BoRn_2B_GoD Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 От известно време обмислям да rebook-на "Пътя към WrestleMania", което щеше да е и третата поредна година, в която се занимавам с това леко странно начинание. Дойде ми обаче друга идея - Guest Booker-ът да е малко по-интерактивен и чрез него да се види какво вие, потребителите на BWC, имате най-голямо желание да видите. Вариант беше всеки да дава свой собствен fantasy card, но щяхме да видим някои твърде големи крайности и фантасмагории в някои мачове, а и четенето и смятането щеше да е зор (не съм Socki или Olimpic, че да ми се занимава). Затова реших да направим нещата чрез анкета. УСЛОВИЯТА: В първото мнение съм ви задал 4 въпроса. Три са свързани с желаните от вас резултати на мачовете от "Royal Rumble", а за да имам някаква идея какво искате да има в следващото PPV, последният въпрос e "Колко Elimination Chamber мача искате да има на едноименното PPV и какъв да бъде залогът в него/тях?". Не е задължително да отговаряте на всички въпроси, а само на тези, по които имате мнение. И ви призовавам за лична, пристрастна позиция. Идеята е да се види какво искахте да се случи, а не какво сте очаквали или какво се е случило. След като гласуването приключи, ще напиша един обзорен пост за това как според нас, марковете, смарковете и марксмарковете в BWC, трябваше да се развие "Royal Rumble" PPV-то, т.е. спрямо вашите гласове ще бъдат определени победителите. Малко след това ще продължим и с "Elimination Chamber", a ако цялото начинание не се окаже провал (винаги има тази опасност) може и до WrestleMania 29 да стигнем. Такава е идеята. Не съм добавил гласуване за мачовете за отборните титли и за US титлата, защото ще натоварят темата твърде много. С undercard-а за момента се заемам аз, харесва ви или не Все пак може да посочите как искате да завършат тези мачове чрез мнения в темата, но не е задължително. ПОЯСНЕНИЯ: Относно Punk vs. Rock: Под "чисто" се разбира победа, която не е следствие от намеса. Ако подобен отговор е фаворит, ще считаме, че мачът е бил чист 1-на-1 сблъсък. Без намеси, рестартирания или подобни глупости. Ако гласувате за намеса или DQ е хубаво в мнение в темата да посочите кой се намесва и в чия полза или каква е причината за DQ-то (също намеса, удар под пояса, удар с предмет, др.). Относно въпросът за "Royal Rumble" мача: Като опции за гласуване съм сложил само сочените фаворити и хората, които реално имат такава позиция в карда, че подобна победа да е оправдана. Добавил съм Марк Хенри и Брок Леснър, защото двамата се завърнаха в рамките на следващите 10 дни след PPV-то и беше напълно възможно (да не кажа желателно) да участват в него. Добавил съм и Undertaker, но тъй като не е в добро физическо състояние и не е ясно дали изобщо ще има мач на 'Мания, той е по-специален случай - ако случайно спечели Rumble-a, ще има мач чак на 'Mania.Относно въпросът за Elimination Chamber: Тъй като на някой може да не му стане ясно, пояснявам, че тук се иска да кажете две неща. Първо, колко Elimination Chamber мачове искате да видите на едноименното PPV - един или два. Второ, с какъв залог да бъде/бъдат този мач/тези мачове. Направил съм повечето смислени комбинации, за които съм се сетил, дори някои, които ми се струват странни, но бяха подхвърлени във форума (3 vs. 3 EC Match). Ако в отговора-победител е включен по някакъв начин мач за претендентско място, ще приема, че победителят от Rumble-a е решил да се бие за другата титла (например: ако в отговора-победител има EC мач за WHW титлата, значи победителят от Rumble-a е решил да се бие за WWE титлата). Ако това условие не е налице, следващият път ще има гласуване за това за коя титла да се бие победителят от Rumble мача. ВРЕМЕТРАЕНЕ: Времето за гласуване не е строго определено, но няма да е повече от седмица. Вариант е кoгато видя, че гласовете спрат да се трупат по-солидно, да публикувам резултатите от "Rumble"-a. Всичко зависи, разбира се, и от моето време. *** Това е. В никакъв случай подбраните въпроси не са перфектни, но с времето може и да изгладим нещата. Чувствайте се свободни да давате препоръки за идеята и бележки по случващото се (дори за undercard мачовете и враждите, които предстоят и бихте желали да видите). Гласувайте P.S. Ще е готино някой по-навътре в графичните истории да направи едно лого "BWC Guest Booker" или нещо подобно. Ей така, да е по-шарено. Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Има, затова се нарича REbooking. Имайте предвид, че в първото гласуване (за мача за WWE титлата) нямам намерение да правя сумирания - т.е. ако Пънк има примерно 10 гласа за чиста победа и 8 за такава с намеса, а Скалата - 11 за чиста, победата отива при Скалата, нищо че сборът на Пънк е 18. Струва ми се по-правилно да е така, но ако има други мнения - слушам. Link to comment
