Jump to content

ROH Best In The World 2013 (Briscoe vs Briscoe)


parcaleste

Recommended Posts

parcaleste

bitw2013.jpg

22/06/2013

 

ROH WORLD CHAMPIONSHIP MATCH

wwe_1371382284__4.png

Jay Briscoe© с/у Mark Briscoe

 

ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP

wwe_1371382272__3.png

reDRagon© (Bobby Fish & Kyle O'Reilly) с/у S.C.U.M (Rhett Titus & Cliff Compton) с/у Caprice Coleman & Cedric Alexande

 

GRUDGE MATCH

wwe_1371382302__5.png

Kevin Steen с/у Matt Hardy

 

 

ROH WORLD TV CHAMPIONSHIP

wwe_1371382325__6.png

Matt Taven© с Truth Martini с/у Jimmy Jacobs с/у Jay Lethal

 

 

RETURN MATCH FROM HONOR IN THE HEART OF TEXAS

wwe_1371382244__1.png

Roderick Strong с/у Adam Cole

 

 

SPECIAL CHALLENGE MATCH

wwe_1371382258__2.png

"Unbreakable" Michael Elgin с/у "Sicilian Psychopath" Tommaso Ciampa

 

 

TAG TEAM ATTRACTION

wwe_137182337__7.png

The American Wolves (Davey Richards & Eddie Edwards) с/у Adrenaline RUSH (ACH & Tadarius Thomas)

 

 

GRUDGE MATCH

wwe_1371382337__7.png

BJ Whitmer с/у "The Prodigy" Mike Bennett с Maria Kanellis

Link to comment
The Bobby Angel

Очертава се интересен мач.

И преди сме гледали Briscoe vs. Briscoe, но при настоящия сторилайн нищо чудно единия да търнне хийл, и хоп - в S.C.U.M.

www.BobbyAngel.wordpress.com

Link to comment
The Bobby Angel

steenvshardy.gif

 

Интересно...

Колкото и да е хулен, Харди си остава... Харди.

Мисля, че ще скроят стабилна битка. Стийн е голям!

www.BobbyAngel.wordpress.com

Link to comment

Ех защо точно Мат Харди сложиха срещу Кевин,не ме разбирайте погрешно,Мат все още се води легенда едва ли не от аттитюд ерата ама вече е доста извън форма и мачовете му са боза,дано Стйин да направи мача.Враждата между Брискотата е стабилна ама мене все пак ме кефи повече братът,който е шампион сега (Джей).Очаквам да се получи добро шоу,поне публиката ще допринесе за това.

Link to comment
Scott Daniels

Безспорно мачът между Briscoe Brothers ще е страхотен. "The Fluke 2" Matt Hardy vs Kevin Steen.Това пък защо??? Не мога да разбера защо ни навират в лицата "The Fluke 2" Matt Hardy.С какво е заслужил мач с/у Kevin Steen???

Link to comment
parcaleste

^ Ами ако си гледал малко от малко седмичните шоута, ще ти е ясно защо.

Link to comment

Харди се бие със Стийн,защото Стйн вече е фейс и иска да победи всички от бившият си отбор SCUM един по един,а Харди е все още в SCUM.

Link to comment
Scott Daniels

Ясно ми е защо.Въпросът е ЗАЩО точно "The Fluke 2" Matt Hardy.Можете да е Jimmy Jacobs или всеки друг от членовете на SCUM.Не знам защо в ROH смятат,че "The Fluke 2" Matt Hardy е с нещо повече от другите кечисти.За мен "The Fluke 2" Matt Hardy не е с нищо повече от кечистите в ROH.Кажете ми с какво "The Fluke 2" Matt Hardy е повече от Davey Richard,Eddie Edwarts,Roderick Strong,Michael Elgin,Adam Cole,Jay Lethal и Briscoe Brothers???

