Jump to content

ИСТИНСКА БГ КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ


GetDown

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Интересно е дали са минали някога през BWC. Не изглеждат лошо движенията, които правят.

               

Link to comment

Засичал съм им клипове. По-точно три клипа. Единия беше test fight и нямаше много общо с кеча. Другите два бяха срещи 1в1 и 2в2. Бяха добре монтирани, ма нещо в момента не мога да зацепя как бяха именувани.

 

 

Link to comment

http://vbox7.com/play:2378948cf9

 

Личи си, че момчетата имат идея как да направят интересно нещата. Монтажът им наистина е доста добър и успява да замаже нещата в които не ги бива, а освен това прави битката да изглежда по-динамична. Радвам се, че има хора които са се хванали да направят нещо подобно и в България и им пожелавам успех.

Link to comment

Само не разбрах какво общо имат тези няколко клипа с "истинската българска кеч федерация". :D Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. :D

Link to comment
The Olimpic Hero

Сега поразрових малко. Момчетата са каскадьори и вероятно е логично движенията им да изглеждат добре и да могат да поемат здраво бъмпове. Писах им във фейсбук, за да ги питам каква са им точно идеите, плановете и т.н.

               

Link to comment
K.k. Kostadinov
Само не разбрах какво общо имат тези няколко клипа с "истинската българска кеч федерация". :D Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. :D

Който и да е бил онзи писал със сериозните намерения, не сме били ние. Не сме писали досега в този форум. Нашата дейност е съвсем различна, а това се реализира отделно в съвсем малка групичка хора, за забавление. В последствие направихме доста неща, а за да се направят нещата професионално трябват много пари, които нямаме, но въпреки всичко се стараем. 

Link to comment
Rocky Maivia

Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. :D

Това беше боботхебест ;)

  

 

 

Link to comment

Не, това беше THE DEADMAN.

Ако не е бил той, ще да е бил друг с Taker-ски никнейм.

Link to comment
Rocky Maivia

Бъркаш се! THE DEADMAN ли някой с тейкърски никнейм имаше тема в която питаше дали е възможно да се направи такова нещо по принцип в България. Боботхебест беше този дето имал мноого познати и връзки в бизнеса, както и мноооого пари и смятал сериозно("сериозно") да започне да прави нещо такова в бг. Но първо трябва да вземе автограф от Станишев. ;)

  

 

 

Link to comment

Bobo беше човека. Даже разправяше как е уредил вече Low Ki и имал намерение да доведе и други звезди.

Link to comment
Kostadinov, може ли само да ми опишете как става работата с есемесите? Къде се трупат средствата и как да съм сигурен, че ако Ви пратя своя смс, парите ще отидат където трябва? Наистина ми се иска проекта Ви да се реализира и за това съм любопитен.

Относно това със спонсора ... преди време се бях позамислил, ако искам да започна и реализирам подобрен проект, от къде да взема тези пари, които нямам. Спрях се на Слави Трифонов. Някой може да погледнат на това с насмешка, но ако се замислите реално, човека направи няколко чуждестранни големи продукции в България, широко-скроен е, отворен за всякакви идеи, знае как да прави бизнес, има парите и връзките за да може да пусне каквато и да е по телевизията. Нямам представа как човек може да се свърже с него, но имайте в предвид, че доста ясно и подробно трябва да обмислите това, което искате да представлява федерацията.

Бих искал дори да се среща лично с Вас, да чуя вашите идеи, както и да предложа моите, но разстоянието не ми го позволява. Успех с проекта и дръжте ни/ме в течение с това, което се случва.

8VxY38g.jpg

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Не мога да не се намеся относно спора, кой е пускал някога тема за създаване на федерация у нас. Аз бях, да. Отделно може да е правил такава и въпросния "боботхебест", но аз бях сериозен (и още съм). И за да няма обърквации защо нищо не стана, големият и специален (с какво точно е тайна) имот който имам не успях да го продам. Ако някой ден го продам, идеята ми още си я имам и все още бих си дал парите за това. И ето, че сега с тези пичове би имало и кой да обучава потенциалните кечисти (ако биха се съгласили разбира се). Но това е само в сферата на евентуалното, защото за момента не мога да продам специалния ми имот... 

 

Иначе за самите клипове - браво! Личи си, че има майсторлък и дано по един или друг начин видеата и уменията на тия момчета да вдъхновят някой с финансови възможности и наистина да се направи някой по-голям и дългосрочен кеч проект на наша земя, с наши хора. Инвеститори винаги може да се намерят, проблема е до колко българина си е отворил съзнанието за "тия неща" вече. А също и от бизнес гледна точка, някой да се усети, че ако се направи като хората, може да бъде и златна мина (поне за известно време).

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment
K.k. Kostadinov

Kostadinov, може ли само да ми опишете как става работата с есемесите? Къде се трупат средствата и как да съм сигурен, че ако Ви пратя своя смс, парите ще отидат където трябва?...

Работата с смс-те е супер, ако някога човек се добере до това да дава номера за подобни събития. Един смс струва 1.20 - 0.20, отиват за държавата, 0.40 отиват за нас и 0.60 отиват за този, който дава номера. За други подобни начинания съм чувал че процентът е 50/50, като се махне ддс-то. Имаме си официален сайт на групата ни, която съществува вече 30 години, на който от скоро е инсталиран брояч, който да отчита приходите, но там не ги движа лично Аз нещата. Знам, че до вчера е имало 7-8 смс-а пратени, което си е доста малко. Не чакаме само на това, търсим спонсор, водени са разговори с една фирма, но нещата все още са на ниво преговори. Планираме да потрошим този път доста неща и ни трябват към 700-800 лв за вече набелязана екипировка и аксесоари. В самия клип ще участваме 6 човека, отделно сме ангажирали и оператори с по-добра техника и дори пиротехник - всички ще помогнат безвъзмездно. Ако се събере някаква невъзможно изглеждаща за момента сума от смс-и от порядъка на 200-300 лв и ако трябва да си делим парите и да бягаме без купим необходимите неща и да снимаме каквото и да е, ще се паднат по 20-30 лв на човек. Не мисля че някой би забогатял с такава сума. Ето я приставката в сайта на нашата група "Евдемониа":

ВИРТУАЛЕН ЗАШЕМЕТИТЕЛ Evdemonia Stunt Team

 

Link to comment

Да създадем първата българска кеч организация! - Разни - BWC

 

Да създадем ново КЕЧ шоу във форума! - Разни - BWC

 

да се наблегне на втората тема bigok.gif

 

за всички, които не са внимавали в часовете по история на турски, как беше създадено най-святото нещо у тоя прокажен форо(HH!)

Link to comment
  • 7 years later...
Brock_Lesnar

В предаването гостува Иван Костадинов-Рампейдж, който говори за българското кеч общество, опита си като каскадьор и нивото на българското кино.
https://sedemosmi.tv/production/шоуто-на-сценаристите-23-юни-2020-г/

Мисля, че Rampage е момчето от тази федерация. Така и не знам дали има нещо общо с форума и дали е бил част от него. Неволно или не в анонса е споменато Българското кеч общество, което е добър знак. Не ми стана много ясно какво общо има с WWE - дали е част от development-a им, дали е част от roster-a или посланик на добра воля по света, както и какво е сегашното положение с тази българска кеч федерация - има ли шоута, кои се бият, кога последно е имало и как планира да докара тия големи звезди в България, след като и Миро не успя. Не стана ясно и след като Трите Хикса лично го е избрал какво е станало с него - подписал ли е договор, готви ли се за дебют... Някой, ако знае нещо друго, нека сподели.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...