Jump to content

Kane: Забавната страна на един демон


Apex Predator

Recommended Posts

Apex Predator

Не е често срещано явление демоните да ни демонстрират забавните си качества. Но в годините, които прекара в WWE, Кейн ни показа и двете си страни - едната тъмна, ужасяваща и чудовищна. А другата... е, другата е доста забавна, на моменти дори комична. И независимо дали имитира отборните си партньори или ходи на курс по овладяване на гнева, Голямата червена машина ни показа, че много успешно може да се превъплащава и в ролята на шут. Може и да е заради контраста между неговия оригинален мрачен образ, но тези сегменти наистина изглеждат изпипани до последния детайл. Забавните случки в кариерата на Кейн са доста, но нека хвърлим един бърз поглед върху тези, които са ни накарали да се смеем най-много.

 

 

 

Hug It Out

(Raw 03.09.2013)

 

 

Някои фенове може да претендират, че през последните години Кейн твърде много се отдалечи от оригиналния си образ на чудовище и даде път на комичното в образа си. И може би са прави. Трудно е да се спори срещу това. Но също така е трудно и да се отрече перфектното сработване между Даниел Браян и Кейн. Тук превес взима фактът, че след години изграждане на демоничен образ, Кейн наистина изглежда забавно в тези сегменти.

Тук можем да направим една съпоставка. Така както Робърт ДеНиро играе ролята си на tough-guy в комедийната поредица "Анализирай Това", Кейн пое и своята в тандема Hell No. А курсът по овладяване на гнева доведе до много забавно стечение на обстоятелствата. Феновете на Raw гласуваха двамата кечисти да изгладят противоречията помежду си с прегръдка. А майтапчийският коментар на Miz помогна на този сегмент наистина да изглежда доста комично.

 

 

 

Pee Pants

(Raw 19.04.2010)

 

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

Въпреки простотиите които понякога го караха да прави, дадат ли му шанс в комедийни сегменти, Кейн е чисто злато. Аз лично се радвам, че му дадоха възможност да развие образа си в тази посока.

Поздравления за статията.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
ShaolinMonk

Аз доста се посмях, особено на сегмента с Хоган и Скалата :)!

P.S.Моля някой а даде линк към видеото, където Даниел Браян обясняваше как "харесва" в Кейн, това че като си вдигне и свали ръцете пали разни неща :)! Доста смешно беше :)!

5079877.jpg

Link to comment

Като го гледах с Хогън и Скалата ми се струва, че още от тогава ползват едни и същи записи за "pop" на публиката.. или поне звучат така от началото

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

Link to comment

Поздравления за тази много хубава,а и доста забавна,статия :) !
 

Вярно,че от WWE през годините не винаги успяваха да използват несъмненият талант на Kane,както по отношение на комедийните му качества,така и като цяло по време на цялата му кариера във федерацията.Но Кейн си е класа и когато му дадат да се изявява в качествени комедийни сегменти,той наистина се представя по запомнящ се начин.А до краят на кариерата му със сигурност ще видим поне още няколко бая смешни моменти,с главен герой Голямото Червено Чудовище :cool: .

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...