Jump to content

WWE: Attitude Reborn


Nightmare

Recommended Posts

Това е моята идея за WWE дневник с напълно променен roster и в различна ера,действието се развива в 2014г. Ето и малко сюжет за началото:

 

Triple H взема пълен контрол над федерацията и обявява,че ще поправи всички грешки на Винс и ще въведе нов режим,пълен с "качествен ентъртейнмънт,нови кечисти от целият свят и най-вече нова ЕРА с TV-14 вместо PG! За Smackdown GM е назначен - Hulk Hogan.

 

Шоутата ще се провеждат два пъти седмично,а ето и мачовете за първите шоута:

 

WWE RAW мачове за тази седмица:
 

Brock Lesnar vs Daniel Bryan vs Dean Ambrose (WWE title match) 

AJ Styles vs Seth Rollins (Intercontinental title match)

CM Punk vs Bray Wyatt 

The Ascencion (Konnor & Kenneth Cameron) vs The Showoffs (Miz & Ziggler) 

Triple H vs Kevin Steen 

GM Triple H makes an announcement 

 

 

WWE Smackdown мачове за тази седмица: 

 

John Cena vs Roman Reigns (World Heavyweight title match)

Wade Barrett vs Jack Swagger vs Sheamus (US title match) 

Randy Orton vs Sami Zayn 

Enzo Amore & Big Cass vs Lucha Dragons (Kalisto & Sin Cara)

Ryback vs Cesaro 

GM Hulk Hogan makes an announcement 

 

 

ROSTER:

 

RAW - Triple H, Brock Lesnar, Daniel Bryan, Dolph Ziggler, The Miz, Damien Sandow, Big Show, AJ Styles, Austin Aries, Bobby Roode, CM Punk, Dean Ambrose, Finn Balor, Bray Wyatt, Seth Rollins, Kevin Steen, Goldust, Cody Rhodes, Kane, Luke Harper.

 

Smackdown - Roman Reigns, John Cena, Sheamus, Wade Barrett, Randy Orton, Sin Cara, Kalisto, Ryback, Rusev, Big E, Enzo Amore, Big Cass, Davey Richards, Eddie Edwards, Jack Swagger, Cesaro, Sami Zayn, Adrian Neville, Baron Corbin, Tyler Breeze, Fandango, Hideo Itami, Tyson Kidd, Bo Dallas. 

 

Турнири:

 

Extreme Rules 

Wrestlemania 

Royal Rumble

Payback  

Survivor Series 

Summerslam

Battleground  

Money in the Bank

Judgment Day 

Hell in a Cell

Elimination Chamber 

WWE Interactive 

Link to comment

Спокойно,ще върви.Моите проблеми са само поради факта,че компютъра ми тръгва,когато си поиска,скоро ще взема нов,но дотогава ще видя как ще смогна с шоутата.Що се отнася до BPWF току що качих ново шоу току що и макар не точно като предишните пак е нещо,за да видите,че не съм се отказал.

Link to comment
  • 8 months later...

И така, завърнах се най-сетне и ви готвя страхотни шоута, скоро започвам със всичко! Първична сила и Разбиване ще бъдат качени много скоро, също така поднових ростер-а в по-горният пост. 

Link to comment
  • 7 months later...

WWE RAW (Pilot episode) 

 

Трите Хикса излиза на ринга, придружен от съпругата си Стефани, той взема микрофон и изчаква шумната публика да утихне, за да започне да говори.

 

Triple H:

Добре дошли на първият епизод на Първична сила при новият режим! Обещавам ви,че тази вечер ще бъдете свидетели на нов стандарт за кеч шоу - блокбъстър събитие, предвидили сме за вас уникални сблъсъци, а също така и всички титли ще бъдат разпределени. Що се отнася до мачовете за днес, нека започнем от....

 

Музиката на Кевин Стийн започва и той се появява на рампата със сериозно изражение, сочейки към Трите Хикса. Стийн влиза на ринга и иска микрофона от Трите Хикса, който му го дава и Кевин започва да говори:

 

Kevin Steen:

Чакай малко, чакай малко, нямаше как да не изляза тук и да не те спра за момент, защото съм наясно, че нямаше да обявиш моето име сред кандидатите за най-престижната титла в тази федерация, но аз те разбирам, ти искаш да заблудиш всички тези хора,че след като Винс се махна ти ще промениш всичко, но всъщност ти си същият, Макмеън те създаде и ако не беше тази госпожица до теб ти щеше да си нищо повече от посредствен културист. (Стефани посяга да удари шамар на Кевин, но Трите Хикса я спира) Целта ми, за да дойда тук сега е,че искам от теб да направиш нещо, на което Винс никога не е разчитал - да стимулираш най-добрите си таланти. И ето, аз съм пред теб сега и най-доброто, което можеш да направиш е да кажеш,че аз ще се бия тази вечер за титлата на федерацията. Няма значение с кой ще се бия, няма значение дали ще е Грамадата, Леснар или Зиглър, просто ги прати на ринга. 

 

Triple H:

Кевин аз много добре знам кой си и какво можеш, но не съм очаквал това от теб. Мислех,че си по-интелигентен от това да дойдеш тук и да имаш наглоста да ме прекъснеш в такъв важен момент, но спокойно, в крайна сметка аз съм благосклонен към теб и ще те възнаградя за постъпката ти - тази вечер ти .... ще имаш мач ... срещу .... МЕН! (Трите Хикса и Стефани се усмихват доволно) А що се отнася до главният мач - за титлата на федерацията ще се бият в мач тройна заплаха - Даниел Браян, Дийн Амброуз и Брок Леснар! 

 

следва продължение ...

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...