Jump to content

Guest Booker: Вашият "Път към WrestleMania 29" - Част 4: Основни въпроси за карда на WM 29 (АНКЕТА)


BoRn_2B_GoD

Основни въпроси за вашата WM 29  

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Освен истинския "Elimination Chamber", мина и нашата версия на него, която не бе никак зле като кард. Отново резултатите накратко:
 
- No DQ Match: Chris Jericho def. Dolph Ziggler
- IC Championship: Wade Barrett © def. The Miz
- World Heavyweight Championship - Elimination Chamber: Alberto Del Rio © def. Randy Orton, Dean Ambrose, Big Show, Mark Henry, Sheamus
- World Heavyweight Championship - MITB Cash-in: Dolph Ziggler def. Alberto Del Rio © - New Champion
- US Championship: Antonio Cesaro def. Jack Swagger
- WWE Tag Team Championship - TLC Match: The Rhodes Scholars © def. Team Hell No
- WWE Championship - Elimination Chamber Match: CM Punk © def. Brock Lesnar, The Rock, Christian, John Cena, Ryback


Доста добре. Зиглър вече е световен шампион, други всички запазват. Сега обаче е време за Мания...

 

 

ОСНОВНИ ВЪПРОСИ ЗА КАРДА НА "WRESTLE MANIA 29"

booker.png


Най-накрая дойде време да сглобим карда на самата "WresteMania 29" спрямо нашите виждания за това какво искаме да видим там. Тъй като при нея нещата са доста по-сложни, реших подготовката на карда да се осъществи на няколко етапа (поне два), като тази тема е първия етап и включва по-основни въпроси (както може да видите горе).

Пояснения:

 • За коя титла да се бие Крис Джерико на WrestleMania 29? - Освен очакваните избори за опоненти - Пънк и Зиглър, съм добавил и трети вариант - троен мач за World Heavyweight титлата със Зиглър и Дел Рио. При нас Дел Рио загуби титлата си след каширане и това дава основа да иска реванш и така историята да стане тройна. Някои от вас може да искат да видят точно това, така че го давам като вариант.

 

 • С кого да се бие Undertaker на WrestleMania 29? - Посочил съм имената на шест големи имена - кечисти, които не са имали мач с Тейкър на Мания и могат да се разглеждат като потенциална заплаха за Streak-а. От вас се иска да посочите кого от тях желаете да видите като противник на Гробаря. Имайте предвид обаче, че ако Пънк спечели в горното гласуване, неговите гласове тук няма да бъдат гледани (дори да е пръв). Въпросът за Джерико е с предимство.

 

 • Има два въпроса за midcard и отборните титли. За първите питам следното: коя/кои от тях да се защитават на Мания и срещу кого. Давайте предложенията си в мнения, а ако дадено предложение ви е харесало, гласувайте за мнението с плюс. При отборните титли питам дали мачът да е 2-на-2, троен или четворен, като претенденти ще определим следващия път. Ако имате някакви предложения за мача (например пак да е с някакъв gimmick) - давайте ги в мнение.

 

 • Да се скарат ли Кейн и Daniel Bryan, като това да доведе до разпад на Team Hell No и мач между двамата на WrestleMania 29? - Мисля, че е ясно, но все пак. От вас зависи дали Hell No имат потенциал като отбор и трябва да останат такъв, или пък ще се разделят. За раздяла съм дал 2 опции - 1-на-1 мач между тях на Мания или пък просто раздяла, но да са замесени в различни истории с други хора. Ако гласувате за последния въпрос, споделете в мнение с кого да са тези вражди.

 

 • Да има ли Money in the Bank мач? - Важен въпрос. Като отговаряте се замислете за това как сте отговорили на въпросите за отборните и midcard титлите и дали ще има достатъчно хора за MITB мач, които според вас да заслужават да са в него. Още нещо: планирам, ако решите да има MITB мач, да е с оригиналният брой от шестима участници - хем да има хора за другите мачове, хем фокусът да пада върху по-малко хора. Ако има други позиции за бройката - пишете мнение.

 

 • Какво да правят The Shield на WrestleMania 29? - Дал съм всички идеи, които ми дойдоха наум. Вие преценете. При нас не е имало 3-на-3 мач на EC - вместо това само Дийн Амброуз бе част от Chamber мача. Преценете къде в карда искате да ги видите, а ако въпросът ви изисква детайли (кои да са им противници, примерно) - посочете в мнение. Бележка: Ясно е, че ако гласуването покаже да няма MITB мач, отговорите, които включват такъв няма да се гледат.


