Jump to content

NXT: обща тема


Hachiko

Recommended Posts

 

 

NXT+Logo+%2528BIG%2529.png

 

 

Резултати от песледните три епизода:

 

Dark Matches:

 

* Dean Ambrose beat Dante Dash

 

* Damien Sandow beat Tyson Kidd

 

* The Usos beat Darren Young and Titus O’Neil

 

Episode 1:

 

* Tony Luftman interviews Jinder Mahal backstage but Bo Dallas challenges him to a match/

 

* Corey Graves beat Oliver Gray

 

* Luftman interviews Big E Langston. Camacho comes out and attacks him from behind.

 

* Layla beat Aksana

 

* Roman Reigns beat Chase Donovan

 

* Jinder Mahal beat Bo Dallas and attacked him after the match until Seth Rollins made the save.

 

Episode 2:

 

* Paige beat Alicia Fox

 

* Big E Langston beat Camacho

 

* Bronson beat Nick Rogers

 

* Luke Harper beat Mike Dalton

 

* Richie Steamboat beat Kassius Ohno

 

Episode 3:

 

* Leo Kruger beat Trent Baretta

 

* Xavier Woods beat Memo Montenegro

 

* Audrey Marie beat Emma

 

* Michael Cole came out to interview Jinder and Rollins. A NXT Title match is announced for two weeks from now. They had a good back and forth segment. Mahal ends up putting Rollins in the Camel Clutch.

 

* Daniel Bryan and Kane beat Johnny Curtis and Michael McGillicutty with the WWE Tag Team Titles on the line.

Edited by itzo1994
NXT tag
 • Upvote 4
Link to comment

Не ги пускай така грозно - давай седмица за седмица, както си излизат. Няма кой да коментира така, със спойлери за месец(и) напред.

 • Upvote 3
Link to comment

Да и аз съм за това да се коментира седмица по седмица. Вярно малко куцо издание хванахме като прощъпалник, но като го гледам довечера ще се произнеса както и ще кажа какво ми направи впечатление досега.

 

Link to comment
Rise of Thunder

Знам, че тука не е мястото, но да питам - НХТ кога се излъчва?

Edited by parcaleste
Link to comment

Tъй като тазседмичния брой беше доста никакъв , вместо да го коментирам ще кажа какво ми харесва досега в шоуто. От известно време реших да хвърля един поглед на домашния проект на Зетя , главно по препоръки на parcaleste както и от нездраво любопитство : КАКВО ИДЕ СЛЕД СИНА ? и как е младата смяна?

Засега страховете ми за армия от Ортъни , Дел Риовци, Оlimpic-и не се оправдават.

Кои от участниците ми направиха добро впечатление :

1.Leo Kruger -gimmick-a му е нещо подобно на този на Waylon Mercy през 2005 , но още по-хищно излъчване има.Харесва ми как дебне жертвите преди мач , хареса ми и нечленоразделното промо което изнесе преди седмица .Единственото което не ме впечатлява много е финишъра му -напоследък забелязвам тенденция да се използват десетки neck breacker-i във всякакви разновидности за сметка на изчезване на power bomb -ите освен седящите на Titus /Tensai .

2. Big E Langston -назобено негро , доста як финишър има , скуашовете му са забавни и предизвиква силна реакция в публиката.Не мога да разбера фейс ли е или е хийл, радват му се като на фейс , но пребива противниците си и след спрян мач и отделно кара да му броят тушовете до 5 като King Kong Bundy. Това е нова червена точка за мен. Показах го на човек , койкто не гледа кеч и той вика е тоя искам да го видя срещу плешивото говедо (Райбак).Тъжното е че този пич бе на нивото на Миро даже бяха съотборници закратко , сега му е дръпнал много.

3. Касиус Оно -като оставим настрана невероятно тъпото име , второто по тъпотия след McGilicutty , човекът показва персоналност , много добре изграден образ , мачовете му са на добро ниво , с две думи отличава се от сивата маса , отделно има нестандартна визия.

