Jump to content

ИСТИНСКА БГ КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ


GetDown

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Интересно е дали са минали някога през BWC. Не изглеждат лошо движенията, които правят.

Edited by The Olimpic Hero
 • Upvote 8

               

Link to comment

Засичал съм им клипове. По-точно три клипа. Единия беше test fight и нямаше много общо с кеча. Другите два бяха срещи 1в1 и 2в2. Бяха добре монтирани, ма нещо в момента не мога да зацепя как бяха именувани.

Edited by Monteso
 • Upvote 4

 

 

Link to comment

http://vbox7.com/play:2378948cf9

 

Личи си, че момчетата имат идея как да направят интересно нещата. Монтажът им наистина е доста добър и успява да замаже нещата в които не ги бива, а освен това прави битката да изглежда по-динамична. Радвам се, че има хора които са се хванали да направят нещо подобно и в България и им пожелавам успех.

 • Upvote 16
Link to comment

Само не разбрах какво общо имат тези няколко клипа с "истинската българска кеч федерация". :D Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. :D

 • Upvote 4
Link to comment
The Olimpic Hero

Сега поразрових малко. Момчетата са каскадьори и вероятно е логично движенията им да изглеждат добре и да могат да поемат здраво бъмпове. Писах им във фейсбук, за да ги питам каква са им точно идеите, плановете и т.н.

 • Upvote 6

               

Link to comment
Rocky Maivia

Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. :D

Това беше боботхебест ;)

 • Upvote 4

  

 

 

Link to comment
Rocky Maivia

Бъркаш се! THE DEADMAN ли някой с тейкърски никнейм имаше тема в която питаше дали е възможно да се направи такова нещо по принцип в България. Боботхебест беше този дето имал мноого познати и връзки в бизнеса, както и мноооого пари и смятал сериозно("сериозно") да започне да прави нещо такова в бг. Но първо трябва да вземе автограф от Станишев. ;)

Edited by Jimmy Page
 • Upvote 5

  

 

 

Link to comment

Bobo беше човека. Даже разправяше как е уредил вече Low Ki и имал намерение да доведе и други звезди.

 • Upvote 5
Link to comment
Kostadinov, може ли само да ми опишете как става работата с есемесите? Къде се трупат средствата и как да съм сигурен, че ако Ви пратя своя смс, парите ще отидат където трябва? Наистина ми се иска проекта Ви да се реализира и за това съм любопитен.

Относно това със спонсора ... преди време се бях позамислил, ако искам да започна и реализирам подобрен проект, от къде да взема тези пари, които нямам. Спрях се на Слави Трифонов. Някой може да погледнат на това с насмешка, но ако се замислите реално, човека направи няколко чуждестранни големи продукции в България, широко-скроен е, отворен за всякакви идеи, знае как да прави бизнес, има парите и връзките за да може да пусне каквато и да е по телевизията. Нямам представа как човек може да се свърже с него, но имайте в предвид, че доста ясно и подробно трябва да обмислите това, което искате да представлява федерацията.

Бих искал дори да се среща лично с Вас, да чуя вашите идеи, както и да предложа моите, но разстоянието не ми го позволява. Успех с проекта и дръжте ни/ме в течение с това, което се случва.

 • Upvote 6

8VxY38g.jpg

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Не мога да не се намеся относно спора, кой е пускал някога тема за създаване на федерация у нас. Аз бях, да. Отделно може да е правил такава и въпросния "боботхебест", но аз бях сериозен (и още съм). И за да няма обърквации защо нищо не стана, големият и специален (с какво точно е тайна) имот който имам не успях да го продам. Ако някой ден го продам, идеята ми още си я имам и все още бих си дал парите за това. И ето, че сега с тези пичове би имало и кой да обучава потенциалните кечисти (ако биха се съгласили разбира се). Но това е само в сферата на евентуалното, защото за момента не мога да продам специалния ми имот... 

 

Иначе за самите клипове - браво! Личи си, че има майсторлък и дано по един или друг начин видеата и уменията на тия момчета да вдъхновят някой с финансови възможности и наистина да се направи някой по-голям и дългосрочен кеч проект на наша земя, с наши хора. Инвеститори винаги може да се намерят, проблема е до колко българина си е отворил съзнанието за "тия неща" вече. А също и от бизнес гледна точка, някой да се усети, че ако се направи като хората, може да бъде и златна мина (поне за известно време).

Edited by ТНЕ DEADMAN
 • Upvote 7

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment
K.k. Kostadinov

Kostadinov, може ли само да ми опишете как става работата с есемесите? Къде се трупат средствата и как да съм сигурен, че ако Ви пратя своя смс, парите ще отидат където трябва?...

Работата с смс-те е супер, ако някога човек се добере до това да дава номера за подобни събития. Един смс струва 1.20 - 0.20, отиват за държавата, 0.40 отиват за нас и 0.60 отиват за този, който дава номера. За други подобни начинания съм чувал че процентът е 50/50, като се махне ддс-то. Имаме си официален сайт на групата ни, която съществува вече 30 години, на който от скоро е инсталиран брояч, който да отчита приходите, но там не ги движа лично Аз нещата. Знам, че до вчера е имало 7-8 смс-а пратени, което си е доста малко. Не чакаме само на това, търсим спонсор, водени са разговори с една фирма, но нещата все още са на ниво преговори. Планираме да потрошим този път доста неща и ни трябват към 700-800 лв за вече набелязана екипировка и аксесоари. В самия клип ще участваме 6 човека, отделно сме ангажирали и оператори с по-добра техника и дори пиротехник - всички ще помогнат безвъзмездно. Ако се събере някаква невъзможно изглеждаща за момента сума от смс-и от порядъка на 200-300 лв и ако трябва да си делим парите и да бягаме без купим необходимите неща и да снимаме каквото и да е, ще се паднат по 20-30 лв на човек. Не мисля че някой би забогатял с такава сума. Ето я приставката в сайта на нашата група "Евдемониа":

ВИРТУАЛЕН ЗАШЕМЕТИТЕЛ Evdemonia Stunt Team

 

Edited by K.k. Kostadinov
 • Upvote 8
Link to comment

Да създадем първата българска кеч организация! - Разни - BWC

 

Да създадем ново КЕЧ шоу във форума! - Разни - BWC

 

да се наблегне на втората тема bigok.gif

 

за всички, които не са внимавали в часовете по история на турски, как беше създадено най-святото нещо у тоя прокажен форо(HH!)

Edited by Dr. Buhalov
 • Upvote 5
Link to comment
 • 7 years later...
Brock_Lesnar

В предаването гостува Иван Костадинов-Рампейдж, който говори за българското кеч общество, опита си като каскадьор и нивото на българското кино.
https://sedemosmi.tv/production/шоуто-на-сценаристите-23-юни-2020-г/

Мисля, че Rampage е момчето от тази федерация. Така и не знам дали има нещо общо с форума и дали е бил част от него. Неволно или не в анонса е споменато Българското кеч общество, което е добър знак. Не ми стана много ясно какво общо има с WWE - дали е част от development-a им, дали е част от roster-a или посланик на добра воля по света, както и какво е сегашното положение с тази българска кеч федерация - има ли шоута, кои се бият, кога последно е имало и как планира да докара тия големи звезди в България, след като и Миро не успя. Не стана ясно и след като Трите Хикса лично го е избрал какво е станало с него - подписал ли е договор, готви ли се за дебют... Някой, ако знае нещо друго, нека сподели.

 • Upvote 4

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 NEW!!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...