Jump to content

Ronda Rousey ще е един от треньорите в следващия TUF

neshev

Recommended Posts

Lol...

FOR THE FIRST TIME EVER TRYOUTS FOR THE ULTIMATE FIGHTER® WILL BE OPEN TO MALE AND FEMALE FIGHTERS

Bantamweights (135lbs) invited to try out for season 18 on April 15

Winner of Miesha Tate vs. Cat Zingano at The Ultimate Fighter Finale on April 13 will coach Season 18 against Champion Ronda Rousey

UFC bantamweights Miesha Tate and Cat Zingano have been tweeting back and forth about putting on the Fight of the Night when they meet next month, but now the stakes are even higher: The winner will become a coach on the first season of The Ultimate Fighter to feature females at the helm.

Dana White announced during the UFC 158 prelims on FX that undefeated women's bantamweight champion Ronda Rousey will coach the next season of TUF. The opposing team will be led by the winner of the Tate vs. Zingano, taking place at the TUF 17 Finale April 13.

The Ultimate Fighting Championship® (UFC®) organization will be hosting a casting call for the next US edition of its long-running reality series, The Ultimate Fighter®, on Monday April 15, 2013, in Las Vegas. For the first time ever in the history of the series, Season 18 will feature male and female bantamweight (135lbs) fighters. Details and applications will be available soon at UFC.com.

The Ultimate Fighter, which debuted in 2005, has launched the careers of more than 100 UFC fighters and has produced past champions such as Rashad Evans, Forrest Griffin, Michael Bisping and Matt Serra.

TUF 18 is expected to debut in the fall of 2013.

Rousey to Make History Again as TUF 18 Coach | UFC ® - News

• 4 months later...

Zingano спечели, но в последствие се контузи, та нейното място зае Tate. Ето и трейлър към следващия сезон:

Изглежда епично. :D

• 1 month later...

Сега разбрах от къде WWE са взели идеята да правят риалити, макар техните шоута от тоя тип са боклуци, а това наистина ми се стори интересно.

Ако некой ми уреди бой с точно тая - Ронда, нема да откажа.

Дори и да ми нацепи главата, мисля няма да е толкова лош самия процес... Като естествено се вземе под внимание, че вложа всичките си умения и усилия да се спася от внезапен нокаут и да я държа в close kombat, за да може да се повъргаляме малко докато отнеса ултимативната балтия, дето ще ми види сметката.  :D

Ама аз верно ще се явя и какъвто съм идиот ще я предизвикам на импровизиран дуел...

Тва пак ли ще се снима във България?

Ама аз верно ще се явя и какъвто съм идиот ще я предизвикам на импровизиран дуел...

Тва пак ли ще се снима във България?

То вече се снима у Софията. :) 

http://www.google.bg/#psj=1&q=%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5+3&tbm=nws

Е не кажи честно... :D

Някой има ли желание да ми е камерамен, за да отида и да я предизвикам!?

Напълно сериозен съм! 

Даже аз ще си намеря кой да снима, само ми дай повече подробности ако знаеш къде са и утре съм там да се пробвам да се свържа :D

The Expendables 3 (2014)
Filming Locations
Showing all 6 filming locations
Bulgaria
New Boyana Film Studios, Sofia, Bulgaria
Sofia, Bulgaria
Bulgaria
Nu Boyana Studios, Bulgaria
(studio)
Varna, Bulgaria
(street scenes)

Самото студио не ме питай къде се намира, все пак ти си столичанина. :D По принцип до колкото разбрах тя се подготвя за мача си с една друга женска. Издири я докато тренира, шанса за успех става по голям. Може да е отседнала в Грандхотел София. Там са отседнали някои от непобедимите. :D

Аз утре се впускам в столкване.

Да свърши мача и ще видя дали има инфо в нета, ако не - студиото го знам къде е! :D

Ще се опитам да направя всичко възможно спаринга да се състои...

Аз утре се впускам в столкване.

Да свърши мача и ще видя дали има инфо в нета, ако не - студиото го знам къде е! :D

Ще се опитам да направя всичко възможно спаринга да се състои...

Гледай да не те блъсне някоя кола по пътя за студиото .

tumblr_lnay2sCv4U1qlx7vgo1_500.gif

Гледай да не те блъсне някоя кола по пътя за студиото .

С таксито ли ще ме блъснеш бе лайнар? :D :D :D

Я си налегай въдицата и си стой на дъно, да не те блъсне товарния влак!

• 2 months later...

Някой следи ли го този сезон? Слабичък е, но винаги ме е кефил формата, та гледам...

Финала при мъжете е най добрия възможен, Грант и Холдсуорт са си доста legit и определено са ми интересни. Фаворит си ми е Крис още от началото, дано победи. Мисля, че има бъдеще в UFC. Другия ми фаворит Болинджър за съжаление се оказа лайно и не можа да си влезе в килата :Х Въобще доста издънки с теглото този сезон.

Жените също са интересни и се радвам, че Джулияна ще бъде на финала. Доста я хейтиха съквартиранТИТИ, ама момичето се бие с много дух. А и все пак са си BFF с Miesha.

Надявам се другата финалистка да е Пенингтън, направиха MOTS с Дюк и определено ми харесва как седи на в октагона. Ракози с тоя бокс обаче има реален шанс да я УТЕПА.

Иначе други бележки от сезона :

- Миша е путчица и ше я набодем!

- Ронда е луда...много.След последния епизод, в който нейния шебек не влезе в килата е свалила от 153lbs на 135 за 24 часа, само за да покаже, че е възможно. Who digs crazy chicks? Иначе и със средните пръсти към Миша във всеки възможен момент определено показва КЛАСА на шампион :D

Интересен финал ще е, а и доста ме надъхаха за 28 декември. Нищо, че Тейт нема шанс...

АБе знам ли, Ронда я изкарват ега ти откачалката :eek:  Да е преувеличено, да е преувеличено, колко да е преувеличено ... не мога да парвярвам, че такъв лабилен човек накрая се оказва такава машинав октагона. А мачът ще си е зрелище със сигурност.

То човек като види майка й и му става ясно колко е луда и защо :)

Иначе не беше лошо шоуто, ПенЯ и Крис спечелиха, което ме радва. Специално Крис е приличен боец, има още доста да се развива, но си има потенциал за топ 10. Джулияна показа приличена игра на земята, ако съдията не беше спрял 1 секунда преди края щяха да са други нещата. Ракози обаче сама и е виновна...много лек TD допусна.

Диаз си е изрод, искам с Диего Санчес да се убият от бой?

Голяма победа на Нейт Диаз, така да размаже Грей Мейнард не очаквах. Все още мисля, че Диаз са мрънкялници, които повече говорят отколкото да се бият, но че това беше голяма победа - няма две мнения. А момента в който Мейнард падна беше куул отвсякъде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...