Jump to content

Lucha Underground

nWoHulkster

Recommended Posts

Уникално яко шоО правят всяка седмица. Последните нямх време да ги гледам, та си наваксах тия дни на куп. Мачът със стълби беше зверски, а и мелетата ме изкефиха. Дано да им е наред всичко с рейтингите и да продължи това шоу. Ако може и Рей да отиде там заедно с АДР, грешка няма да има.

Нямам търпение за седми, че да го видим тоя мач как ще е.

Lucha Underground returns to the El Rey Network tonight for the latest edition of their weekly television show.

On tonight’s edition of Lucha Underground, the main event will feature 19 luchadores facing off in a Royal Rumble style match to determine the first ever Lucha Underground Champion.

The official video promo for the show can be seen below:

ТНЕ DEADMAN

Всичко ОК, супер мач, супер регламент, задоволителен шампион... Само не разбрах, какъв беше смисъла от спечелването на десеторните мачове от предишното шоу?  :huh:

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Всичко ОК, супер мач, супер регламент, задоволителен шампион... Само не разбрах, какъв беше смисъла от спечелването на десеторните мачове от предишното шоу?  :huh:

Ако си спомняш победителите от двата мача се срещнаха в main event-а, от който победител излезе Mil Muertes, а наградата му е, че бе номер 20 в мача за титлата. Малко ми беше предрешен победителя на мен, очаквах го. Иначе много силно шоу, само още не мога да разбера какъв и е случая на тая дръпнатата.

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

AZTEC WARFARE!

Си ебало века!

Както бях разбрал, не ставаше въпрос за Royal Rumble, ами по-скоро за елиминационен мач, който се получи просто прекрасно. И не може да се разкаже, а трябва да се изгледа - прекрасно букнат и изпълнен, без простотии, а екшънът можеше да се следи без човек да става разноглед, сиреч - прекрасна режисьорска и продуцентска работа. Очаквах Prince Puma да спечели, така че тук изненада нямаше, както и във финалната тройка, където се получи повече от дибре. Muertes като влезе просто... атмосферата стана друга, особено като започна да тушира джабронита след туцове в зъбите - прекраснотия!

Нямам търпение другата седмица да видим Konnan с микрофона... а дали ще видим и мистериозното Чудовище от клетката на Cueto? Оле майко, кой ли ще е това...

(има някаква логика да е (Brian) Cage, но по-скоро се съмнявам в това)

ТНЕ DEADMAN

^

^ Бях го забравил това, мерси за инфото.

За самия вид мач, искам да отбележа, че като чух регламента в началото, се настроих за оръжия, кръв и луди спотове.

Е, кръв и оръжия нямаше (само един стол), но това изненадващо не ме разочарова. Луди спотове - много! Брутални хватки и удари - много! Всеки успя да си разкаже историята перфектно. С други думи, оръжия и кървища, като че ли щяха само да свалят от нивото на мача. Отново приятно ме изненадаха!

Да, между другото, това за оръжията - забелязахте ли само кой използваше оръжие? Chavo! И то защото имаше история предния... сезон ли, там, както се води. Верно, накрая си го получи харабийски, но така трябваше. Wrestling Booking 101.

Много силен Aztec Warfare мач, но оставам особено впечатлен от частта след оставането на Mundo и Ricochet в края и страхотните финални минути с тях. С което не искам да кажа, че останалото беше зле напротив. Все пак да започна с негативното, преди да премина към положителното. След прекрасното начало с Fenix и Mundo (които ми се иска да видя в 1 на 1 мач в някой следващ епизод), ми се струва, че на моменти мача изпадаше просто в random хвърляне на ходове, а Son Of Havoc, който тръгна в доста по-сериозна светлина в срещата имаше твърде малко време да покаже нещо преди да бъде елиминиран. Добрите неща разбира се бяха повече: продължението при Cuerno и Drago, избухването на Muertes при удара в Катрина (адски добро и впечатляващо при тръгването към Mundo) и естествено най-вече Chavo и перфектният story telling със стола и събитията с Blue Demon и Star след това. Повечето главни звезди, пък бяха запазени при елиминациите им - Big Ryck и Mundo след общи атаки, Fenix след удар със стол.

