Jump to content

GWC (Gimmick Wrestling Championship) - "Way to Stardom"


Recommended Posts

От скука реших да бодна един нов дневник, дано да продължи по-дълго от предишните. Проектът няма да заема много от времето ми, защото смятам мачовете да са ужасно кратки и да наблягам на entertainment аспекта, което означава повече истории, интересни образи и прочие. Планираният формат ще бъде много лек за четене, така че който иска да следи, whatever.

 

GWC (Gimmick Wrestling Championship)

"Way to Stardom"

 

Backstory: Заможен бизнесмен открива нова кеч компания в Америка през 2012г., която е създадена с цел да забавлява феновете с необичайни персонажи и истории. GWC подписва договор с USA Sports през 2013 г., като от 8-ми януари започва да се излъчва "Gimmick Wrestling Championship TV Show" всяка седмица.

 

 

Roster:

14w9bb8.jpg

 

* Steve Storm - Superkick (F)

Gimmick: Brave, honest hero (Face).

 

* Red Tempest - Chokeslam (F)

Gimmick: Mastermind (Heel).

 

* Monster - Jackknife Powerbomb (F)

Gimmick: Evil destroyer (Heel)

 

* "Superstar" Gary Roberts - Stunner (F)

Gimmick: Cool character, in business with himself (Tweener)

 

* Wrestling Fanatic - Dragon Suplex (F), Frog Splash (F)

Gimmick: A wrestler, who does everything for the fans (Face)

 

* Primal Assassin - Sling Blade (Modified Neckbreaker) (F)

Gimmick: Evil Ninja (Heel)

 

* Brooklyn Slaughter - Reverse STO (F)

Gimmick: Gangsta Pimp (Face)

 

* Jon "American Psycho" Smith - Chick Cutter (Copkillah) (F)

Gimmick: Well-dressed, cold businessman with a dark secret (Heel)

 

* "Bad Man" Chris Williams - The Pedigree (F)

Gimmick: Back Stabber (Heel)

 

* Yummy Honey - Bronco buster (F)

Gimmick: Annoying Fag (Face)

 

* "Mobster" Jules Scarfo Jr. - Finger Breaker (Snapmare Driver) (F)

Gimmick: Mafioso (Heel)

 

* The Mallet - Gorilla Press Driver (F)

Gimmick: Big enforcer, Scarfo's right hand man (Heel)

 

* "Underdog" Mike Austin - Way to Stardom (Rock's Bottom) (F)

Gimmick: Underdog (Face)

 

* Bad Ass - Last Ride (F)

Gimmick: Biker bad ass motherf.. (Tweener)

 

* Atlas - F-5 (F)

Gimmick: Egotistical SOB (Heel)

 

* Nasty Scum - Brogue Kick (F)

Gimmick: Street Fighter (Tweener)

 

* "Cowboy" Frank Pierson - Spear (F)

Gimmick: Cowboy (Face)

 

* Bobby Cruel - Cattle Mutilation (F)

Gimmick: Scared, insecure wrestler (Face)

 

* El Hijo del Rocos - Super Hurricanrana (F)

Gimmick: Luchador (Tweener)

 

* Canadian Warfare - Sharpshooter (F)

Gimmick: Canadian Wrestler (Heel)

 

* Priest - Gift of God (Powerslam) (F)

Gimmick: Man of god (Face)

 

* Sam "Lawman" Green - Lariat (F)

Gimmick: An ex police officer and bouncer, turned wrestler (Face)

 

Staff

* Garrett Donovan (GM)

Gimmick: Power (Heel)

 

* Mr. Juicy (Manager)

Gimmick: Loudmouth (Face)

* Cowgirl (Cowboy's girlfriend)

 

* Sandra (Manager)

Gimmick: Sexy (Face)

 

Titles

 

GWC World Heavyweight Championship - Steve Storm (царуване: 5 месеца, 10 защити)

GWC Tag Team Titles - VACANT

GWC TV Title - "Mobster" Jules Scarfo Jr. (царуване: 5 месеца, 5 защити).

GWC Hardcore Title - "Cowboy" Frank Pierson (царуване: 2 месеца, 4 защити).

 

Shows

Gimmick Wrestling Championship TV Show - 3/4 shows every month.

GWC Evolution (PPV) - Once every month.

