Jump to content

BPWF Monday Night SLAM!


Nightmare

Recommended Posts

Всички шоута на федерацията от Понеделник ще бъдат поствани тук.Ето и match card-a за 12 Август (може да претърпи промени) -

(Участват кечисти и от двата бранда,защото разпределяме вакантните титли)

SLAM! 12.08.2013 

Match card:

 

(Main Event)

Sweet Johnny vs Benjamin Barnes {BPWF Undisputed championship ladder match)

 

(Second Main Event)

RedruM vs The Enemy vs Axel Frost (BPWF Intercontinental championship triple threat match)

 

Big Papa vs The Dark Master (BPWF Hardcore championship extreme rules match)

 

Optimo & Peterchen vs Black Rosko & Austin Perfect (BPWF Tag titles table match)

 

(Opener)

The Hermit vs Rivera Ruiz  

 

+ Backstage segments & Hardcore title announcement

Link to comment
peterchen1998

Между другото, според мен ще е добре да назначиш главен мениджър, председател на федерацията (хийл), за да пречи на фейс и да става интересно шоуто. Или де да знам. :D

Link to comment

А какво ще стане ако всички титли отидат в участници от едно и също шоу?

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

                                                                          

Link to comment

Спокойно,едва ли всички титли ще са в единият бранд,а дори и да са ще е за кратко,можеби до първото ППВ и тогава ще се уравновесят.Използвах кечисти и от двете шоута в едно супершоу,защото смятах,че няма да ни стигнат достатъчно хора от единият бранд за свястно първо шоу,а с 2 мача нямаше как да стане.

Link to comment
ShaolinMonk

Чакам с нетърпение първото шоу :)! Кога точно в понеделник ще го сложиш???

5079877.jpg

Link to comment

Браво, набра доста хора. Надявам се да не се откажеш от дневника в скоро време! :)

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Няма да има отказване,ръководенето на е-фед ме кефи много,и сега като сме се събрали много хора,че и българи (досега все с американци съм бил по е-фед форумите) е много забавно.Не мога да кажа със 100% сигурност кога ще постна шоуто като час ама оглеждайте се в темата и ще го има между 20:00-22:00ч.

Link to comment

А какво точно имаш предвид с това Hardcore title announcement?

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

                                                                          

Link to comment

Friday Night Heat почва този Петък,но още е рано за да съставя match card.

Hardcore title announcement ще е след като се определи шампиона,шефът на федерацията (тоест аз) ще обяви нещо но засега няма да го спойлвам,спокойно няма да е прецакване на шампиона или нещо такова.

Link to comment

Засега не мога да отговоря,но вече имам фаворити за позицията,които ще запазя в тайна.

Link to comment

BPWF Monday Night SLAM! 12.08.2013 -

 

Шоуто започва с класическият формат - интро и фойерверки.На ринга излиза собственика Axel Frost,взема микрофон и започва да говори - След броени минути ще видите началото на най-доброто кеч шоу в България.Пред вас ще се изправят кечисти,копнеещи за слава и титли,ще се насладите на екстремни моменти и неочаквани изненади,а аз ще се погрижа всичко да остане непредвидимо! Frost оглежда феновете и с доволно изражение напуска залата.

 

Пренасяме се бекстейдж,където камерата хваща Отшелникът,който бързо бързо минава по коридора, държащ флакон Raid в ръка! Спира се само за секунда пред нея, пуска тънка усмивка и сочи с другата ръка към съседният ъгъл! Оператора се насочва на там и в кадър попада малка табелка под която има мъртва хлебарка с краката нагоре. Надписа на тебелката гласи:
 
- Здравейте! Моето име е Rivera Rulz и ето така ще изглеждам след мача си с The Hermit на Monday Night SLAM! Моля съберете малко пари за достойното ми погребение и намерете начин да кажете на роднините ми тази тъжна новина! Мама много ще плаче, но ако я почерпите с трохи и мазни петна, ще се успокои!
 
Камерата угасва, но смехът на оператора и на случайно преминаващ друг кечист от там, дълго още огласят коридора!
 
Сега е време за първият мач на вечерта между Отшелникът и Ривера Рулз!
 
Отшелникът vs Ривера Рулз 
Краси Минев: И така дами и господа,любители на кеча в България,сега ще наблюдаваме вълнуващият сблъсък между тези двама млади таланти Отшелникът и Ривера Рулз.Публиката в залата е около 500 човека,който нямат търпение да се насладят на екшъна.
 
