nWoHulkster Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Гледам, че се обсъжда в shoutbox-a, но е по-подходящо да се обсъжда в тема. Български "кеч мач":Тhe Zen Master vs. Tempest vs. Derill vs. Carnage vs. Rampage vs. K13 http://vbox7.com/play:ea60e3e372Други полезни "BWE" линкове:= Официална BWE Facebook страница= Официална VBOX7 страница= >Предишна тема в BWCОтделно някъде из интернет сигурно има клипове от участията им в "На светло с Люба Кулезич" по Nova и "Жените говорят" по TV7. Не знам. Link to comment
Monteso Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Преди известно време имаше смс кампания за набиране на средства. Май беше 1.20 от смс, но ако съдим по "ринга" от последния клип явно не е била особено успешна. Иначе много им се радвам. Всички техни клипове съм ги гледал с удоволствие. MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
PostMortem Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Искрено се забавлявах с момчетата. Постарали са се - някои неща се получиха много добре, други - не толкова, но това е нормално. Обстановката е "битова", използвали са налични средства. Малко rip off-ове има с gimmick-овете на кечистите, но това също е нормално. Пожелавам им да продължават да се забавляват и да забавляват и нас. Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
mi6ok123 Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Наистина ми харесва това което правят.Разбира е му за ринга,защото все пак нямат средства.Надявам се някой да се заинтересува повече от тях и този проект да стане нещо голямо. Link to comment
YoTheReal Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 На мен ми се струва, че изпълняват хватките и селинга СУПЕР добре. Много съм впечатлен от тази част. Но защо по дяволите коментара е на английски? Само хватките да са си на английски, иначе се губи абсолютно всяка частица от българското, освен "eat the wood". Link to comment
Dani_ebe Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Адски добре селват.Нацепаната батка спечели.. Link to comment
Indiana Jones™ Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Не знам къде са се учили тия пичове ама са доста прилични на ринга. Евала, че ограничения бюджет не ги е отказал от начинанието. Коментара малко дебилен ми се стори, но това може би е търсен ефект, тъй като ми беше доста забавен и на моменти доста ме разсмиваше. А що се отнася до това, че е на английски - явно искат да добият популярност и извън БГ, в което няма лошо. Link to comment
Tr!oN Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 То тоя мач е по-добър от smackdown MITB мача е!!! :D:D Майтап голям. Тия момчета са добри, явно и те са си някакви смаркчета. Интересно ми е дали някой от тия знае за нашия форум? Link to comment
Monteso Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 ^Ако беше казал от RAW All Stars Match-а можеше да се съгласим. Тоя за синия куфар си беше страхотен откъм изпълнения MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
Monteso Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 От Спортал излязоха със статия в една от главните си новини за мача на момчетата - http://www.sportal.bg/news.php?news=441336 btw копирайте си линка, че форума пак откачи.. MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
njpw_puroresu Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Доста слаб мач. Оценявам го с ДУД максимум 1/4*, но какво ли очаквам от компанията която съдържа думата ЕНТЕРТАЙНМЕНТ в името си 🤢😩😩😩 Дори Макмеян няма да ви иска с тоя аверадж. В балгария е много слабо нивото още като Дан Колов отиде в америка да се излага вместо да отиде в Япония и да се учи на стронг стила. Не е късно още може да отидете да тренирате в доджотата и да правите истински стронг стил в България. Ако нямате пари си купете надоваема кукла и почвайте да тренирате 😎😎😎😎😎 По-добре от 99.99999% на ВВЕ. Link to comment
Chicky Ricky Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 On 8/14/2019 at 10:29 PM, njpw_puroresu said: Доста слаб мач. Оценявам го с ДУД максимум 1/4*, но какво ли очаквам от компанията която съдържа думата ЕНТЕРТАЙНМЕНТ в името си 🤢😩😩😩 Дори Макмеян няма да ви иска с тоя аверадж. В балгария е много слабо нивото още като Дан Колов отиде в америка да се излага вместо да отиде в Япония и да се учи на стронг стила. Не е късно още може да отидете да тренирате в доджотата и да правите истински стронг стил в България. Ако нямате пари си купете надоваема кукла и почвайте да тренирате 😎😎😎😎😎 По-добре от 99.99999% на ВВЕ. Да наречеш,че Дан Колов се излагал в Америка...1500 победи и 2 загуби. Не знам дали си някъв фенбой на жълтите джуджета, но се излагаш. Кечът тогава нямал нищо общо със жълтурите,които се кечат сега и американския Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.