Nightmare Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Мач карда за BPWF Extreme Rules 2013: (тази Неделя) Sweet Johnny © vs The Hermit vs Benjamin Barnes (BPWF Undisputed Championship Steel Cage Triple Threat match) The Enemy © vs Axel Frost (BPWF Intercontinental Championship Extreme Rules match) Big Papa © vs The Razor vs Rivera Rulz vs The Dark Master vs Peterchen (BPWF Hardcore Championship scramble match/last to pin wins) The Rugby Playboys © (Austin Perfect & Black Rosko) vs Красавеца & Ace (BPWF Tag Titles match) Link to comment
ShaolinMonk Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Това вече си е мъчение да се чака ! Link to comment
peterchen1998 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Това вече си е мъчение да се чака ! До колкото си спомянм, някъде Nughtmare беше писал, че ще пуска шоутата между 20 и 22 часа. Изчакай още половин - един час. Не си единствения който няма търпение. Не,че нещо... Link to comment
ShaolinMonk Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 До колкото си спомянм, някъде Nughtmare беше писал, че ще пуска шоутата между 20 и 22 часа. Изчакай още половин - един час. Не си единствения който няма търпение. Не,че нещо... Ще ударя един душ и ще накълцам салатката през това време тогава ! Link to comment
ShaolinMonk Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Ебаси змията. Стига бе пич! Като видях, че си писал реших, че си коментирал вече шоуто ! Недей така, инфаркт ще ми докараш ! Link to comment
Nightmare Posted August 25, 2013 Author Share Posted August 25, 2013 Дописвам шоуто и го пускам,до утре ще го има,в момента гледам едно шоу и затова се забавих,а и преди това бях забравил,че имам да пиша турнир сори Link to comment
ShaolinMonk Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Дописвам шоуто и го пускам,до утре ще го има,в момента гледам едно шоу и затова се забавих,а и преди това бях забравил,че имам да пиша турнир сори Салатата застоя и я ядох преди малко вкиснала :) ! Не бързай, гледай само да е яко като предишните шоута ! Link to comment
Nightmare Posted August 25, 2013 Author Share Posted August 25, 2013 Няма да е яко,ще е страхотно!!! Има повече изненади от всяко друго шоу досега.... Link to comment
Nightmare Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 BPWF Extreme Rules Екстремни Правила започва с кратко интро,фойерверки и под звуците на официалната песен на турнира : Hollywood Undead - Another Way Out. Изведнъж се чу необичайна тоналност на песен,която не се оприличаваше като песен за интро нито на Austin Perfect,нито пък на Black Rosko.След като някой от любопитните зрители потърсиха песента в интернет с приложението Shazam на смартфоните си,разбраха че е Nelly-Here comes the Boom,но да се върнем по същество. От нищото се появиха 2 огромни танка,от които се показаха Austin и Rosko.Публиката почна да ликува и подсвирква,но това беше само началото. The Rugby Playboys слязоха от тежката техника.Освен,че бяха нарамили поясите,Аustin носеше огормна факла,а Rosko шише стар Джак.Запътили се към рампата и двамата застанаха и бяха обляти от фоерверките тип Голдбърг.След това на средата на рампата,Роско падна на колене и отпивайки от старото уиски си дръпна главата назад и даде уискито на Austin,той също отпи и направи същото.В този момент Austin вдигна факлата и двамата в един тон направиха огнен облак,подкрепен с фоерверки,излизащи от дулата на танковете.Публиката беше изумена.Те продължиха към ринга и се качиха,бившият ръгбист се качи в и отпи последните капки от Джак-ът и в стил Triple H ги разпръсна навсякъде.Austin беше се качил като CM Punk на единия ъгъл и беше вдигнал титлата в знак на обещание,че ще се прибере с нея.