MainEventer Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 UFC 158: St-Pierre vs. Diaz Организация: UFC Дата: 16 март, 2013 Място: Bell Centre Град: Монреал, Квебек, Канада Main Event: (For UFC Welterweight Champioship) Georges St-Pierre (c.) (23-2) vs. Nick Diaz (26-8-1NC) Main Card: (PPV) Carlos Condit (28-6) vs. Johny Hendricks (14-1) Jake Ellenberger (28-6) vs. Nate Marquardt (32-11-2) Nick Ring (13-1) vs. Chris Camozzi (18-5) Mike Ricci (7-3) vs. Colin Fletcher (8-2) Preliminary Card: (FX) Patrick Cote (18-8) vs. Bobby Voelker (24-8) Rick Story (14-6) vs. Quinn Mulhern (18-2) Antonio Carvalho (15-5) vs. Darren Elkins (15-2) John Makdessi (10-2) vs. Daron Cruickshank (12-2) T.J. DIllashow (6-1) vs. Issei Tamura (7-3) Preliminary Card: (Facebook) Dan Miller (14-6-1NC) vs. Jordan Mein (26-8) Yves Jabouin (18-8) vs. Johny Eduardo (26-9) George Roop (12-9-1) vs. Reuben Duran (8-4-1) Tрейлър: http://www.youtube.com/watch?v=VS4t1sL_0ik Link to comment
Dani_ebe Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Тоя гаден мексиканец ше излиза с краката напред. Link to comment
Apex Predator Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 RIP Mr. Diaz [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
neshev Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Една победа на Diaz би действала толкова освежаващо на дивизията... Уви, GSP вероятно ще вземе сравнително лесен decision. Diaz на хартия е един от по-опасните опоненти, но GSP е най-добър в това да съставя най-добрите gameplan-ове за дадения опонент и да ги изпълнява като по учебник. Все пак ще е интересно, защото Diaz не само е ефективен в stand up-а, но и на земята е доста опасен, нещо което GSP не е срещал като комбинация досега.Дано този мач се случи, но с Diaz никога не се знае дали няма да преебе нещата пак. Link to comment
neshev Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Vintage, Nick Diaz. http://www.youtube.com/watch?v=PcF3w-YPtSY Link to comment
Gooner_4 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Диаз е голям боец.Поне според мен би могъл да победи ..има ги уменията .Силно се надявам да стане един здрав двубой,който да завърши я с нокаут,я със събмишън.ГСП и той се заканва от доста време,че ще нанесе побой на Ник,какъвто не сме виждали още,и дано поне и от него видим голяма доза агресия.За Ник съм сигурен,че ще я покаже ,както винаги.Поредния десижън на Джордж не ми се гледа ,и ако след всиките тия закани отново я кара така колкото да стигне до решение,наистина ще се разочаровам. Link to comment
gboy Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Той това, че ги бие чрез десижън, далеч не означава, че малко бой им хвърля, напротив даже. Джордж бие като за последно, 25 минути нон стоп, ама не е в това въпроса. С Диаз не е мачът, който трябваше да видим, с Андерсън Силва беше. Диаз аз не виждам какво толкова може да му направи на Джордж. Сега, то вярно, че в бой всичко може да стане, но ще си е изненада ако се смени шампионът. Джордж няма да има проблеми в борбата, да бъде събмитнат от гард е почти невъзможно. В стойка Диаз може и да има предимство, ама не виждам голяма полза, при все, че GSP вероятно ще го смъкне бързо, бързо. Няма я и "бомбата", да го изреже един път, както преди време направи Мат Сера. Въобще разочарование отвсякъде си е това развитие на нещата, а Джордж може само да загуби, не виждам какво има да спечели от тука. Някой ще каже "кинти" - че малко са му и без друго, сигурно не може да си ги преброи, шампион е от сто години и е един от най-добре платените спортисти изобщо. Link to comment
gboy Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Vintage, Nick Diaz. http://www.youtube.com/watch?v=PcF3w-YPtSY Ако са верни тия неща, дето ги каза за "плана" (а силно се съмнявам да е така) - пиши го "бегал" от сега... Link to comment
