Jump to content

GSP говори за евентуален мач със Силва

gboy

Recommended Posts

“Anderson Silva is very big.  He’s 230 pounds.  He’s a very big guy, walking around very big and I’m 190 pounds.  It’s a lot of weight difference. If this fight happens one day, we’re going to have to decide what weight class and everything,”

“I don’t do a lot of cutting.  It would be easier for me to go fight at 155 than fighting at 185.  I would be more at my weight naturally.  There’s guys at 155 that walk around 190 like me,” said St-Pierre.  “They think I’m big because I have a large frame, but I’m not a big guy.  I’m not thick.”

Silva has competed as low as 168 pounds in Japan, but that was more than a decade ago.  He fought in Rumble on the Rock at 175 pounds in 2006 and has indicated that he thinks he can make 170.

“If he wants to make 170, I weigh 170, and he can (come down to) 170, that’s fine,”

When asked who he expects to face next, St-Pierre responded, “We’ll see.  (Silva) is fighting Weidman and Hendricks is freaking out.  He wants to fight me.  We’ll see what’s going to happen in the future… probably Hendricks.”

Пфффф ... няма да се състои тоя мач. Или ако се състои, то ще е след като мине пикът на двамата и решат да си правят пари на пенсионна възраст. Сиреч - кел файда.

Пък може и да си е прав Джиката - Андерсън Силва е с повече от 15 килограма по-голям и с десет сантиметра по-висок. В крайна сметка това е спорт и докато в чистия кьотек винаги съм смятал, че не размерите са толкова важни, то в този спорт си има ограничения и те играят роля, не случайно се раздели на категории.

Не за първи път го срещам това като реалното тегло на Силва  ... не знам, много е от една страна, ама знам ли ги тия изверги. Погледнато реално това са 45 паунда, грубо да го кажем 20 кила, има някаква логика, ако приемем, че сваля много за тренировъчен режим преди мач.

Ем, да, но Silva никога, АМА НИКОГА не е стъпвал 230 паунда в клетката. :)

Тук е огромната грешка на GSP, съмнявам се да не знае за какво иде реч, сигурно се прави на луд както винаги. Silva, за разлика от GSP, не е във състезателна форма 365 дни в годината. Теглото му между тренировъчните лагери със сигурност може би стига до 230, но това няма никакво шибано знаение. Гледа се, когато си в тренировъчна форма. За бога, дори B.J. Penn стига 190 паунда, като не тренира? Това прави ли го на размерите на GSP? Шибано не. В същия ред на мисли съм виждал снимки на GSP, където той е видимо над 200 паунда. И какво? Просто си търси извинения. Мачът може и да стане, но това ще е последният мач на GSP в UFC. Засега ще седи в WW дивизията и ще прибира кинти от странични проекти като филми, книги и т.н.

Btw, цялото интервю беше в podcast-а на Joe Rogan (гледах го live, no-life, sry). Говорят интересни работи:

http://www.youtube.com/watch?v=rmFsUV5ICKk

Джорджи, тегаво така да се покриваш - много тегаво, единият малко се открехна за супер-двубой, а сега какво правиш - скатаваш се.

П.С.: В момента търся интервюто, където се казва към днешна дата Силва колко тежи outside the Octagon - че е тежал в периода между 2007-2010 към 220-230 - да, обаче в скорошно интервю(около боя със Бонар) от неговия лагер споменаха, че си разцъква наоколо на 203-4, боже, той на weight in-a беше 202.

result.jpg?1418684825.53848

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...