4. Ascension - тия имат най-куул ентранс-а в цялата федерация в отсъствието на Taker , отделно много атрактивна външност , видях че бият и някои от отборите от основния ростер като Кид /Гебриъл , финишъра им също е атрактивен , ще следя кариерата им с интерес

5. Шампионът Сет Ролинс го гледах само в два мача , но определено има голям потенциал , много уверено се представя и явно няма проблеми да се адаптира .Засега е доста успешен шампион.

6 Ричи Стимбо -няма техниката на баща си но има по-добри умения от доста от хората в главния ростер

Това са хората които ми харесаха , но ми прави впечатление че и доста лоукардери като Махал, Макинтайър ,Трент Барета, Макгиликъти (да ги еба за това име пак ) се представят на доста добро ниво и най-важното имат образи.

Синчето на Кърт Хенинг за съжаление не е наследил и 20 % от излъчването на баща си , но като умения е много солиден и се представи добре като претендент за титлата.

Определено всички шоута се гледат леко и мисля засега да им отделям време.

Edited by HEIDENREICH

 

Link to comment

Е не беше чак такава трагедия шоуто, имаше читав кеч и едно ЛУДО promo на Sandaw, направо поцепи как затапваше тълпата непрекъснато:

- YOU SUCK! YOU SUCK!

- Thank you, for your irrelevant opinions!

Слага си запетайките и докато говори, феноменален е, просто. :D Почвам да му ставам фен. :ohmy::mellow:

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Сега и аз ще последвам Бай Райх, да изкажа мнението си две-три за някои от момчетата (и момичетата) които ми правят най-приятно впечатление:

Seth Rollins - редно е да започна с ~шампиона. Първото което ми идва като го видя е, че е все едно на Punk левото мъдо - може да му мине за син. На ринга е добре, но ми се струва, че се отвлича малко повече с някакви излишни движения (подскачане и т.н.), което някак убива инерцията на мачовете (да, дразни ме като подскача между отделните "сегменти"/хватки в мачовете). Кефи ме как куфее с титлата - получава му се адски добре, макар и да ми се струва малко стресиращо, особено ако си на първите редове. :unsure:

Като цяло ми харесва, но има още много хляб да изяде, за да стигне нивото на "бащу си". Интеракцията между двамата миналата седмица беше много добра, между другото.

Kassius Ohno - момчето е феноменално просто, няма какво друго да се каже. Чисто не му е в NXT мястото, ама нали е леко кльощав, няма да се учудя, ако си отстои там до Второ пришествие.

Bray Wyatt - личният ми фаворит! Още от Втори сезон на оригиналното NXT съм му огромен фен - на микрофона е адски естествен и нещата му се получават без да се напъва особено. На тепиха е претърпял сериозно развитие, като заради образа си (всъщност точно той е Waylon Mercy II, Райх ;) ) не съм сигурен, дали е за добро (това от един единствен squash мач дето гледахме, че нали се контузи и липсва вече няколко месеца). Някак си беше много "хахав" на ринга и движенията му не бяха така "изчистени" както преди (говоря за различна психология на ринга, а не за това, че е забравил как да се кечи).

Bo Dallas - виждам го като реалното лице на NXT - просто има тоя "Superstar Look", за който се оглеждат от WWE. Верно и той е кльощаняк, но някак има осанка. Става ми леко смешно като кажат "трето-пето ниво поколение кечист, хеле като знам кой е баща му (в смисъл като се сетя образа му и как изглежда и т.н.).

Richie Steamoat - със сигурност му липсва харизмата на Татко Параход (У йеа!), но на тепиха е наследил това-онова. Получава (и напълно резонно) място в една от главните истории на шоуто, заедно с KO. Със сигурност и двамата с Кешъс Оно ги градят за Нещо По.

The Ascension - със сигурност най-голямата атракция... може би в компанията въобще. Ентрънса им е впечатляващ, но след това някак ми издишат. За размерите си не мисля, че имат адекватни отборни движения, като finisher-а им специално ми е адски смешен - може ли тия двама здравеняци да довършват опонентите си с High-Low, който е със Spinning Heel Kick вместо Clothesline? Що не треснат някой Double Powerbomb (примерно) нещо по-силово... *въздъхххх*

Leo Kruger - не знам Райх какво толкова му се кефи на тоя, за мен е просто ОК, с образ излязъл директно от Cartoon Era-та (ахааа, сега разбрах!). Трябва да му се отдаде заслуженото, че си играе ролята повече от перфектно, а това също се гледа много внимателно от мениджмънта.