GWC Wrestlefest (Largest PPV) - Once every year (July)

 

Link to comment

Gimmick Wrestling Championship TV Show
10.02.2013

 

1. "In ring segment"

 

Red Tempest, едно от основните лоши момчета в GWC се появява на ринга с микрофон в ръка. Red е придружаван от верните си дружки Monster & Primal Assassin, които му осигуриха ценна победа над  "Superstar" Gary Roberts миналата седмица, след която злият mastermind си уреди най-сетне желания title shot срещу световния ни шампион Steve Storm!

 

Red Tempest

"Steve Storm.. най-сетне те пипнах на тясно, приятелю! Без извинения, без оправдания... ти и аз, за тази световна титла. Искам публично да благодаря на новите ми приятели Monster & Primal Assassin. Две страшно талантливи и здрави копелета, чието време на слава и пари най-сетне дойде. След като взема тази титла момчета, обещавам ви лъскав живот, коли, мацки, шампанско.. каквото си пожелаете! Миналата седмица се изплюхме в лицата на всички тези тъпаци в залата, както и в грозната мутра на Gary Roberts... Суперзвездата... хахах! Суперзвезда, задника ми!"

 

- Публиката си освирква стабилно Red по време на цялото му промо, но след последните думи на heel-a, в залата гръмва музиката на "Superstar" Gary Roberts. Музиката на човека, който бе измамен и лишен от шанса си за титлата миналата седмица благодарение на наемниците Monster & Primal Assassin!

 

Red Tempest
"Я виж ти, загубенякът! Какво правиш тук Гари, ти загуби миналата седмица, забрави ли!? Ако си дошъл да ми разваляш партито и да правиш проблеми, най-добре ела на този ринг, за да ти припомня защо аз съм главния претендент, а не ти!"

 

- Red веднага минава зад надъханите Monster & Primal Assassin и започва да призовава Gary да се качи на ринга!

 

Gary Roberts
"Страхливец си, Red! Просто един страхливец! Ако не бяха горилите ти щях да те изям за закуска миналата седмица. Искам да ме чуеш внимателно, запомни думите ми! Не трябваше да се захващаш с мен, не съм поредният помияр, през който можеш да минеш ей така! Запомни думите ми... ще ти го върна и то в най-неочаквания за теб момент! Не трябваше да се захващаш с мен... в най-неочаквания за теб момент, Red! Обещавам ти!"

 

- Gary, ядосан напуска постепенно рампата, а Red продължава подигравателно да го кани към ринга и да се здрависва с новите си приятелчета Monster & Primal Assassin, които вече явно са антураж на главния претендент за световната титла!

 

...

 

2. "Backstage interview with the champ"

 

Веднага след напрегнатото начало на шоуто, The World Heavyweight Champion of GWC бива интервюиран по повод претендентското място на Red Tempest!

 

Steve Storm
"Какво да ви кажа... мъж който се крие по този начин зад другарчетата си не може да се нарече истински мъж! Наистина исках да защитавам златото си срещу състезател от сорта на Gary Roberts, но отново този лукав съсел Red успя да се придвижи до върха, чрез интриги и измами. И все пак да ви кажа честно от доста време чакам този момент. Това леке не заслужава шанс за титлата, но заслужава това което ще получи след мача си с мен... еднопосочен билет към градската болница."

 

-  Ненадейно "Bad Man" Chris Williams се появява в кадър...

 

"Bad Man" Chris Williams

"Точно така, шампионе, сплаши ги всичките!"

 

Steve Storm (пренебрежително)

"Какво искаш, който и да си ти?"

"Bad Man" Chris Williams

"Е, какво може да иска едно провинциално, обикновено момче като мен. Бленувам за ярките светлени на прожекторите, искам да съпровождам шампиона, да се уча от него! Ти си най-добрият кечист, който съм виждал през живота си Стив.. ако само ми дадеш шанс да се уча от теб, да ти помагам, знам че няма да те разочаровам! Какво ще кажеш?"

 

Steve Storm

"Направо ме разчувства.. защо не покажеш на мен и на феновете какво можеш на РИНГА, момче? Това е най-важно в този бизнес, а не на кого носиш саковете. Aко спечелиш, ще помисля над предложението ти! Нали това искаш... ярките светлини на прожекторите?"

 

...

 

3. "1 on 1 Match"


"Bad Man" Chris Williams
def.
Bad Ass

Time: 07:20
Extra: Крис успява да тушира Bad Ass чисто, след като Bad Ass пропуска с един Big Boot в сглобката. Williams използва моментално School Boy за да спечели мача и един вид доверието на световния шампион Steve Storm!

