Jump to content

WWE 2020 - "The Future is here"

Recommended Posts

j66fiv.jpg

WWE 2020

The Future is here

Storyline: Годината е 2020 и WWE продължава да разширява пазарите и известността си в цял свят. Успехите на компанията през последните 5 години и внушителните постъпления подпомагат развитието на множество млади таланти. Старите кучета, които са крепяли компанията в продължение на последните 15-20 години предават щафетата на по-младите си колеги, благодарение на цветущото финансово състояние на компанията и благоволението на новият собственик Jane Collins (дъщеря на Bill Collins, който е купил WWE от The McMahons през 2015). Кой ще оцелее, кой ще остане междинен кадър, кой ще се превърне в суперзвезда и главно действащо лице? На тези и много други въпроси ще отговори новият дневник в Be The Booker - WWE 2020 "The Future is here".

165boh.jpg

ROSTER:

SOLO SUPERSTARS:

AK Charisma (WWE Champion 5 months) HEEL

Finisher: AK-47 (Hammerlock DDT)

Образ: Харизматичен, млад и амбициозен кечист, който няма да спре пред нищо за да постигне целите си.. да бъде най-добрият.

Animal Steel HEEL
Finisher: Animal Slam (World's Strongest Slam)

Образ: Неконтролируемо чудовище, чиято единствена цел е да сее разруха и болка.

Avenger (WWE IC Champion 2 months) HEEL

Finisher: Toxic Wasteland (Hellevator)
Образ: Варварски настроен heel, който е дясна ръка на AK Charisma.

Banana Bill TWEENER
Finisher: Clothesline from Hell

Образ: Цирков артист, който захвърля кариерата си за да стане професионален кечист.

"Big" Ron Diamond FACE
Finisher: Big Bang Theory (Arm Throw into a Big Splash)

Образ: Бивш гард по дискотеките, който решава да се занимава с кеч заради размерите и визията си.

"The Prodigy" Carter Thomas FACE
Finisher: C-Cutter (RKO)
Образ: Далечен роднина на бившата WWE суперзведа - Randy Orton. "Man on a mission" към върха на компанията.

Derek Brunson FACE (USA Champion 1 month)

Finisher: Redemption Hit (Styles Clash), Slick-Lock (Walls of Jericho)
Образ: Бивш затворник, който иска да обърне живота си към по-добро. По финансови причини започва да се занимава с професионален кеч, но физичиските му възможности скоро го довеждат до най-голямата компания в бизнеса - WWE.

Ergah Kahn HEEL
Finisher: Flipping Neckbreaker
Образ: Бивш участник в терористична мрежа, в момента спрял криминалните си дейности за да търси късмета си в WWE.

Henzo Takasaki (WWE Lightweight Champion 2 months) FACE

Finisher: Superkick
Образ: Бивша ММА звезда в Япония, станал американски кечист.

Hijo TWEENER
Finisher: Spear
Образ: Ацтекски дивак, действащ първично и първосигнално в повечето ситуации.

"The Future" Jack Hanna FACE
Finisher: Smackdown (Rock's Bottom)

Образ: Умствено надарен човек, който е работил за множество огромни американски корпорации. След жесток медиен скандал той напуска мръсната бизнес платформа и става татуист. Негов приятел го замесва в кеч средите, като Jack стига до най-голямата компания WWE, само след 2 години в бранша.  

Lane Huffman FACE

Finisher: Blue Sensation (Codebreaker)

Образ: Бивше ченге от L.A., който след кратък опит да пробие в американския футбол се превръща в обещаващ и харизматичен кечист.

Luke Sinclair HEEL
Finisher: Noble Drop (Elbow Drop), Noble Lock (Cripller's Crossface)

Образ: Английски благородник, който е против пошлата "американщина" заляла света през последните години.

"Burning Star" Matt Brown TWEENER
Finisher: Burning Star (Copkillah)

Образ: Full Package кечист, фаворит на феновете, който на моменти се държи доста наперено и арогантно.

Raul Pinnas HEEL

Finisher: Shinning Wizard

Образ: Лидер на бандата Locos Caras (участници: Loco & Tyrone).

Rave Swing FACE

Finisher: Slice Bread #2, 450 Splash

Образ: Risk taker, харесван от феновете.