Big E Langston - поредната назобена негърска буца. Лично мен ме подразни, че използва Five Count-а на Bundy, но поне имаме Regal на коментаторската маса, да спомене това. Не че имам нещо против момчето просто а) е негър и б) е участвал във всичко на всичко два squash мача до тука. Като знаем как от Е-то от цифра време искат да направят своята следваща Афро-Суперзвезда и леко се потрисам...

Paige - тая ми скри шапката! Със сигурност има какво да чисти на ринга, но на фона на останалата свлеч в Дива дивизията е направо Bret Hart и Shawn Michaels в едно! Мога да я видя в един хахав тандем с AJ или да им заформят стабилен Power Couple с Sheamus (ако ги сложат двамата на светломер ше избият скалата).

Johnny Curtis - адски подценяван заради размерите си, но уникален като образ и много стабилен на ринга. Неслучайно е последният победител от оригиналното NXT, обаче падна жертва на сбъркания формат там, след което имам чувството, че от компанията "загубиха вяра в/нямат планове за него". Е-то има нужда от такива нестандартни образи, които не са Over The Top Cartoon-ени, жалко, че комай никой отгоре не споделя това ми мнение. :(

Derrek Bateman - момчето има уникална харизма и владее микрофона с лекота, това се видя още докато Daniel Bryan му бе ментор в... който там сезон на оригиналното NXT беше. За съжаление е изпаднал в немилост, като специално имаше няколко поредни седмици (преди смяната на формата), в които Regal беше просто безпощаден към него (нешо за work rate-а му и шит). Последно се опитва да си направи нов образ, не съм сигурен доколко му се получава (те и толкова време за изява му дават).

Trent Baretta - Dude Buster-ите ми липсват. :(

Michael McGuillycutty (тенк ю Гугъл! *clap clap clap-clap-clap*) - на Зетя Любимеца = Дестин'д Фор Грейтнес. :unsure: Има излъчването на плешива невестулка, а промото му от миналата седмица ме докара до гърчове. На ринга е приличен, не ме е впечатлил нещо особено, но не е и трагедия да не знае как се прави Body Slam. Има крещяща нужда от образ и ново име (макар че McGuillycutter звучи яко за финишър, да го еВа).

Най-големият плюс на шоуто:

William Regal и Jim Ross на коментаторската маса!

Просто нещата отиват в друго измерение. Regal, специално, е адски внимателен, гледа да дава изчерпателна информация за и да "гали" всеки един от кечистите, като не си пести и критики (че и жлъчни коментари) когато се наложи.

Въобще - в момента гледам с интерес, дано не оакат като по-принцип. :beer:

Link to comment

Я да кажа няколко думи и за тазседмичния брой на NXT . За мен това бе най-слабото предаване което съм гледал , главно поради участието на голям брой лоукардъри .

Бродъс Клей -Камачо -очаквана победа на доскоро непобедимия Фънкозавър , който стабилно слиза от мидкарда в лоу карда. Камачо показа впечатляваща физическа сила -вдигна тлъстия си съперник с лекота , след което взе да се прави на сецнат в кръста за да не го накажат.

Женския мач бе като всички в WWE - нищо особено , забравих да похваля Paige разбирам суперлативите на parcaleste , определено се отличава от сивата маса, и вече във втори мач ми прави добро впечатление особено с присъствие. Лайла винаги съм я харесвал , другата британка не можах да я позная коя е (нищо чудно винаги съм бил много бос на тема женски кеч) , а Alicia Fox е все така некадърна - отзивите че силно се е подобрила на ринга явно са яко преувеличение.

Барета- Оно бе приятно мачле с оригинален финал , хареса ми и реакцията на Оно след мача , направо си е готов за главния ростер , но в момента може би по-добре да постои тук докато нещата се поизбистрят. Такъв е хаос сега, че и Брет Харт/ Шон Майкълс в момента трудно ще издрапат.

