Jump to content

Търсим си ростер.

Jericho

Recommended Posts

Та, скоро имам ЕДРА серия от чудовищни лекцИ (от 8 до 8, майката ми ебават просто...), и реших тактично да ги отебем, играейки EWR на чина по цел ден. Тъй като че играем с фабричната дата (2003-та, юни месец), реших че е по-удачно, вместо да играем с WWE или TNA, които са ми яко тъпи (едната съм я играл милиони пъти, другата с тия уийкли ппв-та е пачи хуй), да си направа моя си компания.

Мързи ме да търсим хора един по един ръчно, и за тва искам да помоля вас да ми станете хед оф талънт рилейшънс.

Требват ми около 28 човека. Сметам да почнем от national ниво с некъде към 8-10 милиона. Гледайте да са некви адекватни за времето си (за да има МАКСИМАЛЕН РЕАЛИЗЪМ (ТМ)) и позицията на федерацията като номер две такава, с амбиции след 2-3 години да серем на Винце у устата.

Търса 6 мейн ивентъра, 12 мидкардъра и 5 отбора. Датата както съм отбележил да е Юни 2003. Без хора от WWE.

Ае.

AJ Styles, Juventud Guerrera, Keiji Mutoh, Steve Corino. Всичките тия бяха с добри показатели на фабричната дата доколкото помня. 

Мога да предложа отбор, но няма да съвпада с датата!!! Harlem Heat са ми едни от любимците от WCW :)!

P.S. Booker ОТВРАТИТЕЛНО СКУЧЕН МЕНИДЖЪР СИ!!!

5079877.jpg

HereComesTheBoom
Та, скоро имам ЕДРА серия от чудовищни лекцИ (от 8 до 8, майката ми ебават просто...), и реших тактично да ги отебем, играейки EWR на чина по цел ден.

На какво я играеш?GSM?

Нетбук, брак ми. :)

Още не съм стигнал до първото шоу, и почнах малко по-откъсно - април 2004, че фабричната дата статовете беха нема такъв кур (Грамадата само с 38 браул и сичко друго нули, бате), но ростера до тоя момент става убиец.

Стинг, Пънк, Хиро, Даниелсън, Джош Барнет, Хуви, Рукус, Коджима, Дъг Уилиамс и Джеф Харди зех засега, явно е че те ше са "ядрото" на компанията и ще се гради сичко около тех. Барнет лично мислим да го направим топ фейса и да ебе сичко.

Днеска че го довършим и става муцка, по-надъхан за EWR игра не съм бил от години.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...