 

...

 

4. "Tag Team Tournament"

 

- Коментаторите обявяват, че ръководството на GWC е решило да започне tag team турнир още от този брой на TV шоуто им, който ще завърши с мач за вакантните отборни титли!

 

Canadian Warfare & El Hijo del Rocos
def.
Priest & Sam "Lawman" Green

 

Time: 10:12

Extra: Мачът върви много добре за отбора на Priest & Green до самия край, при който зад гърба на рефера Warfare, след сляпа смяна, успява да нацели Green в главата с иконата, с която обикновено Priest излиза до ринга. El Hijo del Rocos отстранява Priest със Suicide Dive извън ринга, а Green бива туширан от Canadian Warfare в средата на тепиха без проблеми. Отборът на Warfare & Rocos продължава напред!

 

...

 

5. "Outside Husslin`"

 

Gangsta pimp-ът Brooklyn Slaughter е показан да забива една яка мацка близо до залата, предлагайки и малко тревица когато ненадейно TV шампиона на компанията, мафиота "Mobster" Jules Scarfo Jr и дясната му ръка The Mallet влизат в кадър...

 

"Mobster" Jules Scarfo Jr.

"Момче... какво си мислиш, че правиш!? Продаваш тези боклуци на моята територия, капиш?"

 

Brooklyn Slaughter (Oбръщайки се весел)

"Хей, брато, просто се забавлявам с мацката. Не се притеснявай не продавам нищо.. на "твоята територия"! Виж какво, ходи с този гигант до магазина, купете си от мен по едно ДВД на "Кръстникът" и се позабавлявайте. От мен, братоци, free! We cool, bro`?"

 

"Mobster" Jules Scarfo Jr. (Поглеждайки усмихнат към Mallet)

"Определено сме Cool, нали!?..."

 

- Scarfo & Mallet нападат подло Brooklyn Slaughter и започват да го налагат безкомпромисно с шутове и юмруци, докато девойката крещи изплашена встрани! В този момент до девойката спира лъскава лимузина и от нея се подава Jon "American Psycho" Smith!

 

Jon "American Psycho" Smith (Към девойката иронично)

"Боже какво варварство... елате, качете си при мен! Нищо лошо няма да ви се случи обещавам! Да, точно така.. влезте при мен. САМО ВНИМАВАЙ С КОСТЮМА, КУРВ... тоест не обичам да е изцапан. (към шофьора) Раул, тръгвай към хотела!"

 

...

 

6. "Main Event"

 

"Superstar" Gary Roberts

def.
Primal Assassin

 

Time: 14:24

Extra: Добър мач, равностоен до края когато Gary набира инертност и след добри комбинации и движения зашеметява добре опонента си. Gary успява най-сетне да удари и своя finisher The Stunner и дори да тушира опонента си Primal! Веднага след гонга обаче на ринга се втурват Red Tempest & Monster, които започват да налагат Gary Roberts. В самия край на шоуто, световният шампион Steve Storm се спуска към ринга, като успява да спаси Gary Roberts от допълнителни поражения, като изгонва нападателите му. Изданието завършва със злобни закани между 5-мата мъже!

 

END.

Link to comment

Gimmick Wrestling Championship TV Show

17.02.2013

 

1. "Hardcore battle opener"

 

4 Way Dance

 

"Underdog" Mike Austin
def.
Bad Ass
Yummy Honey
&

Nasty Scum

 

Time: 12:34

Extra: Вечерта бива открита с 4 Way Hardcore match, като е доста вероятно победителя да предизвика Hardcore шампиона на GWC - "Cowboy" Frank Pierson. Оспорван мач, в който влизат в употреба множество оръжия като метални столове, стълби, знаци "Stop" и тн. В края на срещата, след като Yummy Honey унижава Nasty Scum  с един Bronco Buster в сглобката, той бива посечен от никъде от Bad Ass, който му нанася солиден Big Boot в лицето. Точно преди да тушира опонента си обаче, Bad Ass отникъде бива изненадан от 4-тия участник в мача "Underdog" Mike Austin, който тъкмо се е съвзел след полет през маса още в началото на мача. MIke хвърля в ръцете на Bad Ass един знак "Stop" и моментално забива прилежен Enzuigiri Kick в оръжието, което отскача от главата на рокера мотоциклетист. Без да се замисля, Mike Austin финализира мача с един Way to Stardom, туширайки моментално Bad Ass в средата на ринга и вземайки победата.