Нещото което ми хареса най-много в това шоу бе Бронсън. Гледам го за първи път , но определено е мой човек , грозен и тлъст :D , с много олдскул вид , но ме изненада и с техника .Направи няколко образцови поваляния и носения от свободната борба а и финишъра му изглежда ефектно. Ще го следя и този младеж.

Сегментът със Сезаро бе ОК, може би така се насрочи мач за титлата на някое от следващите шоута.

Главния мач не беше нещо особено и по-добри съм гледал в това шоу , но двамата се постараха.Не мога да разбера кое точно е финишъра на Ролинс -настъпването със засилка или това премятане в стил Брет/Роди Пайпър , мислех че го приложи на Макгиликъти защото е в ъгъла на ринга миналата седмица , но сега го направи пак , както и да е има хляб в него, но още доста трябва да учи за да стигне Пънк. Поне има присъствие на шампион - и това е важно.Умерено се забавлявах 6/10

Edited by HEIDENREICH

 

Link to comment

Ем и тая седмица не беше нещо невиждано шоуто, но пак беше приятно.

Trent и Ohno направиха сносно мачле с леко странен завършек. Хареса ми, че protect-наха и двамата кечисти - загубата реално не повлия на Cassius, докато на Barretta му трябва да понабере инерция, ако искат да му правят нещо като push - не че няма талант момчето, просто е в тая категория и с тоя стил, къде в Е-то не са много на почит.

Женски "мач" с Alicia Fox колко и да го мъчат... *бляк* Направи ми впечатление, че като че нарочно не позволиха на Paige in ring време - просто беше "by far" най-over дивата на тепиха. Друго, което ми направи силно впечатление бе, че тоя новия коментатор я нарече "The Anti-Diva" - не съм сигурен Punk и Serena дали биха били много съгласни с това. Как да е, явно ще и правят "вражда" с партньорката и (хъъ-хъъ).

Като казах новото коментаторче - общо взето ми хареса. Със сигурност ми е по-симпатичен от негрото. някак по-свободно го раздва, докато Regal си e... ми... ЦАР. Бих искал да го видя на една (коментаторска) маса с JBL. :ph34r:

Bronson и на мен по-скоро ми допадна - ринал е с лопати от на Bully Rey... gimmick-а... айде по-скоро поведението на ринга с крещенето в лицето на опонента и към публиката, като по-скоро му се получава (виждал съм други да правят същото и да изглеждат жалки). Не останах крайно впечатлен от уменията му на ринга, но пък и опонентът му му бе на габаритите. Със сигурност ми е по-симпатичен от Leo K.

Сегментът между Cessaro и Tyson ми тръгна много тегаво, като бях готов да го обявя за АДСКИ скучен, но накрая го изиграха много добре и ми вдигна интереса към мач между двамата. Щатската публика не пропусна да се покаже колко е проста, като при слизането на канадеца по рампата започна да скандира "USA! USA! USA!" От друга страна иде да покаже, че Cessaro си е свършил перфектно работата пред микрофона.

Приятно развиха и историята с мач между Wendy и Rollins, почти се вързах, че TWMRB ще вземе да спечели с намеса от някого другиго, но все пак не направиха подобна... айде ще я нарека глупост. Човекът все пак си е jabroni. Трябва обаче да измислят някаква история да има и около Seth, че в момента е малко свободен електрон - хвърлят му само да гази някакви случани опоненти. Не съм много сигурен дали това е начинът да се гради един шампион но... поне относително често закрива шоуто, не като един друг шампион доскоро. :ninja:

Edited by parcaleste
 • Upvote 3
Link to comment

Bronson и на мен по-скоро ми допадна - ринал е с лопати от на Bully Rey... gimmick-а... айде по-скоро поведението на ринга с крещенето в лицето на опонента и към публиката, като по-скоро му се получава (виждал съм други да правят същото и да изглеждат жалки). Не останах крайно впечатлен от уменията му на ринга, но пък и опонентът му му бе на габаритите. Със сигурност ми е по-симпатичен от Leo K.

