Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NXT: обща тема

Featured Replies

Не знам за вас, но аз оставих feedback на http://www.wwe.com/help/contact-us/show-feedback ... Не може така със този образ да излиза на нашият химн и тези прасета в залите там да  се гаврят и да викат по време на химна, стига така...

Айде стига с тоя псевдопатриотизъм, бе! Какво ми се правиш на голям защитник на благата ни родина, като не можеш да членуваш правилно и изглежда дори не знаеш кога се пише "с" или "със". Точно затова всички се подиграват с българите, защото сме си такива. В Америка хората боготворят себе си, не останалите. Тук едната половина боготворят Америка (и няма как да е, като България не им е дала нищо), а другата половина се правят на загрижени патриоти, като същевременно са пълни пръчки и нямат елементарна обща култура.

Голяма работа, че му сложили химна за тема. Вместо да се радвате, че човекът въобще е допуснат толкова напред, че дори са му позволили да си запази образа и не го направиха руснак примерно, вие се хващате за някакви простотии и си мислите, че вече сте допринесли много за България. Няма лошо, правете го, като ви кара да се чувствате по-добре и ви вдига самочувствието, но поне не показвайте в процеса колко сте кухи.

Edited by go go

^А ти па стига излиза с тия заучени фрази! Кога ще застанеш зад нещо положително!? Оплюваме гейовете - излизаш в опозиция, против гаврата с химна ни сме - пак си недоволен. Какво, не сме ли прави !? А си представи, ако в някое наше, пък било то и комедийно шоу, тръгнеме да си правиме ташак с американския химн, какви скандали ще станат. А ТОВА СИ Е ЖИВ ТАШАК С ХИМНА ни! Нашия се държи като примат при излизането си на ринга!

Edited by Monteso

-

Всичко хубаво, ама каква е тази маруля?!?! Сириъсли!!

Преди два дни пристигнах в Кувейт и си рекох, не стига, че нямат алкохол, не стига, че замунда/арена са забранени, не стига, че нета им е калпав и сега кеч духай дуду.. За моя радост има канал osn sports 3.. гледам нашето момче срещу Зиглър о.0 В интерес на истината мача им не беше нещо особено, но много се подразних на финала, по толкова глупав начин да му измислят да загуби, е... па да вземе да стане гей и той барем го сполети същата съдба като Дарън Янг..

^А ти па стига излиза с тия заучени фрази! Кога ще застанеш зад нещо положително!? Оплюваме гейовете - излизаш в опозиция, против гаврата с химна ни сме - пак си недоволен. Какво, не сме ли прави !? А си представи, ако в някое наше, пък било то и комедийно шоу, тръгнеме да си правиме ташак с американския химн, какви скандали ще станат. А ТОВА СИ Е ЖИВ ТАШАК С ХИМНА ни! Нашия се държи като примат при излизането си на ринга!

Какви заучени фрази, бе, охлюв? Това, че сте сериозно ограничени определени хора и пишете само простотии не е мой проблем и въобще не съм длъжен да се съгласявам с кухите ви мнения. Жалко за теб, ако смяташ, че вашите коментари, в които само плюете и мрънкате като курвички, са "нещо положително", зад което аз явно все пък не заставам. Защо ли, ха-ха. Всеки си има право на собствено мнение, свиквай.

Гледам само позитивизъм струи от теб/вас.

DpiXoI1.gif

Go go, повече от очевидно е, че се радваме за нашето момче, но като пуснат българският химн той не представя само себе си, той представя и цялата държава, а  Миро излгежда  и се държи като пълен олигофрен на ринга. На него може това да му е ролята, но това не значи че американците трябва да приемат българите по този начин! Както Monteso каза, ако ние си направим шегичка с техният химн ще станат страшни филми.. Това не е просто няква рандом песничка, това е химнът на България, той не представя само Миро, а и нас! Вярно, че това си е твое мнение ама айде сега  малко от малко..

Тези сценаристи наистина, не ги бива в главите.. Почти всеки мач правят така, че Rusev да загуби, а защо трябва да бъде така, тъй като човекът е БЪЛГАРИН! Ние в България сме здрави хора, които никога не се предават лесно. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! 

CM_Punk_Forum_Signature_by_PaulGriffin.j

CM PUNK 

Охлюв, мен не ме касае дали одобряваш мнението ми, сещаш се ? Има си плюсове, минуси цъкай ги там и не обяснявай, че съм псевдонационалист. И, ако търсите нещо положително от тоя клип, то това е, че Миро е на един ринг с Зиглър. Всичко останало е крайно негативно що се отнася за НАС БЪЛГАРИТЕ!

