MainEventer Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 The Ultimate Fighter: Team Jones vs. Team Sonnen Finale Организация: UFC Дата: 13 април, 2013 Място: Mandalay]http://2.bp.blogspot.com/_47LK8wc2v6c/RwoMJAI5rhI/AAAAAAAAAL4/Nbm1rpnnaEM/s400/mandalay%2Bbay1.jpg]Mandalay Bay Events Center Град: Лас Вегас, Невада Main Event: Urijah Faber (27-6) vs. Scott Jorgensen (14-6) The Ultimate Fighter Final: Uriah Hall (7-2) vs. Kelvin Gastelum (5-0) Main Card: (FX) Miesha Tate (13-3) vs. Cat Zingano (7-0) Travis Browne (13-1-1) vs. Gabriel Gonzaga (14-6) Robert McDaniel (20-6) vs. Gilbert Smith (5-1) Preliminary Card: (Fuel TV) Josh Samman (9-2) vs. Kevin Casey (5-2) Luke Barnatt (5-0) vs. Collin Hart (4-1-1) Dylan Adnrews (15-4-1NC) vs. Jimmy Quinlan (3-0) Clint Hester (7-3) vs. Bristol Marunde (12-7) Preliminary Card: (Facebook) Cole Miller (18-7) vs. Bart Palaszewski (36-16) Justin Lawrence (4-1) vs. Daniel Pineda (17-9) Sam Sicilia (11-2) vs. Maximo Blanco (8-4-1-1NC) Link to comment
gboy Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Кардът е мега добър отвсякъде! Стабилно шоу очаквам, дано не разочароват. Link to comment
MainEventer Posted April 14, 2013 Author Share Posted April 14, 2013 Страxoтни мачове, но поне 2-3 от тяx бяxaопорочени от скандално съдийство в октагона. #ClintHester #Elbows2Faces Link to comment
gboy Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Ето заради такива момчета като Келвин е интересен спортът. Не казвам просто ММА, а спортът като цяло. Определено беше по слабият от двамата обаче на тоя свят с хъс, воля и себераздаване всичко можеш да постигнеш. Просто искаше победата повече - може да е клише, но в тоя случай е точно на място. Юрая постигна ое една голяма победа в кариерата си, все още не е свършил за големия спорт, въпреки, че очаквах да тръгне стремтлаво надолу след последната загуба. Ето, че вече втора победа постига и няма да се изненадам скоро пак да се озове в мач за титлата, най-вече заради простичкия факт, че имено той си е звездата в категория до 61 кг. Кат Зингано и Миша ме израдваха с тоя мач. Женския кеч ми се струва най-безмисленото нещо на тоя свят, но пък женския ММА е друга работа . Много нахъсано играха и двете, Кат си беше по-добрата. Не я виждам много срещу шампионката, но пък кой знае. Време и е на Ронда ... да започне втория рунд. Травис Браун направо го уби Гонзага с тия лакти . Не го виждам като някакъв претендент за нещо голямо, ако трябва да съм честен, но пък има доста мачове, в който ще ми бъде много интересно да го видя. Примерно срещу Вердум, Рой Нелсън и тям подобни. Link to comment
Fegri Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Тия лакти си беха бая интересни - 1-вият със сигурност влезе в лицето....останалите...ммм . Link to comment
gboy Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Третият или четвъртият със сигурност беше в тила. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.