Jump to content

Guest Booker: Вашият "Път към WrestleMania 29" - Част 2: Кардът за "Elimination Chamber" (АНКЕТА)


BoRn_2B_GoD

Вашият кард за "Elimination Chamber 2013"  

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Съфорумци, време е за втората част от общия ни Guest Booker. Започваме с кратък преглед на резултатите от "нашия" "Royal Rumble 2013" след гласуването в предната тема:

BWC Royal Rumble 2013
- US Championship: Antonio Cesaro © def. The Miz (preshow)
- World Heavyweight Championship - Last Man Standing Match: Alberto Del Rio © def. Big Show
- WWE Tag Team Championship: Rhodes Scholars def. Team Hell No © - New Champions
- The 2013 Royal Rumble Match - Winner: Chris Jericho
- WWE Championship: CM Punk © def. The Rock

След като променихме резултатите на "Royal Rumble" е време да сглобим карда на "Elimination Chamber". Тази тема е само за това - сглобавяне на карда. Ще има друга, в която вече ще се гласува за това какви да са резултатите. Искам обаче да ви обърна внимание на нещо - за да го има наистина guest booker-ския елемент, при гласуванията си се замисляйте как това, за което гласувате сега, би могло да се развие до WrestleMania, защото все пак тя е крайната цел.
 

ecpos.png


Този път е необходимо да направя малко уточнения за всеки един от въпросите поотделно:

1. Кои да са претендентите в Elimination Chamber мача за WWE титлата на Пънк? Първите петима по резултат ще са в този Chamber, следващите петима отиват в EC мача за WHW титлата на Дел Рио. - Задал съм въпроса доста подробно, но все пак ще поясня - тук имате право да гласувате за повече от един човек. Първите петима по резултат в края на гласуването, т.е. тези, за които се е гласувало най-много, ще влязат заедно с Пънк в Chamber-а за WWE титлата. Следващите петима по резултат ще са в другия Chamber - този за WHW титлата на Дел Рио. Преценката за това как да гласувате е изцяло ваша.

2. Кои да са противници на The Rhodes Scholars в мач за отборните титли на Elimination Chamber? - Имаме нови шампиони и те трябва да защитават титлите си. Тук решавате срещу кого. Има едно специално условие - ако Кейн и Браян спечелят, това гласуване е с предимство и те ще участват в мача за отборните титли, вместо в Chamber-а, независимо колко гласове са събрали в горния въпрос. Същото важи за Мистерио/Син Кара - ако те спечелят тук, Мистерио ще участва в мача за отборните титли и отпада от горното гласуване, независимо колко гласове е получил.

3. Желаете ли на EC да има 1-на-1 мач между Джерико и Зиглър? - Джерико вече има гарантиран шанс за световна титла по ваш избор на Мания, следователно е безсмислено да участва в Chamber-ите. Зиглър, въпреки че има куфарче (и в гласуването на резултатите за EC пак ще има въпрос дали да кашира) съм го добавил, защото не е изключено да искате да го включите в мача за WWE титлата, примерно. И все пак двамата имат вражда от миналата година и започнаха Rumble-a, така че един мач между двамата според мен би бил приятна добавка към карда на шоуто. Вие обаче решете дали да го има и дали да е обикновен мач, No DQ, с предаване или друг gimmick, като ако гласувате за последната възможност, в мнение в темата посочете какъв да е типът на мача.

4. Кога Джерико да реши за коя световна титла ще се бие на WrestleMania? - Важен въпрос. Има два варианта - първият е да изчакаме 2 теми (тази и следващата с гласуването за резултати от EC) и да видим кои ще са световни шампиони след Elimination Chamber. Тогава, в първите гласувания за Мания, ще има въпрос и за това за коя титла да се бие Джерико. Другият вариант е "на сляпо" още сега да определим за коя титла да се бие Джерико, а след това, при гласуванията за победител в Chamber мачовете да стане ясно кой ще му е противник.
 
Допълнителен въпрос: какво да правят Shield на PPV-то? Мач 1-на-1 на някой от тях срещу посочен от вас опонент, 3-на-3 срещу посочени опоненти, намеса в някой мач? Давайте идеи в мнения, а ако харесате някоя от дадените - гласувайте за нея с плюс за мнението.
 
***

ВНИМАНИЕ! Както видяхте не съм добавил Antonio Cesaro и Wade Barret в мачовете за световните титли, защото и двамата са шампиони. Участие в Chamber мач, който почти сигурно няма да спечелят и в който ще бъдат почти сигурно елиминирани, не е полезно нито за тях, нито за midcard титлите. За това мисля, че трябва да им се намерят други опоненти. Идеята ми е двама от останалите извън Chamber мачовете да бъдат вкарани във вражда с US и IC шампиона и на Elimination Chamber и двете midcard титли да се защитават. Вие също може да напишете мнения за това кои да са тези претенденти, независимо дали сега или като гласуването напредне и вече си проличи кой няма да е в Chamber-ите. Все пак някой може да иска историята с Bo Dallas да я има и тук, така че казвайте.