Камен Алипиев: Така е колега,сега вече и двамата са на ринга и мача започва! Отшелникът се затичва към Ривера,но той го рита в корема и започва да го налага с юмруци в главата,Ривера засилва опонента си и с помощта на въжетата го запраща на другият край на ринга и след като се връща се опитва да го преметне за scoop powerslam,но Отшелникът се измъква,Ривера опитва да събори Отшелникът с копие,но той отново е една стъпка напред и се навежда,изпращайки опонента си извън ринга.
 

Краси Минев: Сега Отшелникът излиза извън ринга за да довърши Ривера,но той го е очаквал и го удря под пояса,съдията не го видя,а сега му забожда мощно DDT! Ривера не му дава време да отдъхне и го праща обратно в ринга и забожда leg drop,опит за туш - 1...2. и Отшелникът се повдига. Ривера иска да изтезава опонента си още и го заключва в cranial clutch! За щастие са близо до въжетата и Отшелникът успява да ги стигне с последни сили и да се освободи. Ривера спира да се занимава с опонента си и се подиграва на феновете,които му отвръщат с освирквания и псувни.

 

Камен Алипиев: Подготвя се да приложи своя финишър - the cutter!,грабва Отшелникът и го изправя,но в последният момент той се измъква от хватката и бута Ривера в страни,Отшелникът се качва на най-горното въже и забожда невероятният Mountain Wind! Опитва туш - 1.......2.........3! Победител е Отшелникът! (12:00)

Поздравления,изстрадана победа в един вълнуващ мач като за начало!

 

Сега е време за мача за отборните титли на BPWF между отбора на Optimo & Peterchen и Black Rosko & Austin Perfect! 

 

Black Rosko & Austin Perfect vs Optimo & Peterchen (BPWF Tag Team Titles match)

 

Камен Алипиев: Съдията бие гонга и на ринга започват мача Black Rosko и Optimo.Двамата обикалят ринга,изчаквайки другият да удари пръв,в крайна сметка по-агресивният бивш ръгбист Black Rosko се впуска в атака и рита по-дребният Оптимо с коляно в главата,не му дава време да се съвземе и му удря шамар,поглежда към Петерчен и му казва,че той е следващият.

 

Краси Минев: Роско хваща Оптимо за врата и се готви да го довърши със Jackhammer,но дребният лучадор се измъква и прилага springboard bulldog на Роско.Оптимо отива до ъгъла на партнъора си и го тагва - Петерчен влиза и не губи време,качва се на най-горното въже и прави фантастичен diving elbow drop,след който опитва туш - 1...2...и Роско се повдига на 2.

 

Камен Алипиев: Роско изведнъж побесня и блъска Петерчен в близкият ъгъл - почва да го налага с юмруци и лакти,удря го с глава в ребрата и съдията все пак успява да ги разтърве.Роско изчаква Петерчен да се изправи и му забожда унищожително копие,след което му се подиграва и го повдига за Jackhammer,заби го право в земята,опитва туш - 1......2......3! Победители и нови отборни шампиони на BPWF - Austin Perfect & Black Rosko! (08:25)

 

След мача двамата отборни шампиони празнуват с титлите зад кулисите,Остин потупва Роско по гърба и му казва: Добра работа пич,размаза ги като мухи,ще те черпя по-късно,никой няма да ни отнеме тези титли.

 

Невероятно шоу досега,а ние сега започваме,предстоят още дузина мачове за титли и разбира се невероятният мейн-евент между Бенджамин Барнс и Сладкият Джони! 

 

Следва мачът между Dark Master и Big Papa за BPWF Hardcore титлата! 

 

Dark Master се появява на видео стената,около него е пълно с множество свещници, пентаграми, кръстове... като цяло гротескна обстановка, а той седи на трон...
 
- Аз... съм The Dark Master, син на Луцифер... роден и израснал в това което вие наричате ад... научен съм да не показвам милост! Дойдох в BPWF за да взема душите на възможно повече опоненти, така че Big Papa, радвай се на душата си докато можеш, защото след малко няма да я имаш... А, аз като бонус ще получа и BPWF Hardcore championship-a. "Голямо татенце" ще изпиташ болка когато никога не си изпитвал през живота си... и каквато никога вече няма да изпиташ, защото ще бъдеш затворен в последния кръг на ада. Мача ни е с екстремни правила, което значи, че ще бъдеш изтезаван... това ще ти бъде нещо като подготовка за изтезанията в родния ми дом - ада... А когато му дойде времето ще получиш Обаждане от тъмнината и ще се сбогуваш както с душата си, така и с шанса да спечелиш Хардкор титлата...

