Jump to content

Guest Booker: Вашият "Път към WrestleMania 29" - Част 3: Резултатите от "Elimination Chamber" (АНКЕТА)


BoRn_2B_GoD

  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Дойде време да гласуваме за резултатите от подготвения от вас "Elimination Chamber". Прочетете внимателно въпросите, защото са доста този път. Специално внимание обърнете на двата въпроса за WHW титлата - кой да е победител в мача и дали Зиглър да кашира куфарчето си и се постарайте да синхронизирате отговорите си, за да се получи нещо смислено. Задал съм и два допълнителни въпроса, а именно дали Undertaker и HHH да имат мачове на тазгодишната Мания. Идеята на въпросите е да се види дали искате да дадете път и повече време на младите или искате и двете легенди с най-голям шанс за поява също да са част от карда на Мания.

Имате 3-4 дни за гласуване, след това ще постна резултатите от PPV-то и започваме да подготвяме карда за 'Mania.

В спойлер тага се постарах да сътворя някакви кратки истории за всеки мач, за да не е твърде "сухо" гласуването. Не е задължително нито да ги четете, нито да се съобразявате с тях.

 

ПРИМЕРЕН BUILD-UP НА МАЧОВЕТЕ:

WWE CHAMPIONSHIP
 
Пънк е мега щастлив от защитата си на Royal Rumble, но Винс МакМеън му казва, че щастието му може и да не трае дълго, тъй като на следващото PPV ще защитава титлата в Chamber мач. Пънк, разбира се, е бесен. Райбак и Сина по-късно имат конфронтация в шоуто заради спречкването им в Rumble-a. Двамата все още искат да стигнат до МЕ-та на Мания, но вече като шампиони и Вики Гереро им дава този шанс като ги включва в Chamber-a. Пънк излиза в средата на шоуто, недоволен от случващото се и казва, че не е съгласен някакви хора ей така да получават мач за титлата му. Излиза Скалата и казва, че ще вземе участие в Chamber-a, след което просва Пънк с Rock Bottom. В края на шоуто Винс вика Хеймън на ринга, за да го уволни, заради всички мизерии с Shield и Мадокс, но се появява Леснър и просва Винс.

Следващото шоу започва с Miz TV. Миз обвинява Хеймън за случилото се миналата седмица, той казва, че няма общо. Излиза Вики и казва, че тя е наела Леснър. Леснър също идва на ринга и пребива Миз, след което казва на Вики, че иска WWE титлата и иска място в Chamber-a. Тя няма как да откаже. По-късно в това шоу тя решава да направи мач, който да реши кой да е последният шести участник в мача. Единият участник е Долф Зиглър, който има куфар за WHW титлата, но иска да спечели и WWE титлата. Негов противник се оказва Крисчън, който успява да победи Зиглър след като Джерико се появява на рампата. Завърналият се Крисчън е изненадващият шести участник в Chamber-a. Пънк се бие с Райбак в МЕ-та, но мачът е прекъснат след намеса на Сина. Идва и Крисчън, а накрая се появява и Леснър и просва всички на ринга, освен Пънк, с когото само се гледат известно време.

В третото шоу Леснър го няма по нареждане на Винс (от болницата). Скалата обаче е тук и казва, че няма значение кой е в Chamber-a, защото той ще го спечели и ще бъде в МЕ-та на Мания. В главния мач Пънк е принуден да е в отбор с Райбак срещу Сина и Крисчън. Вторите печелят, но след мача на ринга идва Скалата и подобно на Леснър предната седмица започва да сее хаос. В края обаче е проснат от Райбак, а Пънк ухилен за това, че претендентите му не се харесват.

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Алберто Дел Рио иска да защитава титлата си в Chamber мач, за да се докаже като шампион. Букър Ти е съгласен, но казва, че места няма да се раздават като в RAW, а трябва да бъдат заслужени - класират се Ортън, Шеймъс, Грамадата и Мистерио. В един от квалификационните мачове Кофи Кингстън чака за опонент, който трябва да е Син Кара. Камери показват обаче, че зад кулисите The Shield са пребили Син Кара и вместо него на ринга излиза Dean Ambrose, който побеждава Кофи и се класира за Chamber-a. Ортън и Шеймъс, които имат проблеми с The Shield, идват на помощ, но Амброуз и ко се изнасят през публиката.