Писането от ваша страна вече е по-важно - при избора на опоненти и т.н. - и дори да има само едно мнение по даден въпрос, то ще се зачита и най-вероятно ще става реалност, просто защото няма предложени други. Ако има няколко различни мнения и вие споделяте някое от тях, гласувайте с плюс. При броенето ще се отчитат само плюсовете.

Надявам се, че не е сложно и ще се оправите. Малко се надцених с този проект, защото само с гласуване е много трудно да се book-ва. Важното е обаче да има движение и прогрес. Критики и препоръки занапред (защото нови въпроси няма да се добавят) също давайте в темата. Гласувайте!

Link to comment

Според мен някои хора се лигавят в анкетата. Primetime Players водят на Team Hell No за претенденти. Най-доброто развитие тук би било Kane & Daniel Bryan да са претендетите, може би в gimmick match, но това няма голямо значение. По време да мача да видим turn на Kane върху Bryan и техен мач в ъндъркарда на Wrestlemania.

 

Аз гласувах в анкетата за друг, но сега се сетих....би било интересно, ако един от членовете на Shield (най-добре това да е Reigns, защото той изглежда най-внушително, а и той прави впечатление с Powerbom-ите си) да влезе в EC за титлата на Пънк. Другите двама по някое време да разбият клетката и да настане анархия, а не просто традиционен за последните години Chamber  с две тръшкания отстрани до ринга, две блъскания в стената на chambera, един скок от тези стаичките, в които влизат и евентуално някой се заклещва в едната такава в опит да избяга от якия фейс и другото са елиминации...Никакво разнообразие няма. Появата на съотборниците на Reigns би била разнообразие.

 

Джерико би било добре да има мач на това PPV и най-добре да е откриващия. Победа за него и след края на Chamber-a, чиято титла ще избере, може да излезе и да се ухили на шампиона, избирайки си опонент за WM.

Link to comment

Team Hell No vs The Rhodes Scholars - Ladder match,  и подкрепям идеята на @MainEventer, Kane  да търнне и срещу Браян на Манията. Като примерно Браян има някаква вина за загубата и след мача Кейн го счупва от бой. И задължително на Манията гимик мач между двамата.

Jericho-Ziggler : Last man standing match. С този мач идеята е да се разбере кой от двамата е по-добрият кечист. Джерико печели и се бори за титла на Манията. Зиглър изпада в депресия и не го гледаме известно време. На Манията се завръща и е новия WHW шампион.

Link to comment

@MainEventer, че лиготии ще има тук и там - нормално е. Но просто доста хора, особено тези, които никога не са опитвали да пишат дневник, гласуват първосигнално за отбор или човек, когото харесват, а не се замислят "това логично ли е", "как ще се развият нещата следващия месец" и т.н. Но пък това е част от идеята - да се види, че ние може да искаме даден мач да се случи, но това може да не е логично и оправдано с оглед на бъдещето.

Иначе всеки може да не хареса как вървят гласуванията, но тук наблягаме на масовото мнение. И моята гледна точка се различава за някои неща досега, ще видим обаче как ще се развие целият проект. Благодаря и на @МЕ и на @stivyy за идеите. Щом имате желание Браян и Кейн да се скарат това може би ще стане или поне ще е част от следващо гласуване (преди WM). Няма обаче да го описвам като 100 процентово случило се на EC, защото все пак гласуванията нататък ще решат много неща.

Припомням, че в първия въпрос (този за Chamber мачовете) може да гласувате за повече от един човек. И четете упътванията, неслучайно ги пиша. Да няма после недоволни :D
 

Link to comment

Направо ще пиша какви трябва(ше) да са мачовете на турнира според мен:

 

WWE Championship Elimination Chamber Match

WWE Champion CM Punk vs. The Rock vs. Brock Lesnar vs. John Cena vs. Ryback vs. Dean Ambrose

Май това са възможно най-подходящите участници за този мач. Мачът ще бъде изграден като най-голямото препятствие във вече 400-и-не-знам-си-колко-дневното царуване на CM Punk (подобно на 6-Man HIAC мача за Kurt Angle), Rock получава място просто защото е The Rock и всичко му се поднася на тепсия (продължение на историята от RR), Brock Lesnar може примерно да бъде сложен в подобен мач за наказание след атаката му над Mr. McMahon, John Cena & Ryback се разправят с The Shield, чийто представител в мача е Ambrose, като по време на срещата ще е интересно да видим намеса и на останалите двама члена на групировката. Победител не знам кой ще е най-добре да бъде, но може би Punk, който отново печели against all odds, след което все пак има троен мач със Cena и Rocky на 'Mania, което означава, че Jericho ще трябва да се бие за другата световна титла, а там нещата са дори още по-сложни.