Двамата вече бяха в ринга и застанаха вдигайки титлите и като за финал от всички ъгли изскочиха,като гърмяни зайци фоерверки.Публиката беше изумена,а двамата съотборници просто се усмихнаха.The Rugby Playboys © (Austin Perfect & Black Rosko) vs Красавеца & Ace (Мач за отборните титли) Мачът започва като Остин Пърфект се изправя срещу Красавеца,Красавеца го хваща в ключ още в началото,гледа да го държи под контрол,сега го удря с юмрук в лицето няколко пъти и го засилва към въжетата,Остин се връща и бива посрещнат с падащ лист!Красавеца опитва туш - 1..2 и Остин се повдига.Сега Остин отстъпва до ъгъла си и тагва партнъора си,внушителният Блек Роско!Роско не губи време и забива копие на Красавеца!Опитва туш - 1..2..и Красавеца се повдига!Красавеца се връща към ъгъла на отбора си за да си поеме дъх,сега Роско по следва и му забива страховити удари и ритници в главата и тялото,изведнъж Ace се тагва сам в мача,пляскайки неподозиращият Красавец по гърба,сега пълният с енергия Ейс поваля Роско на колене с падащ лист и сега се кани да го довърши с powerbomb,но по-коравият бивш ръгбист го удря с глава в ребрата и се измъква,а сега го вдига и го тръшка с коронната си хватка - the jackhammer! Сега Роско опитва туш,а междувременно партнъора му Остин се грижи Красавеца да не се намеси като го зашеметява с ДДТ на стоманеният под отвън,сега Роско прави опит за туш - 1...2...3! Победители и все още отборни шампиони - Rugby Playboys! Двамата се прегръщат и започват да празнуват,Роско взима двете титли и се качва на най-горното въже надавайки боен вик от радост,а междувременно следват реклами... Време на мача: (12:24) Big Papa © vs The Razor vs Rivera Rulz vs The Dark Master vs Peterchen (BPWF Hardcore Championship scramble match/last to pin wins) Съдията бие гонга и всички петима кечисти са на ринга.Четиримата претенденти веднага нападат шампиона и се опитват отчаяно да го повалят!Биг Папа ги отблъсква един по един и ги поваля със саблени удари.Сега Razor го удря в гърба,но отнася страховит spinning side slam! Междувременно на другата страна на ринга Петерхен забожда super kick на Ривера Рулз и го тушира - 1.....2....3! Петерхен е временният хардкор шампион!Но дали ще удържи титлата до края? Сега обаче Дарк Мастър го издебва в гръб с reverse DDT,следва опит за туш - 1...2...3! Временен шампион е Дарк Мастър!Биг Папа най-после се отървава от Razor,който го беше хванал в приспивателното! Бившият шампион Папа напада яростно Дарк Мастър с биг буут,сега го хваща за главата и го блъска в ринга няколко пъти,повдига го и го тръшка отново с body slam.Отново го изправя и се кани да го довърши с musclebuster,но както е вдигнал Мастър на раменете си го издебва с удар под пояса Ривера РУлз,големият татко пада и Ривера го тушира,възползвайки се от шанса - 1...2...3! Ривера е временен шампион! Може и да успее,остават околко 5 минути! Междувременно Дарк Мастър хваща Razor за главата и му нанася страховит K.O. Punch!Опит за туш - 1...2..и Мастъра се повдига с последни сили!Ривера Рулз дебне Петерхен,който не подозира и се обръща,но е посрещнат от cutter!Ривера го тушира - 1....2...и Биг Папа прекъсва туша с ритник в главата на Ривера,който май изпадна в несвяст! Остават 2 минути! Биг Папа решава да изхвърли всички противници извън ринга,освен Razor,който не помръдва,часовникът отброява последната минута,а Големият Татко,изморен от напрегнатият двубой избира да се позабавлява,но преди това се оглежда наоколо за дебнещи опоненти,но няма никого,всички са в несвяст на пода,Таткото е доволен и грабва Рейзър през кръста,просва го на ринга с gutwrench powerbomb и изчаква да изминат последните секунди преди да задържи титлата си - 10..9...8...7..6...5...4...3...2...1 и това е всичко! Победител и все още