Следващата седмица The Shield обясняват, че няма как да позволят хора като Ортън и Шеймъс отново да се сдобият със световна титла и целта на Амброуз е да попречи на подобна несправедливост. Има и обрат - Марк Хенри се е завърнал в RAW и е нападнал Мистерио. Хенри иска да е в Chamber-a, но Букър му казва, че няма място. Мистерио, желаещ мъст, предлага да заложи своето място, ако Хенри се изправи срещу него. Мачът се случва, Хенри премазва Мистерио и заема неговото място в Chamber-a. Амброуз пък побеждава Син Кара, а Роман Рейнс и Сет Ролинс с помощта на партньора си побеждават Ортън и Шеймъс. Дел Рио наблюдава всички тези мачове, че и губи 1 на  мач с все още мразещия го Big Show.

През третата седмица The Shield стават жертва на обединените сили на другите петима в Chamber-a, но след като премахват общия враг, Дел Рио, Грамадата, Хенри, Ортън и Шеймъс се нахвърлят един върху друг като шоуто приключва с въргала им.

JERICHO VS. ZIGGLER

Крис Джерико празнува победата си на Rumble-a като казва, че ще изчака с решението за коя титла да се бори и ще го вземе след "Elimination Chamber". Долф Зиглър излиза на ринга и се скарва с него - за завръщането му, мястото му в Rumble-a, това, че е елиминирал Зиглър. В крайна сметка Джерико просва Зиглър с Codebreaker и си тръгва. Следващата седмица Зиглър получава вече споменатия квалификационен мач за WWE Title Chamber-a като заявява, че иска да спечели WWE титлата, а след това и WHW титлата и да е истински Undisputed Champion, а не като Джерико някога. Y2J се появява в мача му и това разсейва Зиглър, водейки до загубата от Крисчън. Това вбесява Зиглър и той иска от Вики мач срещу Джерико. Тя се съгласява, но прави мача No DQ мач. В последният RAW Зиглър с помощта на Биг И (хохо) и AJ пребива Джерико след него мач и му казва, че може и да не стигне до Мания.

UNDERCARD

Team Hell No имат своите спречквания. Все пак решават да опитат да се квалифицират за WHW Title Chamber-a, но появи на Rhodes Scholars им костват мачовете. Hell No обаче все още имат право на реванш и искат мач за титлите на Elimination Chamber. Тъй като обаче двата отбора вече са имали доста нормални мачове, Букър решава мачът да е gimmick и назначава мач между Сендау и Браян. Победителят решава типа на мача. Браян печели и след консултация с Кейн двамата избират мача да е TLC. Последната седмица е изпълнена с 1-2 счупени маси, използвани столове и изкривени стълби.

Уейд Барет е бил елиминиран от Бо Далас в Rumble-a и дори губи мач от новобранеца в RAW. Това кара Миз да се подиграва с него. Барет все пак премазва Далас в мач за ИК титлата, а след като Миз е пребит от Леснър, шампионът напада Миз в стаята на лекарите и също му се подиграва за случващото му се в последно време. Назначен е мач между двамата за ИК титлата след Miz TV с гост Барет, който също завършва с бой.

Сезаро пък записва поредна победа в RAW, когато Джак Суагър се завръща, изхвърля го от ринга и започва да развява знамето на САЩ, казвайки, че "The All-American American is back". Т.е. Суагър се връща като про-американски фейс - перфектен опонент за Сезаро. В следващите няколко шоута Суагър записва победа след победа, заслужавайки набързо мач за Щатската титла, която той казва, че трябва да се върне в ръцете на американец.

 

Link to comment

Край на гласуването с 29 подадени гласове. Резултатите от нашия "Elimination Chamber 2013", в скоби са дадени броя гласове:

- No DQ Match: Chris Jericho (20) def. Dolph Ziggler (9)
- IC Championship: Wade Barrett © (23) def. The Miz (6)
- World Heavyweight Championship - Elimination Chamber: Alberto Del Rio © (12) def. Randy Orton (8), Dean Ambrose (8), Big Show (1), Mark Henry (0), Sheamus (0)
- World Heavyweight Championship - MITB Cash-in (16): Dolph Ziggler def. Alberto Del Rio © - New Champion
- US Championship: Antonio Cesaro (27) def. Jack Swagger (2)
- WWE Tag Team Championship - TLC Match: The Rhodes Scholars © (18) def. Team Hell No (11)
- WWE Championship - Elimination Chamber Match: CM Punk © (19) def. Brock Lesnar (5), The Rock (4), Christian (1), John Cena, Ryback

По-подробен примерен доклад за случилото се на PPV-то ще има в следващата тема, в която ще започна с първите (и по-основни) въпроси за WrestleMania 29. Нея ще я видите във форума или тази вечер, или най-късно утре.

Иначе от допълнителните гласувания: Гробаря ще има мач на тази Мания, HHH - не.
Глас народен. Глас #B2BG :D

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...