Red Tempest HEEL
Finisher: Reverse STO

Образ: Надменен heel в леката категория.

"Super" Sam Smith FACE

Finisher: SuperStar (Shooting Star Leg Drop)
Образ: Уникален, атлетичен face, който радва феновете с невъзможните си изпълнения.

Youth Hazart TWEENER
Finisher: Snapmare Driver
Образ: Hardcore tweener, който обича да използва маси, стълби и столове в мачовете си.

TAG TEAMS

Diablo & Spirit Wolf (Tag Team Champions 3 months) HEELS

Образ: Жестоки последователи на древен култ. 

Rampage & Ramstein FACE

Образ: Забавни и харизматични фейсове, любимци на феновете.

Easy K & El Kid FACE

Образ: Daredevils, също любимци на феновете.

Loco & Tyrone Evans HEEL

Образ: Street Thugs

Vladimir Nikitoff & Mr. Reigns TWEENER
Образ: Anti-USA кечисти.

MANAGEMENT

Jane Collins - Шеф на WWE (FACE).

Cassie Collins - Доведена сестра на Jane (HEEL)

Bobby C Watts - Адвокат на Jane (TWEENER)

Phil Colvin - GM на WWE Wrestling Show (FACE).

###########################################

Every Monday - WWE Wrestling Show. Expect the unexpected!

PPVs - 6 в годината (Royal Rumble, Elimination Chamber, Wrestlemania, Summerslam, TLC & Unforgiven).

a2fep.jpg

WWE Wrestling Show this week:

- Jane Collins, шефката на World Wrestling Entertainment ще адресира публиката с важно съобщение относно следващият турнир на компанията Summerslam 2020.

- Carter Thomas, новият главен претендент за WWE титлата и шампиона AK Charisma ще подпишат договор на шоуто за да подсигурят мега сблъсъка, отреден за Summerslam.

Планирани мачове:

Hijo vs. "Big" Ron Diamond

#1 contenders match for the Tag Team Titles
Rampage & Ramstein vs. Loco & Tyrone Evans

Youth Hazart vs. "Super" Sam Smith

Luke Sinclair vs. Lane Huffman

MAIN EVENT
Steel Cage Match
USA Championship Match
Jack Hanna vs. Derek Brunson ©

2w250lz.jpg

WWE Wrestling Show
02.09.2020г.

- Показан е клип, в който е обобщено 5 месечното царуване на АК Charisma, като WWE Champion. 3 от най-основните защити на шампионa бяха срещу Big Ron Diamond, Jack Hanna & Hijo. Преди две седмици AK защити титлата си благодарение на помощта на Avenger, но след мача “The Prodigy” Carter Thomas нападна безцеремонно Avenger и заплаши царуването на шампиона. Само 7 дни по-късно с огромни трудности Carter успя да заслужи правото да се изправи срещу AK Charisma на Summerslam след  4 Way Eliminator за претендентското място.

*След клипът се насочваме към ринга където ни очаква GM-a на WWE Wrestling Show – Phil Colvin.*

x6la34.jpg

Phil Colvin
„Дами и господа, здравейте! Вие сте с WWE Wrestling Show. Аз съм Фил Колвин и съм излязъл тук за да ви представя една невероятна дама, без която това би било невъзможно! Дами и господа, моля посрещнете главният изпълнителен директор на WWE - Jane Collins.”

3094t2h.jpg

Jane Collins (След като се качва на ринга с адвоката си Bobby C Watts)
“Здравейте, сигурно се чудите защо съм събрала на този ринг и Фил и Боби в този момент!? Истината е, че преди няколко седмици в тази компания се появи човек, който започна да ви лъже и манипулира. Човек, чиято мисия в живота е да разрушава чуждия градеж и стремеж. Не знам, имам чувството, че се намирам в непробиваем балон и никой не иска да ме чуе.. всички оправдават Каси, казват си бедното момиче, какво са и направили тези изроди. Но аз я познавам, познавям я много добре, знам на какво е способна за да спечели доверието и вниманието на някого. Не оправдавам действията на семейството ми, ние не сме перфектни, но тя не е една от нас и никога няма да бъде! Аз никога няма да я приема като сестра, а вие хора трябва да се усетите на време и да не я приветствайте в тази компания, защото ще разруши всичко, което градихме с вас досега…”

-          Публиката започва да освирква Jane и антуража и!