Хардкор шампион - Big Papa! Време на мача: (15:00) The Enemy © vs Axel Frost (BPWF Intercontinental Championship Extreme Rules match) Светлините в залата угасват, като на титантрона се появява Енеми от своята затъмнена бърлога. В залата започва да се чува мистична мелодия. На титантрона се показва как Енеми взема своята интерконтинентална титла и изведнъж просто изчезва. В следващият момент осветлението в залата се завръща, а Енеми вече е на рампата със своята интерконтинентална титла на рамо, при което залата избувха. Шампиона сваля своите тъмни очила хвърляйки ги към публиката и поглежда яростно към Аксел Фрост, който го чака на ринга със своята ехидна усмивка. Енеми тръгва надолу по рампата към ринга, а на самият ринг започва да се образува мъгла, която изплашва Фрост и той слиза от него от страната в която стоят коментаторите. Енеми се качва на замъгления ринг и изчезва от поглед. В следващият момент мъглата избледнява изведнъж и на ринга се вижда как Енеми стои в средата на ринга вдигнал своята титла високо с двете си ръце, позирайки за публиката, след това той повтаря процедурата от четирите ъгъла на ринга, след което подава титлата на рефера и подканва Фрост да се качи за да започне мачът. Мачът започва,двамата опоненти гледат един в друг и обикалят в кръг,все пак шампионът Енеми се впуска в атака и удря Фрост няколко пъти със силни юмруци в лицето и брадичката! Фрост се отдръпва назад към ъгъла и Енеми го събаря с падаш лист! Опитва бърз туш - 1..2.. и Фрост се повдига.сега Енеми го хваща за косата,но Фрост се измъква и се изтъркаля извън ринга,а сега издърпва шампиона за крака навън и му забива саблен удар!Аксел Фрост иска да се сдобие с оръжие - бърка под ринга и изважда бухалка с бодлива тел! Фрост се връща към противника си и го удря безмилостно в главата с бухалката,продължава да го прави вече няколко пъти,съдията не може да го спре,сега слага бухалката с тел пред лицето на Енеми и почва да стиска,лицето на Енеми почва да кърви! Фрост е доволен и хвърля бухалката настрани,сега изправя Енеми и го бута обратно в ринга,Аксел се вмъква през въжетата и е посрещнат от мощен stunner от нищото! Енеми се завърна във мача някак си,сега опитва туш - 1....2. и Фрост се повдига.Фрост е бесен и едва едва,пълзейки достига бухалката и я хваща! Енеми пък се опитва да стане,но Фрост замахва с бухалката,канейки се да отнесе главата му,но не,шампиона успява с последни сили да се измъкне настрани и контрира прилагайки захвата kimura на тъкмо оздравялата дясна ръка на Фрост! Дали ще се предаде,отчаяно драпа до въжетата,Енеми го притиска,много напрежение върху ръката,която вече бе наранена,но Аксел все пак устоява на напрежението,сега Фрост престава да се бори и загубва съзнание от болка!Енеми го пуска и става,излиза навън и грабва маса! Интерконтиненталният шампион се качва обратно на ринга с масата и я намества в средата на ринга.Междувременно Фрост се е изправил и дебне опонента си за spinebuster! Енеми се обръща и Фрост го вдига,но наранената преди малко дясна ръка проваля опита и Енеми отново е на земята,сега го удря в корема и го засилва към масата,но Аксел контрира и праща шампиона към масата! Фрост се кани да го довърши с копие през масата,засилва се,но Енеми отвръща с ботуш в лицето и го забожда с super chokeslam през масата! Дали това е краят? Опит за туш - 1.........2.........3! Победител и все още Интерконтинентален шампион е - Енеми! Невероятна битка,втора поредна победа срещу Фрост на Енеми,изглежда,че на никой няма да му е лесно да победи шампиона,който днес показа най-доброто от себе си. Време на мача : (17:37) Sweet Johnny © vs The Hermit vs Benjamin Barnes (BPWF Undisputed Championship Steel Cage Triple Threat match) Преди мача Барнс показва на Отшелникът,че държи в плен плъхът му!