batistaheel Posted August 17, 2024 Share Posted August 17, 2024 Quote Някои кечисти все още обичат Винс Макмеън. Ето какво казва Боби Лашли за отношенията с Винс, за който се твърди, че е напуснал WWE, след като му е изтекъл договора на 10 август. „Имах това чувство с Винс. Той ме разбираше. Той имаше око за звездите, видя това в мен. Винс ми даде много добри съвети през цялата ми кариера. Той винаги ми казваше интересни неща. Гледаше ме като истински шампион. Той ме гледаше така: "Боби работи здраво, мога да му се доверя, че ще представлява марката навсякъде." Наистина нямах усещане за Hunter (Triple H). Той си има неговите момчета. Опитах, но не работихме достатъчно заедно, за да се опознаем." Ето и мнението на Марк Хенри: „Той преминава през труден момент с всичко, което се случи напоследък. Не съм виждал нищо от това. Никога не съм чувал такива негативни неща. Хората ми казваха: „Ти си безчувствен. Има хора, които са страдали .' Казах: „Да, но знаете ли, някои от тези хора, за които говорите, страданията им се влошиха, когато парите вече ги нямаше.“ Къде беше страданието, когато те взеха BMW-та и милиони долари? Защото, ако страдаш, трябва да страдаш през цялото време, нали? Нищо не може да промени това. Не знам, идвам от друга епоха.“ Интересен анекдот споделя и Ранди Ортън: „Вижте, аз обичам Винс. Той ми даде куп възможности. Мисля, че беше време той да продължи напред. Жалко, че се случи така. Но е страхотно да имаш ръководители, които разбират важността да си си вкъщи за рождените дни, Денят на благодарността и Коледа, Винс Макмеън не му пукаше дали имате деца. На 35, когато гърбът ми започна да се поддава, го помолих: „Трябва да намаля броя на шоутата и може би да направя половината турне, за да мога да се възстановя.“ Той просто ме погледна и каза: "Имам нужда от теб за тези шоута, Ранди, всички остаряваме." Казах си: „Добре, нямам избор, ще се трепя, докато не мога повече да ходя за този човек.“ При всички възможности, които ми даде, готино е, че го няма. Готино е, че неговият зет Triple H управлява играта. Ник Хан е страхотен. Целият екип на TKO, които дойдоха и поеха бизнеса, те изглежда разбират от работата, това е различна ера... Мисля, че сега се грижат за талантите, гарантират, че се справят добре и могат да си починат от време на време. Ние сме хора и те разбират това през повечето време." Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 18, 2024 Share Posted August 18, 2024 Surprise surprise - наблъскан алфа мъжкар с повече стероиди отколкото кръв във вените споделя че Винс го е обичал! Сори пич, зетя има по-големи приоритети от 48 годишен стереоид така че спри да си бътхърт че не са те преподписали. Нито ти, нито мениджъра ти ставате за чеп за зеле за микрофона. THE GRIM REAPER, Berbo, HeaDMaKeR™ and 2 others 2 3 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Devil Posted August 18, 2024 Share Posted August 18, 2024 МVP и Bobby Lashley официално бяха премахнати от активния ростър в сайта на WWE. Metzgermeister, The-Resident-Ev!L, HEIDENREICH and 1 other 3 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 10 hours ago, Devil said: МVP и Bobby Lashley официално бяха премахнати от активния ростър в сайта на WWE. И междувременно MVP е купил правата за търговската марка "The Hurt Syndicate". batistaheel and Razor-Ramon 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 Лешли, ме съмнява, че нещо не се разбира с "новото" ръководство. Друго обяснение нямам. И да, той и Дрю и носеха гъза, когато трябваше. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 On 8/8/2024 at 5:45 PM, nWoHulkster said: mlpwrestling.com Бившият TNA президент Scott D'Amore отваря нова кеч федерация или по-точно връща една от най-популярните канадски федерации от минaлото и федерация с корени до 30-те години на миналия век - Maple Leaf Wrestling (федерацията на сем. Tunney в Торонто). По принцип D'Amore e собственик на старата марка и на видео архива на Maple Leaf Wrestling. Новото име на федерацията ще бъде Maple Leaf Pro Wrestling (MLP). Първите две шоута ще бъдат на 19-ти и 20-ти октомври в Уиндзър, Канада, и ще бъдат излъчени на живо като iPPV в TrillerTV. Първите обявени участници са: Raj Dhesi (Jinder Mahal), Josh Alexander, Gisele Shaw, KUSHIDA, Alex Zayne, Kevin Knight, Jake Something, Kylie Rae и Trevor Lee (Cameron Grimes). Maple Leaf Pro Wrestling (Канада), Qatar Pro Wrestling (Катар) и Oceania Pro Wrestling (Австралия) обявиха, че сформират съюз и ще работят заедно занапред. Съюзът им ще носи името the Pro Wrestling Alliance. Търсят и други партньори. Кечисти от QPW и OPW ще участват в дебютните MLP шоута. Razor-Ramon, Scott Daniels and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
itzo1994 Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 Quote Режисьорът на Joker, Todd Phillips, е обявил, че планираният биографичен филм за Hulk Hogan, е отменен. В главната роля трябваше да е Chris Hemsworth. Браво бачи Хълк, така става като ходиш да се правиш на клоун при бай ти Доню. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 39 minutes ago, itzo1994 said: Браво бачи Хълк, така става като ходиш да се правиш на клоун при бай ти Доню. Да, ама междувременно Ben Affleck & Matt Damon захванаха да планират нов филм за Gawker делото на Hogan, така че накрая май, май Hogan wins again. 🙂 Metzgermeister, pukkod and Todor Atanasov 3 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 On 8/8/2024 at 3:45 PM, nWoHulkster said: mlpwrestling.com Бившият TNA президент Scott D'Amore отваря нова кеч федерация или по-точно връща една от най-популярните канадски федерации от минaлото и федерация с корени до 30-те години на миналия век - Maple Leaf Wrestling (федерацията на сем. Tunney в Торонто). По принцип D'Amore e собственик на старата марка и на видео архива на Maple Leaf Wrestling. Новото име на федерацията ще бъде Maple Leaf Pro Wrestling (MLP). Първите две шоута ще бъдат на 19-ти и 20-ти октомври в Уиндзър, Канада, и ще бъдат излъчени на живо като iPPV в TrillerTV. Първите обявени участници са: Raj Dhesi (Jinder Mahal), Josh Alexander, Gisele Shaw, KUSHIDA, Alex Zayne, Kevin Knight, Jake Something, Kylie Rae и Trevor Lee (Cameron Grimes). Мама мия! 🙂 Обявиха, Mauro Ranallo ще бъде коментатора за дебютните MLP шоута. Quote Link to comment
neshev Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 Fightful потвърдиха, че Ricochet е подписал с AEW. Berbatov and The-Resident-Ev!L 2 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 14 minutes ago, neshev said: Fightful потвърдиха, че Ricochet е подписал с AEW. Ако заради този гимнастик ни вземат Саманта, ще го еба в циганина! OyeaH, Metzgermeister, The-Resident-Ev!L and 6 others 1 1 5 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 12 hours ago, The Olimpic Hero said: Ако заради този гимнастик ни вземат Саманта, ще го еба в циганина! Коя е Саманта? И ти ли почна като батистахийл с фантазиите? Berbo 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 Според рекламните материали, AEWxNJPW Forbidden Door 2025 ще се проведе в Лондон. Berbatov, The-Resident-Ev!L and Sugarev 3 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 On 8/23/2024 at 10:41 AM, baikiro said: Коя е Саманта? И ти ли почна като батистахийл с фантазиите? Мисля че визира онази креслива дебелогъзеста мулатка, която няма нито едно адекватно представяне на кечист заради преиграването си. Sugarev, Berbatov, Razor-Ramon and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted August 25, 2024 Share Posted August 25, 2024 AEW обявиха, че Grand Slam 2025 ще се проведе na 15 февруари, на Suncorp Stadium, в Брисбейн, Австралия baikiro 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 Ето с кого ще бъде първия мач на Ricochet на Dynamite. Quote Link to comment
