Jump to content

Guest Booker: Вашият "Път към WrestleMania 29" - Част 5: Оформяне на карда на WM 29 (АНКЕТА)


BoRn_2B_GoD

Оформяне на карда на WM29  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

BWC другарчета, време е за втората тема, която вече трябва доста по-сериозно да запълни неизвестните около карда на нашата guest booker-ска WrestleMania 29. Ето как изглежда той в момента:

BWC WrestleMania 29 - Кардът за момента:

- Неуточнен мач за WWE титлата
- Undertaker vs. Brock Lesnar
- World Heavyweight Championship: Dolph Ziggler © vs. Chris Jericho
- Money in the bank мач (участниците ще са по-големите звезди, които нямат друг мач и за които не е имало предложения)
- IC Championship (за доуточняване)
- US Championship (за доуточняване)
- Fatal 4 Way WWE Tag Team Championship: The Rhodes Scholars © vs. ??? vs. ??? vs. ???


Мачът между Кейн и Браян го няма заради много доброто предложение на някои от вас да не се прибързва с мач между двамата, а вместо това на Мания да има Кейн-Барет за ИК титлата и Сезаро-Браян за US титлата.

Това в общи линии е финалният кард, макар да не се уточнение участниците в мачовете. Единственият въпрос за нов мач този път е дали да има Ryback vs. Mark Henry мач, но в мнения може да предлагате какво да правят хора като Ортън, Крисчън, Миз, Шеймъс, Грамадата, Дел Рио и т.н. Т.е. давайте предложенията си за singles мачове и истории между някои от тях. Може да има следваща тема, а може след няколко предложения да ви попитам в мнение кой предложен вариант ви харесва най-много.
 

Vince.png


ПОЯСНЕНИЯ:
 
Кой да е главният мач на Мания? - Имаме три големи мача със сигурност - два за световните титли и Гробаря-Леснър. Гласувайте за това кой да закрие шоуто.

Какъв да е мача за WWE титлата на WM29? - Предложил съм най-логичните и големи варианти, свързани с историите в WWE през последните месеци - Пънк като шампион и избор на претенденти между Скалата, Сина и Райбак и комбинации между тях за троен мач (не и четворен, тъй като в карда вече има такъв).

Какъв да бъде мача Джерико-Зиглър? - Предложение от миналата тема бе мачът да е 30-minute Iron Man Match, което се връзва с опитите им да "откраднат шоуто". А и тъй като миналия месец на EC имаха No DQ мач, ще е странно сега да се бият просто за титлата. Но вие решавате - 30-minute Iron Man Match или нормален мач. Решението е крайно.

Кои да са претенденти за отборните титли на The Rhodes Scholars? - Избрахте мачът да е четворен, така че тук трябва да посочите три отбора. Първите три отбора по резултат ще са в мача. Пропуснал съм само Гейбриъл/Кидд заради контузията на Кидд, а тази на Дерън Янг при нас никой не е казал, че се е случила.

Да има ли на Мания мач между Райбак и Марк Хенри? - Предложение от миналата тема. Най-голямата хийл машина на 2011-та срещу фейс машината на 2012-та - вие решете дали да има такъв мач или не. Въпросът ще е валиден само ако Райбак не бъде избран за претендент за титлата на Пънк. Ако решите да няма мач Райбак-Хенри, най-вероятно и двамата ще са в MITB мача.

Коя комбинация от midcard мачове предпочитате? - Тук съм групирал предложенията от миналия път, включително това за Браян и Кейн, чийто мач очаква препотвърждение. Разгледайте вариантите, помислете коя комбинация ви допада най-много и гласувайте. Повече с midcard-а няма да си играем.

ВАЖНО! Повтарям молбата си в мнение да предлагате различни комбинации за хора като Сина, Скалата, Грамадата, Алберто Дел Рио, Миз, Крисчън, Джак Суагър, Ранди Ортън и Шеймъс. В зависимост от това как протече гласуването може да се наложи да добавим още един 1-на-1 мач с двама от тях, така че предлагайте каквото ви дойде наум, а ако се наложи ще гласуваме и за това. Ако ли не - всеки без мач отива в Money in the Bank мача, който определено ще е зрелище.

СРОК ЗА ГЛАСУВАНЕ:
Само условно - най-късно до понеделник вечерта, но зависи от това какво и как ще сътворим.

Link to comment

Кой да е главният мач на Мания? -Е аре тоя път да е за Световна титла. Моля! Нека е мачът за WWE титлата.

Какъв да е мача за WWE титлата на WM29? - Нека CM Punk защитава срещу The Rock.

Какъв да бъде мача Джерико-Зиглър? - Е много ясно, че 30-минутен Айрън мен ;)

Кои да са претенденти за отборните титли на The Rhodes Scholars? - Тука трябва да са още 1 хийл отбор и 2 фейс отбора. Това значи PTP, Cara-Mysterio и Clay-Tensai. Според мен тези отбори са най-забавни в момента.

Да има ли на Мания мач между Райбак и Марк Хенри? - Тия в MITB мача (който продължавам да настоявам, че не трябва да го има) нищо няма да направят, щото са буци. Нека се бият помежду си в един монстър фест.