 

...

 

2. "Offer you can't refuse"

 

- Mr. Juicy, мениджър, известен с голямата си уста и безкрайни обещания, влиза в съблекалнята на току що спечелилият мача си "Underdog" Mike Austin, който държи пакет с лед на врата си...

 

Mr. Juicy

"Добър си хлапе, но не си достатъчно добър за Каубоя, разбираш ли какво ти казвам? Каубоя ще те срази в евентуален мач за титлата, но затова аз съм тук.. мога да ти помогна, разбираш ли какво ти казвам? Аз съм светлината в края на тунела, бейби! Ако ме наемеш още сега ще получиш страхотно намаление... (подавайки визитката си на Mike) не 70, не 60, аааа.."

 

"Underdog" Mike Austin (гледайки визитката)

"50%??"

 

Mr. Juicy

"БУУУУУУУМ, 50% готин! Не е ли златна офертата ми? Специално за теб, но не казвай на другите, имам репутация да пазя, разбираш ли какво ти казвам?"

 

"Underdog" Mike Austin

"50% от какво бе човек?"

 

Mr. Juicy

"Заплатата ти, готин! Аз ще я направя по-голяма, помагайки ти да спечелиш тази Hardcore титла, а ти ще ме вкараш в играта. Виждам, че те бива да се млатиш като животно, а и късмета е на твоя страна. Както и да го погледнеш печеливша инвестиция! Каубоя има своята каубойка, трябва ти някой, който ще ти пази гърба, хлапе!"

 

"Underdog" Mike Austin

"Хъхх.. старче мога и сам да си пазя гърба, така че.."

 

- Точно в този момент Bad Ass нахлува в съблекалнята бесен от събитията преди малко и започва да налага победилия го Mike Austin. Mr. Juicy напуска бързо помещението, а след няколко размени на удари Bad Ass успява да нокаутира опонента си със силен десняк!

 

Bad Ass (Напускайки стаята)

"Трудно е когато не е в гръб, нали!? Скапаняк..."

 

...

 

3. "Office Space"

 

- Red Tempest, главният претендент за световната титла е показан да стои в офиса на GM-a на GWC Garrett Donovan.

 

Red Tempest

"Не се безпокой за това посмешище Steve Storm, ще се погрижа за него когато му дойде времето.. искам просто да вкараш моите момчета в турнира за отборното злато. След като Primal Assassin се поизложи малко миналата седмица, двамата с Monster искат просто да потрошат няколко лекенца, можеш ли да го уредиш? Дай им мач още тази вечер, няма значение кои ще бъдат опонентите! Обещавам да върна услугата!"

 

Garrett Donovan (Дръпвайки от пурата си)

"Ще видя какво мога да направя.."

 

...

 

4. "Revenge match"

 

The Mallet

vs.

Brooklyn Slaughter

 

fought to a NO CONTEST.

 

Time: 06:01

Extra: След като бе нападнат от мафиотите миналата седмица, Brooklyn Slaughter получи шанс да си го върне тази седмица като бе изправен срещу дясната ръка на "Mobster" Jules Scarfo Jr., The Mallet. Mallet контролираше по-голямата част от мача заради изключителните си размери и сила, но около 5-тата минута от сблъсъка, Brooklyn успя да вземе приемущество след едно моментно DDT. В крайна сметка Brooklyn се бе приготвил за Reverse STO-то си, но точно тогава Jules Scarfo Jr. нахлу на ринга, започвайки да налага Slaughter. Бързо мача бе обявен за No Contest, но това нямаше как да спре мафиотите. Scarfo & Mallet веднага започнаха да издевателстват физически над Brooklyn, като повторение от събитията от миналата седмица. За изненада на всички, точно в този момент героят на феновете Wrestling Fanatic изтича по рампата и разкара Mallet от ринга с красив Dropkick!! Brooklyn Slaughter бързо се върна в играта и надделя в размяната на удари с TV шампиона Scarfo, принуждавайки го в последствие да напусне също ринга!! Slaughter & Fanatic се поздравиха под бурните овации на феновете в залата, а мафиотите се червиха от яд извън тепиха до края на сегмента.

 

...


5. "The Strong One"

 

- Atlas е показан да flex-ва мускули пред няколко фенки зад кулисите, когато е приближен от репортер, който иска да знае какъв е следващия ход на кечиста..

