HereComesTheBoom Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Нашия му се бие с някой та две ни види, ше го смаже!!! Link to comment
ShwN Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 2 рунда му давам на Томпсън. Link to comment
Nightmare Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Този Томпсън не ми изглежда като голяма пречка за Кобрата,ще го прати да си ляга и следва Кличко,който винаги се пази от силни конкуренти. Link to comment
HEIDENREICH Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 В първите 5 -6 рунда ще е опасно , нашия трябва да се пази от нокаут. После би трябвало ЕГН-то да си каже думата и Томпсън да капне. Друг е въпросът ,че нашия винаги играе много предпазливо и неатрактивно затова едва ли ще се хвърли в безогледни атаки . Link to comment
Loop Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Нашият бие по точки след голяма скука. Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Кубрат Пулев с/у Тони Томпсън 24/08/2013 23:00 EEST 1.20/ 23.00 / 5.00Нашият е супер фаворит на букмейкърите.Kubrat Pulev by KO, TKO or DQ2.60Kubrat Pulev by Decision/Tech Dec1.727Tony Thompson by KO, TKO or DQ8.00Tony Thompson by Decision/Tech Dec13.00Равенство23.00И прогнозата на Loop за точно развитие е най-вероятна и според букмейкърите. :) Link to comment
neshev Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 Pulev би трябвало да победи сравнително лесно, като, ако има залагащи, има value да се играе с KO/TKO в късните рундове. Thompson имаше леко възраждане с двете победи над Price, но Pulev е съвсем друго животно. Ако успее да изкара първите 3-4 рунда, не вярвам да има каквито и да е проблеми. Може много да се говори за състоянието на HW дивизията, но към този момент Pulev е единственият, който има опита, уменията, правилната възраст и т.н., да бъде поне конкурентен в даден етап на един евентуален мач с Klitschko. Ако оставим на страна, че това е стабилен miss-match и HW боксът е адски скучноват, веднъж ще сложа псевдо-патриотичната ми "шапка" и ще викам за Pulev! Реално, надали може да ми пука по-малко... Link to comment
old school Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Кобрата ухапа Тигъра ! Link to comment
kabakov Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 направи си го разкъса. Чакаме Кличко кога ще се накани. Link to comment
Loop Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Кубрат се представи що-годе добре, ама две неща изпъкват, които през цялата му кариера вероятно ще са му трън и като нищо да му попречат да мръдне по-нагоре от сегашното си положение. От къса дистанция е слаб. Един 41-годишен тип, който отдавна е свършил за големия бокс, представляваше опасност във всеки момент, в който се доближеше достатъчно близко до Кубрат. А и Кубрат не успяваше кой знае колко ефективно да го държи на дистанция, за разлика от Владимир, който е цар в това. И разбира се второто е много слабият му удар. Да, мен сигурно бързо ще ме свали на земята, но 50% от победите ти да са с нокаут е страшно слаба статистика. Да не говорим, че не съм видял нито един впечатляващ нокаут. Да не забравите да гледате Владимир-Поветкин на 5 октомври. Макар че и там Владимир е абсолютен фаворит. Link to comment
parcaleste Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Редко ТЪП мач. Някой ако се чуди защо го бягат от среща с Кличко, снощи му се отговори на въпроса. Добре че в същия момент си говорих с две (!!!) пички (?!?) закеч (!?!), та ми мина "гладко" и без много храна (забравих и да вечерям снощи, дейба...). Link to comment
Fegri Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Едната от тях беше ли Пънкарката ? Link to comment
parcaleste Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Не, тя се оказа женена (за бившия ми учител по философия ) с дете. ПП Ако говориш за същата Пънкарка де, че назнайвам две. Link to comment
Fegri Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 ! HAHAHHAAHAHAAAAA , ето това е да удари човек на камък . Будала, да се хване с некой дедих, па и дете да му роди . Link to comment
old school Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Владимир Кличко-Александър Поветкин със сигурност ще е доста интересен мач.То че Владимир е фаворит да спечели победата е ясно,но пък Поветкин е доста по-класен боксьор от обичайните заподозрени аутсайдери,които братята Кличко обикновено си избират за съперници.Да се надяваме,че след като Кубрат успя да победи Тони Томпсън и сега вече официално е главен претендент за IBF Heavyweight Title ще получи възможност да се бие за титлата колкото е възможно по-скоро и да не му се налага отново да чака цяла година,за да се бие в официален мач.Той може и да няма големи шансове да победи Владимир Кличко,но важното в този случай е,да го гледаме на един ринг срещу най-титулуваният съвременен боксьор в тежка категория,пък каквото стане в този мач,стане . Link to comment
neshev Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 Най-накрая намерих време да изгледам въпросния мач. Thompson леко expose-на нашия, но все пак е southpaw, с необичаен стил, нещо на което Pulev видимо не е свикнал. Видя се, че в близък бой е доста беззъб, а и цялостната му липса на KO power, го правят доста предвидим съперник за Klitschko. Без някакви големи оръжия, не виждам как ще успее да му създаде големи проблеми. Все пак е хубаво нещата да бъдат вкарани в перспектива. Това, което направи Pulev е огромно за българския спорт въобще. Ако не бяха братята Klitschko, спокойно можеше да стане и световен шампион, но уви. Не е късно да ги изчака да се пенсионират де, сравнително млад е все пак. Link to comment
ShwN Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 ^Кличко, Мличко, ша им ебе путката майна на всички. Link to comment
gboy Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Това, което направи Pulev е огромно за българския спорт въобще. За съжаление това много хора така и не можаха да го разберат. Кобрата е в елита на Енвропа в толкова популярен спорт и това е нещо невероятно. Моите уважение към Матей и останалите волейболисти, но да си го кажел честно - волейбола е много далеч от бокса като популярност, не могат да се сравняват двете. Единствено Бербатов последните години толкова е славил България, колкото Кобрата сега и за това всички трябва да сме му благодарни. Момчето можеше да се състезава под друг флаг и вероятно щеше да е за далеч по-добре пари, сно поради някаква причина избра да си играе за България. Не мисля, че ще може да победи Кличко или братушката, но пък и нашият максимализъм ме дразни зверски. Българинъ дал ли е един лев за бокс, та иска световен шампион? Само уважения за Кубрат и дано и Тервел да ни донесе след време подобна радост. Link to comment
old school Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Всъщност волейболните ни национали също прославят изключително много родината ни,а и в момента в никой друг колективен спорт България не е на такова високо ниво,че да спори с най-добрите за челните места на големите първенства.Но иначе ако Кубрат успее да бие Владимир Кличко или Александър Поветкин и стане световен шампион на IBF,това май ще бъде най-големият успех за българският спорт от много години насам .Е,разбира се,на Кобрата ще му бъде изключително трудно да вземе световната титла от победителят от мача между Кличко и Поветкин на 5 октомври в Москва,но самият факт,че ще се бие за титлата,вече си е страхотно постижение,историческо за родният бокс !И да загуби от Кличко или Поветкин,ако се представи достойно,Кубрат може само да спечели от такъв сблъсък(реноме,имидж,кинти...) и окончателно да се утвърди като един от най-добрите боксьори в тежката категория през последните години . Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.