GetDown Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Та, натъкнах се на това .... Видео споделяне / VBOX7 Не знам дали знаете за тези хора (аз лично сега разбирам), но идеята ми харесва като цяло и мисля да пусна 1 смс. Вие ? Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Интересно е дали са минали някога през BWC. Не изглеждат лошо движенията, които правят. Link to comment
Monteso Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Засичал съм им клипове. По-точно три клипа. Единия беше test fight и нямаше много общо с кеча. Другите два бяха срещи 1в1 и 2в2. Бяха добре монтирани, ма нещо в момента не мога да зацепя как бяха именувани. MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
THE ENEMY Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 http://vbox7.com/play:2378948cf9 Личи си, че момчетата имат идея как да направят интересно нещата. Монтажът им наистина е доста добър и успява да замаже нещата в които не ги бива, а освен това прави битката да изглежда по-динамична. Радвам се, че има хора които са се хванали да направят нещо подобно и в България и им пожелавам успех. Link to comment
go go Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Само не разбрах какво общо имат тези няколко клипа с "истинската българска кеч федерация". Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. :D Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Сега поразрових малко. Момчетата са каскадьори и вероятно е логично движенията им да изглеждат добре и да могат да поемат здраво бъмпове. Писах им във фейсбук, за да ги питам каква са им точно идеите, плановете и т.н. Link to comment
K.k. Kostadinov Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Това е един от предишните ни клипове http://vbox7.com/play:f4a9950124 Link to comment
K.k. Kostadinov Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Само не разбрах какво общо имат тези няколко клипа с "истинската българска кеч федерация". Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. Който и да е бил онзи писал със сериозните намерения, не сме били ние. Не сме писали досега в този форум. Нашата дейност е съвсем различна, а това се реализира отделно в съвсем малка групичка хора, за забавление. В последствие направихме доста неща, а за да се направят нещата професионално трябват много пари, които нямаме, но въпреки всичко се стараем. Link to comment
Rocky Maivia Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Между другото, какво стана с онзи, който беше писал тук, че уж има сериозни намерения да прави подобно нещо? Да не се окаже, че това е реализацията му. Това беше боботхебест ;) Link to comment
YoTheReal Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Не, това беше THE DEADMAN. Ако не е бил той, ще да е бил друг с Taker-ски никнейм. Link to comment
Rocky Maivia Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Бъркаш се! THE DEADMAN ли някой с тейкърски никнейм имаше тема в която питаше дали е възможно да се направи такова нещо по принцип в България. Боботхебест беше този дето имал мноого познати и връзки в бизнеса, както и мноооого пари и смятал сериозно("сериозно") да започне да прави нещо такова в бг. Но първо трябва да вземе автограф от Станишев. ;) Link to comment
K.k. Kostadinov Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Това е човека, който организира нещата, ако имате някакви въпроси за каквото и да е:https://www.facebook.com/ivan.kostadinov.10 Link to comment
THE ENEMY Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Bobo беше човека. Даже разправяше как е уредил вече Low Ki и имал намерение да доведе и други звезди. Link to comment
GetDown Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Kostadinov, може ли само да ми опишете как става работата с есемесите? Къде се трупат средствата и как да съм сигурен, че ако Ви пратя своя смс, парите ще отидат където трябва? Наистина ми се иска проекта Ви да се реализира и за това съм любопитен. Относно това със спонсора ... преди време се бях позамислил, ако искам да започна и реализирам подобрен проект, от къде да взема тези пари, които нямам. Спрях се на Слави Трифонов. Някой може да погледнат на това с насмешка, но ако се замислите реално, човека направи няколко чуждестранни големи продукции в България, широко-скроен е, отворен за всякакви идеи, знае как да прави бизнес, има парите и връзките за да може да пусне каквато и да е по телевизията. Нямам представа как човек може да се свърже с него, но имайте в предвид, че доста ясно и подробно трябва да обмислите това, което искате да представлява федерацията. Бих искал дори да се среща лично с Вас, да чуя вашите идеи, както и да предложа моите, но разстоянието не ми го позволява. Успех с проекта и дръжте ни/ме в течение с това, което се случва. Link to comment
