kabakov Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Половината са харизматични дупки. Quote Link to comment
gboy Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Не са харизматични дупки хората, просто ние вече не сме чавета, а кисели чичаци Много хора забравят, че нашите герои бяха тоз и тоз Metzgermeister, Hachiko, The-Resident-Ev!L and 1 other 1 3 Quote Link to comment
neshev Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Моите герои изглеждат така: Metzgermeister, Hachiko, baikiro and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
baikiro Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 hour ago, neshev said: Моите герои изглеждат така: Това не може да е кечист...или е играл фотошопа или е някакъв фен. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Bobotsi Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 hour ago, gboy said: Не са харизматични дупки хората, просто ние вече не сме чавета, а кисели чичаци Аз още съм чавак и мога да ти кажа, че за мен Джей Уайт и Рики Старкс имат харизмата на тефлонов тиган и косачка за трева. batistaheel, Metzgermeister, ShiningWizard and 6 others 2 4 2 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Моите герои изглеждат така Hachiko, damtiham and The-Resident-Ev!L 1 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 А моите така: Quote Link to comment
Mariyan01 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Мейвън в момента има Ютуб канал с доста интересни видеа. Препоръчвам. The-Resident-Ev!L 1 Quote Link to comment
gboy Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 В тоя форум има някаква много странна мода да се говори против инди кеча и това се пренася в направление анти-AEW, просто защото компанията е по-нишов продукт и залага много на in-ring действието. Откакто съществува тая федерация, единственото което чета тука е, че са дъно, че са само джуджета, Тонката Кан е някакъв балък, който пръска парите на баща си, никой не ги гледа, копат дъното от ден на ден и фалират всяка седмица Не съм такъв човек, ама с мнения като това на Бобоцко, как да не ми се прище да троля, баси. yaripim, Hachiko, ТНЕ DEADMAN and 4 others 4 3 Quote Link to comment
kabakov Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 (edited) 16 minutes ago, gboy said: Тонката Кан е някакъв балък, който пръска парите на баща си За другото не знам, ама в това кое не е истина точно? Ок, и да не е вярно, просто така изглежда отстрани. Edited September 19, 2023 by kabakov ShwN 1 Quote Link to comment
baikiro Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 15 minutes ago, gboy said: В тоя форум има някаква много странна мода да се говори против инди кеча и това се пренася в направление анти-AEW, просто защото компанията е по-нишов продукт и залага много на in-ring действието. Откакто съществува тая федерация, единственото което чета тука е, че са дъно, че са само джуджета, Тонката Кан е някакъв балък, който пръска парите на баща си, никой не ги гледа, копат дъното от ден на ден и фалират всяка седмица Не съм такъв човек, ама с мнения като това на Бобоцко, как да не ми се прище да троля, баси. Абсолютно си прав, джибой. Аз сера по инди кеча, а и кеча като цяло от както се помня и много преди AEW да съществува. Обявен съм за трол, гимик и какво ли не заради ненавистта ми към кеча и съответно съм банирван безброй пъти заради това ми мнение. Явно вече и това стана модерно и не прави впечатление. А Бобоци със сигурност си троли, защото нали даже ходи на живо да ги гледа тия и лично им вкара пари в джобовете. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
gboy Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 27 minutes ago, kabakov said: За другото не знам, ама в това кое не е истина точно? Ок, и да не е вярно, просто така изглежда отстрани. И как точно изглежда така отстрани? AEW не е публична компания и засега няма никаква кой знае каква информация, нито пък има някакви конкретни очаквания, които да гледаме дали са изпълнени или не. Тони Кан говори наскоро за финансите и как реинвестира ревенюто, изглежда си като всичко да е наред. Та затова питам - на базата на какво изглежда така отстрани? Компанията стартира от нищото през 2019 - за четири години постигна неща като: 4 седмични телевизионни шоута, ППВ събитията се увеличават всяка година (миналата бяха 5, тая ще са 7), имат собствена телевизионна игра (плюс още три мобилни), имат сделка с DAZN (плюс някакви платформени сделки като AEW+), излъчват се по телевизионни канали в UK, Германия, Италия, Испания, Япония, Африка, Индия, Полша, Латинска Америка и прочее, и прочее. Напълниха стадион насред Лондон, като в МЕ бяха техни си звезди. На ППВ-тата имат байрейтове над 100 хиляди, в Щатите имат тая година шоута пред 15 хиляди души... Как