Не съм гледал Bully Rey. (епилационера достатъчно ми надува главата на тема TNA , до степен да ми се доповръщва само като чуя за тях) , но според мен прилича по-скоро на Иван Колофф а още повече на тоя Вашон с дървения крак. За уменията му може би се изказах малко по-възторжено , но е смешно да му се дава положителна или отрицателна оценка на база няколко минутен скуаш . При някои хора като Alicia Fox и половин минута стига , но тук трябва да се гледа повече , държа си на мнението че влизанията му в крак и носенията от спортната борба бяха изпълнени безупречно , heel hook-a по принцип може и по-добре да изглежда ,но пак не видах драстини грешки а и това си е ефективен ММА захват ( Мир прееба Леснар така в първия мач),

Колкото до Лео Крюгер миналия път случайно започнах с него , не ми е той най-големия любимец в ростера (засега е негрото -скуашър) .

Основния ми проблем е че шоуто бе наводнено с лоукардъри тази седмица и нямаше време да участват именно основните хора от NXT .

 

Link to comment

Не говорех като визия, а като поведение на кого ми прилича. :P

Иначе за ~Вашон си прав - къде Майкълс наложи Дизел с неговия крак на IYH "Good Friends - Better Enemies", нали? :ph34r:

 • Upvote 1
Link to comment

Малко встрани от теле-шолото, но пряко свързано с NXT:

- Top independent wrestler (и наш (а.к.а. личен мой) пръв приятел) Pac has arrived at WWE developmental and wrestled Dean Ambrose at Friday night’s WWE NXT live event in West Palm Beach, Florida. Live reports from the show gave the match excellent review.
Edited by parcaleste
 • Upvote 2
Link to comment
Rise of Thunder

WWE NXT 10/24/12

Brodus Clay vs Camacho беше един тъп скоуш и нищо повече. Не мисля, че е нужно да обяснявам как протече мача.

Kassius Ohno vs Trent Barreta беше много приятен мач за гледане. И двамата имат повече харизма и умения, отколко половината ростър в двете главни шоута. Закономерна победа на Barreta и продължаване на враждата Ohno-Steamboat Jr.

Сегментът между Cesaro & Tyson Kidd ми хареса, въпреки че Kidd e леко дървен на микрофона. Чакаме вражда между тях в главните шоута(ако скоро се сетят за тях, защото в момента това как AJ & Cena отишли на вечеря е по-важно от някаква си титла, нали?)

Мачът между Layla/Fox vs Paige/Audrey Marie беше 100 пъти по-добър отколкото мачовете на диви в RAW, Smackdown+PPVs за половин година.

Bronson vs Lincoln Brodrick въобщи не ме заинтригува.

Heath Slater представен от Vicke Guerrero? Mother of God she's annoying as hell!!! Излиза и шампиона, който за разлика от палячото The Miz, има излъчване на шампион! МЕ се получи доста добре, а на Rollins просто му е време да дебютира в главния ростър!

Ако трябва да съм честен, НХТ ми хареса в пъти повече от RAW. 7/10 заради тъпия скоуш в началото и тъпия мач между двете буци.

Link to comment

Да кажа няколко думи за шоуто тази седмица, след като се разцепих да псувам в Raw темата , тук останах сравнително доволен.

В първият мач за моя приятна изненада Headshrinckers oпаа Usos победиха МcGillycutty & забравих кой, да се таковам ,Johnny Curtis май(леко педерюга изглеждаше) . Освен надъхващия ентранс(по-добре ритуални танци отколкото да излизат костюмари) самоанците показаха хъс , а и са взели и финишъра на чичовците от Headshrinckers , няма да е зле да почнат да правят и Double headbutt и Double Face First . Накрая се показаха Ascencion -няма да откажа мачле между тези два отбора.

Leo Kruger победи някакъв рядко гнусен циганин , нищо особено тук.

Сегмент с негрото скуашът и Вики , горе долу ок, четворен мач за другата седмица, и с това съм ок.

Дебют на някакъв нов пич , освен че прилича на Хал Дрого, не ме впечатли особено , финишъра също му е коджа тъп (както и 90% от завършващите хватки на новаците ).