Edited by Monteso

-

Абе направо една чалга песен да му сложат за песен и готово. :D

Определено химна не е добра идея. Вие не сте съгласни, че американците викат и такива работи по време на излизането на нашия човек. Ами честно казано, кой от тях знае къде се намира България? Второ: кой от тях ще знае (говоря за публиката), че това е химна на Република България? Трето: това е развлекателно шоу. Феновете могат да правят каквото си искат. Определено излизането с химна не е добра идея. Мое мнение. :)

Абе направо една чалга песен да му сложат за песен и готово. :D

Определено химна не е добра идея. Вие не сте съгласни, че американците викат и такива работи по време на излизането на нашия човек. Ами честно казано, кой от тях знае къде се намира България? Второ: кой от тях ще знае (говоря за публиката), че това е химна на Република България? Трето: това е развлекателно шоу. Феновете могат да правят каквото си искат. Определено излизането с химна не е добра идея. Мое мнение. :)

Ти нещо май си противоречиш. Точно заради тези доводи, които си изкарал, не е абсолютно никакъв проблем, че човекът излиза с химна. Яко се омотахте вече, предлагам да се сложи някакво възрастово ограничение във форума, за да пишат само хора, които всъщност сутринта сами са си вързали връзките на обувките.

* Aiden English beat QT Marshall.

Само аз ли забелязах,че QT Marshall(кечист доскоро подвизавал се в ROH) е в NXT.

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

Тези сценаристи наистина, не ги бива в главите.. Почти всеки мач правят така, че Rusev да загуби, а защо трябва да бъде така, тъй като човекът е БЪЛГАРИН! Ние в България сме здрави хора, които никога не се предават лесно. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! 

Кви глупости говориш? 

пп - Българите се предават лесно, щом се захванат с нещо, при първата пречка се предават.

Ами не е нормално да излиза с химна. Щом ще излиза с него, поне да НЕ изглежда така сякаш идва от някакво племе. Като примат са го направили. Обидно е с тази визия. Пожелавам му успех и дано стигне до RAW или Smackdown.

Коментар за шоуто от 29.08.13: Generico (хайде, ще го наричам Sami Zayn занапред) много приятно ме изненада с промото си. За пръв път го видях на WWE ринг миналата седмица и ми се стори, че махането на маската и това име не са му се отразили добре, но, hell, пичът се представи много стабилно на микрофона тази седмица. Предполагам, че това е и причината да му дават такъв сериозен пуш (освен мачовете, разбира се). Bo Dallas наистина е сериозно дразнещо лайненце. Нямам търпение да дропне титлата на нашия (ROH-ски) човек.

Що се отнася до Русев - малко участие тази седмица, но поне вече е част от история (даже може би две?). Предпочитам single monster heel push, но и отборът е вариант, особено в шоу, което набляга (поне така ми изглежда) сериозно на отборите.

Айде и аз да кажа 2 думи за шоуто от тази седмица и за нашия човек - Хареса ми как обърнаха внимание на всички титли. Дори и тази на Paige...

Summer изби като каза, че турнира е кръстен на нея, ама ми идва малко изкуствена с тези превземки.

CJP и Dalton Breeze са ми доста тъпи, и докато единия поне дразни, то другия е яко безличен и с малоумен образ.

Враждата за таг титлите е ОК, нещо в мен ли е проблема или са сменили яката песен на Neville? А и Connor никога не мога да го приема за нещо сериозно след образа му на плъх.

Хареса ми намесата на Русев, явно ще го градят полека... Гледам вече и в интрото го има, това е добре. Мениджъра му е доста дразнещ, което си е плюс. Малко опонентите са смешни като за 1ва вражда, ама това си е мое мнение. Очаквам с нетърпение да го видя другата седмица в действие!

Zayn ме кефи определено, има още накъде да се развива на микрофона, но си е готов за основния ростер. Dallas се радвам, че най накрая са го обърнали, така поне като го освиркват изглежда, че си върши добре работата.

tumblr_mgahz7HbyQ1r92ldso1_500.jpg

Чудно, че са му дали мениджър на Миро, при това някой, който реално може да говори (преди на Вики щерката не я знам можеше ли да върже две думи) и да привлича heat. Малко кофти е, че този мениджър идва бая ~flamboyant и може да дърпа "аура" от "клиентите" си, но при все е по-добре така, отколкото Миро да се мъчи да учи промота в движение (доколкото си спомяням не му се отдаваха особено). Не че няма да е лошо да седне да поработи над това, на ринга си имам впечатлението, че е доста подвижен. Хубаво е, че започват да го ползват и да го градят, само да се надяваме да е жив и здрав. :beer:

Generico показа нагледно как се изнася face-ко промо - просто страхотно. Заигравката му с Рене също много приятна идва, дано направят някаква история покрай това, нещо как мазният и яко дразнещ Бо (не е истина колко отвътре му идва!) се опитва да я боцне, а-у. Явно сега ще гледаме мини-вражда между "Сами" и Суагър, от която съм убеден, че ще излезе победител и претендент за титлата, пък после... дано и я спечели определено я заслужава.

