Jump to content

Lucha Underground

nWoHulkster

Recommended Posts

Не беше лош епизодът, но ми дойде някак бледнеещ сравнен с предходните няколко.

Изненадващо, opener-a ми допадна като мач. В смисъл, не беше нещо особено, но биваше като цяло и Muertes беше перфектен в heel (или rudo в случая) ролята си. Образът му продължава да е страхотен. Хареса ми и продължението при Drago и King Cuernо, хубаво е че се следва някаква логика и поне при мен се създава впечатлението, че нищо не се случва напразно, а е част от някаква история/ замисъл.

Не успях да схвана съвсем идеята зад Sagrada vs Son Of Havoc, но ми се струва, че мачът се отрази доста зле на втория - загуби от джудже, въпреки многото намеси в негова полза. Sagrada направи някои впечатляващи неща тук, което не е изненада за мен след като съм имал дори и бегъл поглед към минитата в Мексико. Като цяло се надявам да се избягват такива мачове занапред, тъй като ако изключим целенето на heat и бруталност в образа, както беше с Chavo, съперникът на Sagrada излиза негативно от тях поне в моите очи. Иначе се радвам, че погледах Ivelisse, която е все така прекрасна. :wub: :wub: :wub:

Мачът или по-точно сегментът с Chavo и Star не беше нещо особено, нямаше по-мащабно развитие в историята между тях, въпреки добрия story telling в момента със стола, но пък може би в нея бяха включени нови лица, което звучи интересно и предполагам, че ще видим отборен мач след седмица. Все пак продължавам да не приемам Star като по-сериозна заплаха за Chavo спрямо booking-a им досега.

МЕ-та не беше точно по вкуса ми, твърде много намеси и твърде малко внимание за самия мач, който по-скоро се превърна в handicap и пребиване на Ricochet от тримата. Все пак Big Ryck стоеше доста добре в образа си, особено ми хареса как изчакваше неговите хора да свършат работата, докато седи спокойно в стола си. Намесата на Mundo, макар и визуално ефектна, ми се видя странна, тъй като почти нямаше значение за изхода на мача, но съм доволен, че беше продължено и неговото участие в историята.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Scott Daniels

Епизодът днес беше страхотен!

Най-много се изкефих на сегмента в който Johnny Mundo причака Dario Cueto в тоалетните! Беше страхотен сегмент!

Mil Muertes размаза от бой Famous B! Catrina направо е.....

Мачът между King Cuerno и Drago не ми допадна,но беше добър.Въргалът между Johnny Mundo и Prince Puma беше напълно очакван с оглед на това,което се случи миналата седмица.

МЕ-та ми допадна,интересно ми е до къде ще развият враждата между Chavo Guerreo,Jr и Sexy Star! Cueto Johnny Mundo JoJohnny Mundohnny Mundo

Добър епизод, особено доволен оставам от втората му част.

Съдейки по opener-a, явно мачовете на Son Of Havoc срещу "чудати" опоненти ще са част от някакъв сюжет около него, като междувременно ще покажат и част от шареността на кеча в Мексико, но тук забавлението определено не беше моят тип, тъй като не харесвам подобни ЕС стандарт образи. Което не пречи мачът да е бил забавен за другите, въпрос на виждане.

Muertes радва все повече, страхотно изграждане на monster heel образа му.

Drago vs King Cuerno биваше като мач, жалко, че беше толкова кратък. Интересно каква ще е историята с мадамата, която излезе в публиката, предполагам предстои да видим. Хареса ми и началното видео за Drago, беше направено и замислено много добре.

Страшно добро развитие в историята с Mundo, Ricochet и шефа, по доста линии се преплетоха нещата и интригата определено е на лице. Винаги е приятно да се види нещо такова като сценарий - всеки срещу всеки и много насоки за развитие.

МЕ-та, който предположих, че ще видим в миналия пост, определено ми хареса като мач. Освен добрите spot-ове, имаше и стабилна работа на ринга през останалото, предполагам и опитът на Chavo си каза думата. Историята също беше добра, Star без съмнение изглежда по-сериозно с победата и враждата им с Chavo също продължава. Fenix е невероятен high flyer, някои от изпълненията му бяха истинска красота.

С нетърпение очаквам ladder мача след седмица, сигурен съм, че няма да разочарова.