ВАЖНО! Писането на мнения е важно и е някак по-ангажиращо. Знам, че ви мързи и е по-лесно да нацъкаш отговорите в анкетата, но ако няма предложения може да се наложи аз да решавам, а честно казано предпочитам един човек да даде мнение, но да съобразя с него. Така че драснете ред-два, ясно е, че всеки има мнение (то е като задника, както гласеше тениската на Мр.Кенеди).

Свободни мнения: Още сега може да започнете да предлагате какво да правят "свободните хора", какви истории да има и кой срещу кого да се бие на Мания.

Време за гласуване: пак 3-4 дни. Гласуването затихва към края на втория, но няма да бързам.

Link to comment

Интересна рубрика, чак сега я видях. Я да дам някои мнения:

 

 

 • За коя титла да се бие Крис Джерико на WrestleMania 29? - Гласувах за мач със Зиглър. С Пънк вече са се били, така че един мач със Зиглър би бил по-свеж, а и би послужил за издигане на Зиглър, докато Пънк вече няма нужда от такова.
 • С кого да се бие Undertaker на WrestleMania 29? - Гласувах за Леснър. Просто в момента той има чудовищна инерция и изглежда като истинско животно, което е готово да помете Гробаря. Поне в моите очи при един реален такъв сблъсък, Леснар ще изглежда като бая легитимна опасност за стрийка. Освен това, мачове с хора като The Rock и Cena не искам да гледам, защото вече от 4 години Тейкър се бие с фейсове на Мания и вече ми се драйфа от педалски "добряк" срещу "добряк" мачове, изградени на "взаимното уважение".
 • Има два въпроса за midcard и отборните титли. За да не се разводнява карда, по-добре да се защитава само една от мидкард титлите. И по-добре това да е Интерконтитенталната. Барет ми е по-интересен шампион, като освен това има май по-интересни опции за опоненти пред него. За отборните титли пък предлагам четворен мач със стълби, защото иначе няма да има гимик мач на турнира.
 • Да се скарат ли Кейн и Daniel Bryan, като това да доведе до разпад на Team Hell No и мач между двамата на WrestleMania 29? - Добре ще е да се разделят и да блоу-офнат враждата с един интересен мач на Мания, като Kane задължително трябва да е хийлът, докато Bryan продължава да е goofy фейс. Има и вариант и двамата да са фейсове и да направят мач с леки комедийни елементи, но не ми се нрави много това.
 • Да има ли Money in the Bank мач? - Не, защото за тоя мач си има отделен турнир. Именно затова сложих и отборните титли в мач СЪС СТЪЛБИ.
 • Какво да правят The Shield на WrestleMania 29? - Най-добре мистичният им гимик на "нападащи от засада" да продължи, като обаче се и акцентира върху него, като им се даде по-голяма роля на Кеч мания. Нека се намесят в много мачове, поне 2-3, да сеят хаос в най-големия турнир за годината и да покажат, че искат да им се обърне внимание.

35izpu1.jpg

Link to comment
 • За коя титла да се бие Крис Джерико на WrestleMania 29? - За WHC в троен мач с участието на Алберто за по-голяма непредсказуемост!

 

 • С кого да се бие Undertaker на WrestleMania 29? - Брок Леснър. След като е разбил ННН през лятото сега заявява, че той е "the better man" и може да направи това, което Хънтър не е можал!

 

 • Има два въпроса за midcard и отборните титли. - Нека да се защитават, все пак на КМ трябва да имат роля всички титли! Отборните в троен мач пак заради непредсказуемостта. За Щатската и Интерконтиненталната титла и опонените в следващият въпрос...

 

 • Да се скарат ли Кейн и Daniel Bryan, като това да доведе до разпад на Team Hell No и мач между двамата на WrestleMania 29? - Да се скарат, но да нямат мач помежду си! Браян тръгва след Сезаро и правят класика на Мания, докато Кейн се насочва към Интерконтиненталната титла. Исторята между тях е такава, че те искат да се докажат как могат да бъдат шампиони поотделно пак от сорта на "I'm better than you and without you". Ако спечелят титлите може пак да се съберат и да си крещят комедийно, че са таг тийм шампионите. :D

 

 • Да има ли Money in the Bank мач? - Да!

