Jump to content

Най-добрите носители на Money in the Bank


Apex Predator

Recommended Posts

Apex Predator

Тъй като тазгодишното издание на Money in the Bank наближава, може би е време за кратка равносметка на всички носители на куфара през изминалите години.

Долф Зиглър беше последният от дългия списък кечисти, които успяха успешно да осребрят шанса си за мач за титлата и да я спечелят. След като години наред си пробива път към върха, много фенове очакваха с нетърпение да станат свидетели на това. Нека обаче хвърлим един поглед на хората, които сполучиха преди него.

 

11706042_display_image.jpg?1366040717

 

Разполагаме с 10 шампионски царувания, благодарение на куфара MITB - някои от тях бяха добри, повечето никак даже. Важно е да спазваме три важни критерия при оценяването: дължината на рейна, колко "шампионски" е изглеждал дадения кечист по време на царуването си и колко оувър е станал той, благодарение на това царуване.

 

 

 

 

10. Alberto Del Rio, 2011

Рейн: 35 дни

 

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

Edge в този период, когато взе куфара, спечели титлата 2 пъти до разпадането на Rated RKO, или по-точно от както се разделиха с Лита е уникален период, неповторим просто. Все още помня как всеки харесваше Сина тогава, а аз само се насирах при entrance-a му. Липсва ми този период, но да я е*а в шибаната носталгия, нямам сили да гледам нищо, което се е провело преди повече от 2-3 месеца.. 

Link to comment

Хубава тема, наистина връща спомени, още някак си не мога да повярвам колко бързо приключи кариерата на Edge, но не са много хората, имали честта буквално да се оттеглят със световна титла на рамо, така че можеше да бъде далеч по-зле.

 

Подсещам се за нещо, което не споменах в темата за Raw, но ще го напиша тук между другото, макар че може и да звучи тъпо - хвана ме яд, че в поредицата клипове за световни шампиони не бяха направили един и за Edge, имайки предвид, че човекът буквално през месец или печелеше, или губеше световна титла в периода 2007-2009. Наистина винаги му бяха кратки царуванията, но със сигурност заслужаваше повече от Booker T, който нямаше никакво място сред имена като Triple H, Steve Austin и т.н., на които бяха посветени клипове.

 

Както и да е, прави ми впечатление, че повечето царувания, започнали с използване на куфарчето, всъщност никак не са продължителни. Единствено това на Kane се откроява, така че си заслужава мястото със сигурност. Като цяло съм съгласен и с останалите места, може би единствено царуването на Punk от 2009-та не бих го сложил толкова напред, защото поне за мен враждата му с Undertaker не беше особено интересна и накрая добре си спомням, че му пусна титлата в 10-минутен Hell in a Cell и то при това на PPV, което никак не му беше от полза тогава.

Link to comment

Браво за темата!

 

Има едни големи бели места, някакви картинки ли там трябва да има или видео, на мен не ми излиза нищо?

Link to comment

... царуването на Punk от 2009-та не бих го сложил толкова напред, защото поне за мен враждата му с Undertaker не беше особено интересна и накрая добре си спомням, че му пусна титлата в 10-минутен Hell in a Cell и то при това на PPV, което никак не му беше от полза тогава.

Всъщност враждата му с Undertaker започна на Summerslam, след като победи Jeff Hardy в TLC и Taker се завърна в края на шоуто. Царуването му, което започна с куфара бе от Extreme Rules до NoC.

Link to comment
Apex Predator

Браво за темата!

 

Има едни големи бели места, някакви картинки ли там трябва да има или видео, на мен не ми излиза нищо?

Всъщност не знам къде е проблема - явно е с тага за YouTube. Всичко при мен изглежда нормално и клиповете си излизат както трябва, но когато вляза като гост и аз виждам бели полета... явно има някакъв проблем. Това гледам се случва и с по-старите ми теми, в които не е имало проблеми. Да се надяваме да е нещо временно.

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

Какво става с тоя форум, бе, мамка му, сега и да цитирам не мога. Поне най-после сменихте езика...

 

До мнението на Linus: Прав си, аз нещо съм се объркал. То през 2009 имаше смяна на световната титла на всяко шибано PPV, изобщо бях забравил за царуването на Jeff Hardy тогава. :D

Link to comment
HBK_forever

Най-великото кеширане евър е това на Острието върху Сина-първото в историята е все пак, а и да не забравяме какво влияние оказа върху кариерата на Острието. Това го издигна много - първата му спечелена световна титла го вкара до края на кариерата му буквално в МЕ-та и той почти постоянно, както каза някой в по-горен пост, или печелеше или губеше титлата, не е случайно, че за едва 5 години я спечели 10 пъти, па макар и голяма част от царуванията му да бяха доста жалки. Иначе моето любимо кеширане е това на The Miz, защото съм му болен марк и това е. Направи хубав рейн, макар че ако не беше букван като страхливец през почти цялото време, щеше да е добре. Интересно е как не можеше да бие сам Джери Лоулър, но преди Мания доминираше в цялата вражда със Сина, след това го и ли, макар и по изключително завъртян начин след намесата на Скалата в МЕ-та на КечМания. Вярно е, че от тогава насам е затънал яко в мидкарда и може да се похвали с две царувания с ИК титла, като второто беше мега жалко и продължи 1 ден, но може би точно затова като негов фен, кеширането му е толкова важно-то отбеляза може би единственият път, когато той беше шампион на Федерацията. При такава конкуренция едва ли ще се добере някога до този колан, може би поне ще вземе някой ден поне веднъж или два пъти WHC. Но поне според мен той отново може да бъде шампион само в ролята на heel, това го може чудестно. В образа на face да го държат още време има смисъл само за да издига други, както сега ще направи с Къртис Аксел, за нещ по-сериозно обаче едва ли може да се говори.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...