7974037W.jpg

Жена - ОК, джудже - някак си го преживях, ама с педераса вече прекалиха. Чудя се на кой би му бил забавен подобен цирк. Това ако оставим на страна шоуто си беше стабилно, отново. На мен даже много ми харесва ловеца с тази еленска глава. Като цяло много хубав attire имат повечето кечисти, който им се вързва и с образа. Другата седмица ще е голям мазаляк МЕ.

^^Според мен тая мацка ще се окаже мениджър на някой кечист, който още не е взел участие. Като нищо ще е някой азиатец, аз нз дали има такъв в разширения ростър де, огромна част от имената не ми говорат нищо. Последните два епизода като цяло бяка крачка назад сравнени с първите, но отново останах с добри чувства от тях. Педала ми дойде малко в повече, надявам се да не му дават много време, че трудно ще го изтърпя. Много ми е интересно обаче с какво ще се бори следващия път Son Of Havoc. Остава някое животно да му пратат :D

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Поредно чудесно шоу, въпреки началото с Pimpinela Escarlata... което всъщност бе забавно по някакъв извратен (тази думичка) начин. И ми беше по-забавен от всичко на RAW.

Отново чудесни клипчета развиващи образи на кечисти или вражди (Mundo и Cueto в кенефите FTW), Mil Muertes продължава да гази... но тоя му шибан финишър е просто нелеп. В момента има поне двама души в WWE, дето го ползват същия и при тях изглежда далеч по импактно и легитимно.

Искам да praise-на пичката, дето го играе конферансие - без да се пъне особено прави много атмосферични представяния на мачовете и кечистите. Да не говорим колко мръсно говори и колко мръсно изглежда. :wank:

Cuerno и Drago разменят победи, да кажем съм ОК с това, нека враждуват момчетата, предполагам има идея накъде отива. Drago, БДУ, е доста disturbing с тоя черен силиконов език. Мачът бе добър.

Всичко с конфронтацията между Rycklon, Mundo и Prince Puma беше много добре пипнато и изиграно, особено между последните двама. Cueto пък се показа като ГОЛЕМИЯ ГЪЗ и няма да се очудя негрото да го погне и него, а догодина като дебютира El Patron да влезе в ролята на пръв човек до шефа... или от сорта.

Main Event-ът достави - вече започва да ми пука за образа на Chavo, което считам за чудо. Прекрасно си играе ролята и всичко около него изглежда просто... истинско. Fenix е изверг с тия mid-air маневри, дето прави. Просто ти пада ченето докато го гледаш; чакам и Ricochet (a.k.a. Prince Puma) да се развихри и тогава ше има ебати избухванията, особено като ги сложат двамата един срещу друг.

Другата седмица тоя троен Ladder Match очаквам да е сцепващ. :wank:

The three-way ladder match on this week's #LuchaUnderground is described as an uninterrupted 25-minute main event.

#MACHETE himself, @OfficialDannyT came to #LuchaUnderground for the LADDER MATCH! Video w/ @Msmelsantos coming soon!

B4XYMnFCQAAXbXT.jpg

Поредната зрелищно и развлекателно шоу на Lucha Underground! Личи си колко се забавлява и самата публика. Добър дебют на Super Fly, Drago е голям психар и ще ми е много любопитно да ги видя с King Cuerno в gimmick мач. Враждата между Chavo и Sexy Star също е доста интересна, а Pentagon Jr. имаше адския vignette.

post-5900-0-09046900-1418309364_thumb.jp

Cage изглежда като много солиден big man с high-flying skills, надъхан съм да го видя в действие. Main Event-ът ни демонстрира от всичко - spot-ове, намеси, драма, Prince Puma го разцепиха. Резонна победа за Mundo, очаквам с интерес какво ще измисли "шефчето" да му го върне. Въобще не изключвам El Patron да е името на скрития му коз. А нещо, за което сега се замислял е титлата - ще ли има титла в Lucha? Не че е безкрайно необходима, де, и без нея е ясно кой къде е в карда. Предвид наближаващият TLC...дълбоко съм скептичен, че ще видим по-добър  ladders мач от този тук.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

А нещо, за което сега се замислял е титлата - ще ли има титла в Lucha?