Главния мач между Сезаро и Тайсъм Кид определено ми хареса, приятно олдскул мачле , показаха и mat skills и добро темпо за краткото време дето имаха , Кид е много подценен , пусти размери го прецакват и липсата на визия .Все още смятам че разпадането на отбора с младия Булдог Хари Смит бе мега глупост. И двамата са солидни, Хари прави хубави мачлета из индитата, отделно Брет даже им удари едно рамо. Да ги питаш какво постигнаха с развалянето на този обещаващ отбор. Сезаро за ралика от инди колегите си , които сега пробиват в основния ростер има и добър външен вид, но да му измислят вражда различна от тази със Сантино им е пряко сили. :angry: .Добро мачле , бих им дал *** за насърчение.

Като цяло шоуто ми хареса и го изгледах с интерес, по-добре от миналата седмица 6.5/10

Edited by HEIDENREICH

 

Link to comment

Johnny Curtis e ТИТАН! Няма такъв образ просто, уникален е. На ринга също е много добър, само някой да го остави да прави мачове, като в злополучният онзи сезон на онова NXT, в което "победи". :(

... Leo Kruger победи някакъв рядко гнусен циганин...
Еее, стиа бе! Know your (TNA) wrestling history, Reich!

Сегментът с Big E бе нещото, което за пореден път ме потресе от "насоката" на WWE... освен ако целта на цръната буца не е била да прилича максимално като образ на Eugene. Единственото, което рабрах от тая малоумщина бе, че може да брои до пет. :unsure: Поне признавам, че при все има едно хубаво нещо около това (поредно) анаболно негро.

В обявяването на Fatal Four Way-я за тая седмица най-хубавото нещо беше Dustin Rhodes. Трябва да им дават повече време с микрофона на тия момчета. :( Bo Rotunda Dallas изглеждаше най-добре сред младоците.

Roman Reigns (a.k.a. Хал Дрого... или доста недохранената негова версия)... ем... от тоя мач с тоя опонент нищо не може да се каже. Има някакво държание и явно си е изградил някакъв образ. Накрая на мача, след като победи, "написа" нещо на ринга до опонента си. Тоя детайл доста ми допадна. Финишърът му... eeh, и по-зле сме виждали. МНОГО по-зле. Тоя поне има някакъв реален импакт, на мен ми допадна.

Cessaro е просто страхотен - и образът му образ, и уменията му... така де, нямат нужда от коментар. Това, което куца на Kidd е работата му с микрофона, а в днешно време в Е-то това е жизнено важно (справка - Кобе Koffie). Мачлето си го изиграха перфектно, нямам забележки. С всичките си седмични предавания би трябвало да могат да издигнат доволно и двамата (и да оформят Tyson още по-добре), но за Cessaro съм почти убеден, че светлите дни в Е-то тепърва предстоят - ако беше папкал като Райбърг, сега сигурно щеше да е на негово място. :ph34r:

~Продължавам да си чакам Bray Wyatt!!!

Edited by parcaleste
Link to comment

~Продължавам да си чакам Bray Wyatt!!!

Bray Wyatt, out six months as of July 4th (torn pectoral)

Няма да е скоро. :( Иначе и не мен ми стана интересно да го видя след толкова хвалби.

 

Link to comment

Загледай втори сезон на оригиналното NXT (виж тоя мач). Единственото му включване тука беше прекалено скриптирано и на мен лично ми бе странно да го гледам такъв (на ринга).

Доколкото имам спомен, би трябвало да е участвал на последната сесия записи.

Edited by parcaleste
Link to comment
 • 2 weeks later...
Rise of Thunder

Понеже не съм гледал 2 шоута, сега ще си наваксам с коментари.

31th october

The Usos vs МcGillycutty/Curtis беше много хубав таг тийм мач. Усещам как таг тийм дивизията лека-полека се възражда. Враждата с Ascencion си е ППВ материал, от където и да го погледнеш.

Що за идиот би дал име на кечист Xavier Woods?? Finisher-a на Kruger e малоумен, но иначе образът му е бомба.

Сегмент с Vickie Guerrero & някакъв негър?? Скип!!!

Gabriel e доста дървен на микрофона. Иначе, сегментът не беше лош. Олд Дъсти дойде и реши нещата набързо. Значи, имаме четворен мач със залог мач за титлата? Не е зле. Искам да видя този Бо Далас на ринга, защото на микрофона не струва.