Отшелникът се разгневява и посяга да удари Барнс,но съдията го отдръпва за момент,за да каже да бият гонга.Мачът започва и Отшелникът не губи време и се нахвърля върху Барнс със ритници в ребрата и лакти в лицето!Междувременно шампионът Джони седи отстрани и решава да пробва да се измъкне от клетката с катерене,докато опонентите му се карат!Отшелникът забива Барнс в пода с ДДТ,взима плъхът си от ъгъла и забелязва,че шампиона вече е почти на половината път към бягството!Отшелникът се отправя към него и с впечатляващ скок се набира до върха на клетката.Там е и Джони,Двамата разменят по няколко юмрука в лицето и накрая Отшелникът удря главата на Джони в самият ръб на клетката и го бута долу!Очите на Отшелника заблестяха и той смята да рискува и го прави - Mountain Wind от 10 метровата клетка право в тялото на шампиона Сладкият Джони!Двамата кечисти са неподвижни!След тази екстремна маневра Отшелникът няма сили да се опита да тушира,който и да е било противник. Но сега какво по дяволите се случва? Към ринга идва Аксел Фрост,държащ стоманен стол,придружен от ЕНЕМИ!Не е за вярване,какво прави интерконтиненталният шампион с Фрост,та те се мразят!Сега Фрост заповядва на съдията да отвори клетката и той го прави - Фрост поглежда Енеми и му прошепва нещо в ухото и му подава стоманен стол,той го приема с усмивка и стиска ръката на Аксел,те работят заедно,леле!Сега Енеми влиза,дебне нищо неподозиращият Sweet Johnny и му забожда стоманеният стол в черепа,сега го прави пак и пак,Отшелникът се е свестил също и се устремява към Енеми с последни сили,дори той не може да повярва,Енеми заплащително размахва стола към Отшелникът и посяга да го удари,но всъщност му подава стоманеният стол! КАКВО? Отшелникът слага стола на ринга и сграбчва Джони,слага главата му върху стола и се покатери на най-горното въже - сега довършва поваленият си опонент със Mountain Wind - право върху черепа на Джони,който се срещна и със стоманеният стол! Отшелникът опитва туш като Енеми гледа да не би Барнс да се намеси - 1........2.......3! И това е краят...........имаме нов Безспорен шампион.........не може да бъде - Отшелникът е новият шампион,след невероятен завършек на този зрелищен главен мач,просто не е за вярване - Аксел Фрост и Енеми работят заедно,а към тях се присъедини и новият шампион,отвратително!Сега Фрост взема микрофон и започва да говори - През цялото това време вие ВСИЧКИ,ВСИЧКИ до един бяхте безскрупулно лъгани,подведени и изиграни,а хората,които ви изиграха,бяха последните,от които се очакваше - нима допреди 5 минути някой от вас негодници да си е представял,че след жестокият побой,който двамата с Енеми си устроихме сега ще се прегръщаме и работим в екип? Или пък Отшелникът - самотният рейнджър,който имаше мечта да бъде шампион един ден! Ще ви кажа как стана всичко - от самото начало с Енеми обсъдихме и решихме как ще протекат всички части от планът за пълен контрол над BPWF!Аз нарочно направих всичко възможно да повярвате,че с Енеми се мразим в червата,дори се престорих,че ми счупи ръката,тя никога не беше счупена,просто ми сложиха гипс,Енеми беше доволен,че му предлагам шанс да задържи Интерконтиненталната титла....завинаги.Той е мускула на нашият отбор.А сега към Отшелникът - мистериозният и непредвидим "герой" от планината...е при вида на големият златен пояс,той,като всеки друг на неговото място,се полакоми от възможността да го задържи за дълго,дълго време,а това е точно,което му предложих и сделката беше факт,мислехме да продължим планът още дълго време с преструвки и драма,но днес беше необходимо да се разкрием,за да може Отшелникът да спечели голямата титла! И така драги зрители *сериозни освирквания* Ерата на Отшелникът и Корпорацията.....