degenerat 2 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 ROH 11-th Anniversary ShowMarch 2, 2013Chicago Ridge, IllinoisFrontier FieldhouseROH World Championship:Kevin Steen vs Jay Lethal ROH World Tag Team Championship:The Briscoes vs Bobby Fish & Kyle O'ReillyDream Tag Team Match:The American Wolves (Eddie Edwards & Davey Richards) vs The Forever Hooligans (Rocky Romero & Alex Koslov) 2 Out of 3 Falls - Truth Martini is Banned from Ringside:"Unbreakable" Michael Elgin vs Roderick StrongROH World TV Championship:Adam Cole vs Matt Taven w/ Truth MartiniNo Holds Barred:"The Outlaw" Charlie Haas vs BJ WhitmerGrudge Tag Team Match:SCUM (Jimmy Jacobs & Steve Corino) vs Caprice Coleman & Cedric AlexanderSix Man Mayhem:"God's Gift" QT Marshall vs. ACH vs. Silas Young vs. Mike Sydal vs. Adam Page vs. Tadarius Thomas THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
degenerat 2 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Малко преди iPPV-то, кратък коментар за очакванията ми от него. Като цяло се заформи стабилно шоу и почти няма мач към който да нямам интерес. Kevin Steen vs Jay Lethal Гвоздеят в програмата определено, мач с добра история и непредвидим изход. Конфронтациите им не се получиха особено силно, но с поведението си Steen създаде интрига около предстоящите събитията в него. Мисля си че SCUM ще са с решаваща намеса в ощърб на Steen, която да доведе до разпадането на stable-a и история около това че той е изоставил идеите им. Все пак се надявам да няма смяна и този път, тъй като Lethal не е точният човек. The Briscoes vs Bobby Fish & Kyle O'Reilly Kyle и Fish се спечелиха шота в един невероятен мач, но всичко около тях се въртеше около враждата им с Вълците и имаше само няколко промота за този мач. Свеж отбор се и бих се развал да ги видя с титлите, само че ме съмнява толкова бърза смяна. The American Wolves vs The Forever Hooligans Меко казано не съм фен на Romero, но мачът си е един вид ROH vs New Japan, а и сблъсък между двама бивши партньори, което ме кара да го чакам с не търпение. Откъм качество очаквам един невероятен мач завършващ с победа на Вълците. 2 Out of 3 Falls: Michael Elgin vs Roderick Strong Очаквам двамата да направят много по-добър мач от този от Final Battle, като Elgin спечели победата и враждата като цяло. Това ще е добър тласък да се насочи отново към титлата. МЕ-та от последното TV шоу hype-на по-перфектен начин мача и показа омразата между двамата. Adam Cole vs Matt Taven Мачът със сигурност ще е стабилен като качество, но по-интересно ми е как ще завърши. Единият вариант е Cole да запази и да се насочи към мач за титлата с Hardy, другият Matt да му коства победата като по този начин враждата им отново продължи. Аз съм по-съгласен с първия, но и във втория има логика. No Holds Barred: Charlie Haas vs BJ Whitmer Без съмнение Haas се справя доста добре с този си образ. Мачът вероятно ще е брутален brawl в духа на враждата, като с победата Haas може да се насочи и към титлата, ако Steen запази. SCUM vs C&C Имаше логика този мач да бъде поставен в карда с оглед нападенията на SCUM над С&С, но не виждам друг изход освен протоколна победа на Corino & Jacobs последвана от промо за МЕ-та. Six Man Mayhem Предполагам ще се получи добро spot fest-че, подобно на това от Boilling Point. Мачът е без голямо значение, но все пак е добре младите таланти да получават шанс за изява извън TV шоутата. THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
buhala Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 ОГРОМЕН Е, КУРВИ!!!!!!!!!!!! Джо, пАнк, Даниелсън, Клаудио и всякакви такива могат само да му лигавят пацата. Сериозно, отдавна е превъртял левела и се молим час по-скоро да се включи в голямата игра. SCUM-аджиите да се обръщат срещу него, да му ебат пичката лелина и нататък е ясно. За мАйн ивента какво да кажем, не разбрах само, защо при толкова много наличие на талант у ростъро дадоха точно на тва факано негро такъв як образ, но все тая. Като за стандартите на ROH можеше и далеч по-добре да се получи, но с оглед, че тва им е първи мач и малкото време, което им дадоха - толко. Бачи Кев, къде е знаем, голямото обаждане - не... Link to comment