Отделям тази част от финалните минути след приключването на елиминациите, тъй като те бяха страхотни сами по себе си. Много драма и много добър кеч, дори за толкова кратко време. Специално изпълнената от Mundo reverse hurricanrana беше истинска красота. Предполагах, че титлата ще иде именно при него, но се радвам за успеха на Ricochet, който е изключително стабилен worker, a и съм впечатлен от начина по който се представя като Prince Puma, тъй като вкарва не малко разлики в стила си. Очаквам с интерес развитието му с титлата и продуктът на LU след като вече си имат свoй пояс.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Заслужаваше си чакането!

Son of Havoc продължава да ме впечатлява с уменията си спрямо габаритите. Заслужена победа на Prince Puma, макар и Mundo да е "шампион на публиката", но щеше да е твърде предвидимо да стане първият шампион. Онзи траверс е доста забавен образ. Sexy Star беше доволно sexy. Не липсваха достатъчно количество spot-ове, продължиха изграждането на някои вражди. Очаквам с интерес следващия епизод.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

От сега мога да кажа, че това ще ми е от любимите мачове за 2015 - мега добрите изпълнения. Имаше си и някои слаби места, но на кой му пука. Спотовете бяха на шест, правилния човек взе титлата, развиваха си фюдовете, забавните неща бяха ОК ... абе, имаше от всичко по малко и в крайна сметка МНОГО качествен кеч. :beer:

Нямах никакво време да го гледам преди, изгледал съм само първият епизод досега, днес изгледах и последният. Впечатлението ми е страхотно! И в началото проекта изглеждаше добре, но е успял да се развие дори повече. Страхотен Rumble мач, очаквам като емоция и качество да надмине rumble-a на WWE(не че това е някакво огромно постижение)(и не че е реално rumble мач, но просто адски напомня за такъв). Тоя Мил Муертес с тая Катрина е егати култа, мигновено ми стана любимец! Има още доста култови образи, струващи си следенето, включително един от любимците ми в момента - Морисън (Мундо). Абе като цяло съм адски надъхан и имам намерението да продължавам да го следя.

Интересно ще е да видим срещу кой/кои кечисти ще бъде първата защита на Prince Puma на неговата току-що спечелена Световна титла . Примерно един Fatal Four Way match между Prince Puma, Johnny Mundo, Mil Muertes и Big Ryck ще изтрепе рибата и ще кърти яко мивки :beer: !

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

Mexican wrestling legend Konnan mentioned on a recent edition of his online podcast that Jim Ross has been in back-and-forth negotiations with the El Rey Network and AAA regarding announcing for Lucha Underground.

Konnan noted that he wasn’t sure if J.R. would rotate with Matt Striker and Vampiro for two-man broadcast teams, or if all three would work together as a trio if he were to come to terms with the promotion.

It’s also worth noting that Lucha Underground officials have shown interest in the past of trying to secure Ross as a full-time announcer for the promotion, as well as an announcer for the English-language version of the AAA pay-per-view events.

И малко (Bryan) Cage:

Много закачки между Вампиро и Страйкър този път. Направо имам чувството, че до 2 епизода ще се метнат :D. Хубав дебют за Кейдж, но се оказа че не е той чудовището от клетката както си мислех. Зверски зверски МЕ, доста сила показа Пума не само атлетичност, абе хубав мач и доста добро шоу като цяло.

Scott Daniels

Интересно ми е каква е ролята на тази азитка,която слушаше разговорът в кабинета на Cuerto.

Напълно очаква дебютна победа за Cage! 

Боят,който Blue Demon,Jr хвърли на Chavo Guerrero,Jr беше напълно очакван.Интересно ще е да видим как ще продължи тази вражда.

Мачът между King Cuerno и Drago беше много добър,но най-много се изкефих на момента когато Drago скочи от бараката върху лежащия върху масата King Cuerno! 

МЕ-та беше страхотен! Първа успешна защита на титлата от страна на Prince Puma!