 

World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match

World Heavyweight Champion Alberto Del Rio vs. Randy Orton vs. Sheamus vs. Christian vs. Big Show vs. Mark Henry

Christian & Mark Henry се завръщат, като при Henry нещата са си така, както наистина станаха, другите участници горе-долу са ясни защо са в мача. Победител не знам кой може да бъде, може би Orton, който прави heel turn и след това се бие с Jericho за титлата? Но в подобен случай няма да има особена предистория, ако изключим ритника в главата, който Jericho изяде преди години, ала надали това ще е най-доброто нещо, което може да се направи.

 

No DQ Match

2013 Royal Rumble Match Winner Chris Jericho vs. Mr. Money in the Bank Dolph Ziggler

Мачът бележи края на историята между двамата, като се чудих дали да е нормален мач или No DQ, но при нормален мач няма да ги има намесите на AJ & Big E, без които ще е тъпо Ziggler да изглежда силен за сметка на RR победителя, но тук определено може доста да се поспори. Забравил си да питаш дали Ziggler трябва да кешира куфарчето на това PPV или може би смяташ по-късно да го зададеш този въпрос, не съм сигурен, но в моя вариант няма място за това точно тук така или иначе. Но и все пак целта на кеширането е да е изненадващо, а всеки ще очаква то да се случи след тежък мач като Elimination Chamber-a, така че...

 

WWE Tag Team Championship Match

WWE Tag Team Champions Team Rhodes Scholars vs. Team Hell No

Тук окончателно отборът на Kane & Daniel Bryan се разпада след поредната им загуба и двамата започват вражда, която довежда до мач на WrestleMania.

 

United States Championship Match

United States Champion Antonio Cesaro vs. Jack Swagger

Jack Swagger се завръща като "Face All American-American" и започва вражда със Cesaro за титлата му.

 

Intercontinental Championship Match

Inercontinental Champion Wade Barrett vs. The Miz

Сякаш Miz е най-подходящият опонент за Barrett при подобен кард или поне само за този вариант се сещам в момента.

 

Гласовете ми рефлектират всичко, което съм написал по-горе, така че това е от мен. :)

Link to comment

Гласувам мачът за отборните титли между Rhodes Scholars и Hell No да е TLC мач.Победа за шампионите и хийл търн на Кейн,който да доведе до мач на Кечмания.Относно останалата част от карда,съм съгласен с go go.

Edit: Смятам че Зиглър трябва да кешира тук и двамата с Джерико да се бият на КМ 29.

Link to comment
Y2J_Best_In_The_World

Jericho печели Chamber-a, междувременно Del Rio побеждава  Big Show, но изяжда един юмрук от ядосания гигант, Ziggler кешира и на Wrestlemania гледаме Jericho vs Ziggler за the World Heavyweight Championship в No DQ мач.

Link to comment

^ Сбъркал си темите :) И аз харесвам и предпочитам този вариант, но той е възможен само в истинския "Elimination Chamber". Тук, в Guest Booker-ския, по ваше желание Chamber-а на SMACKDOWN е за титлата, така че няма да има Дел Рио-Шоу. А и като гледам се очертава тук да е Джерико-Зиглър, а не на Мания.

Иначе е време за поставяне на срокове: в момента са гласували 28 души. Ако до утре вечерта не са минали 40 (което ме съмнява) ще считам гласуването за затихнало и обявявам резултатите, т.е. готовия кард за PPV-то, като малко след това пускам третата тема, в която вече ще се гласува какви да са резултатите (@go_go, въпросът дали Зиглър да кешира ще е там).

И сега едно допълнително гласуване: очертава се Team Hell No да получат реванш за титлите си. В горните мнения бяха предложени два gimmick-a, а @go go не е посочил такъв. Точно заради това ще направим едно мини гласуване (ако изобщо някой го види :D) за това какъв да е мача:

Ако Team Hell No получат мач за отборните титли срещу The Rhodes Scholars, какъв да бъде мача?
а) нормален мач - сложете плюс на горното мнение на go go.
б) Ladder Match - сложете плюс на горното мнение на stivy88.
в) TLC Match - сложете плюс на горното мнение на tker 17-0.


При отговора си мислете за това, че вече има два Chamber-a и преценете дали искате PPV-то да е gimmick heavy или не.

ОТНОСНО МИДКАРД МАЧОВЕТЕ: Само go go даде предложения за тях (Cesaro vs. Swagger; Barett vs. The Miz), като е подкрепен от двама души (1 плюс и 1 мнение), така че ако някой друг не даде предложения оставаме на този вариант за undercard.
 