Roman Reigns ми харесва на ринга. Опонентът му беше някакъв безименник без капка талант. Финишърът на Рейнс беше биващ. Нали гледам финишъра на Райбак......

МЕ беше наистина добър. Кид може да не е добър на микрофона, но пък на ринга ми напомня на Ланс Сторм. Техничен и бърз, той се адаптира бързо към ситуацията. Как може Сезаро да не получи никаква реакция?? Шибана публика. Иначе, логична победа на Сезаро с оглед очертаващата се вражда с R-Truth.

7th november

Шоуто стартира със скучен флашбак. Боооооооооринг.

Истинския старт е, когато на ринга излиза един от хората, на които аз възлагам най-големи надежди-Kassias Ohno. C Barreta направиха интересен опенър. Финишърът на Ohno е откровено тъп. Не знам защо го натресоха и на Barret. Oh well....

Big E ми напомня Райбак и това не е добре в моята класация.

Това следващото леко не го разбрах. Кой, по дяволите, беше оня шантавия със сламената шапка?

Пропускаме тъпия сегмент с Роман и отиваме директно към МЕ. И то какъв МЕ! Все от хора, подценяване от WWE(е изключвам Бо Далас). Мачът се получи много добре. Доволен съм от победителя.

Общата оценка за двете шоута ще е около 7/10.

Link to comment

... Кой, по дяволите, беше оня шантавия със сламената шапка?

Bray Wyatt, дето ме кефи от Втори сезон на оригиналното NXT. Добре, че все пак намериха начин, по който да го ползват докато е контузен. Образът му всъщност ми напомня повече на този на Edward Furlong от "The Visitation", но като визия си е на 90% Waylon Mercy.

За съжаление ми се затвърждава една тенденция от последните месеци - завръщането на cartoon образите. Със страшна сила. И то от най-гадните възможно образи ~очаквам в скоро време и Mantaur, и Duke "The Dumpster", да изкопат и Adam Bomb, Papa Shango... иде ми да се издрайфам само като се сетя.

На Romanчо промото бе по-трагично от това на Буцанегрото (ЯЗЪК МУ ЗА ТЕМАТА!!!) от предната седмица, което е някакво нереално постижение в невъзможността да кажеш две приказки пред жива публика.

Mahal колкото и да го бутат, хич не успява да ми подейства, може би защото не е особено кадърен (едно на ръка), може би защото има някакъв никакъв образ (второ на крак), а най-вероятно и защото не правеха година и кусур нищо друго с него, освен да джоби под път и над път.

Как да е, да го духат тия - днес разбрах, че момчето дето коментира с Regal, всъщност бил братът на Ziggler. :huh:

Link to comment

- WWE developmental wrestler PAC is now known as Adrian Neville. WWE updated the NXT Roster page this week with bios for several new trainees, including Neville.

Уелкъм ту ДабълДабълИ, Ейдриън Невил.

 • Upvote 2
Link to comment

Доста тъпо тая седмица, май само скуашове?Само последния мач ставаше, но Бо Далас(???) има харизмата на умрел плъх.

Като я няма Пейдж шоуто(и не само :wank: ) пада надолу.

 • Upvote 1
Link to comment

Големата метла е заиграла в NXT. Наш'то момче към момента се разминава с нея:

- A fifth WWE developmental wrestler has been removed from the roster page of the official NXT website; Lincoln Broderick. This would indicate that he has been released.

Broderick, whose real name is Marcus Anthony, is a heavily muscled wrestler the company signed out of Ohio Valley Wrestling in February. Despite possessing a great look, Broderick had limited experience and sparingly competed as a result. In his only match on the NXT television show, which was taped in September, he was squashed by Bronson in under two minutes.

The other profiles removed were that of Chad Baxter, Chase Donovan, Louis Fontaine and Nick Rogers. F4WOnline.com confirmed that Baxter, Donovan and Rogers were let go from their respective developmental contracts, while Fontaine claimed Wednesday in a Facebook post that he asked to be released.