Jericho Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 Сид е починал. ShiningWizard, batistaheel, Metzgermeister and 4 others 7 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 Xander Black, krriiissss, The-Resident-Ev!L and 3 others 6 Quote Link to comment
Popular Post HEIDENREICH Posted August 26, 2024 Popular Post Share Posted August 26, 2024 Много тъжно Гледал съм го и като Sid Justice, u като Psycho/Sycho Sid и като Sid Vicious във WCW. Не беше най талантливия на ринга, но имаше уникален външен вид , страхотна физика и присъствие. Ще запомня враждата с Хоган от 92 та, враждите с Шон Майкълс, Дизел, Вейдър, Брет Харт и Гробаря в WWF както и Masters of powerbomb с Vader , малоумното промо срещу nwo дето каза че има половин мозък и Скот Хол щеше да се насере от смях, както и ужасното му счупване на крака крака от което ме побиха тръпки.. Държа световната титла, бе корав шампион може да не е Тейкър и Вейдър , но си бе съвсем добър Big man . Много ме е яд дето не дойде в София за AWR шоуто, с @Kalata бяхме дошли основно заради него. Трябваше да влезе в HoF oще приживе. Почивай в мир, великане. krriiissss, ShwN, ShiningWizard and 17 others 20 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 (edited) Препоръчвам този канал на WWE: Edited August 27, 2024 by Hachiko Razor-Ramon, ShwN, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
Kalata Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 Бог да го прости! Определено една от звездите на 90-те години. Жалко, че не дочакахме да го видим в Hall of Fame... RIP, Big Man! You're always be The Man! pukkod, The-Resident-Ev!L, HEIDENREICH and 1 other 4 Quote Link to comment
Beks Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 4 hours ago, Hachiko said: Препоръчвам този канал на WWE: Ебати якия ентранс! Те 99% от сегашните кечисти нямат толкова яко излизане на ринга! Не съм го гледал в реално време и признавам си все съм си мислел, че е бил такъв мидкардър. Мнението ми се базира въз основа на въпросния сегмент, където не му излязоха сметките за мозъците Само след двете видеа щ, които си качил разбрах колко далече съм бил от истината. RIP! The-Resident-Ev!L and Hachiko 2 Quote Link to comment
ShwN Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 Уникален... Нека почива в мир. Xander Black, Todor Atanasov, Razor-Ramon and 1 other 4 Quote Link to comment
Xander Black Posted August 28, 2024 Share Posted August 28, 2024 Коментаторския екип на Raw, който започва на 2 септември, ще бъде Джо Теситоре и Уейд Барет Екипът на SmackDown ще бъде Майкъл Коул и Кори Грейвс. От началото на януари екипът на Raw ще се върне към Майкъл Коул и Пат Макафи От понеделник, 2 септември, Raw по USA Network ще включва Джо Теситоре и Уейд Барет. Теситоре, ветеран говорител на ESPN, обяви присъединяването си към WWE през юли. От петък, 13 септември, с преместването си от Fox в USA Network, SmackDown ще включва Майкъл Коул и Кори Грейвс. Raw ще се премести в Netflix през януари съгласно 10-годишната сделка за медийни права на WWE за $5 милиарда, заменяйки USA Network, която предава програмата от 2005 г. насам. Pat McAfee, който коментираше епизоди на Raw, наскоро обяви решението си да премести фокуса си върху колежанския футбол, включително като анализатор на „College GameDay“ на ESPN. Въпреки това, McAfee планира да се събере отново с Cole в Raw, след като се премести в Netflix. itzo1994, batistaheel, The-Resident-Ev!L and 2 others 5 Quote Link to comment
Sugarev Posted August 28, 2024 Share Posted August 28, 2024 Първия RAW в Саудитска Арабия ще е през ноември Quote Turki Alalshikh, Chairman of Saudi Arabia's General Entertainment Authority, announced that Saudi Arabia will host the WWE Crown Jewel 2024 PLE on Saturday, November 2, followed by a taping of RAW on Sunday, November 3. The RAW episode will air on Monday, November 4. Quote Absolute madlad Link to comment
Recommended Posts