 

Atlas
"Atlas иска само камерите да бъдат насочени към него. Вниманието да бъде приковано само и единствено към него! Atlas ще ти каже нещо, това единствено може да се получи със скъпоценната световна титла около невероятно стегнатия корем на Atlas. Atlas ще мине през всички изпитания, през всички ПРОТИВНИци, само за да се добере до тази единствена негова цел, защото той не е обикновен, лекомислещ човек.. той е бог! 2013г. ще бъде годината на божествения Atlas! (стягайки огромния си бицепс пред камерите)"

 

...

 

6. "Star Power Main Event"

 

 

Tag Team Tournament Standings:

 

Canadian Warfare & El Hijo del Rocos def. Priest & Sam "Lawman" Green

 

Tag Team Tournament Match

 

Monster & Primal Assassin

def.

"Superstar" Gary Roberts & Steve Storm

 

Time: 16:52

Extra: Интересен мач, доминиран до самият край от Gary Roberts & Steve Storm, които си взаимодействаха невероятно като отбор. Въпреки почти сигурната победа на Storm & Roberts, Red Tempest успя да развали плановете на "добрите момчета", като се намеси в най-точния момент, преди Monster да бъде туширан от Roberts. Storm веднага подгони Tempest, яростен от намесата му и точно в този момент Primal Assassin успя да отсече врага си Superstar с красив 360 Degree Turning Kick право в лицето. Gary Roberts бе туширан под бурните освирквания от страна на публиката и ето че Monster & Primal Assassin продължиха напред в турнира въпреки малките шансове. Отборът на Monster & Primal Assassin отпразнуваха победата в средата на ринга до безжизненото тяло на Roberts.

 

Зад кулисите Steve Storm ядосано търсеше Red Tempest, но получи само желязо в главата, след като главния претендет за титлата му го изненада неприятно в една от съблекалните. Heel-овете доминираха напълно GWC тази седмица.

 

END.

Link to comment

GWC Evolution 1: "Never ending puzzle"

Live on PPV - 24.02.2013

 

Обявени мачове до този момент:

 

GWC World Heavyweight Championship

Steve Storm © vs. Red Tempest

 

GWC TV Title

"Mobster" Jules Scarfo Jr. © /w The Mallet vs. Brooklyn Slaughter

 

Tag Team Titles Tournament Final

??? vs. ??? vs. ???

Link to comment

Gimmick Wrestling Championship TV Show
21.02.2013

SPECIAL EDITION BEFORE THE PPV!

 

 

1. "The Tag Team Tournament continues"

 

 

Tag Team Tournament Standings:

 

Canadian Warfare & El Hijo del Rocos def. Priest & Sam "Lawman" Green
Monster & Primal Assassin def. "Superstar" Gary Roberts & Steve Storm

 

 

Bobby Cruel & Wrestling Fanatic

def.

"Bad Man" Chris Williams & Nasty Scum

 

Time: 10:49

Extra: Интересен последен мач от турнирът за отборното злато в GWC. Bobby Cruel & Fanatic успяха да вземат победата в този сблъсък, след като Wrestling Fanatic, призован от феновете, унищожи Nasty Scum с Frog Splash от една от сглобките на ринга през коментаторската маса извън него. В суматохата Bad Man Chris Williams опита да завърши мача като размаза с Pedigree Bobby Cruel в средата на тепиха. За съжаление се оказа, че не Cruel, а Wrestling Fanatic е редовната смяна в този момент и туша не бе успешен. Chris довлече тялото на Fanatic до ринга за да го тушира, но от никъде любимеца на феновете успя да изненада опонента си със Small Package, с който и взе победата за отбора си. Bobby Cruel & Wrestling Fanatic са последните финалисти и ще се борят за отборното злато на PPV-то на компанията GWC Evolution 1: "Never ending puzzle". "Bad Man" остава на колене в средата на ринга, невярващ в станалото!

 

Backstage Aftermath:

 

Wrestling Fanatic (надъхан в съблекалнята)

"Уууууу... успяхме, Bobby! Успяхме!! Когато феновете ме призоваха да изпълня това движение от сглобката нещо се случи. Кръвта ми започна да кипи, ръцете ми да треперят! Не издържах, послушах ги! Ако не са тези фенове, едва ли щях да бъда толкова мотивиран да върша подобни лудории.."

