Jump to content

UFC on FOX Sports 1: Shogun vs. Sonnen


dr jack levine

Recommended Posts

dr jack levine

BL98krQCIAAqwG5.jpg

 

 

Event: UFC Fight Night 26 on FOX Sports 1

Date: Sat., Aug. 17, 2013, at 8 p.m. ET on FOX Sports 1

Location: TD Garden in Boston, Massachusetts

 

 

Main Event:

205 lbs.: Chael Sonnen vs. Mauricio Rua

 

FOX Sports 1 Main Card

265 lbs.: Alistair Overeem vs. Travis Browne

135 lbs.: Yuri Alcantara vs. Urijah Faber

170 lbs.: Mike Pyle vs. Matt Brown

185 lbs.: Uriah Hall vs. John Howard

155 lbs.: Michael Johnson vs. Joe Lauzon

 

FOX Sports 1 "Prelims"

135 lbs.: Brad Pickett vs. Michael McDonald

145 lbs.: Conor McGregor vs. Max Holloway

145 lbs.: Mike Brown vs. Steven Siler

145 lbs.: Diego Brandao vs. Daniel Pineda

 

Facebook "Prelims" Card

145 lbs.: Cole Miller vs. Manny Gamburyan

205 lbs.: Cody Donovan vs. Ovince St. Preux

155 lbs.: Ramsey Nijem vs. James Vick

 

 

 

Докъде стигна форона, та аз да поствам теми?!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Браво, щях да пусна темата, ако ножът беше опрял до кокъла, просто ме мързи... :D

По същество. Доста добър card. За безплатен card не съм се сещъл UFC да са имали толкова stacked шоу. Вярно, от към ME сме виждали и по-добри безплатни шоута (все пак преди сме гледали ME като Rampage и Hendo по SpikeTV), но това от-до е пълно с познати имена и интересни мачове. Може би най-големият storyline на това шоу е Alistair Overeem. Човекът от #1 претендент и една от най-големите им звезди, в момента реално се бие за оставането си не само сред имената в тази дивизия, но може би и в UFC. Проблемът при него е, че без PEDs изглежда беззъб. При него ефектите не са толкова физически, а по-скоро психологически и без тях определено самочувствието му е доста ниско. Стероиди или не, Overeem има уменията. Все пак е бил K-1 шампион, но стилът му не е много подходящ за MMA striking. В К-1 с по-големите ръкавици, защитата му беше доста по-добра, а в MMA отваря доста място. Travis Browne определено е човек, който може да нокаутира Overeem, ако вторият пак излезе все едно е в пернишка дискотека.

CP пак се набута в голям мач. Има доста добри шансове да победи, но пак ще се бие в 1 weight class отгоре, което ще е проблем. Типичният striker vs. grappler мач. Shogun е доста добър grappler, но вече колената му го предадоха тотално и не вярвам Chael да има проблеми да го свали земята поне няколко пъти. Ако успее да го направи и да не даде някоя ръка, врат или крак, има доста добри шансове да победи. Ако Sonnen не успее да го свали ще е доста тежка вечер за него. Shogun все е много опасен в stand up-а. Sonnen няма какво да губи реално в този мач. Връща се в MW, каквото и да стане, където все ще си намери подходящ съперник, я Wand, я Vitor, дори може и Machida. Shogun е must-win това, ако иска отново някога да претендира за титлата.

Другата част от шоута е пълна с интересни мачове и сравнително познати имена. Urijah Faber, Uriah Hall, Brad Pickett, Michael McDonald и т.н. Очертава се една дългааа неделна вечер. Всичко ще е по Fox Sports 1. Честито им откриване. :)

Link to comment

YES, ве!! In your f`n face, Chael haters! Направо смаза! Говори се, че Вандерлей е заложил бая над стотак хилядарка за Shogun! :D Следващият бой тук е ясен.

 

WAR Conor McGregor, Matt Brown & Michael McDonald. Доста добри представяния.

 

Urijah Faber беше човекът, който най ме изпълни тази вечер. Безспорно, FOTN в моите очи. Премина през много тежко начало и се върна с пълна сила, като докрая доказа защо е един от най-добрите в категорията си. Другият Urijah, Urijah Hall разочарова отново. Дано не го cut-нат, въпреки че натам отиват нещата. Мисля, че след всичките критики има какво още да покаже!

 

Добро начало на Fox Sports 1!

Link to comment

Марио Балотелата (Юрая Хол) много ми хареса, не заслужаваше да загуби - пак съдията е педераст! 

Другият мач, който ми хареса много беше между Алистър и тоя от Wyatt Family. Добро шоло!


АЙДЕ НА БЕЗПЛАТНОТОООООООО!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...