Link to comment

1.В първият въпрос за това кои да са участниците в двата Elimination Chamber-а за световните титли,гласувах и за опцията някой от членовете на The Shield да се включи в един от Chamber-ите.Като си мисля,че може би Dean Ambrose е най-подходящият избор за представител на Щита.Изключително интересен образ е,най-добре изграденият кечист от тримата от групировката,а и какви физиономии и sell-вания прави... :lol:

2.За мача за отборните титли между The Rhodes Scholars и Team Hell No една стипулация от вида Ladder match определено ще е добро допълнение към решителният реванш между двата тима.И също така напълно подкрепям мненията на останалите,че след като Team Hell No загубят реванша,Kane ще се ядоса само както той си може,ще turn-е heel и ще ступа Daniel Bryan.Което ще доведе до подновяване на тяхната вражда и мач между двамата на WrestleMania!

3.Един нормален мач между Chris Jericho и Dolph Ziggler би се получил с много добро качество,но тъй като враждата между тях ще завърши на този турнир(макар,че с MITB куфара,който има Долф,и с евентуален избор на Джерико да се бие за WHC на WrestleMania,нищо не се знае),добавянето на стипулация като No DQ определено ще бъде добро решение :) .Предвид факта,че AJ и Big E Langston ще могат да се намесват съвсем легално в мача,Ziggler изглежда фаворит да го спечели.Но Y2J е стара лисица и въпреки неблагоприятните обстоятелства за него все пак може да вземе победата по някакъв хитър начин,с което да набере инерция за мача си за световна титла на WrestleMania :cool: !

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment

Важни ангажименти (пиене и спане) отложиха подготовката на резултатите, но нищо не се е променило след снощи. 30 души гласуваха в тази анкета и вече е ясно какъв ще е карда на нашия "Elimination Chamber".

1. WWE Championship - Elimination Chamber Match: CM Punk © vs. The Rock (26 гласа) vs. Brock Lesnar (25 гласа) vs. John Cena (22 гласа) vs. Ryback (15 гласа) vs. Christian (14 гласа)

2. World Heavyweight Championship - Elimination Chamber Match: Alberto Del Rio © vs. Randy Orton (13 гласа) vs. Sheamus (11 гласа) vs. Mark Henry (8 гласа) vs. Big Show (5 гласа) vs. Dean Ambrose (5 гласа)

3. No DQ Match (10 гласа): Chris Jericho vs. Dolph Ziggler

4. WWE Tag Team Championship - TLC Match: The Rhodes Scholars © vs. Team Hell No (14 гласа)

5. US Championship: Antonio Cesaro © vs. Jack Swagger (предложение на go go)

6. IC Championship: Wade Barett © vs. The Miz
(предложение на go go)

Доста добър кард се получи, така че браво на всички. Трябва да дам някои пояснения обаче - тъй като бе решено да има мач Джерико и Зиглър и Hell No да се бият за отборните титли, Зиглър, Кейн и Браян отпаднаха от класацията за Chamber-ите. Това позволи да се случат някои изненади - Крисчън се озова в Chamber-a за WWE титлата (което за нас, феновете на Капитана, това е добре) заедно с хора, които по един или друг начин са замесени в историята около титлата. В другият Chamber пък влязоха много подходящи имена, които свързваме с титлата, като там изненадата е Dean Ambrose. Амброуз бе предложен като участник в другия Chamber мач от някои от писалите, но класацията го постави в този за WHW титлата. Не го избрах аз - просто двама от хората, които са споменали член на Shield като вероятен участник, са посочили него, а отделно съм гледал плюсовете, така че решението има подкрепа. Участието му изобщо не е нелогично - все пак Ортън и Шеймъс са двама от най-нападаните от Shield.

Очертава се gimmick heavy PPV - Джерико-Зиглър решихтe да е No DQ, a предложението на @tker 17-0 за това мача за отборните титли да е TLC бе най-подкрепяно, така че и такъв мач ще видим. Единственият, който даде предложение за undercard-a бе @go go, така че неговите предложения се приемат автоматично и Миз ще се бие с Барет, а Сезаро със Суагър (фейс).

Тук вече си пролича колко голямо влияние оказват написаните от вас мнения за цялостния вид на карда. За WrestleMania, където сигурно ще има цели 2 теми само за сглобяване на карда, ще е още по-важно, така че поне booker-джиите е хубаво да са активни.

До края на деня ще пусна следващата анкета, където вече ще се гласува кои да са победителите на "Elimination Chamber" и отново ще имате 3-4 дни за гласуване. Благодаря на всички гласували и довечера пак :)

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...