се очакваше да се развие тази компания за четири години, че да се води успешна? Освен това засега Тони Кан не се прави на звезда, не си играе на кечист и всъщност се появява доста рядко на екран. Просто някой реши, че е твърде мекушав, защото не се прави на Винс Макмеън и изглежда добронамерен млад човек, а не дърт пергиш, който държи винаги да става на неговата. Направи всичко възможно да угоди на Пънк, но в същото време не се поколеба да го изхвърли и него и бъксовете след онова сбиване и да ги държи настрана, докато не се изясни случая. Очевидно Пънк просто не може да се работи с него, затова и го натириха след глупостите в Англия. Много хора забравят, че Винс всъщност също правеше отстъпки с Пънк и всъщност накрая го изяде много по-лошо от ТК, защото Пънк си тръгна по средата на WM сезона. ТНЕ DEADMAN, The-Resident-Ev!L, pedia4ovek and 3 others 6 Quote Link to comment
kabakov Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 хубава свирчица му врътна, Тонката трябва да е доволен... 7 minutes ago, gboy said: Освен това засега Тони Кан не се прави на звезда, не си играе на кечист и всъщност се появява доста рядко на екран. То само това оставаше и без това въпреки 5-те часа на седмица няма време да развие половината си ростер, че и той да им яде от времето. Проблемът е, че въобще не трябваше да връща Пънк и Бъксовете след онези изгъзици, които сътвориха. Очаквано - Пънк го повтори. Да, Пънк се махна по време на WM сезона, ама не се оказа кой знае какъв проблем. Докато тука му направиха отделно шоу за него и дружките му, което не се гледа, поне не колкото са очаквали, и Пънк пак се взе за много велик, и пак се осра. Quote Link to comment
gboy Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Ми то и за AEW не е кой знае какъв проблем на този етап липсата на Пънк. Колижъна дали е успешно или не, си знаят само те - зависи какво са очаквали от телевизията и колко струва. От август насам прави стабилни 400-500 хиляди и според мен трудно може да се очаква по-голям резултат. Сега, по време на футболния сезон и изобщо есента може да се очаква още спад, но въпросът е какво целят TNT. Това си знае само бордът на директорите - на този етап аз не знам за индикации да са недоволни от продукта. За мен е абсурдно да правиш кеч шоу в събота, но пак - те си имат някаква цел и си я гонят. --- Ако искате да видите как се продънва една компания и ясните индикации за това, можете да видите какво ставаше с TNA и как гаснеше от ден на ден някъде през средата на миналото десетилетие. Как лека по лека се махаха ППВ-та, предавания, как звездите напускаха, как отиваха в по-малки телевизии, излъчваха в twitch, ако се не лъжа, и прочее и прочее и просто си личеше, че всяко следващо решение е надолу. Сега са закрепили положението, но вече е останало само името. С AEW е точно обратното - върви във възходяща линия и поне засега няма наченки на затихващи функции. Все вярвам, че ще преживеят Каргейл 21 minutes ago, kabakov said: хубава свирчица му врътна, Тонката трябва да е доволен... Значи, аз не те обиждам, ще се радвам и ти да не го правиш. The-Resident-Ev!L, Rainmaker, Rock and 1 other 4 Quote Link to comment
kabakov Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 TNA първите 10 години (горе-долу +/-) вървеше нагоре, AEW е само на 4 все още има време. Добре поне, че спряха да подписват всичкия отпадък на Винс. п.п. как да е, че стана много спам и офтопик... Quote Link to comment
Berbo Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 50 minutes ago, kabakov said: TNA първите 10 години (горе-долу +/-) вървеше нагоре, AEW е само на 4 все още има време. . Ами ако AEW оставят активни кечисти да са президенти и те ще последват съдбата на TNA kabakov and The-Resident-Ev!L 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 (edited) Тонката още в началото направи глупостите да дава на кечисти ръководни позиции и да иска той да движи всичко, включително и той да book-ва шоуто. Реално, Елитните не вършат нищо смислено, а само доят пинизите от тези позиции и са си надумкали всички авери, и семейство, да бачкат за Тонката. Съответно, това създава и напрежение между самите кечисти и е пряка причина за напускането на две от големите им звезди - Punk и Cody. Поне Тонката не е направил глупостта да им даде дял от компанията, но само негативи отнася в този аспект. Другото е, че иска той да book-ва шоутата, а просто няма капацитетът. Затова AEW не е сериозна компания, а просто Тонкича си реализира детската мечта да има собствено кеч шоу. Съответно в AEW няма сценаристи, а някаква сбирщина от jobber-и бивши кечисти и натегачи. Тонката си няма на идея как се създава звезди, пичът просто третира кечистите си като кукли, с които си играе, и така си и book-ва шоутата. Някакви мечтани мачове