Guest 1312 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Според мен трябва да има анкета и "Дали Долф да кеш-не" Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Имайки предвид, че уж се бе концентрирал върху спечелване на Rumble мача, реших да оставя тази анкета за Elimination Chamber, но ако други хора подкрепят идеята ще добавя въпроса. Затова:Ако искате да бъде добавен въпрос "Да cash-не ли MITB куфара си Долф Зиглър на Royal Rumble?", просто дайте плюс на мнението на @1312. Съберат ли се поне 10 плюса, ще добавя въпроса. Тъй като доста мисля по въпроса - дайте мнения за това да се събират ли гласовете във въпроса за WWE титлата или не. Link to comment
hacky Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Да се събират задължително. Link to comment
old school Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Колегата 1312 като гледам,вече събра необходимите десет плюса.Значи към анкетата може да се добави и въпросът "Да cash-не ли MITB куфара си Долф Зиглър на Royal Rumble?". Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Въпросът беше добавен. На мен обаче не ми дава да гласувам в него, тъй като вече съм гласувал за другите въпроси в анкетата. Някой друг да го има този проблем? Някой админ с идея? Link to comment
old school Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 И аз не мога да гласувам,пак по същата причина,че вече съм дал своя вот в анкетата.Дали може да се оправи този проблем? Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Според @Radox е бъг във форума и тези, които са гласували, изглежда няма да могат да гласуват в анкетата. В такъв случай остава варианта да се гласува в темата с мнения. Въпросът:Да cash-не ли MITB куфара си Долф Зиглър на Royal Rumble? 1. Не, да не го cash-ва. 2. Да, да го cash-не и да спечели мача и WHW титлата. 3. Да, да го cash-не, но да загуби мача. Гласувайте с мнения в темата, като в мнението сложете желания отговор (или номера му). PS: В неделя следобед или вечерта ще пусна оформените резултати за "Royal Rumble", така че който гласувал дотогава - гласувал. Пак по същото време или в понеделник пък нова тема за това какъв да е кардът на "Elimination Chamber". Link to comment
hacky Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Гласувам за: 1. Не, да не го cash-ва. пп - Не е бъг в форума, а системата е направена като се гласува в анкета да се гласува общо за всичките въпроси, а не само за някой от тях, затова и тези, които са гласували вече не могат да гласуват, тъй като системата смята, че вече сте дали своя вот за всичките неща. Link to comment
tker 17-0 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 1. Не, да не го cash-ва. Според мен кеширането трябва да стане на най-голямото шоу-Кечмания. Link to comment
One_Man_Rock_Band Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 1. Не, да не го cash-ва. Link to comment
old school Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 1.Не,да не го cash-ва. Досега не е имало кеширане на куфарче на WrestleMania,така,че защо не Dolph наистина да стане първият кечист в историята,използвал MITB куфара на най-голямото кеч шоу!Тъкмо ще има още една причина да се хвали постоянно . Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 В 21:45 на 10 февруари, малко повече от 4 дни след отварянето на темата, отчетох резултатите и е време да видим как според BWC трябваше да се развие "Royal Rumble 2013". Тъй като зададените въпроси бяха само за главните мачове, както вече казах в първия пост ще си позволя аз да се заема с undercard-a (който се състои само от два мача). В единия промяна няма (и мисля, че всички ще са съгласни), но в другия има и съм я обяснил. Също така съм дал кратки детайли по това как се развиват двата главни мача, но ако не ви допадат/харесват можете да ги игнорирате. ROYAL RUMBLE 2013 Вашите резултати 1. US Championship: Antonio Cesaro © def. The Miz (preshow) 2. World Heavyweight Championship - Last Man Standing Match: Alberto Del Rio © (34 гласа) def. Big Show (4 гласа) - С помощта на Рикардо Родригез и доста тиксо, Дел Рио успява да запише първата защита на титлата си в един доста приятен Last Man Standing Match. 3. WWE Tag Team Championship: The Rhodes Scholars def. Team Hell No © - Нови шампиони. Ето я промяната, която реших да направя. Мисля, че доста хора ще се съгласят, че разделянето на Rhodes Scholars бе прибързано и можехме да видим доста добри неща от тях. Още повече, че Hell No са шампиони вече 4 месеца и определено има нужда от промяна. Никакви намеци за разделяне, просто Сендау и Роудс успяват да спечелят с някоя heel тактика. 