 

Какво да правят The Shield на WrestleMania 29? - Нека да нямат мач, но да се намесят и да бъдат основен фактор(все пак идеята на Щита е да раздава правосъдие, а не да печели мачове?)! И аз съм на мнението на Радокс специално за The Shield. Нека се намесват напред и назад и да сеят хаос!

jlny.gif

Link to comment
 • За коя титла да се бие Крис Джерико на WrestleMania 29? - За WHC срещу Зиглър. Да направят класически мач и да блоуофнат. Зиглър печели и се доказва като Шампион.

 

 • С кого да се бие Undertaker на WrestleMania 29? - С Брок Леснър. На един от раувете Брок прави промо, че е най-добрия и че никой не може да го спре и че дори Трипси неможе. Тогава изгасят светлините и когато светва леснър гледа към титанотрона, а тейкър е зад гърба му. Прави му томбстоун и постепенно враждата им се развива до манията.
 • Има два въпроса за midcard и отборните титли. - отборните в Тройна заплаха ТЛС между роуд сколарс, прайм тайм плейърс и усотата( които преди това са получили пуш и са се издигнали в карда)
 • Да се скарат ли Кейн и Daniel Bryan, като това да доведе до разпад на Team Hell No и мач между двамата на WrestleMania 29? Тука до някъде съм съгласен със seektah. Да се скарат И ДА ИМАТ мач помежду си! Скарват се поради неразбирателство и започват вражда. Браян е печели преди това  титлата от Сезаро , а Кейн е взел Интерконтиненталната титла. Кейн е хийл, а Браян фейс. В мача са заложени двете титли, който победи ги комбинира. Сезаро има мач с Барет за претендент номер1. Кейн и Браян правят един грамдиозен блол оф на връждата си от който даниел браян е издигнат. Впоследствие дропи титлата на Сезаро и се насочва към мейн евента.

 

 • Да има ли Money in the Bank мач? - Да! 

 

 • Какво да правят The Shield на WrestleMania 29? - Гимик мач. Нещо като уар геймс, но в хелл ин а селл и с един ринг.

Яко е да си от BWC!

Link to comment

Ето го и моя примерен кард:

WWE Championship CM Punk vs Undertaker: За мен истореческият рейн на Пънк с титлата трябва да приключи на най-голямата кеч сцена.А при положение че той вече е победил Скалата,Райбек,Сина,Джерико и редица други бивши и настоящи(Зиглър) световни шампиони,няма друг,от който да загуби колана.

World Heavyweight Championship Dolph Ziggler vs Chris Jericho 30 minute Iron Man Match: Тук,след като едната титла е заета, на Джерико остава мач за световната,срещу опонент,който вече е побеждавал на ЕЧ.И понеже там мачът им беше без дисквалификации,смятам че тук кулминацията на враждата,трябва да е в 30мин.класика.За да набере скорост Зиглър,може да направи успешна защита срещу АДР,по пътя към турнира.

The Rock vs Brock Lesnar: Двамата не са успели да спечелят титлата и сега се конфронтират в епичен реванш на мача им от преди повече от 10 години.В този мач няма смисъл титлата да е заложена,защото двамата са достатъчно големи имена.

Ryback vs Mark Henry: Победа за Райбек,срещу силен опонент, в мач,колкото да направи своя момент на турнира,записвайки победа.

John Cena,Sheamus and The Miz vs The Shield: Поради личните ми несимпатии към Сина и Шеймъс,ги отдалечавам от мачове за титлите,но същевременно получават мач,който е достатъчно важен.Също така и Миз може да се издигне,бидейки в отбор със Сина и Шеймъс.Тук и двата изхода от мача са логични(победа и мъст за добрите,или победа на щитът с туш над Миз).

Randy Orton vs Alberto Del Rio: Тук Ортън бесен че все нещо не му достига да се върне на върха,търнва хийл и коства реванша на АДР срещу Зиглър,което води до мач между двамата.

Kane vs Daniel Bryan: Кейн е обърнал хийл на ЕЧ и двамата се срещат в края на враждата,където ДБ печели победата и се издига,може би към МЕ.