 

Bobby Cruel (държейки се за ребрата)

"Наистина не знам как го правиш... До преди няколко месеца ме бе страх дори да се кача на сглобката, а за подобно движение да не става и дума! Може би трябва да забавим темпото, дали въобще сме готови за този title shot, човече!? Хъхх.. не знам, напржението е огромно!"

 

Wrestling Fanatic

"Стегни се, Bobby! Не е ли това мечтата ти, феновете да крещят името ти, да усетиш величието? Не мечтаеш ли да вдигнеш тази титла и да имаш момент, който никой няма да може да ти отнеме до края на живота ти??.."

 

Bobby Cruel (забивайки поглед в земята)

"Не знам вече..."

 

...

 

2. "The Champ is here"

 

- Steve Storm, световният шампион на компанията се изправя в средата на ринга с микрофон в ръка..

 

Steve Storm (под овациите на феновете)
"След няколко дни аз ще защитавам GWC World Heavyweight титлата си срещу мъж, който не заслужава този шанс! Ще я защитавам срещу мъж, който дори не е близо до title shot, дори не знам как го наричам с определението "мъж" в този момент! Вие хора вдъхновихте много млади звезди да пробият в този бизнес, да издържат семействата си от този бизнес, да градят.. да ви забавляват. Но явно винаги точно в този бизнес ще съществуват пиявици като Red Tempest. Хора без морал, без чест, без достойнство! Въпреки, че според мен главният претендент за титлата е съвсем друг човек... аз ще бъда на 24-ти в New York City и ще защитавам титлата си! Ще го направя, защото такива мижитурки като Red Tempest.... такива като него трябва да бъдат поставяни на мястото им, за да може този свят да върви към по-добро, към..."

 

- Музиката на Red Tempest прекъсва промото на Steve Storm.

 

Red Tempest (прозявайки се)

"Боже, Storm... толкова си скучен, брато!! Скрийте му микрофона на този, имайте милост! Това не било честно, той не бил годен, този развой не бил добър за бизнеса... бла, бла, бла... мрънкаш като жена ми, но на нея поне мога да и запуша устата с кредитната си карта, а ти не млъкваш бе човек! Ще ти кажа нещо, вместо да агитираш хората.. просто приеми ситуацията, преглътни си тъпата гордост и се бий с мен на 24-ти! Това се иска от теб Storm, това искат и тези неблагодарници.. да се биеш, не да говориш! Подценявай ме колкото искаш, но ти обещавам, след като ти взема титлата в New York ще затрия жалкото ти съществуване от това място. Ще те разоря, ще те потроша, ще напарвя всичко възможно да не се появиш повече тук и да заемаш светлините на прожекторите. Човек като теб не може да се нарече шампион, човек като теб няма място тук... не аз, а ти си ненужен за този бизнес, защото не го схващаш! Не разбираш какво всъщност се случва, заблуден си! Имаш разбиранията на малко момченце, изгубило се по пътя към дома си!"

 

Steve Storm (полагайки пояса на земята)

"Знаеш ли какво, прав си! Стига толкова приказки, говорихме достатъчно! Искаш това нали, искаш тази титла.. ето я, слагам я тук. Ела и я вземи от мен, нали каза че това искаш, каза че можеш да го сториш, докажи го! Ела на този ринг и я вземи от мен. Хайде!"

 

- Steve Storm се приготвя да "приеме" Red Tempest още сега на ринга за да разчистят сметките си. Red се приближава до ринга усмихнат, но в последният момент се отказва и се връща по рампата, въпреки виковете на Storm от ринга да се върне. Феновете освиркват хода на Red до края на сегмента, а Storm обикаля нервно тепиха!

 

Backstage Aftermath

 

- Red Tempest е застанал до един от backstage репортерите, заедно с аверите си Monster & Primal Assassin...

 

Red Tempest
"На излизане, Storm ме нарече подъл страхливец, но ще ти кажа нещо..не той определя правилата тук. Той е истинският страхливец, защото вече има желания от него мач и просто се прави на интересен в средата на този ринг. Какво, иска да ме контузи преди title shot-a ми... откъде да знам какво крие в облеклото си?? Бокс, верига.. не знам защо мисли, че съм в този бизнес от вчера. Аз имам дата и тя е 24-ти! По-рано от нарочената вечер нито той, нито тези противни дегенерати в публиката ще ме видят как се бия! По-умен и по-борбен съм от този нехранимайко Storm и ще го докажа като взема титлата му на 24-ти февруари в New York! След това ще пирувам като суперзвезда с НОВИТЕ tag team шампиони, които стоят до мен в момента! Хайде момчета, да тръгваме..."