Jane Collins
„Не, чакайте.. трябва да ме чуете.. трябва да ми повярвате!! Тя лъже, тя не е моя сестра и нищо от тази компания не и се полага по право!”

-          Освиркванията продължават.

2mqku2g.jpg

Bobby C Watts (Вземайки микрофона от ръцете на Джейн)
„Госпожица Колинс не се чувства добре, затова изявата и ще приключи до тук, благодаря ви!”

- Bobby & Phil извеждат Джейн, която напуска ринга с насълзени очи от реакцията на публиката, която продължава да я освирква!

*AK Charisma & Avenger са показани зад кулисите да си говорят *

kbvh95.jpg
AK Charisma
“Братле, готов ли си за екшън тази вечер? Искам да си нащрек, защото знаеш какъв дразнител може да стане твоя приятел, Картър! Видя на какво е способен преди две седмици. Непровокирано те смаза от бой пред очите ми.. да не се намираме в някой селски град подяволите, луда работа!”

r09w7b.jpg
Avenger
“Спокойно, шампионе, няма да се повтори сцената отпреди две седмици! Ако този самозванец Картър Томас се опита да ти посегне ще се погрижа за него! Няма да имаме проблеми с него, той е просто един мишок, който се е помислил за лъвче. Временна пречка!”

AK Charisma (Ядосан, преди да продължи по коридора)
„По-добре е за теб да си прав!.. Аз съм шампионът тук! Най-добрият в света!”

23k2qme.jpg vs. 63rwq0.jpg

Match #1
One on One Normal Rules Match

Hijo vs. Big Ron Diamond

История:  Миналата седмица Hijo & Ron бяха слепени в отбор от ръководството и се биха за отборните титли, но непредсказуемия характер на Hijo накара Ron в един момент да излезе извън нервите си и да нокаутира „ацтекския войн”. Тази седмица двамата се изправят един срещу друг за да решат различията си.

Развитие: Динамичен мач, в който Hijo постоянно атакуваше Big Ron Diamond, който бе в защитен режим през двубоя. Hijo успя чрез издръжливостта си да постигне успехи през последните моменти, но размерите на Ron си казаха думата и той съумя да забие финишъра си The Big Bang Theory, след една контра при която Hijo срещна главата си със сглобката. Последва преброяване - 1,2,3 и бърз туш за Ron Diamond, който успя да спечели мача чисто!

Winner: “Big” Ron Diamond

*Пренасяме се в офисът на Jane Collins, след този експлозивен начален мач*

Jane Collins (Пиейки валиум за да се успокои)
„Не мога да повярвам, тези хора се обърнаха срещу нас, заради глупавата история на тази малка лъжкиня!?”

Bobby C Watts
„Губиш ги, Джейн. Не трябва да показваш такава първична емоция на този ринг, това ще те погуби! Не трябва да се вживяваш толкова, ситуацията ще отшуми сама след време. Ще видиш!”

Jane Collins
„Как да се успокоя, тази бездарница Cassie живее цял живот на гърба на семейството ми! Побърка майка ми, само заради една тъпа грешка, която е направил баща ми навремето. Не мога да повярвам, че отново ни причинява това. Боби, трябва да ми помогнеш, намери начин да я разкараме от тук! Трябва да я разкараме от тук!”

Bobby C Watts (Излизайки от офиса)
„Ще се погрижа!...”

*Показан е клип, в който животното Animal Steel разрушава множество WWE суперзвезди. В краят на видеото кечиста се появява от тъмнината и заявява, че следващата седмица ще вземе поредната си жертва!*

...

2dbv6lu.jpgmsn98n.jpg VS. 2iggh05.jpg11spi0j.jpg

#1 contenders match for the Tag Team Titles
Rampage & Ramstein vs. Loco & Tyrone Evans

История: Rampage § Loco се сблъскаха във вечерен бар преди 3 седмици и от там тръгнаха проблемите между двата отбора. Множество нападки чрез интервюта и физически конфронтации доведоха двата отбора до тук, да се изправят един срещу друг, като победителя ще се бие срещу отборните шампиони на Summerslam – Diablo & Spirit Wolf.