US Title Match Antonio Cesaro vs Jack Swagger submission match: Суагър иска реванш,като шампионът му отказва.Все пак той печели мач,който не е за титлата и получава не само мача,но и правото да избере правилата,а той избира мач до предаване.

Предвид натрупания ми кард,няма място за мач за Интерконтиненталната титла,както и за МИТБ.Може да се добави само мач на дивите за филър,като към имената там нямам предпочитания.

Link to comment
Y2J_Best_In_The_World

Да има ли мачове за midcard титлите на WrestleMania 29?

Да, да бъдат защитавани и двете като Cesaro се изправя срещу The Miz, а Barrett срещу Christian.

Link to comment
 • За коя титла да се бие Крис Джерико на WrestleMania 29? - Избрах Dolph Ziggler, като тук той примерно си връща за загубата на предното PPV и печели срещата, запазвайки и титлата. Малко кофти се получава, че един от по-важните мачове на WrestleMania се е случил още миналия месец и то без дисквалификации, но така се получава, с правилен booking винаги би могло да проработи.

 

 • С кого да се бие Undertaker на WrestleMania 29? - Бях гласувал той въобще да не участва тази година, защото няма нужда от него при положение, че имаме The Rock, Brock Lesnar, John Cena, CM Punk и т.н., а Undertaker винаги съм бил на мнение, че трябва да е едно от най-големите събития на WrestleMania, ако не и най-голямото, но как да е. Lesnar е най-логичният му опонент, макар че реално погледнато не знам дали 'Taker би смогнал да направи един дълъг мач с него, имайки предвид стила му, откакто се завърна.

 

 • Има два въпроса за midcard и отборните титли. - Аз гласувах нито една от mid-card титлите да не бъде защитавана, защото опонентите и на двамата шампиони вече се изчерпаха, а и няма смисъл да се пълни карда с безполезни мачове, които само да отнемат време, което би могло да се даде на по-важните. Колкото до отборните титли, четворен мач звучи добре, екшън да има, това е.

 

 • Да се скарат ли Кейн и Daniel Bryan, като това да доведе до разпад на Team Hell No и мач между двамата на WrestleMania 29? - Бе, като цяло двамата се бяха били преди да станат отбор и не направиха кой знае какъв мач, ако повторят пак няма да се получи по-различен резултат по очевидни причини, но все пак нека да имат мач. Помислих си по едно време дали няма да е интересно примерно двамата да се разделят "по приятелски", както уж направиха Rhodes & Sandow, и съответно да влязат в две паралелни вражди за mid-card титлите (Cesaro vs. Bryan & Barrett vs. Kane), които да доведат до мачове на WrestleMania, където и двамата някак си случайно да се прецакат взаимно и вече след това да започне враждата им, но всичко ще се проточи прекалено много според мен. Все пак може и да споделите как я намирате тази идея.

 

 • Да има ли Money in the Bank мач? - Аз пък гласувах с ДА. Предпочитам един зрелищен MITB мач, в който да бутнат всички хора, които заслужават, но в крайна сметка нямат друго място в карда на PPV-то, отколкото някакъв малоумен и безполезен multi-man мач.

 

 • Какво да правят The Shield на WrestleMania 29? - Естествено, че трябва да имат мач 3 срещу 3. Иначе какво, да правят някакви random намеси всяка седмица и на хората да им писне от тях за нула време? Добре правят WWE, че ги слагат все по-често в такива мачове, та дори тази седмица и на Raw, пък още по-добре, че им дават и победите, само така могат да запазят инерцията си и да бъдат интересни. Отборът на добрите този път може да бъде Randy Orton, Sheamus & Christian, като това, че ще имат мач, не им пречи пак да се намесят по-късно примерно в тройния мач за титлата на WWE, който според мен е най-добрият вариант, но това очевидно по-нататък... Orton може да направи heel turn тук, което да позволи на новаците отново да победят, макар че не си спомням дали в нашия вариант той вече не беше turn-нал.