ЗАПОЧНА! ХАХАХАХАХАХАХАХА! Ооо не,това ще е краят на BPWF!Корпорацията ще сложи ръка над всички титли и рано или късно ще получи пълният контрол,който иска,със Фрост като лидер,Отшелникът като главен шампион и Енеми като бодигард не се знае дали е възможно да бъдат спряни...Лека нощ от нас! *Фрост вдига ръцете на Енеми и Отшелникът във въздуха празнувайки успеха докато конфети,пластмасови шишета от минерална вода и тоалетна хартия се хвърля на ринга от страна на шокираните фенове,а междувременно шоуто свършва. Време на мача : (24:49) МОЛЯ слагайте коментарите си за турнира в СПОЙЛЕР ТАГ,за да не провалите четенето на турнира на другите,който още не са го прочели напълно и ако ви е харесал турнира дайте палец нагоре за поста Link to comment
L!0n Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Какво да ти кажа братле? Справил си се отлично, не всеки може да пише толкова дълги и грамотни работи. Самият, аз си признавам, че ако пиша нещо дълго поне една, две грешки ще има вътре. Заслужено ти давам ръчичка на горе за старанието. Занапред в същият дух! :]] CM PUNK Link to comment
THE ENEMY Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Абе всичко добре, ще излъжа ако кажа ,че не очаквах и този сценарий, но едно нещо леко не мога да разбера. Защо Аксел Фрост ще иска основен контрол над собствената си компания, на която и без това е шеф и защо му е да кара някой да се преструва, че не работи за него? Тук всъщност основния проблем е с обяснението. Едно промо от типа - Тази компания започна от скоро и вие си мислехте, че знаете колко гаден тип съм в опитите си да я контролирам, но всъщност аз съм много по-гаден дори от това което подозирахте и тепърва ще ви го покажа! Създадох ви идоли, хора на които се кланяхте и обичахте, а дори не подозирахте, че всичко това е фалшиво и по този начин просто си играя с психиката ви, че просто искам да видя израженията на лицата ви, когато разберете какви глупаци сте биле и колко лесно съм ви надхитрил! Но това е само началото, ние едва сега започваме! Фрост Корпорейшън ис гона фък йо аген бейби! - Подобно промо исках да чуя аз накрая! И твоето не е лошо, но както казах си има дупки. Все пак ако ти харесва използвай моето за Слам-а. Иначе харесах ролята си на Кен Шамрок в този сегмент. Айде малко и за другите неща от шоуто: Отборните титли - Признавам, че симпатизирах повече на Красавеца и Ейс, но просто в момента това беше най-логичното решение. Ръгби играчите са най-изградения отбор в момента и тяхното запазване беше логично. Интересно с кого ще враждуват те сега. Хардкор титлата - В нея си изградил Биг Папа като някакъв доминант, който не може да бъде спрян. Честно казано се надявам поне някой от новаците в феда да му окаже подобаваща съпротива за да стане по-интересно там, защото около тази титла определено има потенциал да е още много по-интересно. И за финал ще кажа, че аз лично предпочитах големия swerve да се позабави поне с още едно PPV, но това си е мое мнение. Надявам се да не приемаш коментара ми прекалено като критика, това ми е мнението просто. От тук най-трудно ще ти е да намериш съпротива на корпорацията, но ще видим какво си измислил. Крайното ми мнение за шоуто -като цяло ми хареса, но си има и косури. Едит: Също нашата вражда с Фрост не беше толкова гоялма чак, заради което и предпочитах тя да продължи по-дълго и изненадата от подобен обрат да е по-голяма, но да не издребнявам Link to comment
Djambazov Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Мисля, че избърза с идеята за "Корпорацията". Някак си още в самото начало на проекта е леко странно, според мен трябваше да изчакаш още малко да се развие "враждата" между Енеми и Фрост и чак тогава да преебеш публиката. Иначе, шоуто си беше супер. Link to comment