Бях изненадан,че точно Cage атакува Prince Puma в края на шоуто.Очаквах Mil Muertes или Big Ryck да атакуват Prince Puma,но не и Cage ...

ТНЕ DEADMAN

Много силен епизод! Тия са пълни психопати! На няколко пъти буквално останах без дъх, от всеки един от мачовете! На няколко спота настръхнах и май ми се ускори яко пулса, а отделно щях и да се задавя, щото закусвах през тва време. По-късно може да коментирам подробно, че сега нямам думи, но кечистите в тая федерация са болни уроди! В добрия смисъл!  :beer:

И тази седмица страхотно шоу!

ME беше великолепен, арсеналът на Price Puma е брутален и много приятен за гледане, а Fenix не отстъпи по нищо и също показа много достойнства. Струва ми се, че сегментът между Chavo и Blue Demon можеше да бъда малко по-добре изигран, но пък отмъщението е налице и сега очакваме в какъв мач ще бъде развръзката и кога; говорейки за развръзки - King Cuerno и Drago въобще не бих отказал да ги видя в някакъв откачен spot-gimmick мач, в който да си хвърлят един здрав пердах и да разглобят арената. smiley_emoticons_skullhaufen.gif

Дебютът на Cage - очаквано спечели откриващия мач. Разбира се, за момента не е демонстрирал нещо кой знае какво, но явно имат вяра в него, щом веднага му дават push към титлата. Ще видим как ще се развие, но засега имам едно на ум за него.

Почивката за Mundo, Muertes и куп други въобще не се усети, защото ростерът има достатъчно дълбочина (и ще придобие още), а и към всяка история, която се изгражда, се подхожда с достатъчно добри похвати, за да задържи интереса.

Чекаме JR! beer4.gif

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Изобщо не го виждам свинята майка като коментатор на такива мачове. Кечистите летят с бясно темпо и дебелия няма да може и да изфъфли две думи.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Прекрасен епизод, който изгледах на един дъх. В общи линии почти нямаше "празна" минута и можеше да се види всичко: продължение при Chavo и Blue Demon, невероятни spot-ове, impact-ен дебют от Cage, силен кеч в МЕ-та.

Opener-ът, макар и закономерно завъртян около Brian Cage, даде възможност за изява и на другите участници, като имаше няколко страхотни spot-a, особено от Aerostar. Самият дебют на Cage беше представен впечатляващо - изглеждаше като истинска мачкаща машина. Невероятен атлет е, още повече спрямо размерите си и се радвам, че явно го очакват добри неща в LU. Свикнал съм с малко по-различен стил от него в PWG, но тук образът му явно ще е по-силов и monster насочен. Надявам се все пак занапред да покаже и други неща от възможностите си,  тъй като спокойно може да вземе хляба на Mysterio :):

http://vbox7.com/play:b4c855a2d6 

Сегментът между Chavo и Blue Demon също ми хареса. Реално нищо особено сам по себе си, но ми харесва как продължават историята и как моментите със стола се превръщат в основен елемент в нея.

Cuerno vs Drago стана твърде кратък спрямо build-a, който имаха досега, но пък spot-a със скока на Drago беше откачен. Луд ход, като поне за мен винаги е приятно да видя нещо подобно.

МЕ-та беше доста солидна първа защита за Ricochet. Наблегнаха не само на спотове, имаше си и стабилен story telling с piledriver-a, който донесе успеха на Fenix в предната им среща. Интересно какво предстои между Ricochet и Cage след събитията след мача, евентуална тяхна среща определено ще си струва.

Нещо което щях да забравя е появата на азиатката в началния момент с шефа и Fenix. Нямам идея каква роля й гласят, но интригата е на лице.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Как успяват тия хора да изкарат всеки един кечист силен ? Ще използвам малко тъпо сравнение, но това е като да имаш ростър единствено от main event-ъри.. ебах ти изродията!! Не знам дали ви направи впечатление измежду десетките уникални спотове, хилавия мъжага от ЮАР какъв скок направи с главата надолу..

lXiRAKjvhqXfW5TjO.gif

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...