и препратки към indy-тата от преди 10 години. Ако не си следил въпросните indy-та нямаш и на представа защо кечистите ти враждуват. Тонката, когато се измори с някоя кукла, просто я захвърля и минава на другия кечист, който е подписал. Ростерът му гъмжи от кечисти, които не използва. И понеже е насрал да ги уволнява, за да не изглежда лош като Вини, просто плаща на сумати кечисти да не правят нищо. AEW хванаха точният момент, когато хората искаха алтернатива. WWE бяха в стагнация и го караха главно на стари лаври. Шоуто беше втръснало и не градяха нови хора. И по-важното, хората още милеят за времената, когато WWE и WCW се бореха. TNA така и не успяха да се наложат като алтернатива, защото бяха просто прекалено близко след фалита на WCW, но сега имаше надежди в AEW, че ще ни върнат в златните години, където две компании се борят за надмощие. Проблемът при Тонката беше, че той таргетира една шумна прослойка, което го лимитира още в началото. Другият проблем е, че в WWE имаше рокади и хората отново се надъхаха за продукта им. Така че доста от разочарованите от WWE фенове, отново си върнаха надеждата в компанията. AEW им мина медения месец и ще става все по-тегаво за тях. Подписаха супер много кечисти, наляха супер много пари, но така и не успяха да минат следващото ниво, да станат истинска конкуренция. Историята вече показа, че да си далеч зад WWE не е рентабилно, дори да си много над останалите. Ключовото в момента ще е новата сделка с Warner. Дали ще успеят да си докарат голямо увеличение. Ако не се случи, ще трябва да се смалят. Както каза баче Nick Khan, всеки може да прави бизнес, ако не се налага да връща печалби. Но дори в случая на Тонката, в даден момент ще трябва да върне огромната инвестиция, която е налята в този проект. За мен направиха доста силни ходове и влязоха в точния момент, но ако Тонката не загърби егото си и не даде на някой друг да ръководи кеч частта, падението им ще е бързо и безславно. Edited September 19, 2023 by neshev VSB, Berbatov, Razor-Ramon and 3 others 5 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 2 hours ago, neshev said: но ако Тонката не загърби егото си и не даде на някой друг да ръководи кеч частта, падението им ще е бързо и безславно. Кой например? pukkod 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Berbo Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 2 hours ago, Jack Bauer said: Кой например? Шейн Макмеън The-Resident-Ev!L 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 hour ago, Berbo said: Шейн Макмеън Да, бе, това ще е като троянски кон. Той до месец ще ги фалира. Какъвто е маниак ще буква себе си като Световен шампион. Той ако ставаше за тази работа, Винс ще ше да го задържи в компанията си. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Стефчето нали се оттегли от Ето, а май заряза и зетя? Няма ли да е бруталния фейс търн сега да отиде да рънва AEW Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Аз по-скучно кеч шоу от AEW не съм гледал, тъй че дори и Dixie Carter да book-ва шоуто, със сигурност ще е по-интересно. Дори едни Jim Ross или Jeff Jarrett ще book-ват по-интересни шоута. На първо четене трябва да наеме някакви сценаристи, защото само с кеч маняци зад кулисите не става. Edited September 20, 2023 by neshev Apex Predator and Rock 2 Quote Link to comment
ShwN Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Русо е свободен, само да кажа. Така че "няма кой" изобщо не важи, щом номер 1 в тази област може да започне още утре да бачка за тях. И малко оф, но силно препоръчвам това интервю на форума: (и на AEW, Тонка, ако четеш..) baikiro 1 Quote Link to comment
Berbo Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 3 minutes ago, ShwN said: Русо е свободен, само да кажа. Така че "няма кой" изобщо не важи, щом номер 1 в тази област може да започне още утре да бачка за тях. И малко оф, но силно препоръчвам това интервю на форума: (и на AEW, Тонка, ако четеш..) Миро ако чете може да му каже. Quote Link to comment
Bobotsi Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 On 9/19/2023 at 2:55 PM, gboy said: Не съм такъв човек, ама с мнения като това на Бобоцко, как да не ми се прище да троля, баси. Не знам защо си мислите, че троля. Аз нито съм фен на AEW, нито съм им хейтър. Просто не ми харесват част от лицата които се пушват. Рики Стракс и да дойде в WWE, няма да си променя мнението за него. Джей Уайт пък е още по-зле. Още от дебюта му в NJPW ми е неприятен, то честно, има ли човек във форума който да е фен на тези типове. Та не виждам какво толкова тролско съм казал. Ето един MJF много ми харесва как се развива в AEW и ми е интересно какъв рън може да направи като фейс, след като приключи програмата си с Адам Кол. Berbatov 1 Quote Link to comment
Recommended Posts