 

И така,след това потресаващо послание към Големият татко е време мачът да започне - двамата опоненти са вече на ринга.

 

Big Papa vs The Dark Master (BPWF Hardcore Title match) 

 

Краси Минев: Мачът започва и изненадващо Големият Татко излиза от ринга,Дарк Мастър го последва навън и почва да го налага със силни юмруци (чукове),които Големият татко почти не усеща,той отвръща на удара със размазващ саблен удар,който поваля Дарк Мастър долу.Таткото го хваща за главата и го повдига,след което го запраща в стоманеният кол! Големият Татко го връща на ринга и опитва туш - 1.....2......и Дарк Мастър някакси се повдига,Big Papa не може да повярва на очите си,хваща Дарк Мастър отново и го праща долу със chokeslam - отново опит за туш - 1.....2...... и Дарк Мастър отново се повдига в последният момент.

 

Камен Алипиев: Дарк Мастър едва едва се оттегля извън ринга и пада отвън.Големият татко е доволен от постигнатото досега и се перчи пред феновете със своите бицепси,които са със размера на баскетболна топка.Той най-после решава да последва опонента си навън,но е посрещнат със стоманен стол в лицето! Дарк Мастър се завръща в мача! Продължава да удря Big Papa със стола,в гърба и краката,големият кечист се свлича на земята и Дарк Мастър го връща в ринга и му забожда reverse DDT - опит за туш - 1....2..... и Big Papa се повдига! Той е много ядосан - поглежда свирепо опонента си и го сваля на земята със big boot! Сега го изправя и го хваща през кръста и го довършва с gutwrench powerbomb,Big Papa започва да се смее предвкусвайки победата и прави опит за туш - 1.......2........3! (16:46)

Това е краят,този път Дарк Мастър не можа да се повдигне и имаме нов BPWF Hardcore champion - неговото име е Big Papa! Конфети се спускат на ринга и той празнува с титлата за около минута,но музиката на шефа на BPWF го прекъсва и на рампата излиза самият Axel Frost,явно е тук за да направи анонса си за хардкор титлата.

 

Краси Минев: Да видим какво ще каже...

 

Поздравления "Голям Татко",страхотна победа.но има нещо което трябва да знаеш - хардкор титлата ще е единствената,която ще се защитава нон-стоп на всяко шоу в Понеделник,така че имам един съвет за теб - пази си гърба....пич! Frost се оттегля с мазна усмивка и оставя тема за размисъл на Big Papa,който ще трябва да защитава титлата си доста повече от колкото е очаквал.

 

Краси Минев: Невероятно развитие наистина,останаха още два мача,нямам търпение да видя какво ни очаква.Сега е време за мача за Интерконтиненталната титла на BPWF! 

 

Axel Frost и RedruM стоят на ринга спорейки кой от тях ще стане първият интерконтинентален шампион на BPWF. В един момент осветлението в залата угасва. На титантрона се появява слабо виждащ се силует в полузатъмнена стая :
 
Здравейте. Няма да се извинявам, че прекъсвам глупавият ви спор, тук съм за нещо много по-важно, а именно да се представя. Аз съм третият предендент за интерконтиненталната титла. Да точно така, този който беше добавен в последният момент. Може би сте си мислели, че този мач ще бъде като детска игра за вас, но повярвайте ми, с моето добавяне към него той се превърна в нещо много по-опасно. Всъщност моята цел в него няма да бъде нито спечелването на мача, нито тази титла, единственото нещо към което ще се стремя е да ви причиня максимално количество болка, а повярвайте ми, в това съм много добър, просто няма да повярвате на какво съм способен. Е, след като разбрахте моите намерения, нека ви дам един съвет какво вие да очаквате от мача. Молете се, молете се не да спечелите титлата, не да победите, молете се да излезете от него живи! Защото ако бях на ваше място, аз нямаше да посмея дори да се кача на ринга, разбира се, аз знам на какво съм способен, а на вас тепърва ви предстои да разберете. Бъдете сигурни в едно,след този мач вие просто няма да бъдете същите. Аз съм готов на всичко, просто за да си поиграя малко с вас, да ви причиня болка, а когато спечеля, това ще е просто бонус. Вие ще станете жертва на моята мисия. Чрез вас ще покажа на другите, защо трябва да се страхуват от мен, а постепено и ще разкривам кой съм аз и каква е мисията ми тук. Нямам предтсава дали ще се слушате в думите ми, или ще си помислите,че след като сте победили няколко слабака преди, това означава, че сте готови и за мен, повярвайте ми, никой, никога няма да е готов да се изправи срещу мен, просто защото цената е прекалено висока. Готови ли сте да платите тази цена, готови ли сте за тази болка? Задавайте си тези въпроси до срещата ни и се молете. А кой съм аз? На този етап все още не сте готови да знаете, наричайте ме просто The Enemy, защото това ще бъда аз за вас, врагът от който не можете да избягате когато той е след вас.
 
