Jump to content

The Ultimate Fighter: Team Jones vs. Team Sonnen Finale - 13 април, 2013

MainEventer

5 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

MainEventer

The Ultimate Fighter: Team Jones vs. Team Sonnen Finale

TUF+17+Finale.jpg

Организация: UFC

Дата: 13 април, 2013

Място: Mandalay]http://2.bp.blogspot.com/_47LK8wc2v6c/RwoMJAI5rhI/AAAAAAAAAL4/Nbm1rpnnaEM/s400/mandalay%2Bbay1.jpg]Mandalay Bay Events Center

Град: Лас Вегас, Невада

Main Event:

Urijah Faber (27-6) vs. Scott Jorgensen (14-6)

The Ultimate Fighter Final:

Uriah Hall (7-2) vs. Kelvin Gastelum (5-0)

Main Card:

(FX)

Miesha Tate (13-3) vs. Cat Zingano (7-0)

Travis Browne (13-1-1) vs. Gabriel Gonzaga (14-6)

Robert McDaniel (20-6) vs. Gilbert Smith (5-1)

Preliminary Card:

(Fuel TV)

Josh Samman (9-2) vs. Kevin Casey (5-2)

Luke Barnatt (5-0) vs. Collin Hart (4-1-1)

Dylan Adnrews (15-4-1NC) vs. Jimmy Quinlan (3-0)

Clint Hester (7-3) vs. Bristol Marunde (12-7)

Preliminary Card:

(Facebook)

Cole Miller (18-7) vs. Bart Palaszewski (36-16)

Justin Lawrence (4-1) vs. Daniel Pineda (17-9)

Sam Sicilia (11-2) vs. Maximo Blanco (8-4-1-1NC)

Кардът е мега добър отвсякъде! Стабилно шоу очаквам, дано не разочароват.

MainEventer

Страxoтни мачове, но поне 2-3 от тяx бяxaопорочени от скандално съдийство в октагона.

#ClintHester

#Elbows2Faces

Ето заради такива момчета като Келвин е интересен спортът. Не казвам просто ММА, а спортът като цяло. Определено беше по слабият от двамата обаче на тоя свят с хъс, воля и себераздаване всичко можеш да постигнеш. Просто искаше победата повече - може да е клише, но в тоя случай е точно на място.

Юрая постигна ое една голяма победа в кариерата си, все още не е свършил за големия спорт, въпреки, че очаквах да тръгне стремтлаво надолу след последната загуба. Ето, че вече втора победа постига и няма да се изненадам скоро пак да се озове в мач за титлата, най-вече заради простичкия факт, че имено той си е звездата в категория до 61 кг.

Кат Зингано и Миша ме израдваха с тоя мач. Женския кеч ми се струва най-безмисленото нещо на тоя свят, но пък женския ММА е друга работа :) . Много нахъсано играха и двете, Кат си беше по-добрата. Не я виждам много срещу шампионката, но пък кой знае. Време и е на Ронда ... да започне втория рунд.

Травис Браун направо го уби Гонзага с тия лакти :unsure:  . Не го виждам като някакъв претендент за нещо голямо, ако трябва да съм честен, но пък има доста мачове, в който ще ми бъде много интересно да го видя. Примерно срещу Вердум, Рой Нелсън и тям подобни. :beer:

Тия лакти си беха бая интересни - 1-вият със сигурност влезе в лицето....останалите...ммм  :unsure: .

result.jpg?1418684825.53848

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...