Развитие: Rampage & Ramstein започнаха мача много силно с няколко отборни хватки и добри смени, довеждайки Loco & Tyrone Evans до безизходица. Tyrone опита на няколко пъти да измами обстоятелствата, като пробваше да удари опонентите си с бокс, но всичките му опити бяха неутрализирани. В края на мача Rampage достави Body Slam на Loco, а Ramstein се качи на една от сглобките за да изпълни известния си finisher – The Huge Body Splash, но точно в този момент лидера на Locos Caras – Raul “Wizard” Pinnas се намеси и повлия на развоя. В крайна сметка Tyrone успя най-сетне да нацели Ramstein в лицето с бокса си без това да бъде видяно от рефера, а Loco веднага съумя да вземе победата за своя отбор след туш.

Winners: NEW #1 contenders for the Tag Team Titles – Loco & Tyrone Evans.

·         Lane Huffman е показан ядосан зад кулисите, след като бе нападнат миналата седмица от Luke Sinclair…

wkh0ea.jpg

Lane Huffman (пред една от камерите на компанията)
„Luke Sinclair… ти лукав, долен боклук такъв! По-добре хващай първият полет към родината си, докато не съм те мернал някъде, докато имаш все още тази възможност. Миналата седмица си позволи да ме нападнеш в гръб, само защото никой в тази зала не се връзва на глупостите ти, а аз съм единствения, който ти казва какъв си всъщност в лицето. Прокудено англичанче, което смята че тази велика страна, в която се намира гние и пропада, но все пак е тук за да изкарва пари… като повечето имигранти да изстисква и последната капчица гордост, която е останала на работещите хора от тук. Това е моята компания, това е моят дом и само през трупа ми ще се гавриш с всичко което съм изградил и в което вярвам… още тази вечер видя ли те на ринга срещу мен, Синклеър, мъртвец си! Благодарен съм на шефовете, че уредиха мача и наистина нямам търпение да ти сритам чаения, говорещ с акцент, почитащ кралицата задник! Peace!”

Хъфман избутва камерата и продължава по коридора.

·         Екип на компанията успява да хване бурната реакция на Rampage & Ramstein, след като загубиха много важен мач по-рано днес:

Rampage (След като обръща няколко пейки)
„Чернилки долни! Не ми пука за правилата за поведение на тази кучка, Джейн Колинс. Феновете искат кървища и кокали и това ще им осигурим…”

Ramstein (Удряйки стената)
“Los Caras… Raul Pinnas, ще си платите за това което сторихте тази вечер. Кефете се на шанса си за отборните титли докато можете, защото ще ви отнемем всичко съвсем скоро! Гарантирам, че от другият месец ще сте безработни на опашката в "хоум депото", есе!”

Rampage (Изгонвайки репортерите от стаята)
“Сега изчезвайте.. Rampage трябва да се напие като талпа и да забие няколко мадами! Ramstain, братле.. пусни малко Rammstein, ядосан съм!”

n1432u.jpg vs. 10xc50g.jpg

Normal Match
Youth Hazart vs. "Super" Sam Smith

История: Youth Hazart & Sam Smith отдавна се надпреварват с изпълненията си и най-сетне компанията ги слага един срещу друг в мач на шоуто.

Развой: Sam Smith направи няколко невероятни spot-a, като един от тях бе страхотно Springboard 450 DDT, с което обаче не успя да покори опонента си. Youth Hazart успя да впечатли феновете с контрите си, но туша му се изплъзваше през този интересен мач на няколко пъти. В краят на сблъсъка, Youth Hazart вкара маса на ринга и докато се разправяше с рефера за употребата и, Sam Smith успя да се покатери на една  от сглобките и от там да направи Flying Senton, с който да унищожи опонента си през масата. Все пак и двамата останаха смазани в руините, а съдията отсъди No Contest, след бурния момент.

Winner: No Contest.