И така, в крайна сметка ето как трябва да изглежда кардът според мен:

WWE Championship Triple Threat Match

WWE Champion CM Punk vs. John Cena vs. The Rock

 

Singles Match

The Undertaker vs. Brock Lesnar

 

World Heavyweight Championship Match

World Hvt. Champion Dolph Ziggler vs. 2013 Royal Rumble Winner Chris Jericho

 

3-on-3 Tag Team Match

The Shield vs. Randy Orton, Sheamus & Christian

 

Singles Match

Kane vs. Daniel Bryan

 

Singles Match

Ryback vs. Mark Henry

 

WWE Tag Team Championship Fatal 4-Way/Triple Threat Match

Team Rhodes Scholars vs. Rey Mysterio & Sin Cara vs. The Primetime Players (vs. The Usos/Primo & Epico/whatever)

 

Money in the Bank Ladder Match

Big Show vs. Alberto Del Rio vs. Antonio Cesaro vs. The Miz vs. Wade Barrett vs. Jack Swagger vs. Kofi Kingston vs. R-Truth

Link to comment

@seekstah: Всъщност tker 17-0 в своя вариант на карда е посочил своите предпочитания и идеи, така че мнението му е по темата.

Иначе доста добри идеи има, лично на мен също ми хареса идеята Браян и Кейн да имат вражди със Сезаро и Барет, но в момента идеята да има мач между доскорошните отборни шампиони води и не знам дали ще е редно следващия път да сложа въпрос "Браян срещу Кейн ли да има на Мания или Браян-Сезаро и Кейн-Барет?". Дайте мнение дали да се проведе повторно питане, за да се потвърди/отхвърли сегашния резултат. Защото идеята наистина е добра.

Другите предложения за мидкарда (защото изглежда и двете титли ще се защитават) в момента са Барет-Крисчън и Сезаро-Миз или Сезаро-Суагър в мач с предаване. Марк Хенри vs. Ryback също е добра идея, двама души я дават и определено ще има въпрос за нея следващия път. Ако има MITB мач (както се очертава според гласуването) мисля, че отборните титли не би трябвало да се защитават в мач със стълби или TLC мач (в какъвто се защитаваха на предното ППВ), но все пак може да дадете мнение. Твърде много ladder мачове ще станат, а и без това се очертава отборният мач да е троен или четворен, което е достатъчен гимик.

Предложените отбори за противници на The Shield в евентуален 3-на-3 мач в момента са два: Сина, Шеймъс, Миз и Ортън, Шеймъс, Крисчън. Ако варианта 3-на-3 мач спечели, ще има гласуване и за това, както и дали да е само мач или да имат и намеси в мачовете.

Интересно е, че при някои въпроси резултатите до момента са близки и не е ясно какво точно ще стане. В петък следобед (4-тия ден) най-късно ще сложа край на гласуването и ще подготвя следващата тема.

Link to comment

Мислех, че ще бъде по-удобно за теб в нова тема да се разисква самият кард след уточнителните въпроси и за това приех мнението за грешно. :) Иначе нямам нищо против предложеният кард от него. Иначе ми е интересна ситуацията около Кейн и ДБ - явно само аз съм гласувал да имат мачове поотделно, но в последствие и други хора се съгласиха да имат title matches. :rolleyes: И също така предлагам да има гласуване Пънк с кой да се срещне, а другите могат да влязат в очертаващият се MitB мач. Има доста варианти и нещата за сега се развиват интересно! Разчитам следващите теми да са все така интересни и като цяло да предизвикат по-голям интерес и най-вече повечко активност на съфорумците с коментари! :)

 

Edit: Забравих още 1 предложение - тъй като на всяка Мания участват разни звезди извън кеча или легенди се завръщат за някой мач, та предлагам и някакво гласуване за това кой може да участва! Примерно The Shield ако не намерят място в карда или останат само мидкардъри за техни опоненти можем да гласуваме за това да се изправят срещу отбор воден примерно от завърналият се Джон Морисън, DX Reunion(Road Dogg, Gunn и  X-pac) или "celebrity team" воден от джъстин бийбър! :laugh:  Би било забавно Щитът да започнат да мачкат и celebrities! :ph34r:

jlny.gif

Link to comment

За коя титла да се бие Крис Джерико на WrestleMania 29?-За World Heavyweight Championship срещу новият световен шампион Долф Зиглър.С този мач се слага край на дългата им вражда,като Долф успява да защити титлата си срещу Y2J в един от най-добрите мачове на най-големият кеч турнир,с което се утвърждава още по-стабилно в ME!

