Jericho Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Та, скоро имам ЕДРА серия от чудовищни лекцИ (от 8 до 8, майката ми ебават просто...), и реших тактично да ги отебем, играейки EWR на чина по цел ден. Тъй като че играем с фабричната дата (2003-та, юни месец), реших че е по-удачно, вместо да играем с WWE или TNA, които са ми яко тъпи (едната съм я играл милиони пъти, другата с тия уийкли ппв-та е пачи хуй), да си направа моя си компания.Мързи ме да търсим хора един по един ръчно, и за тва искам да помоля вас да ми станете хед оф талънт рилейшънс.Требват ми около 28 човека. Сметам да почнем от national ниво с некъде към 8-10 милиона. Гледайте да са некви адекватни за времето си (за да има МАКСИМАЛЕН РЕАЛИЗЪМ (ТМ)) и позицията на федерацията като номер две такава, с амбиции след 2-3 години да серем на Винце у устата.Търса 6 мейн ивентъра, 12 мидкардъра и 5 отбора. Датата както съм отбележил да е Юни 2003. Без хора от WWE.Ае. Link to comment
The1948One Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Jerry Lynn, Scott Steiner, Sabu, James Storm, Ron Killings, Christian, Low Ki, Rhino, Daniels, Scott Hall. Link to comment
THE ENEMY Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 AJ Styles, Juventud Guerrera, Keiji Mutoh, Steve Corino. Всичките тия бяха с добри показатели на фабричната дата доколкото помня. Link to comment
Dani_ebe Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 GORE ! GORE ! GORE ! И ЩАЙНЕР(МИТЕТО) СТАА ! Link to comment
ShaolinMonk Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Мога да предложа отбор, но няма да съвпада с датата!!! Harlem Heat са ми едни от любимците от WCW ! P.S. Booker ОТВРАТИТЕЛНО СКУЧЕН МЕНИДЖЪР СИ!!! Link to comment
HereComesTheBoom Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Та, скоро имам ЕДРА серия от чудовищни лекцИ (от 8 до 8, майката ми ебават просто...), и реших тактично да ги отебем, играейки EWR на чина по цел ден. На какво я играеш?GSM? Link to comment
Jericho Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Нетбук, брак ми. Още не съм стигнал до първото шоу, и почнах малко по-откъсно - април 2004, че фабричната дата статовете беха нема такъв кур (Грамадата само с 38 браул и сичко друго нули, бате), но ростера до тоя момент става убиец.Стинг, Пънк, Хиро, Даниелсън, Джош Барнет, Хуви, Рукус, Коджима, Дъг Уилиамс и Джеф Харди зех засега, явно е че те ше са "ядрото" на компанията и ще се гради сичко около тех. Барнет лично мислим да го направим топ фейса и да ебе сичко.Днеска че го довършим и става муцка, по-надъхан за EWR игра не съм бил от години. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.