·         Lane “LA” Huffman е показан да се приготвя за мача си с Luke Sinclair зад кулисите, когато ненадейно получава обаждане, че жена му е в болницата, след като е претърпяла инцидент. Huffman напуска залата като обезумял за да види какво се случва със семейството му, а Luke Sinclair, възползвайки се от ситуацията излезе на ринга за да се заяжда…

28saqgy.jpg

Luke Sinclair (Вземайки микрофон)
„Чух какво каза по мой адрес по-рано, друже! Хей, г-н Хъфман, точно тук съм и никъде не мисля да ходя! Готов съм, хайде излизай!.... Хъффф, на теб говоря, друже! Покажи американското си превъзходство, нали сте великата нация! Нали всички са в краката ви. В краката на просташкия капитализъм. Г-н Хъфманннн, чакам!! Няма ли да излезеш и да ме поучиш… страх ли те е от моите "глупави теории"!? Е, дами и господа, виждате какви са героите ви.. проклети пилета! Аз съм тук, готов съм, къде е вашия герой?Къде е Г-н Хъфман? Проклет страхливец! Това ли е вашият герой, само на думи?...”

- Luke продължава да нарежда феновете и Lane Huffman още няколко минути, а съдията няма друг избор освен да отсъди победа за Luke чрез Count Out.

·         Време е за подписването на договорите между световният шампион на WWE – AK Charisma и главния претендент за титлата му - Carter “The Prodigy” Thomas.  AK Charisma излиза с дясната си ръка Avenger, а Carter Thomas се появява сам. На рингът също така стои и GM-a на компанията – Phil Colvin. След като двамата „се настаняват удобно” около масата, започва и словесната им конфронтация преди да подпишат.

AK Charisma
“Само едно не мога да разбера от цялата тази работа, Carter. Нали мога да говоря на ти… откъде идва тази твоя увереност, че ще ме победиш на Summerslam? Имам предвид, идваш на този ринг с наперена походка, нападаш моя добър приятел – Avenger безцеремонно, заявяваш пред медиите и в социалните мрежи, че победата ти е в кърпа вързана!? Момче, аз съм AK CHARISMA!!! Най-добрият шампион на WWE, преди, сега и завинаги! Аз елиминирах любимците на тези хора – Ron Diamond, Hijo & Jack Hanna просто така! Аз съм WWE шампион цели 5 месеца и съм най- харизматичния кечист в тази компания! Това, че си далечен роднина на онзи смешник Randy Orton не ти дава право да се държиш все едно притежаваш мястото, Carter.. или както се казваш там! Според мен навлизаш в много дълбоки води и нито тези фенове, нито приятелчето ти Orton ще те измъкнат от побоя, който ще си изядеш на Summerslam!”

Carter Thomas (След няколко секунди размисъл)
„Хъх, Randy няма нищо общо с това, приятелю! Фактът е, че аз съм достатъчно добър за да те победя на този ринг и да взема тази прекрасна титла от рамото ти, „шампионе”! Още когато започвах в този бизнес мечтаех да стигна до тук и да се бия на най-голямата сцена в света. Сега когато това е факт, нито ти, нито горилата ти (поглеждайки Avenger) няма да ми попречите да сбъдна мечтите си. Ако не чувстваш заплаха когато ме погледнеш и не отчиташ постиженията ми… то Summerslam ще е най-тежката вечер в живота ти! Аз ще бъда най-голямата ти тревога... преди, сега и завинаги!”

Avenger (Конфронтирайки Carter)
„Внимавай как говориш, дребосъко, това не ти е NXT! Срещу теб стои най-великият шампион в историята на WWE. Покажи малко проклето уважение!”

2m81f6r.jpg

Carter Thomas (Подписвайки договора и хвърляйки го в ръцете на Avenger)
„Ако си свършил да му целуваш задника, подай му договора да го подписва, а през това време с теб може да се разберем по старомодния начин… нали знаеш, като мъже ако си забравил!”

AK Charisma (Спирайки Avenger преди да стане физическа саморазправа)
„Остави го, Avenger! Остави този заблуден малоумник, не си заслужава! Ще си разчистим сметките с него много скоро… (подписвайки договора и хвърляйки го в ръцете на GM-a на шоуто Phil Colvin) Хайде да си ходим, твърде много загубеняци се събраха в тази зала, а суперзвездите трябва да греят ярко!”