Edited by parcaleste

От миналата седмица започнах да следя NXT РЕДОВНО, главно заради мача на Cesaro и Zayn, но оставам с впечатление, че почти всички в NXT имат доста яки образи и са талантливи. Фен съм на всички от NXT, без Bo Dallas. Колкото до шоуто тази седмица, много ми хареса. Виждам интересна вражда между Emma и Summer Rae, според мен Emma трябва да я пуснат в главния ростър, публиката доста и се кефи. Също много ме кефят Scott Dawson и неговия мениджър, радвам се, че и Миро вече е с тях, според мен има нужда от мениджър. В това шоу като се замисля, колкото и противен и насран да е Бо Далас, според мен направи добро промо, накара ме да се смея на глас, макар и Zayn да му помагаше, перфектен heel e, просто по природа го освирква публиката. Очаквам интересна вражда между Zayn и Dallas, Generico да взима титлата и да правят още класики със Сезаро. Също така ми е доста интересно и това на къде ще тръгне нашия човек. 

ЕDIT: Слей я с официалната. 

Edited by laiok

Марк на годината (2017); (2018).

Аз също доста отскоро започнах да гледам NXT редовно и всъщност ми е по-интересно от голяма част от останалите продукции на WWE. Предполагам поради факта, че е пълно с нови и различни лица, така че го няма елементът на отегчението от едни и същи хора.

Харесва ми интрото на предаването, доста по-готино изглежда от тези на Raw и SmackDown според мен. И музиката е подходящо избрана. Виждам, че веднага са добавили към него как Alexander Rusev чупи дъската Dolph Ziggler. :D И като споменах Rusev, аз не съм чак толкова ентусиазиран , че явно французинът ще му е мениджър, защото ми бие повече на някакъв комедиен образ, макар че се справя добре с него. Ще видим по-нататък какво ще стане.

Тоя Tyler Breeze е толкова мазно-противен, че ми идва буквално да си строша монитора. Откъде са му измислили образа не знам, но не е истина колко му подхожда. Ако го сложат него в отбор с Bo Dallas, може би ще са най-гнусния и дразнещ heel-ски отбор за всички времена. Bo Dallas обаче дори по не ми е дразнещ в сравнение с мъжката кифла, макар че и на него си му е вродено да е много, много дразнещо лайненце, както е споменал Биров. Дори ми хареса във вербалната конфронтация със Sami Zayn, но определено му е време да пуска титлата.

Също ми направи впечатление, че Colin Cassady малко мяза на Edge преди години с тая косица, ама доста дървен ми се вижда. С тоя ръст сигурно бая работа го очаква върху уменията на ринга, макар и всъщност да не съм го виждал в мач засега.

Edited by go go

... Тоя Tyler Breeze е толкова мазно-противен, че ми идва буквално да си строша монитора. Откъде са му измислили образа не знам...

Може да ни питаш с Райх за "The Model" Rick Martel (или по-добре недей :( ).

^Е, то е ясно, че е имало нарциси и преди него, но се съмнявам, че през 90-те Martel е тичал постоянно с телефон пред него, в който се е оглеждал чрез камерата. :D

Преди малко го фийчърнаха Миро на Фейсбук страницата на E - то. Има и артикъл за него на сайта на E - то - http://www.wwe.com/shows/wwenxt/2013-08-28/alexander-rusev

[quote]знам знам зарад оная Вики Гереро Голямото тъпо 6оу му стъпи на раката ама кво стана после ? реи кунтузен ама изкам да питам некои помогнали му 6тот ина4е 6те6 да умре . Инак 5 от мен брао ве ъп[/quote] - Коментар от Замунда! - Priceless!!!!

Не мисля, че момчето е виновно за каквото и да било. В такава голяма компания никой не се съобразява с твоите мераци. Иначе образът му е меко казано кух, мачът беше меко казано слаб.

Amor fati 

http://www.wwe.com/shows/wwenxt/2013-08-28/alexander-rusev

Ето статия от сайта на WWE за мача му с Зиглър, май това му е първото? 

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

☝️12.12.2021 - 07.12.2025☝️