parcaleste Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 УАУ!!! Току що догледах, че снощи задрямах и тоя МЕ ми отвя главата! Може би бях малко по-емоционално инвестиран в него, тъй като според мен Lethal просто не разполага с атрибутите да бъде ROH шампион (на микрофона е колеблив а на ринга е... глечав) при наличието на Steen и Elgin и още куп народ, но от компанията толкова силно намигаха, че той ще вземе титлата, че се бях спекъл и стоях на тръни цял мач, като на няколко пъти направо изтръпвах. Много се радвам, че оставиха титлата у Steen, просто тази история бе прекалено добра, за да я оплескат по тоя generic начин, давайки коланЯ на Black Machismo. За сметка на това, след един наистина силен мач, от ROH направиха един адски добър а ла NWO ход с този SCUM angle и за пръв път от доста, дооста време насам, групата изглежда като реална заплаха за компанията - тоталната касапница след мача и промото на Corino (макар и леко да издъхна в един момент ) бяха това, което просто закова PPV-то в категорията "must see" и едно от тези PPV-та, които остават за историята. Дори намериха място на изпадналият в безтегловност Rhett Titus, което силно ме изкефи. Сега силно се надявам да присъединят и Haas към SCUM (има си солидни индикации за това от доста време) и да ги направят отбор двамата... освен ако не решили по някакъв начин да обърнат Charlie face, колкото и странно да звучи това към момента, не знам. Сега просто съм съм прекалено доволен и развълнуван ( О_О ) от завършека на това PPV, уау. Постлаха за страхотни неща напред, дано, дано не се направят на TNA и не оБсерат пейзажа, като с ВСИЧКИ техни стeйбъли. Ууф! ... сега, като си го изкарах това от гърдите, да кажа няколко думи за останалата част от шоуто: Six Man Mayhem:"God's Gift" QT Marshall vs. ACH vs. Silas Young vs. Mike Sydal vs. Adam Page vs. Tadarius Thomas Добър Spot Fest Opener без абсолютно никаква мисъл като мач, просто екшън. При това доста добър. С тая повторна реакция към ACH бе (донякъде) логично да спечели... а и ако трябва да съм честен - прави впечатляващи неща, шибаното негро. Grudge Tag Team Match:SCUM (Jimmy Jacobs & Steve Corino) vs Caprice Coleman & Cedric Alexander Доста добър отборен мач, като тук май за първи път наистина ми хареса отборната работа на Corino и Jacobs. Победата след тоя Spike Piledriver си беше яко блажна. Кефя се, че от ROH бааавно връщат тази една от най-класическите кеч хватки на телевизионен екран, и то все като завършващ ход. No Holds Barred:"The Outlaw" Charlie Haas vs BJ Whitmer Голям бой си удариха двамата, спор да няма, като специално Whitmer отнесе цифра кютек. Накрая завършиха малко "припряно" (ако трябва да цитирам Дървобрад ), но пък изглеждаше много реално. Палци горе и очаквам стабилно развитие тук. ROH World TV Championship:Adam Cole vs Matt Taven w/ Truth Martini Еха! Това не го повярвах! А и комай не бях единствен: Като мач не се получи кой знае какво, но краят си беше закован - бих казал приятна изненада.* На Matt резко му отива да е с тая насрана физиономия на лицето си. 2 Out of 3 Falls - Truth Martini is Banned from Ringside:"Unbreakable" Michael Elgin vs Roderick Strong Пак им дадоха малко време и то на фона на някои други мачове - просто мач 2 от 3 за петнаесетина-дваесе минути е тегаво да се получи. Пак имах проблема със завършек от нищото, но тоя път специално ми седеше доста изкуствено - иначе като мач си беше доста добър, приковаваше вниманието. Dream Tag Team Match:The American Wolves (Eddie Edwards & Davey Richards) vs The Forever Hooligans (Rocky Romero & Alex Koslov) Мачът който ми допадна най-малко. Или по скоро мачът, който не ми допадна, не знам. Някак тоя stiff kick стил понякога просто не се получава / не ме кефи и това бе един от тези случаи. ROH World Tag Team Championship:The Briscoes vs Bobby Fish & Kyle O'Reilly Втора изненада за вечерта и втора смяна на титлата, и макар и тази изненада да не бе толкова голяма, колкото загубата на Cole (тук малко от малко очаквах, че може да стане нещо такова) - случилото се беше по-скоро приятно и положително, и то дошло след един много солиден отборен мач. * Споменавал ли съм, че Truth Martini e просто... ОТВРАТИТЕЛЕН? Link to comment
Scott Daniels Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 СТРАХОТЕН ТУРНИР ! Нямаше слаб мач ! Видео споделяне / VBOX7 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.