Коя комбинация от midcard мачове предпочитате? - Нека все пак да са Hell No срещу ония двамата за двете титли. Между другото, варианта Tag team мач, в който първия туш е за US-титлата, а втория е за IC-титлата обмислял ли си го? ;)

 

Допълнителен мач - За мен най-интересната комбинация тук е John Cena vs. Jack Swagger.

 

*НЕКА MITB МАЧЪТ ДА Е САМО С 6 ЧОВЕКА! МОЛЯ! Те трябва да са Big Show, The Miz, Randy Orton, Alberto, Christian и Sheamus. Малко множко фейсове станаха, ама какво да се прави... Победата трябва да е или за Крисчън, или за Миз, че да посъживят замрелите си кариери.

35izpu1.jpg

Link to comment

^Споко,Бирето изрично спомена,че смята да направи евентуалният MITB match с оригиналният брой от шестима участници,така,че няма да е излишно пренаселен ;) !

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment

ВАЖНО! Стигнахме 25 гласа и вече почти цял ден няма промяна, така че гласуването ще приключи тази вечер в 00:00.

Ако все още не сте гласували, сега е моментът. Но остана един неизяснен въпрос. За The Shield бе решено, че няма да имат мач на WM29, а ще се месят в чужди мачове (които ще бъдат определени с гласуване в следващата тема). Други хора, някои от които доста важни, също остават без мачове и най-вероятно ще се озоват в 6-men Money in the Bank Ladder Match-a:

Alberto Del Rio
Big Show

Christian

Jack Swagger

Kofi Kingston

Randy Orton

Sheamus

The Miz

Тук вариантите са два:

1. Двама от тях остават без мач, другите отиват в MITB мача. Въпросът е кои да са тези двамата? Кофи в момента е в кофти позиция и можем без проблем да го оставим без мач на Мания, другият който аз бих оставил "навън" е Джак Суагър, който вместо това заедно със Зеб Колтър да направи някакво промо на Мания и просто да се скара с някой не-американски кечист, намеквайки за бъдеща вражда. Това обаче е само мое мнение, така че може да предлагате кои да нямат мачове.

2. Двама да имат 1-на-1 мач, другите шестима да са в MITB мача. Въпросът е между кои да е 1-на-1 мача. Радокс предложи Суагър-Сина, но Сина почти сигурно ще е в мача за WWE титлата, така че няма как да стане. Има предложение от миналия път за Ортън срещу Дел Рио. Аз лично предлагам варианта Дел Рио-Суагър, защото според мен историята, която и в реалността виждаме между тях, има голям потенциал, просто не е нужно да е за световна титла. Вариант е и Суагър срещу Шеймъс, пак с анти-дискриминационен елемент.

Помислете върху двата варианта и комбинациите от мачове във втория вариант и ако имате мнение го споделете в темата. Всеки да пише мнение, тук плюсчета няма да се гледат. Ако никой не предложи нищо, остава първият вариант - Суагър и Кофи без мач, останалите в MITB мача.

Благодаря :)

 

- - - - - - - - - - - - - - -

@Radox, вариантът за отборен мач не съм го обмислял, защото ясно се вижда, че повечето хора гласуваха за разпадане на Hell No по един или друг начин. Това е едната пречка. Другата пречка е, че няма нищо, което да свърже Барет и Сезаро, а и не мисля, че двамата се нуждаят от отборен мач на Мания. Третото е, че с такъв мач все една от титлите остава някак пренебрегната, а уж трябва да са на едно ниво.

Link to comment

Може да се сложат Суагър срещу АДР в мач до предаване,който да е на по-лична основа,а именно нападките на Колтър и Суагър към емигрантите,а останалите шестима да са в МИТБ мач.

Link to comment
Може да се сложат Суагър срещу АДР в мач до предаване,който да е на по-лична основа,а именно напатките на Колтър и Суагър към емигрантите,а останалите шестима да са в МИТБ мач.

 

За кво пък да ги слагат на патките на Колтър и Суагър бе?  :blink:

35izpu1.jpg

Link to comment

Аз също гласувам да има мач между Alberto Del Rio и Jack Swagger,като предложението на tker 17-0 това да бъде submission match е много подходящо за двубой между точно тези кечисти.А останалите шестима да се бият за куфарчето.

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment

КРАЙ НА ГЛАСУВАНЕТО! С 27 гласа приключихме и с карда на нашата "WrestleMania 29", който смея да твърдя се получи много добър. Ето го и него:

- WWE Championship - Triple Threat Match: CM Punk © vs. The Rock vs. John Cena
- Undertaker vs. Brock Lesnar
- World Heavyweight Championship: Dolph Ziggler © vs. Chris Jericho (30-minutes Iron Man Match)
- Submission Match: Alberto Del Rio vs. Jack Swagger
- IC Championship: Wade Barrett © vs. Kane

- Fatal 4 Way WWE Tag Team Championship: The Rhodes Scholars © vs. Rey Mysterio/Sin Cara vs. The Primetime Players vs. Brodus Clay/Tensai

- US Championship: Antonio Cesaro © vs. Daniel Bryan

- Ryback vs. Mark Henry
- Money in the bank Ladder Match: Randy Orton vs. Sheamus vs. Big Show vs. Christian vs. The Miz vs. Kofi Kingston


Девет много силни мача, в поне един от които ще се намесят The Shield. Гласуването за това какви да са резултатите - в следващата (и последна) тема.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...