ТНЕ DEADMAN Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Не мога да не се намеся относно спора, кой е пускал някога тема за създаване на федерация у нас. Аз бях, да. Отделно може да е правил такава и въпросния "боботхебест", но аз бях сериозен (и още съм). И за да няма обърквации защо нищо не стана, големият и специален (с какво точно е тайна) имот който имам не успях да го продам. Ако някой ден го продам, идеята ми още си я имам и все още бих си дал парите за това. И ето, че сега с тези пичове би имало и кой да обучава потенциалните кечисти (ако биха се съгласили разбира се). Но това е само в сферата на евентуалното, защото за момента не мога да продам специалния ми имот... Иначе за самите клипове - браво! Личи си, че има майсторлък и дано по един или друг начин видеата и уменията на тия момчета да вдъхновят някой с финансови възможности и наистина да се направи някой по-голям и дългосрочен кеч проект на наша земя, с наши хора. Инвеститори винаги може да се намерят, проблема е до колко българина си е отворил съзнанието за "тия неща" вече. А също и от бизнес гледна точка, някой да се усети, че ако се направи като хората, може да бъде и златна мина (поне за известно време). [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img] Link to comment
K.k. Kostadinov Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Kostadinov, може ли само да ми опишете как става работата с есемесите? Къде се трупат средствата и как да съм сигурен, че ако Ви пратя своя смс, парите ще отидат където трябва?... Работата с смс-те е супер, ако някога човек се добере до това да дава номера за подобни събития. Един смс струва 1.20 - 0.20, отиват за държавата, 0.40 отиват за нас и 0.60 отиват за този, който дава номера. За други подобни начинания съм чувал че процентът е 50/50, като се махне ддс-то. Имаме си официален сайт на групата ни, която съществува вече 30 години, на който от скоро е инсталиран брояч, който да отчита приходите, но там не ги движа лично Аз нещата. Знам, че до вчера е имало 7-8 смс-а пратени, което си е доста малко. Не чакаме само на това, търсим спонсор, водени са разговори с една фирма, но нещата все още са на ниво преговори. Планираме да потрошим този път доста неща и ни трябват към 700-800 лв за вече набелязана екипировка и аксесоари. В самия клип ще участваме 6 човека, отделно сме ангажирали и оператори с по-добра техника и дори пиротехник - всички ще помогнат безвъзмездно. Ако се събере някаква невъзможно изглеждаща за момента сума от смс-и от порядъка на 200-300 лв и ако трябва да си делим парите и да бягаме без купим необходимите неща и да снимаме каквото и да е, ще се паднат по 20-30 лв на човек. Не мисля че някой би забогатял с такава сума. Ето я приставката в сайта на нашата група "Евдемониа": ВИРТУАЛЕН ЗАШЕМЕТИТЕЛ Evdemonia Stunt Team Link to comment
buhala Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Да създадем първата българска кеч организация! - Разни - BWC Да създадем ново КЕЧ шоу във форума! - Разни - BWC да се наблегне на втората тема за всички, които не са внимавали в часовете по история на турски, как беше създадено най-святото нещо у тоя прокажен форо(HH!) Link to comment
Brock_Lesnar Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 В предаването гостува Иван Костадинов-Рампейдж, който говори за българското кеч общество, опита си като каскадьор и нивото на българското кино. https://sedemosmi.tv/production/шоуто-на-сценаристите-23-юни-2020-г/ Мисля, че Rampage е момчето от тази федерация. Така и не знам дали има нещо общо с форума и дали е бил част от него. Неволно или не в анонса е споменато Българското кеч общество, което е добър знак. Не ми стана много ясно какво общо има с WWE - дали е част от development-a им, дали е част от roster-a или посланик на добра воля по света, както и какво е сегашното положение с тази българска кеч федерация - има ли шоута, кои се бият, кога последно е имало и как планира да докара тия големи звезди в България, след като и Миро не успя. Не стана ясно и след като Трите Хикса лично го е избрал какво е станало с него - подписал ли е договор, готви ли се за дебют... Някой, ако знае нещо друго, нека сподели. Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.