neshev Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ХАХАХАХ, пълни култажи от conference call-a. След 25 минута почват наредбите. http://www.youtube.com/watch?v=duTuTUdK0aQ Nick Diaz: Everyone knows who I am. It's embarrassing not being in control of looking the way you look or coming off the way you want to come off. I'm happy for it when I'm ready for it. My life's a mess. I'm not afraid to admit it. I work hard regardless through this shit. I don't have people handing me water bottles left and right. I have to do that shit on my own and every day I know that I'm doing it on my own and that's why I know I've got to do it that much harder. I don't have people taking care of my money and my financial obligations what have you. All that stuff that people say is important, fuck that. I'm too busy fighting your fights. This new martial arts works for them when it comes to everybody wantitng to be like GSP and want to be strong and have that fitness and be more explosive and quicker. It's really not what martial arts is about. This is mixed martial arts and that' swhat fans want to see. I've lost a shit load of fights but I'm still here. People want to see real boxing, real traditional jiu-jitsu mixed up. They don't want to see five minutes of holding. I think people should be point deducted for it or running away. You should have to punch me out to beat me. People should be able to see that a little better. Maybe one day. I hope so, if I had that much money I'd be pampered the fuck up. There's be people showing up every hour to pamper me the fuck out. Mother fucker I'm not stupid. I can tell what's what.Georges St. Pierre: Uneducated fool. Listen to me. You sound pretty smart right now. I'm not always been like this. I've not always been rich. I started form the bottom. I worked really hard to be where I am right now. I know you don't believe this because you didn't succeed yet and maybe you didn't succeed I your life because I don't think you're smart enough to understand to reach this point. When you talk about people doing things for me, you need people to work for you to get the money rolling. ... Georges St. Pierre: If you are where you are right now and I am where I am, it's not my fault that you didn't succeed. Nick Diaz: I was never putting any blame and pointing fingers at you that it's your fault. Your'e the one rapping about being pampered or not. You don't what it means. Georges St. Pierre: I speak English better than you man. Nick Diaz: You're out of line straight up. You understand that righ? Your'e rapping that bullshit and you're out of line. I didn't say shit. Nick Diaz: I deserve to get beat down, that's what you said right? Honestly, I don't think you deserve to get beat down. I don't' want anybody to get beat down. I'd like to win the fight. You know me real well. You know I deserve to get beat down. Georges St. Pierre: Do you seriously believe I'm afraid of you, man?Nick Diaz: I believe you believed what you said to the cameras that I deserved to get beat down. You're making those statements to the whole world that I'm a piece of shit that deserves to get beat down and you let Dana say I'm the most disrespectful person you've ever met. I pulled up to a stoplight yesterday and some soccer mom sticks her head out the window and says "I hope GSP beats your ass" I live in a small town full of people that hate me over here. I'm trying to work my way up into a fight. When you say something, everyone believes it. Everyone wants to know what Georges thinks, forget jiu-jitsu, forget boxing, throw a super man punch like Georges. Whatever. That's disrespectful right there. If you want disrespect, that's disrespect right there. That's all I get. That's all I do. Georges St. Pierre: Listen to yourself Nick. Nick Diaz: I'm this crazy mother fucker. You know where I'm coming from. You're not stupid. You understand every word I'm saying right now. Drop it. I don't deserve to be beat down. You think you're gonna fucking win for whatever fucking reason and that's that. You're number one, you're the best right? I'm the most mother fucking piece of shit out there. That's not the reason why you're fighting. Maybe that's the reason the fans want this fight. I'm the right guy. Georges St. Pierre: Yes you are, you're the right guy. Link to comment
BWC-Monster Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Хахаха, Ник Диаз яко ги насра. Който му е интересно, задължително да го изслуша. От текста изобщо не може да се улови атмосферата. Това е най-добрата пресконференция, която съм слушал. Диаз говореше, а путьовците мълчаха. Уж се пишат големите мъжкари, а пък една мъжка приказка не могат да кажат. Диаз го псува и му казва това, което мисли, а пък франсето се прави, че не разбира. Другият пайтак, гнусният брадан, след като най-накрая Areel Helweenie се сети за него, извади най-педерасткия глас евър. То не става само да си пуснеш брада и да се правиш на лош. Диаз има по-големи ташаци от тия тримата взети заедно. Истината е, че малко не може да се изразява, но когато му хванеш логика и разбираш, че за много от нещата е прав. И нищо не му пречи да каже, каквото му е на акъла, за разлика от другите путарами, които даже няма и да си помислят да критикуват Дейната. GSP заслужава уважение, но понякога е адският робот. Знам, че почти няма никакви шансове, но искам Диаз да победи за да покаже средния на всички педалчета. Ще подейства много добре на дивизията и може би дори на ММА като цяло. Щото при една победа на GSP и при победа на Кондит, пак ще се чудят какъв измислен мач да сложат. Link to comment