Да, на 7-ми януари (т.е. в по-следващия епизод). Така де, освен ако отново не разместят епизодите (последните епизоди не бяха излъчени в реда, в който бяха записани).

Страхотно шоу, дори и само заради МЕ-та.

Opener-a не беше лош, макар и squash ориентиран, Super Fly имаше възможност за някое и друго изпълнение. Все пак тук историята между Cuerno и Drago е по-важна, а тя продължава.

Мачът между Chavo и Fenix започна много обещаващо с намерението на Chavo да атакува коляното и по този начин да извади голяма част от арсенала на опонента си от употреба, но за съжаление срещата приключи твърде бързо и това не беше доразвито. Все пак в общи линии мачът ми хареса и беше по-различен от представените досега lucha срещи.

Дебютът на Cage ще е интересен, надявам се да запази стила/ходовете си от PWG, вероятно ще впечатли сериозно хората, които не са го гледали досега, ако има такива.

МЕ-та, както и очаквах беше луд. Страхотни spot-ове, много екшън и добра история с Big Ryck, който въпреки предимството на опонентите му спрямо вида на мача, използваше силата си като основен коз през повечето време. Намесата на приятелчетата му, които да му осигурят победата също беше добър замисъл. Mundo се затвърди като главната звезда в шоуто, интересно какъв ще бъде ответният удар на шефа след събитията в края. Още веднъж, страхотен мач!

7974037W.jpg

Мании голям главен мач стана супер спотове супер екшън  :excl: Надявам от WWE да са го гледали и да си водят записки как се прави ladder мач,защото това,което гледах в това шоу е сигурно един от най-добрите подобни мачове :excl: Визитката на Брайън Кейдж не беше нищо особено,но тази на Пентагон Джуниър определено,беше уникална не бях виждал подобна :w00t: 

Поредното чудесно шоу с прекрасен Main Event.

- враждата между King Cuerno и Drago продължава по начин, по който двамата не се бият помежду си в 68 мача, ами се дебнат и разучават срещу различни опоненти - КАКВА ИНОВАТИВНА КОНЦЕПЦИЯ! Четири палци горе за това;

- клипчетата за Pentagon и Cage бяха чудесни, просто прекрасни, за първия малко по-прекрасно, но вторият... е, имам смътен спомен от него в онази изсъхнала TNA концепция, дето подписваха един измежду двама кечисти и ми беше направил добро впечатление, от тогава насетне може само да се е подобрил, а и ебати физическия екземпляр;

- Chavito продължава прекрасната си heel-ска работа, като и тук враждата продължава по чудесен начин;

- Main Event-ът... 25 минути екшън и прекрасно разпределена работа между всеки един от участниците - даже Rycklon стоеше много добре в ролята си на човек, който само ловеше някакви тела из въздуха и ги преразпределяше по различни плоскости. Тоя bump къде извади Prince Puma от играта беше БОЛЕН, а Danny Trejo маркваше постоянно (особено когато две маси станаха на сол току пред него).

Mundo (като най-изградената звезда измежду участниците) спечели и вкара един туц на Cueto (който изглеждаше доста добре, а Шефът селна просто прекрасно) е така, да си избие малко за причинените мъки. Останах с впечатлението, че сега известно време ще си починем от Johnny - може би ни очаква разгръщането на нова глава в топ историята на Храма. Аз чакам с нетърпение - прекрасен епизод.

А сега, ето и малко рейтинги:

The Wednesday, December 10th edition of Lucha Underground on the El Rey Network delivered 34,000 viewers, according to Nielsen Media Research. It’s the best number the show has drawn to date.

Last week’s edition of Lucha Underground drew 16,000 viewers and the week prior, the night before Thanksgiving, the show drew only 5,000 viewers.

Надявам се на хората да им е харесало и все по-често да се връщат към El Rey, шоуто е прекалено добро, за да го загубим като кеч фенове. Интересно ще е да се види и по Unimas как се справя, защото там даже май са по-важни рейтингите.

– Prince Puma vs. Fenix vs. Mascarita Sagrada vs. Drago vs. Super Fly vs. El Mariachi Loco vs. King Cuerno vs. Son of Havoc vs. Pentagon Jr. vs. Big Ryck in a ten-way match.

