Jump to content

jewlephant

Recommended Posts

The-Resident-Ev!L
5 hours ago, Rainmaker said:

Твърди се, че Shane McMahon се е обърнал към кечисти от AEW, за да обсъди идеята да се присъедини към компанията.

Мммм интересно би, било ако WWE купи AEW....

HEIDENREICH
40 minutes ago, neshev said:

WWE са регистрирали марката "Caesar Sikoa". 

Ебаси колко цигани щи влязат в тоя катун ? 

Джейкъб Фату,Хикулео, има ли още ?

• Upvote 2

1 hour ago, HEIDENREICH said:

Ебаси колко цигани щи влязат в тоя катун ? 

Джейкъб Фату,Хикулео, има ли още ?

Всички цигански семейства, които познавам са с поне по 5 деца, 4 по 5 = 25 нали така , булка запали ми цигарата. Не знам колко чичовци имат Скалата и Рейнс ама гаранция са хвърляли вътри доста. Нещата отиват към поредно седмично кеч шоу ала Family feud.

Edited by Beks

Спекулациите са, че може би става въпрос по-скоро за trademark свързан със Соло и лансирането му като нов вожд в Блуудлайн, което ще е и поредната заигравка с историята на Римската империя в този стейбъл.

Принципно самия Цезар не се е различавал много от образа който показва в момента Соло. Попкултурата му изгражда друга аура, свързана с величие и напредък, но истината е, че като император той е бил една мутра, която с доста тарикатлъци се добира до самия престол, а след това схемите и тиранията му довеждат до масивен блайндсайд, подготвен от собственото му обкръжение.

• Upvote 2
ShiningWizard

Или ще го направят като Цезар от ЦСЗ след като Роман се завърне и изсипе новата партида джагали. 

• Haha 1
  • Wank 1
batistaheel

Ами, Роман Рейнс, Уостата и Якуб Фату се обединяват срещу Соло и свитата му, и правят Bloodline Wars. След няколко месеца вражадата приключва с победа за Роман, и всички се обединяват и правят най-големия стейбъл в историята на WWE.

• Upvote 1

Teila Tuli, who competed in the first ever televised bout at UFC 1 in 1993, has died at the age of 56.

Починал е един от участниците в първия мач на UFC :( 

• Sad 3

ShiningWizard

Беше и в Хавай 5-0 дълго време. Забавен персонаж играеше там. Лека му пръст!

• Upvote 2
The-Resident-Ev!L
21 hours ago, neshev said:

Kayla Braxton обяви, че ще напусне WWE след следващия SmackDown в MSG.

Жалко наистина тя беше най добрата им.

WWE обявиха, че Royal Rumble 2025 ще се проведе на Lucas Oil Stadium в Индианаполис. Като част от сделката, Индианаполис ще получат бъдещи издания на SummerSlam и WrestleMania.

• Upvote 3

Dijak е обявил, че договорът му с WWE изтича утре и няма да бъде подновен. Освен това вече е отворен за booking-и от други компании.

nWoHulkster
3 minutes ago, Rainmaker said:

Dijak е обявил, че договорът му с WWE изтича утре и няма да бъде подновен. Освен това вече е отворен за booking-и от други компании.

Поредният пич, хайпван от @neshev, си заминава. Тъжно. :(

ShiningWizard

Колко години го държаха в девелъпментал и в един отбор джобъри, беше очаквано това да стане. Жалко, а уж “големи” планове имаше за него, щото Чичо Хикс го взе, когато беше единствения любимец на смарковете с горе-долу внушителен вид.

Нямам спомени да съм го хайпвал чак толкова много. Последно писах, че пичът заслужава да е в главния roster и последните му изяви в NXT бяха на ниво, в което няма нищо контроверсиално. Но, нормално, наскоро подписаха тлъсти договори с ключови лица и трябва тези пари да бъдат избити от някъде. В неговия случай е тъпа ситуацията, защото най-накрая го повикаха отново в главния roster и имаше наченки, че ще имат планове за него. Просто Retribution му потопи кариерата. И не само неговата. Всички членове, с изключение на Mia Yim, вече не са част от компанията. 

• Upvote 2

Мичин е единствената от този стейбъл, която става за нещо. Правилно решение.:wank:

• Upvote 2

Пичове, доскоро дрънкахте колко добре е Дайджак от нкст периода, а сега да си ходи за мен е малоумно това!

Ретрибюшън, я стига това мина отдавна, тъпо е че го помня, човека тотално си беше м рехабилитиран в нкст и разбира се някой ще каже поредната патка хайпвана от еди кой си, я стига е особено с тва име,ти дори не се интересуваш от wwe, обичаш да ги ядеш като направят нещо където не те грабне е!

Доста тъжна новина. Защо този Кармело Хейс получи пуш, за сметка на Дайджакович? Ще ви кажа, защото е ЧЕРЕН! Винс гавреше чернокожите кечисти и сега Хикса за да покаже че идва промяната ще ги пушва за да хвърля прах в очите. Аз поне не виждам логика защо висок бял мъж от славянски произход ще бъде освободен за сметка на нисък черен мъж.

batistaheel
2 hours ago, maccheese said:

Пичове, доскоро дрънкахте колко добре е Дайджак от нкст периода, а сега да си ходи за мен е малоумно това!

Ретрибюшън, я стига това мина отдавна, тъпо е че го помня, човека тотално си беше м рехабилитиран в нкст и разбира се някой ще каже поредната патка хайпвана от еди кой си, я стига е особено с тва име,ти дори не се интересуваш от wwe, обичаш да ги ядеш като направят нещо където не те грабне е!

Абе ти винаги ревеш за някакви утайки!!! Това ли ти е гимика? Аз даже тоя не го помня кой беше и не ме интересува. Дано скоро уволнят и любимеца ти Кодича, да се кротнеш. :D 

10 minutes ago, batistaheel said:

Аз даже тоя не го помня кой беше и не ме интересува.

Косплейваше българския племенен вожд:

Spoiler

GRFgAgBWwAAdfW2.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRQfNmDBefFvFvABn95P85

aHR0cHM6Ly9zMy5zdXBlcmx1Y2hhcy5jb20vMjAy

660_50689aa69c0cb196c40db61e6121cc1c.jpg

:wank:

• Upvote 2
  • Haha 1

Осиновеното българче на легендата Кърт Енгъл пробива в кеча:

https://newsbul.com/осиновеното-българче-на-легендата-къ

Българското ромче на прочутия кечист Кърт Енгъл стана отличник в САЩ! Йосиф от Сливен, който вече се казва Джоузеф, се дипломира в една от елитните гимназии в Пенсилвания.

Българчето вече е на 19 години и напълно се е интегрирало в Америка, и в семейството на прочутия си баща. Йосиф/Джоузеф е роден в бедняшките квартали на Сливен и остава сирак, преди да бъде осиновен от световноизвестния кечист и олимпийски шампион по борба Енгъл, припомня Ко4.

Това стана след много перипетии и бюрократични пречки от различните институции, но всичко завърши с хепиенд. В началото кечистът наричаше ромчето „моя доведен син“, но вече Джоузеф е само „синко“.