neshev Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Не, най-добрият media call беше този между Nick Diaz и Maris Zaromskis в StrikeForce преди време, където Nick Diaz пушеше трева по време на самата пресконференция, докато отговаряше на въпроси от рода "с кого искаш да се биеш", хахаха. Дори беше пуснал видео, но за съжаление го направи private, та се загуби тази част от историята. Иначе, Nick със сигурност страда от някаква форма на аутизъм. Кофти, защото наистина не е лош човек, но заради начина му на изразяване изглежда като bully. Link to comment
Gooner_4 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mtD4TLvfUoE&feature=youtu.be Link to comment
Gooner_4 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S_IDa6Not8w Link to comment
Gooner_4 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=36YMvdgOZFE Link to comment
MainEventer Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Признавам си, че главния мач ми е прекалено тъп. Тоя тип конфронтация, която съществува между двамата, ми е омръзнала до болка. Много по-интересен ми е другия мач - между Кондит и Хендрикс. При победа на първия дивизията ще се преобърне наопаки. Ще е бил най-заслужаващия, а наскоро падна от шампиона. При победа на втория просто ще си бетонира мач за титлата. А и като имена мача е в пъти по-интересен от главния. Още нещо ми е крайно интересно - присъствието на Майк Ричи в главния кард. Това говори само едно - от компанията ще се опитат да изградят бързо нов канадски draw. E, ясно е, че няма да е голям като GSP, но ще си е стабиляга. Няма друго обяснение какво правят двама, загубили финалити си на ТУР, в главния кард. Обикновено подобни хора са във фейсбук мачовете. Абе като цяло ми е интересен тоя ивент. Ще го видим. Link to comment
Fegri Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Eventer - брат, да гледаме как тоя Кондит го скуошват отново ли ? Моля те, Хендрикс има малко от малко по-добри шансове с/у Rush, отколкото Роденият Убиец със "ХИПЕР" техничното и велико жу-жицу. Link to comment
BWC-Monster Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Недей така бре, човек. Аз, откъдето и да го погледна, една победа на Диаз и това може да се превърне в най-великата трилогия (и нагоре) / вражда в историята на ММА. Разбирам, че вероятно предпочиташ по-малко говорене и показване на невероятни умения в клетката, но за много хора историята, говоренето и т.н, преди самия двубой са една голяма част от цялата картинка. GSP и най-вече Диаз са уникални личности, имат особено отношение един към друг и това само помага за цялостното изживяване покрай двубоя. Освен това, не трябва да се забравя, че двамата имат много опит и умения. GSP е един от най-комплексните бойци. На Диаз му липсва борбата, но за сметка на това има изродски бокс и нечовешка издръжливост т.е. ако GSP не шиба на сухо Диаз за пет рунда, то има предпоставки за един невероятен двубой и още много покрай и след него. Другият двубой ти е по-интересен, защото има нещо по-интересно покрай него или защото мразиш GSP срещу Диаз? И двамата са доста добри бойци и могат да направят много добър двубой, но според мен са далеч от това да бъдат наречени mixed martial artists. Освен това, Хендрикс загуби от Кошчек, а Кондит загуби от Диаз. Да не говорим, че имаше много ситуации, при които двамата изглеждаха като пълни мишоци. Link to comment
MainEventer Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Не, co-ME ми е по-интересен, защото според мен ще е уникално шоу и под шоу не разбирайте маймунджулъците на Диаз в октагона, а си мисля, че ще се счупят от бой. GSP ми е любим боец, но тези двамата така и не можаха да ме надъхат за мача помежду им. Може би защото не харесвам точно този вид словесно изграждане на мача. Сонен когато говореше някак си ме караше да вярвам, че мача ще е добър. Но това се дължи и на факта, че Сонен в първия мач понаби Силва, докато тук Диаз идва от загуба. И аз съм от хората, които смятат, че Кондит наистина взе мача. Надявам се да греша, надявам се главния мач да стане шоу, но Хендрикс-Кондит ми е по-интересен и го очаквам с повече нетърпение. Не виждам нищо странно в това. А между другото, забравих да кажа в предния си пост, че някак си съм убеден, че Сейнт-Пиер и Диаз няма да стигнат до решение. Не знам кой кого ще нокаутира, но така го усещам тоя мач. А дано! Link to comment
