Jump to content

Greatest SDW Alumnus?


Steph

Recommended Posts

Ровех се из нета и попаднах на тази класация, направена от SDW. Не е нова, от първи септември тази година е. Въпреки това я преведох и добавих по една снимка на всеки. Привлече ми вниманието колко известни и опитни кечисти са излезли от това училище. На пръв поглед , не е статия или нещо чак толкова вълнуващо , за което да се хванеш. По-скоро направих тази тема , за да проследим кариерите на тези пет суперзвезди, да обсъдим възходите и паденията им, възможни грешки или точно обратното, силните моменти. Кой какво е постигнал и какво още може да направи, възможни перспективи пред тях, съпоставка на качествата им, както на ринга, така и на микрофона. Реакцията и контактът с публиката. Човекът извън ринга... въобще всичко свързано с петимата най-добри от Steel Domain.

 

 

 

 

Резултатите от скорошно проведено изследване от Steel Domain Wrestling към феновете са на лице. Изборите бяха изключително последователни сред всички гласували, което беше интересно. В отговор на въпроса кой смятате за най-великия от всички бивши performer-мъри, тук са официалните резултати от наблюдението на вашите гласове:

 

 

 

 

 

01-young-cm-punk.jpg

 

 1. C.M. PUNK: (32 points)  Това в действителност не беше изненада. От всички бивши в Steel Domain, работещи в момента , Пънк е постигнал вероятно най-голям успех. Независимо дали е в Ring of Honor, TNA, или WWE, Пънк доминираше над другите. Уменията му зад микрофона може да са неговата запазена марка, но още неговият запас умения на ринга говорят сами по себе си, особено в притежаването на WWE титлата , толкова дълго, колкото я има. Пънк се е борил упорито за своите напълно заслужени слава и богатство. През дните му в SDW, той беше отдавна водещ фаворит на феновете.

 

 

 

 

Austin%20Aries.jpg

 

2. AUSTIN ARIES: (28 points) Отново, няма голям шок и тук. Продължавам да съм на мнението, че  “A-Double’s” най-добрите дни са пред него. Все още той е притежавал X-Division и World Titles в TNA и може да бъде най-новаторския performer-мър на фона на целия кеч. Той излъчва увереност като кечист и promo guy и може в действителност да бъде кечистът, надарен с най-много техника в наши дни.

 

 

 

 

cabana.jpg

 

 3. COLT CABANA: (23 points) “Boom Boom” работата му  за WWE не направи нищо за него. Тук става дума за човек, който имаше целия потенциал на света и още, беше подценен и откъснат от the "E".Като NWA World Heavyweight Champion, Cabana продължаваше да се бие за така наречените “indie” promotions, но имаше огромен брой последователи. Той е харизматичен на мах и просто обича това, което върши. Един от истинските доброжелателни посредници на кеча.

 

 

 

 

09.jpg

 

4. “SCRAP IRON” ADAM PEARCE: (20 points) По мое мнение, Pearce е един от най-добрите  ‘old school’ heels в кеч индустрията. Неговата психология на ринга няма равна. Силно креативна и безстрашна до грешка , Adam приема кеч бизнеса сериозно и никога не се проваля в подстрекаването на публиката , когато се появява. И отново, друг NWA standard-bearer, който искрено се грижи за завещанието на това, какво означава да бъдеш кечист.

 

 

 

 

mr_kennedy8.jpg

 

5. “MR.” KEN ANDERSON: (17 points) Затваряйки листата , винаги различният Anderson е навярно единственият кечист, който превръща скандиранията на публиката за него “ass hole” в catch phrase!Получавайки първия си опит в ранните дни на SDW, той преуспява и в WWE като “Mr. Kennedy” и сега в TNA. На и извън ринга, Ken винаги е бил прям, което е работило и за и против него в кеч кариерата му. Ако той може да остане здрав и да избягва наранявания , които са го тормозили, той ще продължи да бъде фактор на кеч сцената.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

източник:

SDW.jpg , написано от Mick Karch.

 

Former AWA and longtime indy announcer,

този с очилата.

mickarch.jpg

tumblr_nylanrgmTa1qj47bio1_500.gif.1462f

Link to comment

Не е нова, от първи септември тази година е.

Как ще не е нова, та тя е от бъдещето?!

Link to comment

^ Сакатлъкс хепънс. :D

 

Иначе браво - има какво да се желае като превод, но вервам ше изчистиш за в у бъдеще.

 

И между другото, на база това, което гледам напоследъ, АА е дръпнал на Пънк, особено на ринга е качил поне едно ниво отгоре. На микрофона бих ги пернал горе-долу на едно ниво.

Link to comment

Как ще не е нова, та тя е от бъдещето?!

haha, верно. Американците и тъпия им навик да слагат месеца преди датата.

И тъпият навик да не спя си казва думата.

tumblr_nylanrgmTa1qj47bio1_500.gif.1462f

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...