 

- Tempest и антуража му напускат мястото.

 

...

 

3. "Tag Team War"

 

Brooklyn Slaughter & "Underdog" Mike Austin

def.

"Cowboy" Frank Pierson & "Mobster" Jules Scarfo Jr.

 

Time: 14:02

Extra: Интересен мач, book-нат от ръководството на компанията, в който главните претенденти за две от основните титли в GWC се изпратиха в Tag Team мач срещу шампионите. Мачът вървеше равностойно през всичките 14 минути с много близки тушове, като и двата отбора имаха своите шансове за победа. Нервите надделяха в края и след спор в отбора на шампионите Cowboy Pierson от никъде просна собствения си партньор Jules Scarfo, TV шампиона с брутален Spear и си замина под овациите на феновете. Mike Austin се възползва веднага от ситуацията и долазвайки до тялото на Scarfo Jr. успя да вземе победата за отбора си. Cowboy и Austin се спогледаха в края на сегмента, те ще се изправят един срещу друг в мач за Hardcore титлата само след няколко дни! Brooklyn Slaughter от своя страна се вгледа в TV пояса, за който ще се бори на 24-ти срещу шампиона Jules Scarfo Jr.

 

...

 

4. "Unreasonable actions"

 

- "Superstar" Gary Roberts е показан да влиза в залата със спортният си сак, когато от никъде Atlas напада кечиста по брутален начин. Побоят продължава в няколко от залите в сградата, като Atlas не спира докато не разбива главата на опонента си и не го оставя в безжизнено състояние, облян в кръв. Atlas започва да стяга мускулите си над тялото на Gary Roberts, докато медицински екипи пристигат за да се погрижат за ранената суперзвезда!! Но защо бе всичко това!?

 

Atlas (докато бива гонен от лица на компанията)
"2013 ще бъде годината на божественият Atlas!!..."

 

...

 

5. "The goal is the gold"

 

- Canadian Warfare & El Hijo del Rocos са показани зад кулисите пред една от backstage камерите:

 

Canadian Warfare
"Явно победите в тази компания не са достатъчни за да си популярен. Докато човек не се направи на клоун, или не се намери в точното обкръжение не получава достатъчно внимание. Ние сме едни от главните претенденти за tag team титлите, смесен отбор от горд канадец и горд мексиканец.. но въпреки това всички повтарят как нямаме шанс в този мач!? Това е безумие, имам предвид ние идваме от едни от най-легендарните кеч училища в света, да бъдем подценявани е едно невероятно безумие!"

 

El Hijo del Rocos
"Siii!.."

 

Canadian Warfare

"Огорчени сме, но щом трябва да играем ролята на кофти момчетата, които развалят партито в най-приятния момент, така да бъде! Подценявайте ни колкото искате.. но пред вас стоят бъдещите GWC World Tag Team шампиони!! Да пребъде Канадо-Мексиканската революция!"

 

- Претендентите за отборното злато се поздравяват уверено в края на сегмента.

 

 

...

 

6. "Main Event"

 

Steve Storm

def.

Jon "American Psycho" Smith

 

Time: 12:45

Extra: Динамичен мач, който свършва чисто с победа на световният шампион. Steve Storm успява в крайна сметка да се справи с нетрадиционният стил на Jon Smith и да го неутрализира с красив Superkick от никъде! Smith бива туширан в края на мача чисто, а Storm тържествено празнува до края на изданието! Тази неделя е GWC Evolution 1: "Never ending puzzle"! Live on PPV!!

 

End.

 

 

Link to comment

GWC Evolution 1: "Never ending puzzle"

Live on PPV - 24.02.2013

 

FINAL CARD:

 

GWC World Heavyweight Championship

Steve Storm © vs. Red Tempest

 

GWC TV Title

"Mobster" Jules Scarfo Jr. © /w The Mallet vs. Brooklyn Slaughter

 

Tag Team Titles Tournament Final

Monster & Primal Assassin vs. Canadian Warfare & El Hijo del Rocos vs. Bobby Cruel & Wrestling Fanatic

 

GWC Hardcore Title

No Rules Match

"Cowboy" Frank Pierson © vs. "Underdog" Mike Austin

 

Grudge Match

Atlas vs. "Superstar" Gary Roberts

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...