Титантрона изгасва, осветлението в залата се завръща, а двамата опоненти Axel Frost и RedruM седят в средата на ринга с изумени погледи. Явно се чудят какво да очакват от непознатият си противник. Същото се чудят и всички зрители в залата...
 
Axel Frost vs The Enemy vs RedruM (BPWF Intercontinental title match)
Краси Минев: Шефът Фрост заявява,че мачът ще е на елиминации,като след туш ще отпадне не един ами двама кечисти!
Съдията бие гонга и мачът започва,а Енеми не губи време и забожда stunner на Редрум - опит за туш - 1...2...3! Редрум е аут от мача още в първата минута!
Аксел не харесва това което вижда и се опитва да излезе от ринга,но Енеми го удря с юмруци в корема и го поваля с bodyslam,след което се перчи пред феновете.Фрост се мъчи да се скрие от бесният си противник и дърпа съдията за фланелката и му казва: Хей съдията,върши си работата,за това ти плащам,спаси ме от този полудял кретен! Съдията се отдръпва,защото Enemy размазва Фрост със "the awesome clothesline" - опит за туш - 1...2.. и Фрост се повдига викайки "не бях готов,не бях готов!".Това вбесява Enemy още повече и той запраща Фрост в ъгъла и след това го поваля отново на земята със крак кука,но този път не прави опит за туш,а се качва на най-горното въже,какво ли е намислил? 
 
Камен Алипиев: Ще ти подскажа колега - той прави diving headbutt! Веднага опитва туш,това ще е краят - 1...2...имаме нов интер...какво,съдията спря да брои,съдията спря да брои! Enemy се втурна да гони съдията,а междувременно оператор подава на Фрост стоманен стол! Енеми се обръща и Фрост се опитва да го удари със стола,но той заляга и събаря Аксел със поваляне с рамо! Енеми хваща "шефа" и му прилага kimura lock,kimura lock! Далеч са от въжетата и Фрост най-вероятно ще се предаде,няма шанс да устои на натиска върху дясната му ръка,в момента той крещи на съдията : "освободи ме бе,с тази ръка подписвам договори!",но никой не може да му помогне,след около минута опити в крайна сметка Фрост се предава и ръката му може да е счупена! (13:55)
 
Енеми го пуска и взима интерконтиненталната титла и гордо я слага на рамо! Убедителна победа на новака,но дали това ще е краят на враждата му с Фрост...?
 
Сега следва мейн евента! На видео стената се показва единият от претендентите за Undisputed титлата на BPWF. Той е интервюиран от някакъв репотер, докато седи на канапе backstage.
 
Interviewer: Здравейте, тук при мен е Атанас Марков, известен вече като "Sweet Johnny". Той имаше интерес от наскоро отворилата "BPWF" и реши да подпише с компанията. Джони, ще ни разкажеш ли как се реши да дойдеш тук и да се биеш на ринга на BPWF?
 
Sweet Johnny: Аз не съм от града. Аз съм расъл в село... А именно в село Сенник, знаеш ли кой е от там? От там е великия Дончо Колев, по-известен като Дан Колов, един велик кечист, за който съм слушал от пра 
 
дядо ми, а на него му е разказвал неговия дядо, мечтата ми е някой ден името ми да бъде написано в историята, редом до това на Дан Колов. Обичам да пия бира, но с мярка, никога съм нямал проблеми с пиенето. 
 
