Jump to content

BPWF Friday Night Heat


Nightmare

Recommended Posts

Тук ще поствам  петъчните шоута на BPWF - Heat.Следващото шоу ще е на - 15.08.2013,ще обявя мачовете след SLAM! 

 

 

Link to comment

Поне засега не,имаме достатъчно хора,за да използвам само петъчният ростер.Понеделничното шоу е с хора от двата бранда (в стил супершоу),защото първоначално мислех,че няма да се съберем повече от 4-5 човека,и за да оформя карда сложих всички вътре.

Link to comment

BPWF Friday Night Heat 16.08.13 match card:

 

Big Papa © vs Peterchen (BPWF Hardcore championship match)

The Razor vs Rivera Rulz

The Dark Master vs RedruM

The Pretty Boy vs Optimo

Link to comment
  • 2 weeks later...

Извини ме, че след проблемите които си имал, ти се меся и "карам" (дано не го възприемеш така), ама къде е Heat-а? SLAM се развива перфектно засега, но Heat все още го няма!

5079877.jpg

Link to comment

Friday Night Heat 23.08.2013:

 

Шоуто започва с обичайното интро и кратка заря и се пренасяме зад кулисите,където седят отборните шампиони Роско и Остин Пърфект заедно с шефа Аксел Фрост,който все още има шина на дясната ръка.Той потупва по-рамото по-едрият Black Rosko,поглежда го с ехидна усмивка и започва да говори - Така момчета,ще съм честен,харесвате ми и двамата,добър отбор сте,имате харизма,фенчетата ви харесват и сте шампиони....но....има нещо,за което трябва да поговорим,трябва ви име на отбора! Не можете да стоите просто така,нека погледнем повечето легендарни отбори от Американският кеч - Дегенерация Х,Наследниците,Адското Не,Щитът,Пътните Просветители,Прайм Тайм Играчите....имената ги правят още по-добри от колкото са.И така,искам от вас да измислите име веднага,хайде,помислете за едно име,което да пасва и на двама ви! Black Rosko се намесва: Амии,какво ще кажете за...The Rugby Playboys!? Аз се гордея с миналото си на ръгбист,то е част от мен,а Остин,Остин си е "идеален",маците му се лепят,така че това е името,което търсим! Frost: Ха! Харесва ми,добре,така да бъде,Плейбой Ръгбистите! 

Фрост излиза от стаята доволен,а двамата шампиони се споглеждат доволно.

 

 

Отново сме на ринга,защото предстои първият мач на вечерта - Красавеца срещу Оптимо!

 

Красавеца срещу Оптимо

Мачът започва и Оптимо се втурва след Красавецът,но той го засича със spinebuster! Сега иска да го довърши и заключва опонента си в ankle lock! След няколко секунди в опити да се добере до въжетата Оптимо все пак се предава! (Време на мача - 02:04) Победител е The Pretty Boy! 

 

 

Dark Master vs RedruM

Преди мача да започне Дарк Мастър издебва Редрум по пътя му на рампата и го удря със саблен удар в гръб,после го запраща в стоманените стълби до ринга и най-накрая го връща на ринга,за да може мачът официално да започне - внушителният Дарк Мастър грабва РедруМ за врата и го събаря с K.O. Punch! Сега отново го вдига и му прилага reverse DDT! Това не е всичко,Дарк Мастър го изправя за последен път и му забожда Call from the Darkness! Опитва туш - 1........2..........3! (Време на мача - 03:44)

 

 

Big Papa © vs Peterchen 

Hardcore шампионът Big Papa пристига първи на ринга,уверен в победата,той се качва на третото въже и гордо вдига титлата си във въздуха! Петерхен излиза и съдията бие гонга,мачът започва! Петерхен агресивно се нахвърля към шампиона и го тика към ъгъла със ритници в корема и удари с лакът в главата! Големият Татко грабва ръката на опонента си и го запраща на няколко метра настрани с лекота! Big Papa хваща Петерхен през кръста и го тръшва на земята с sidewalk slam! Опитва туш - 1...2...и Петерхен успява да се повдигне.Биг Папа иска да го довърши и го хваща за косата,но Петерхен се отскубва и превърта шампиона за туш - 1....2 и големият татко се повдига разгневен от това което се случи току що! Той подгонва Peterchen,но Петерхен се шмугва между краката му,засилва се от въжетата и забожда страхотен dropkick опитвайки се да повали противника си,но той е на колене,Петерхен опитва superkick и успява! Опитва туш - 1.....2.... и Биг Папа се повдига на 2 и половина! Биг Папа се повдига и сграбчва силно Петерхен за врата,той не може да се измъкне и бива повален със страховит chokeslam! Big Papa е доволен от себе си и започва да рита противника си и да го тика към близкият ъгъл.Шампионът спира за момент и поглежда настрани,сега излиза от ринга и грабва хардкор титлата си,хвърля я вътре в ринга пред опонента си и се връща.Сега той изкрещява "ИДВА КРАЯТ!" и хваща Петерхен,който се съпротивлява,през кръста и го оставя на най-горното въже,сега се качва там и му прилага унищожителен musclebuster! Това трябва да е краят,както Биг Папа предрече - опитва туш - 1....2....3! Победител и все още Хардкор шампион е Biiiiig Paaaaapa! 

 

Време на мача (18:12)

 

След края на мача Големият Татко е задъхан,но въпреки това празнува,вдига титлата си във въздуха и поисква микрофон от коментатора,дава му и шампионът започва да говори: След този мач не мисля,че вече има някакво съмнение за моята доминация,тази титла никога няма да ме напусне,напротив - смятам да я направя най-престижната в тази федерация,аз съм на върха на веригата сега и никой не е на моето ниво,нека да идват още и още противници всяка седмица,всяко шоу,готов съм! 

 

Така екранът потъмнява и шоуто свършва с овациите на публиката за доминиращият хардкор шампион.Ще се видим след 3 дни на Екстремни Правила! Лека нощ! 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...