по-добър пред него - и то два пъти убедително) и съответно няма да е толкова силен buy-rate-a.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Идиотия е да не се случи Петис - Алдо, мамка му!

 

Иначе за трети мач между Бендо и Петис - не вярвам скоро да доживеем такова нещо. Не миля, че и Бенсън ще успее пак да се добере до тайтълшот, ако трябва да съм честен. Това му беше пикът на кариерата, от тук нататък ще залезе бавно и полека :unsure:

 

Link to comment
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...