 • Upvote 2
Link to comment

Не бях гледал NXT от години, но предаването явно доста се е променило. Прилича ми на старото шоу на FCW, с което не знам какво се случи, но тъй като гледам, има нещо общо. Исках да видя дали ще има нещо ново за атаката над Ryback, но уви. Все пак приятно шоу от 21-ви Ноември, съдържащо много хора с еднообразни имена.

Paige е отвратително врещящо същество, сътворено от стволовите клети на Sheamus. От друга страна, момичето има стабилни умения и успя да направи сносен мач, въпреки некадърната си опонентка (Alicia Fox), която не знам как още има договор... логиката ми убягва. Paige се надявам да я привикат в главния ростер като някакво сатанинско изчадие, в стил Daphnie. Би се получило, въпреки че и има още доста работа за вършене.

Wyatt (не знам дали се пише така) и Harper бяха наистина странни. Charlie Manson странни. Задавам си странния въпрос дали брадите в WWE имат супер сили, тъй като хората с бради (Punk, Bryan, Hero, Harper и т.н.) са много по-интересни от хората без такива. Интрото беше нещо уникално и реално психично отклонено колкото си искаш. Напомнят ми на Cyrus the Virus и Kurrgan, въпреки че тук изпълнението е коренно различно, но базовата концепция е същата. Harper трябва да го оставят да се бие бос, въпреки че ще прилича адски много поне на един човек, но както и да е. Мачът не беше кой знае какво, но това е пренебрежимо.

Chris Hero (защото другото му име е прекалено дълго за мързел като мен) се е поосвинил от последния път когато го видях, но още прави добри мачове и промота. Бях споменал че ми се искаше да бяха използвали него за атаката над Ryback, защото нещата щяха да се вържат в пъти по-добре, но уви. Другите скуошове из шоуто ги пропускам като поредния негър, който се опитваше да бъде Monty Brown и голям техничен кечист, който ми напомняше на доста хора и не показа нищо кой знае колко оригинално.

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

- WWE’s Gerald Brisco was scouting amateur wrestler Chad Hanke over the weekend. Hanke is a senior at Oregon State and was ranked #16 nationally going into this season. He’s currently just under 200 pounds but is looking to move up to heavyweight.

- Following the main roster WWE debuts of Seth Rollins, Dean Ambrose and Roman Reigns, the next group of NXT stars in line to be called up look to be Big E Langston, Bray Wyatt and his brother, Bo Dallas. Earlier this week, Bray Wyatt tweeted “2 months #raw” – sign that he could be debuting in early 2013.

Two more NXT stars rumored to be ready for WWE are the tag team The Ascension, Conor O’Brian and Kenneth Cameron. The duo has a very polished act and have been been developing a move set that uses a lot of double team moves used by some classic 1980′s heel teams. With WWE’s tag team division picking up in recent months, it would be a good time for WWE to introduce another strong tag team act.

 • Upvote 2
Link to comment

... Прилича ми на старото шоу на FCW, с което не знам какво се случи, но тъй като гледам, има нещо общо...

FCW се трансформира в NXT. ;)

... Исках да видя дали ще има нещо ново за атаката над Ryback, но уви. Все пак приятно шоу от 21-ви Ноември, съдържащо много хора с еднообразни имена...

Aми като имаш предвид, че този епизод е записван преди месец (това сигурно го копират от ROH), нормално е да няма никаква проява на "Тримата амиго", нито пък да се спомене нещо по въпроса по време на мачовете. Няма да се очудя ако са решили да ги вкарват в главните ростъри примерно миналата неделя.

Предната седмица шоуто беше ужасно... настрана, че беше тъп епизода, но просто оная СВЛЕЧ черна, като каза още на десетата минута "eastern European trash" с ебати презрението и загубих всякакво желание да гледам

Тая седмица една идея по-добре... или не, защото и тука започнаха с бруталните WWE сторилайнарски прийоми, познати ни откакто съществува WWF (звярът-heel KO изведнъж стана пъзльо). Ебати колко малко време им трябваше за да направят от едно свежо шоу типичен и безличен WWE продукт. :dry:

Big E бил готов за главния ростър, KO не... писна ми, братче. :dry:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...