BWC-Monster Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Ясно. Всички искаме да гледаме яки двубои, но и винаги съществува възможност някой да прецака срещата - дано Кондит да не излезе пак с някой уникален план и да бяга три рунда. Интересно е сравнението със Сонен. Мисля, че на повечето хора им е ясно, че Сонен играе роля, докато при Диаз е много по-трудно да му хванеш спатиите. Трудно му е да се изразява, но си личи, че в мнозинството от случаите това, което казва, го и мисли. Още по-интересно е, че май не му е цел, но пък успява да изнерви GSP супер много. Влязъл му е яко под кожата. Ето и на пресконференцията си личеше, че е изнервен и на моменти излизаше от обичайния си робот-режим. После и за снимките изглеждаше малко неадекватно. Може и да бъркам, но май никога не си е държал ръцете по този начин. Опита се да направи нещо подобно на Диаз. Ето и няколко интервюта след пресконференцията. GSP го държат думите на Диаз Ще видим дали това може да му изиграе лоша шега. http://www.youtube.com/watch?v=kjHs7ULG4Bg&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K6aUCZzBA9A http://www.youtube.com/watch?v=XSyL5yf75sc Link to comment
neshev Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 LOL, представяте ли си Nick Diaz шампион? По някакъв луд късмет успяха да избегнат провала с Chael, който за малко не спечели титлата назобен до гуша. Най-малкото им трябва шампион, който обича да пафка трева. Иначе е сладко как Diaz само се жалва как всички му го начукват, след като той самият не полага никакви усилия да си изработи надницата. За UFC е чисто въпрос да го изцедят, докато все още има някакъв appeal по него. Ако загуби, просто ще го пуснат в някакви "let me bang, bro" мачове, където няма да е чак такъв проблем, че пропуска всички възможни PR ангажименти. Ако спечели, то тогава Dana и компания ги чакат доста безсънни нощи. GSP, ако не е крайно афектиран ала преди мача му със Serra, би трябвало да спечели убедително. Достатъчно е просто да свали Diaz на земята и да го контролира пет рунда, което прави срещу всеки по-адекватен striker. Diaz няма как да спечели от гърба си, освен ако не го предаде, което не виждам как ще стане. GSP знае как да играе играта, а в момента играта дава огромно предимство на wrestler-ите. Та, Diaz по-скоро трябва да се опита да държи нещата в stand up, възможно по-дълго време. Проблемът при Diaz е, че няма особен knockout power, а GSP е достатъчно просто да пази някаква прилична дистанция и да даде респект на striking-а на Diaz. Hendricks vs. Condit или ще е някаква класика или просто ще е мега скучен бой. Hendricks има едно оръжие и в stand up-a, а Condit е доста опитен и знае как да се справя с такива опоненти. Реално, Hendricks ще трябва да свали нещата на земята, ако не иска да гони вятъра три рунда. Все ми е тая кой ще бие. И двамата не искам да ги гледам срещу GSP. Крайно време е GSP да спре да се страхува толкова, че бъде бит, а да отиде и да се бие с Anderson Silva. Да се надяваме, че плановете му са Diaz->Hendricks->Silva->Retirement. Link to comment
gboy Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 По възможност и без Хендрикс даже ... Но няма да е това, GSP още мачове ще прави, няма да се откаже скоро от тоя спорт. Виж Силва по-възможно да направи сега някой и друг голям мач и да се оттегли. Link to comment
MainEventer Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Чакайте първо Хендрикс да бие...Ако останат на крака, шанса Кондит да вземе десижън е огромен. Някъде гледах предикшън за карда и го казаха много точно. След шампиона е бившия шампион и чак тогава претендента. Затова и Кондит ще е в червения ъгъл, не Хендрикс Link to comment
MainEventer Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Diaz очаквано се пенсионира. Очакван Fight of the Night. Link to comment
neshev Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Да бе, за това само 30 минути по-късно почна да разправя за реванши и мачове с Anderson Silva. Голям е. Иначе шоуто гони Silva и Sonnen 2 по продажби, което значи, че ще гледаме Diaz още дълго време. Публиката беше просто шибано ненормална по време на ME. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.