gali99 Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Първо искам да кажа,че чак сега чета турнира,защото през деня имах проблем с мишката. The Rugby Playboys © (Austin Perfect & Black Rosko) vs Красавеца & Ace (Мач за отборните титли)-Добре си направил мача,но не ми харесва,че освен Плейбоите Ръгбисти няма друг изявен и добре изграден таг тийм. Няма да е зле малко да поработиш в това отношение,но кой знае какво си намислил. Big Papa © vs The Razor vs Rivera Rulz vs The Dark Master vs Peterchen (BPWF Hardcore Championship scramble match/last to pin wins)-Тук мача ми хареса как се развиваше,но това ,което не ми харесва като цяло при Хардкор титлата е,че няма удари със столове и изобщо не е екстремно,а нали е Хардкор титла.Би трябвало да има удари с бухалки,столове,патерици и т.н. Другото е,че отново тук няма ясно изявена вражда.Като цяло нещата около таг тийм титлите и тук не ми харесват особено. The Enemy © vs Axel Frost (BPWF Intercontinental Championship Extreme Rules match)-Тук вече нещата много ми харесват.Откъм развитие на мачовете и откъм вражда.Враждата на Фрост и Енеми беше супер и изглеждаше много лична.В последствие се разбра,че това не е била истинска вражда.Интересно от тук натам как ще се развият нещата около титлата.Нали щеше да правиш Battle Royal с новаците и победителя щеше да се изправи срещу шампиона и ми е интересно как новаците ще се справят с Енеми,който е част от Корпорацията. Sweet Johnny © vs The Hermit vs Benjamin Barnes (BPWF Undisputed Championship Steel Cage Triple Threat match)-Мача е развит много добре.Всичко това с плаха беше доста добре замислено от Отшелника,но наистина малко прибърза с Корпорацията.И в тази Корпорация сте само трима,което остава две свободни титли .Интересно дали ще се опитат и тях да завземат.Аз лично мисля,че Nightmare ще добави още хора.Дали ще има съпротива на тази Корпорация?Аз мисля,че ако има някаква съпротива няма много да се върже.Все пак Харкор шампиона е хийл. Вярно другите са фейсове,но ако Корпорацията се опита да вземе всички титли ,няма как моя кечист да се обедини с другите срещу голямата Корпорация.Кой знае.Може да е измислил нещо друго,но определено очаквам да има нови членове. Турнира се получи много добре!Браво на Nightmare!Определено си спази обещанието турнира да е пълен с изненади.Нямам търпение за SLAM! Link to comment
ShaolinMonk Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Ще кажа само, че единственото, което не ми харесва в този турнир е, че ............. СВЪРШИ! Супер се е получило! Мачовете са направени много добре! Има много възможности за вражди от тук нататък! Сега ще кажа сериозно, единственото нещо което наистина не ми хареса (и ще повторя мнението на всички преди мен)! Отборните шампиони са единственият добре билдван ... "тим"! Бях за Красавеца и Ейс, но те за сефте са отбор и нямаше как да спечелят! Поне за момента! Иначе няма какво да коментирам останалата част от ППВ-то! Страхотно е! Продължавай ! Link to comment
peterchen1998 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 ППВ-то ти се е получило страхотно. Наистина това накрая с Корпорацията беше добра идея, но и според мен трябваше да изчакаш малко. Все пак федерацията е на две - три седмици. Но ти си знаеш. Относно отговора на Отшелника за Корпорацията, историята става доста заплетена. Link to comment
ArmenianKing Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ами,Nightmare,ти си направил супер ППВ и задължително трябва да отбележа,че толкова ГОТИНИ мачове досега не съм виждал! За корпорацията-наистина си го направил малко бързичко,но пак си е добре. Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.