Jump to content

Коя Кеч ера създаде най-много Суперзвезди ?


mk.ermac

Recommended Posts

Дефинирай първо понятието "суперзвезда". WWE обикновенно нарича така всичките си кечисти, а ти предполагам имаш предвид само хора от ранга на Ледения, Скалата и Трите Хикса. :)

Link to comment
Дефинирай първо понятието "суперзвезда". WWE обикновенно нарича така всичките си кечисти

 

"IT'S NOT A BELT, IT'S A CHAMPIONSHIP TITLE"

 

"THEY ARE NOT WWE UNIVERSE, THEY ARE FANS"

 

SINCE 09

 

5832071j.jpg

 

:)

Link to comment

Cartoon ерата и донякъде тази след нея (New Generation/Post-cartoon) като бройка са създали много повече суперзвезди от Attitude и съвременната, ама всякакви подобни дискусии ще страдат от това, че повечето тук сме гледали предимно нещата след 1997, а някои дори след 2001, че и по-късно.

 

Hogan, Andre, Warrior, Randy Savage, Undertaker, Ric Flair (не че е "създаден" oт WWF и е бил много там, но горе-долу това му е периодът), Ricky Steamboat, Lex Luger, Yokozuna, Razor Ramon, Diesel, Bret Hart, Shawn Michaels са доста повече като брой (дори да махнем не чак толкова популярните сред тях) от The Rock, Steve Austin, Triple H и John Cena.

 

Хора като Jericho, Benoit, Kane, CM Punk и Randy Orton не са на нивото на горните, колкото и да съм ги харесвал през годините. Специално в образите на Кейн и Ортън (Evolution) имаше такъв потенциал, а направо им се изсраха отгоре.

Link to comment

Колкото и да спорим истинските суперзвезди са кечисти от времето на Hulk Hoogan,те наистина ни забавляваха и се биха честно,а на примерно като CM Punk.

Link to comment

^ Какво ще рече това "те се биха честно"? :D

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

^ Нарича ги така само от 2 години ;)

Автоматично се сещам за шуут-а на Джоуи Стайлс от сума си време, дето ги псуваше че трябва да ги нарича "суперзвезди", така че... wrong.

 

P.S. Темата не е особено умна, точен отговор няма, а Attitude-а създаде точно две СУПЕРзвезди (т.е. звезди и извън кеча/влезли в поп-културата).

Като цяло "суперзвезда" е доста разтегливо понятие и не може да има отговор, докато няма добре зададен въпрос и добра дефиниция на "суперзвезда".

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...