Също така от както отраствах, е трябвало да се бия, за да получа това което искам... Но за разлика от повечето тук, аз не съм връзкар или пък да съм в тази индустрия заради парите. Аз обичам кеча, още от малък. Мечтата ми е някой ден да вдигна шампионски колан, а тази мечта е на път да се осъществи, тъй като знаем, че сме в Главното събитие на идния SLAM.
 
Interviewer: Johnny, по-рано днес станахме свидетели на първите думи на твоя опонент в Main event-а на пилотното шоу, какво е твоето мнение?
 
Sweet Johnny: Ами, човек, бих ти казал, че този идиот не е добре с ума. Разбира се, вече е на години, бил е на война и така нататък, но според мен такъв човек трябва да бъде затворен. Този човек мисли само за курви и пари. Barnes си мисли, че като ветеран от войната ще може да победи всеки на ринга? Това не е Ирак, това е България. Този човек твърди, че тук е страната на курвите и наркотиците... Може би е така. Но в България сме известни с още нещо... И то е, че умеем да ритаме задници. За това в Понеделник вечер, както Дан Колов е победил Джики Хигън- Удушвача, аз ще дам на този глупав и заблуден американец един хубав бой, ще взема титлата и ще покажа, че АЗ ще съм фактора в тази федерация!!

 

Sweet Johnny vs Benjamin Barnes (BPWF Undisputed Title match)

Краси Минев: Мачът започва,огромният Бенджамин Барнс сграбчва Джони и го тръшва долу с bodyslam.Барнс е самоуверен и започва здраво да налага поваленият си опонент със ритници и удари с лакът в стил ММА! Минаха две минути а Джони вече кърви обилно,има рокада на дясната вежда! На Барнс не му пука и той продължава,но Джони се връща в мача и почва да рита опонента си и да го отблъсква настрани.Sweet Johnny се изправя на крака и се засилва от въжетата,но когато отива към Бенджамин той го посреща със свиреп big boot! Barnes продължава да го изтезава и го държи на земята с ритници в ребрата и го държи в ключ. Бенджамин отпуска ключа и се готви да забоде The Punishment,но някак си Джони контрира и поваля масивният си опонент със german suplex! Джони се люлее на краката си,но все пак опитва да довърши Барнс със super kick,но той хваща кракът му навреме и го вдига на раменете си и му прави - The Punishment! (F-5),Барнс веднага опитва туш - 1............2............. и Джони се повдига с последни сили,не мога да повярвам,невъзможно е след такъв побой! Барнс е разгневен и решава да направи втори Punishment,сграбчва за косата Джони и му вика в лицето: "Stay down punk or they'll have to solve a puzzle with your body parts!" 
 
Камен Алипиев: Невероятна борба от страна на Джони,но мисля,че това е краят... Барнс вдига отново на раменете си замаяният си опонент и се готви да го довърши с втори Punishment,но Джони се освобождава и го блъска в обтегача! Сега Бенджамин е замаян и Sweet Johnny му забожда страховит shining wizard ъгъла! Не е за вярване,но гигантът най-после е замаян! Джони го повдига едва едва до последното въже и ... ооо не това е завършващият му ход - package piledriver,и то от третото въже! Сега едвам слага ръка върху корема на Барнс и съдията почва да брои - 1............2................3! Sweet Johnny e първият безспорен шампион на BPWF! (20:03)

 

След мача светлините в залата угасват и когато се пускат отново шампионът Джони получава страховито копие от загадъчен човек,чийто лице е скрито от черна качулка.Той хваща поваленият шампион и го довършва с piledriver.Човекът маха качулката и това е Отшелникът! Оо не,не може да бъде! Отшелникът току що набеляза върха в тази федерация,а дали не беше фатална грешка да напада Sweet Johnny? Ще разберем скоро,довиждане и лека нощ от нас.

Link to comment

Ха, доста интересно шоу. :D

 

Ще започна с моят мач, този за интерконтиненталната титла. Определено беше доста интересен и се радвам, че образът ми се развива толкова добре като за начало. Туширам RedruM почти веднага след началото на мача, при това не с основната си хватка, а след това побеждавам и Frost. Определено The Enemy изглежда доста внушително на този етап и се радвам, че явно ще се изгради и някаква вражда с шефа. Определено поне на хартия изглежда обещаващо. Образът на Frost ми е доста забавен и одобрявам това, че ще бъде нещо подобно на heel образа на Винс.