4. The 2013 Royal Rumble Match - Победител: Крис Джерико (11 гласа). Освен завръщането на Джерико под номер 2, Брок Леснър също прави своето завръщане на WWE ринг в Rumble мача и елиминира неколцина от останалите участници. Няколко минути след излизането и на последния участник (номер 30 - Райбак), на ринга остава финалната шестица - Зиглър, Джерико, Сина, Леснър, Ортън, Райбак. The Shield правят поява в мача и докато Сина и Леснър разменят удари в един ъгъл, а Джерико и Зиглър в друг, борците за справедливост нападат Ортън и Райбак. Те дори успяват да изхвърлят Ортън. Сина скача в помощ на Райбак и двамата успяват да изхвърлят Ролинс, Рейнс и Амброуз извън ринга, но след това Сина се възползва от момента и изхвърля Райбак, след което вдига рамене. Райбак няма време да обърне внимание на това, след като с Ортън и върналия се край ринга Шеймъс започват да разменят удари с The Shield. Боят им се пренася зад кулисите. На ринга са останали вече финалните четирима. Зиглър е първият елиминиран, като това прави самия Джерико. След това с общи усилия той и Сина успяват да омаломощят Леснър, който допуска дребна грешка, която дава възможност на Сина да го елиминира. И в последните мигове номер 2 - Крис Джерико - и номер 14 - Джон Сина - остават лице в лице. След размяна на удари и опити за финишъри, Сина успява със сетни сили да просне Джерико с AA в средата на ринга. След като си поема дъх, Сина вдига Джерико на крака и го засилва към въжетата. Джерико обръща засилката и запраща Сина там. Той се отблъсква от въжетата и е посрещнат в средата на ринга с Codebreaker, но вместо да падне Сина се обляга на въжетата. Джерико не губи време и моментално го хваща и изхвърля извън ринга, с което печели първия Royal Rumble мач в кариерата си и шанс за световна титла по негов (ваш) избор на WrestleMania. 5. WWE Championship: CM Punk © (14 гласа за чиста победа) def. The Rock (11 гласа за чиста победа) - Още в ранните минути на мача съдията праща Пол Хеймън зад кулисите, заради съмнение, че е опитал да се намеси. Нито The Shield, или Брад Мадокс се появяват - Пънк е сам. След 20 и няколко минутен оспорван мач, той и Скалата започват размяна на финишъри в средата на ринга. Пънк става жертва на Rock Bottom, но успява да се повдигне. Скалата се изправя над него и дава знак, че е време за People's Elbow. Отблъсква се във въжетата, отблъсква се и в отсрещните, но Пънк е успял да скочи на крака и го посреща, вдигайки го на рамене и моментално забивайки GTS в центъра на ринга. Съдията отброява до 3 и CM Punk запазва титлата си, с което рейнът му продължава. *** Това е. Малко изненадващо за мен самия Джерико бе избран за победител в "Rumble" мача. Реда на елиминациите на последните петима бе според броя получени гласове. "Върнах" само Леснър, защото получи солиден брой гласове, а Гробаря, в случай, че не е победител, просто нямаше смисъл да се появява в мача. Наличният бъг с добавеният въпрос за Зиглър няма никакво значение - независимо дали се гледат само гласовете от мнения или те плюс тези в анкетата, предпочитаният отговор беше Зиглър да не кашира. Когато дойде време (третата тема) да се гласува за резултати от "Elimination Chamber", отново ще има същия въпрос. Също така решихте на следващото PPV "Elimination Chamber" да има два Elimination Chamber мача, като и двата са за световни титли. Планирам в следващата тема да има въпрос кои да са участниците само в този за WWE титлата (като по-важен). Изборът ще е голям (т.е. повечко предложени имена) и първите петима по резултат ще се присъединят към Пънк. Следващите петима по резултат ще отидат в другия Chamber при Дел Рио. Отново казвам, че не е необходимо да се съобразявате с описанията на мачовете, които съм дал за по-нататъшните гласувания. Те са просто, за да не са твърде сухи резултатите. Следващата тема ще бъде пусната по-късно днес или рано сутринта утре и в нея ще има повече въпроси, като чрез тях ще сглобим заедно карда на "Elimination Chamber". Иначе евала за активността. Ако имате някакви забележки и предложения (включително за идеята за определяне на участниците в Chamber мачовете чрез един въпрос) ги давайте в тази тема, преди да съм пуснал другата Link to comment
go go Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Имайки предвид невероятната реакция, която Chris Jericho получи след напълно неочакваното си завръщане, направо ми се прииска той да спечели мача наистина, но ми беше ясно, че няма как да стане. Радвам се, че най-много хора от форума са гласували за него и очаквам следващата тема с интерес. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.