 

 

С кого да се бие Undertaker на WrestleMania 29?-На истинската WrestleMania 29 много ми се гледаше един голям сблъсък между Гробаря и Брок Леснър,но поне тази година това май няма как да се случи.Но защо пък не поне в нашата версия на турнира този dream match да не се осъществи :) ?!А и Брок,след победата си над Трите Хикса на SummerSlam,определено е в състояние да отправи много сериозно предизвикателство към Гробаря и неговият легендарен streak.

 

 

Има два въпроса за midcard и отборните титли.-Може би ще е добро решение всичките тези титли да получат част от spotlight-а на WrestleMania и да бъдат защитавани:

 

Tag Team Championship:Гласувах за Triple Threat match за отборното злато.Като The Rhodes Scholars ги защитават срещу Rey Mysterio & Sin Cara и The Prime Time Players.

US Championship:реванш от Elimination Chamber между Antonio Cesaro и Jack Swagger.Като предложението на tker 17-0 това да е submission match ми звучи доста добро.
Intercontinental Championship:Тук не съм напълно сигурен.Или реванш между Wade Barrett и The Miz,или пък защо не наистина Wade Barrett срещу Christian,както предложи Y2J_Best_In_The_World.Все пак вторият вариант ми изглежда с една идея по-интересен и обещаващ и затова ще избера именно него.

 

 

Да се скарат ли Кейн и Daniel Bryan,като това да доведе до разпад на Team Hell No мач между двамата на WrestleMania 29?-След загубата на отборните титли от The Rhodes Scholars на Royal Rumble и поражението в TLC match-а на Elimination Chamber от тях,нещата отиват именно към разпадането на култовият Team Hell No и зараждането на поредният конфликт между Kane и Bryan,като този път дори доктор Шелби няма да може да ги помири с поредният си Anger Managment.И когато отново ги насърчава да се прегърнат братски,на Голямото Червено Чудовище му кипва от тия лиготии с прегръдките,turn-ва отново heel и ступва както Брайън,така и горкият доктор :D .Като новата вражда между бившите съотборници кулминира в решителен мач между тях на WrestleMania.На най-големият турнир Брайън успява да измъкне трудна победа,с което започва неговото постепенно завръщане в ME сцената :) .

 

 

Да има ли Money in the Bank мач?-Както отбеляза Radox,за мачовете за MITB куфарчетата си има отделен турнир и поради това не е наложително и на WrestleMania да се провежда още един такъв мач.

 

 

Какво да правят The Shield на WrestleMania 29?-Гласувах да нямат мач на най-големият кеч турнир в годината,но да продължат с нападенията си и да се намесят в 1-2 мача,включително и в някой от ME(може би в мача за WWE Championship,където да се опитат да помогнат на CM Punk да запази титлата си и да продължи своето историческо царуване).Така,че ролята на The Shield на тази WrestleMania ще бъде да сеят анархия и хаос-нещо,което Dean Ambrose,Seth Rollins и Roman Reigns могат да правят много успешно.

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment

Край на гласуването в 02:00 часа на 23.02.12 с 27 подадени гласа.

 

Всички резултати:

За коя титла да се бие Крис Джерико на WM29? - World Heavyweight титлата срещу Долф Зиглър (20 гласа)
Кой да е опонент на Гробаря на WM29? - Brock Lesnar (14 гласа)
Какъв да бъде мачът за отборните титли на WM29? - Fatal 4 Way (12 гласа)
Да се скарат ли Браян и Кейн? - Да се скарат и да имат мач на Мания (17 гласа)
Да има ли мачове за midcard титлите? - Да се защитават и двете (20 гласа)
Какво да правят The Shield на WM29? - Да нямат мач, но да се месят в чужди мачове (7 гласа)

В следващата тема (която ще бъде пусната след малко) ще бъдат добавени въпроси, свързани с някои от предложенията, които бяха дадени тук. Поради интересното предложение Кейн да се бие за IC титлата с Барет, а Сезаро и Браян да направят една indy класика за US титлата, мачът между Браян и Кейн все още не е сигурен.

Link to comment

Интересно решение ще е наистина Kane да се бие с Barett, а Bryan със Cesaro за съответните титли. После Kane не успява да вземе IC-титлата, но Bryan взима US-титлата. Това кара Kane да му завиди и да търнне хийл, след което да го предизвика за US-титлата на следващото PPV ;) Bryan там запазва, след което имат един последен гимик мач на по-следващия турнир ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
 • Create New...