 

Sweet Johnny vs Benjamin Barnes - И двата образа имаха потеницала да са адските топ лица на компанията. Barnes е уникално забавен образ и лично на мен ми е любимец, но тук въпросът е до колко сериозен ще бъде G за да го подържа. Що се отнася до Sweet Johny, той е някакъв събирателен образ на героичния българин. :D Идва от село, обича бирата и мечтата му от малък е да се бори- истинска класика. Определено и двамата са интересни до момента, ще видим как ще се развият.

 

Hardcore титлата - Определено историята там е интересна. Радвам се, че реши да направиш титлата да се защитава постоянно, така определено ще е много по-забавно и дава много повече възможности за развитието на интересни моменти около нея.

Link to comment
ArmenianKing

Браво,много интересно си го направил,чакам с нетърпение следващото издание!!! :)

Евро 2012 прогнози - победител

СП 2014 прогнози - второ място

Евро 2016 прогнози - пето място                                                                                                                       

Link to comment

Браво Nightmare! :D Уникално шоу,което поставя доста добро началото на Понеделнишкото шоу.

 

Отшелника срещу Ривера Руиз-Образа на Отшелника е направо супер.За мен нямаше никаква изненада,че той спечели.Сега и изглежда ще получи и мач за безпорната титла на BPWF.Определено доста интересен образ.

 

Моя мач за Хардкор титла беше интересен и определено ми хареса.Nightmare ме представи като dominating powerhouse.Определено ми помага да изградя този образ.А за анонса съм много доволен.Доста ми харесва.Нямам търпение до следващия Понеделник ,за да се постарая да запазя титлата и да отида на Extreme Rules като шампион.

 

Мача за Интерконтиненталната титла беше доста интересен.Добре се развива образа на The Enemy както и на Frost. Поздравления на Енеми.

 

Определено мача на Барнс и Джони се оправда като МЕ.Според мен Образа на Барнс е един от най-добрите от всички. Според мен ако G беше пуснал още едно промо можеше и да спечели,но явно няма време.Също ми харесва и образа на Джони и може би той ще е лицето на компанията като българин патриот.Не успя да се из радва,но съм сигурен,че ако Nightmare буукне мач между него и Ошелника ще се получи страхотна вражда.

 

Отново браво на Nightmare! :)

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

                                                                          

Link to comment

Мерси за супер отзивите пичове,от тук нататък по-добре ще става,турнири предстоят.Дано повечко хора дадат своето ревю на шоуто,че да знам кое им е харесало и кое има нужда от подобряване.Мач карда за Петък го постнах в темата на петъчното шоу,ето го и мач карда за следващият Понеделник,за да можете да пускате промота.

 

 

Monday Night SLAM! 19.08.13 match card: 

 

Sweet Johnny © Undisputed title celebration 

The Hermit vs Ace 

Black Rosko © vs Austin Perfect © (отборен шампион срещу отборен шампион)

Benjamin Barnes vs The Enemy © (non title match,Axel Frost will be special guest referee)

Link to comment

Nightmare нали Храдкор титлата ще се защитава всеки Понеделник,защо ме няма в карда за Slam?

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

                                                                          

Link to comment

Ах,моя грешка от недоглеждане.Още при писането на шоуто не съм обърнал внимание,че те записах за Петъчното шоу Хийт,има те и в карда,защитаващ срещу Петерчен мисля.

Link to comment
peterchen1998

"Optimo & Peterchen vs Black Rosko & Austin Perfect (BPWF Tag titles table match)". Само да попитам какви тушове има в мачовете с маси? :)

Link to comment

Като почнах да пиша шоуто за да спестя време махнах тия stipulations от всички мачове,както виждаш всеки мач завършва с туш,по план трябваше да има мач със маси,мач със стълби и мач с екстремни правила,но реших да ги спестя за турнир по нататък.

Link to comment
One_Man_Rock_Band

Хареса ми! След атаката в края на шоуто съм почти убеден, че на Extreme Rules ще гледаме троен мач (Johnny-Barnes-Hermit). След загубата, Barnes като всеки heel най - вероятно ще иска още 1 shot и ще си го получи по някакъв начин, а за Hermit е ясно след копието и piledriver-a. Образът на The Enemy ми хареса най - много, и явно съвсем скоро ще се насочи към световната титла. Очаквам интересен Slam следващата седмица.  

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...