Link to comment
parcaleste

Защото Matt събира ЗВЕРСКИЯ heat от публиката (имам чувството, че смарковете го мразят повече от Сина и целата му семка на едно) и публиката ще плати добри пари (или поне се предполага, че ще плати добри пари) за да гледа как Steen му размазва физиономията из цялата зала. Точно затова Мат е много добро попадение в SCUM и с него някак това, че те се опитват да банкрутират ROH придобива едно зрънце повече истинност.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Някой ще ми обясни ли историята между Брискотата, след като Стийн загуби титлата?

Link to comment

Нищо особено - Jey излезе за промо и започна да разправя как щял да whoop-не задниците на всички, излезе Marc и му каза, че откакто е взел титлата говори как щял да whoop-не задниците на всички, но комай е забравил кой е whoop-нал неговия задник, когато са дошли в компанията. Накокържиха се един срещу друг и Найджъл им уреди мач.

Link to comment

Вкратце ще кажа, че с тия трагични стриймове на iPPV-тата си, ROH се самоубиват. Във всеки мач имаше buffering от няколко секунди, до две минути, често в основни моменти (като в случая с ТВ титлата, когато не се разбра даже как точно свърши всичко). Ужас за гледане и въобще не мога да дам реална оценка, но по-скоро посредствено PPV, с един много добър мач (МЕ-та):

 

BJ Whitmer победи Mike Bennett чрез туш
Нищо особено. След мача Maria Kanellis се нахвърли срещу Brutal Bob, обвинявайки го за загубата на Bennett. Интересно докъде ще успеят да проточат тази история, тъй като The Prodigy има... устба договорка с WWE.

The American Wolves (Davey Richards & Eddie Edwards) победиха ACH & Tadarius Thomas чрез туш

Сигурно се получи добър мач, макар и кратък. Просто не можах да инвестирам него едно поради липса на история там, второ покрай отвратителния стрийм..

Adam Cole победи Roderick Strong чрез countout

Нищо особено като мач, просто продължиха историята с бавния turn на Cole, който отгоре на всичко след завършека на мача си тръгна под ръка с Corino.

Michael Elgin победи Tommaso Ciampa чрез туш

Интересен мач, в който и двамата доволно се изпретрепаха със силови движения. Code of Honor преди и след мача... QT Marshall май ги преби и двамата, след като всичко приключи, но как това ни бе спестено благодарение на стрийма.

Matt Taven победи Jay Lethal и Jimmy Jacobs и запази ТВ титлата на Roh

Какво можеш да кажеш за мач, на който не успяваш да видиш завършека? Нищо. Truth Martini и поне една Hoopla Hottie май бяха забъркани в този завършек, но как точно - МИСТЕРИЯ.

redDRagon победиха C & C Wrestle Factory и Cliff Compton & Rhett Titus от S.C.U.M. за да запазят Отборните титли на ROH
Нелош мач, reDRagon излязоха като по-големите злодеи, а завършека беше хванат (записан) на магия.

Matt Hardy победи Kevin Steen чрез туш
Преди мача Steen помоли Nigel да го направи без дисквалификации, което и получи - т.е. осигури си всички от S.C.U.M. да влязат и да му се изредят, което накрая му коства и сблъсъка. Самият мач МАЙ не беше нищо особено и ми се стори доста кратък. Май някъде по трасето са му се изгубили едни 4-5 минути. Накрая Corino, Hardy и останалите от S.C.U.M. продължиха да налагат Kevin и така.

Jay Briscoe победи Mark Briscoe и запази Световната титла на ROH

Определено мачът на вечерта, порядъчно орязан от стрийма. Поне тук горе-долу се разбра какво се случва, като завършекът бе доста брутален - три Jay Driller-а, като преди третия имаше серия от няколко Super Kick-а в главата на Marc, които май му избиха още някой и друг зъб. Впечатление направи цялата рода на Брискотата около ринга - май бяха докарали всички кучета, крави и прасета от фермата, но пък беше забавно.

 

Следва Jay да защитава срещу Matt Hardy.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...