– Johnny Mundo vs. Sexy Star vs. Pimpinela Escarlata vs. Ricky Mandell vs. Famous B vs. Mil Muertes (w/ Catrina) vs. Chavo Guerrero vs. Cortez Castro vs. Mr. Cisco vs. Bael in a Boyle Heights battle royal.

– The winners of the ten-way match and the battle royal will meet in the main event.

Лудница ще бъде и тази седмица, макар че Main Event-ът изглежда ясен, което не отнема от зрелищността му. А и не бива да се изключват интересни изненади.

Повече хайп за Lucha Underground, отколкото за RAW

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Каква е реакцията Ви, когато чуете "два МУЛТИМЕН (ОК де, единият е междуполов) мача с по десет човека" в едно шоу? Реакцията е като на кучето на Павлов - фейспалм, отвращение, защото сме ПРЕЯЛИ с подобни букнати лайняно мачове. Какво обаче имаме тук? Два букнати ПРЕКРАСНО мултимен/мултимеждуполови мача, и двата от които са наслада за окото, без някаква фрапантно дразнещи неща, със страхотни комбинации и ходове, изиграни по малко по-различен начин от обикновеното... и ударили в десетката - поредното прекрасно шоу (макар и да ми дойде странно Prince Puma като отнесе туша в първия мач). Може би Main Event-ът само не беше кой знае какво, но специално Muertes вече беше взел дал на кардио. Което грам не ми попречи да остана доволен от видяното и заързаната история. Предстоящата да дебютира титла ми се видя малко... странна (да не кажа детска), но пък не сме я видяли на кръста на някого, така че да не припряме.

И така, на 7-и януари ни очаква някакъв чутовен Gauntlet (доколкото схванах) от 20 души, като последният влязъл ще бъде Mil Muertes. Aztec Warfare. Ми звучи си като война, да го еба! Сигурен съм, че и ще бъде такава.

... а ключът на врата на Cueto май е от клетката на "най-голямото чудовище в неговия Храм". Почти се уверих в това след промото му в края на шоуто.

^
И аз реагирах малко скептично като обявиха 2те мача, но само минута по-късно вече се кефех. Отново много добро шоу. Поясът и на мен ми се стори леко малък, но пък веднага му придоха митическа стойност с историята за златото от племената на ацтеките. За сега съм много приятно изненадан, че Lucha Underground успя да задържи високото си ниво. Нямам търпение за Aztec Warfare-а!

7792484P.gif

She said I was a child born to lead... that I would be the one to teach them the difference between diamonds and dust... that I would be the one to take everything that they love and burn it to the ground, leaving nothing but ashes. She said that I would change the world.
TA-TA!

Chavo Guerrero lends wrestling expertise to 'Lucha Underground'

When one of Hollywood’s biggest film makers partners with one of television’s biggest producers on a project named “Lucha Underground,” it stands to reason that they’d call on one of the biggest names in Mexican pro wrestling.

“You can’t have a lucha libre show without the Guerreros,” said Chavo Guerrero, a third-generation member of the Guerrero wrestling family. “You just can’t have it. It’s like having a Canadian wrestling show without the Harts.”

Guerrero lends his considerable wrestling experience, both as a performer and producer, to “Lucha Underground" which airs Wednesdays at 8 p.m. on the El Rey Network—the upstart Latin American flavored cable network founded by director Robert Rodriguez (“From Dusk Til Dawn,” “Planet Terror”). A Spanish-language version of the show airs on the more-widely available UniMás Saturdays at 4 p.m.

Executive produced by reality television pioneer Mark Burnett (“Survivor,” “Amazing Race”), “Lucha Underground” combines elements of primetime dramatic television with traditional pro wrestling programs to create an entirely unique sports entertainment universe that already has drawn rave reviews from wrestling fans.

“If you look at any other wrestling show, they’re filming backstage segments and promos on video with one camera. We’re filming them like a movie. We have lighting, a props department, wardrobe. We’re filming them from all sorts of camera angles, spliced together with music in the background,” Guerrero said. “I think, and not just because I’m working there, that this is the best wrestling product on the market. The best.”

“Lucha Underground” features some of the brightest young stars from the U.S. independent scene, such as Prince Puma (a.k.a. Ricochet), mixed with legendary Mexican names such as Blue Demon Jr., and American stars recognizable to most WWE fans, including Johnny Mundo (a.k.a John Morrison) and Guerrero.