-          Avenger & AK уж се обръщат за да си заминат когато изведнъж Avenger напада отникъде Carter Thomas, който бързо му противодейства с Powerslam през МАСАТА!! В края на сегмента Carter & AK Charisma остават втренчени един в друг, заканвайки се един на друг преди мача им на Summerslam!

261nle9.jpg VS. xe3jif.jpg

MAIN EVENT
Steel Cage Match
USA Championship Match
Derek Brunson © vs. Jack Hanna

История: След 3 Way match преди две седмици, “The Future” Jack Hanna спечели шанса да се изправи срещу Derek Brunson за USA титлата. В този 3 Way match Hanna взе победата под носа на Matt Brown, туширайки Banana Bill. След бурен скандал зад кулисите миналата седмица Brunson  & Hanna решиха да се изправят за USA колана в Steel Cage Match tonight!

Развитие: Адски равностоен мач, в който и двамата борци имаха силни моменти и близки тушове. Дерек успя да се повдигне след finisher-a на Hanna – Smackdown (Rock’s Bottom) в една от горещите ситуации в мача, а самия Ханна едва се измъкна от страховития захват на Brunson – The Slick-Lock (The Walls of Jericho). В края на мача и двамата са неуспоримо много изморени и точно тогава дойде момента, в който Matt Brown “The Burning Star” се намеси в схватката и коства победата на Jack Hanna в успорвания му мач. След загубата на концентрация, която Hanna получи от Matt Brown, Brunson успя да тушира чрез Small Package опонента с! След финалният гонг, Brown остана усмихнат в края на рампата!

ixtjs2.jpg

Winner: AND STILL USA Champion via pinfall – Derek Brunson.

END

Само след 3 седмици...

j9slg9.jpg

WWE SUMMERSLAM 2020

Updated PPV Card

2qtcpzo.jpg VS. 2vazd00.jpg

WWE Championship match

AK Charisma © vs. Carter "The Prodigy" Thomas

2zsbqmr.jpg VS. 25rcksg.jpg VS. 335ef83.jpg

3 Way Match

USA Championship Match 

Derek Brunson © vs. "The Burning Star" Matt Brown vs. Jack "The Future" Hanna

20j3cox.jpgf9jtb8.jpg VS. 2mgtk69.jpg2jfhje1.jpg

WWE Tag Team Championships match
Diablo & Spirit Wolf © vs. Loco & Tyrone Evans w/ Raul Pinnas

28saqgy.jpg vs. wkh0ea.jpg

No Rules Match

Luke Sinclair vs. Lane Huffman

a2fep.jpg

WWE Wrestling Show next week:

- Cassie Collins, доведената дъщеря на фамилията Колинс, ще излезе за да адресира феновете, след избухването на главният изпълнителен директор - Jane Collins миналата седмица по адрес на "сестра си".

- "Чудовището" Animal Steel ще бъде в залата за да вземе нова жертва!

- Jack Hanna ще бъде специален гост в изданието на шоуто "Burning Star", с водещ човека, който прецака Hanna в мача му за USA титлата миналата седмица - Matt Brown.

Book-нати мачове за шоуто:

Parking Lot Brawl

Hijo vs. "Big" Ron Diamond

WWE Lightweight Title on the line

Henzo "Dark Angel" Takasaki © vs. Red Tempest

Tag Team Match

Rampage & Ramstein vs. Mr. Reigns & Vladimir Nikitoff

One on One

Lane Huffman vs. Ergah Kahn

MAIN EVENT

Tag Team Match

AK Charisma & Avenger vs. Derek Brunson & Banana Bill

WWE News:

BREAKING NEWS:

157ejbq.jpg

- Triple H ще направи участие на следващото WWE Wrestling Show, потвърдиха от компанията. Jane Collins и Triple H са договорили условията около появите му и крайно се спекулира, че Hunter ще бъде "the special guest referee" в мача за WWE титлата между AK Charisma & Carter Thomas на Summerslam! 50 годишният вече, Ейч може и да се развихри отново на ринга, споделят негови познати, които коментират решението му.

Статистика на моментните трендове в компанията:

eufpd4.jpg

- USA шампионът Derek Brunson & главния претендент за WWE титлата - Carter Thomas са най-популярните кечисти според феновете тази седмица! Процентите са от 1 до 100% за всеки от roster-a на компанията.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...