Although the program’s showcasing of former WWE stars has drawn criticism from some fans, Guerrero said everyone has earned their way onto “Lucha Underground.”

“If they couldn’t do that style, I would see the difference. If they pushed a guy with big name brand recognition who can’t do lucha libre, who is kind of just adding name value, I would see people getting upset,” Guerrero said. “But you have a John Morrison, who can do things in the ring that a lot of even the Latino luchadors can’t. So it’s not like he’s a charity case.”

Guerrero said high expectations are something he had to learn to live with early on as a member of Mexican wrestling royalty. But at 44, and with a storied career that has included championship reigns in WCW, TNA and WWE, Guerrero said "all that weight is gone.”

“People told Eddie that he wouldn’t be as good as his brother or his dad," Chavo said. "People told me I wouldn’t be as good as Eddie. We’ve all heard it. There’s only one Eddie Guerrero. There’s only one Gory Guerrero. There’s only one Chavo Guerrero 'Classic.' And there’s only one Chavo Guerrero Jr.,” he said. “Yes, we have some of the same flare, because we’re from the same family. But we’re all different. You can’t wear somebody else’s shoes. You’ve got to have your own . . . Our family has already cemented its legacy.”

Pro WrestlingCelebrities hang out with pro wrestlers

And, heading toward the 10th anniversary of the death of the Guerreros’ most celebrated member, Eddie Guerrero, Chavo said he is still touched by the messages and Tweets he receives from fans who tell him “how much they loved him and what he meant to them.

Now in his latest professional endeavor, Guerrero can’t help but wonder how his Uncle Eddie would have fit in “Lucha Undergound.”

“He would have loved this. This product is so different and gritty. I know he would be asking, ‘How do I become part of this,” Guerrero said. “His wrestling IQ was off the charts . . . As great as [Lucha Underground] is now, it would be even better with his knowledge.”

Aztec Warfare-a го правят да изглежда епично според мен. Макар че очаквах Mundo или Prince Puma да е winner-a но изобщо не съм разочарован. Титлата малко малка ми се вижда на мен , но това изобщо не е фактор за качеството на продукта. Виждали сме провали и с доста по-красиви колани! Като цяло всички шоута засега се придържат към едно доста високо ниво .. миналата седмица ladder-a мача беше жесток.Тая седмица приятни мачове.С две думи гледането на Lucha е приятно!

Късно изгледах шоуто и в общи линии всичко е казано в коментарите до тук, но все пак и аз да напиша, че епизодът беше страшно добър.

Първият 10 man мач беше страхотен, тези близо 15 минути ми минаха на един дъх - много бързина, невероятни spot-ове и кеч и дори развитие в дадени истории. Въпреки multi-man концепцията всеки имаше своята роля в мача и изглеждаше на място, следваше се някаква логика с общите атаки над Big Ryck, който както и в ladder мача стоеше много добре тук.  Ricochet също беше страхотен, както винаги, направи ми впечатление че за първи път заби Benadryller-a в Lucha Underground. Selling-ът му след 630 splash-a беше перфектен, което ме подсеща за много доброто представяне на последствията от ladder мача - и той, и Mundo, както и един от хората на Ryck бяха с бинт по себе си. И аз съм изненадан, че точно Ricochet отнесе туша, но се радвам за успеха на Fenix, който си го заслужи с представянето си досега.

Вторият мач също беше добър, но не съм особен фен на battle royal концепцията. Въпреки това и тук имаше отделни истории и забавление в мача, както и добри моменти в края между Mundo и Muertes.

Поясът на компанията, който предстои да бъде въведен също ми хареса, тъй като в първия момент си направих асоциация с историческите видеота и някои от символите по бойците в тях. Ако съдя по обявения Aztec Warfare явно съм бил на прав път.

МЕ-та беше малко кратък и изглежда Muertes наистина се беше поизтощил, но в неговите мачове и без това качеството не е главно за мен, важно е че образът му продължава да върви нагоре.

7974037W.jpg

• 2 weeks later...

Спойлнах си без да искам победителя от Aztec Warfare мача, както и първия шампион на Lucha, та ако не желаете да си спойлвате - НЕ цъкайте:

Prince Puma Won a 20-man Aztec Warfare to become the inaugural champion. Set to air on tape delay on January 7, 2015

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...