tanchii Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 След като победи HHH на SummerSlam, един от бившите шампиони на WWE Brock Lesnar напусна, защото подобно на Александър Велики много преди него, победата му в ''The Perfect Storm'' не остави повече светове за завладяване. Повече от десетилетие след като неудържимия Lesnar циментира статуса си като ''The Next Big Thing'', въпроси продължават да се въртят в умовете на феновете, относно напускането му и в последствие завръщане през 2012. Какво подканва дете да се превърне в един от най-страховитите атлети на планетата? Как Lesnar усъвършенства уменията си за да се превърне в най-младия WWE шампион? Какво го е мотивирало отново да се завърне в спортно-развлекателната сцена след напускането му миналото лято? Мислиш, че знаеш всичко за Brock Lesnar? Порови се в миналото му, WWE.com разкрива 10 малко известни факта за една от най-непобедимите сили някога. И З Р А С Н А Л Е В W E B S T E R , S D Знае се, че е от Minneapolis от дебюта му в WWE. но Brock всъщност е израснал във ферма в Webster, Южна Дакота, град с население под 2000 души. Нетърпелив да прекара времето си на открито в зона, която е описана като "Място за всички сезони", младия Lesnar успял да превърне нещата, които го заобикалят в свой собствен фитнес салон. Атлетичен още от детските си години и физически активен, Brock помагал в семейната ферма и започнал аматьорска борба още от 5 годишен. П Р Я К О Р НА B R O C K L E S N A R О Т Д Е Т С Т В О Т О Е ... Въпреки, че вероятно не е най-добрата идея да дадеш на Brock Lesnar всякакъв тип лекомислен прякор, най-малко пък лице в лице, един от приятелите му от детството често го е дразнил. ''Наричах го Броколи'' - Споделя Justin Gaikowski в DVD-то ''Brock Lesnar: Here Comes the Pain!''. Младите не обичат да ядат броколи. Казвах му: ''Хей Броколи, имаш лош вкус!''. Години по-късно, Lesnar е заслужил много по-пасващ прякор: ''The Next Big Thing''. B R O C K L E S N A R E Б И Л О Т К Р И Т О T G E R A L D B R I S C O Подобно на CM Punk, Brock Lesnar e звезда, която често се е възползвала от привилегийте от асоциации с основателя на The Original ECW, Paul Heyman. Преди Brock да започне да чупи кости, NCAA Division I heavyweight wrestling champion е бил назначен от University of Minnesota право във федерацията от WWE Hall of Famer Gerald Brisco - съквартирант в колежа с един от треньорите на Lesnar - J. Robinson. ''От минутата в която Brock Lesnar влезе на тепиха в St, Louis, Mo, където той спечели неговия National Championship, знаех, че той ще се задържи за дълго'', обясни Brisco. ''Всеки, който стъпи на ринга с него, може да се зареди от неговата интензивност.'' Б И Л E С Ъ К В А Р Т И Р А Н Т H A S H E L T O N B E N J A M I N Преди да пробие в WWE, Brock Lesnar доминира бившата тренировъчна арена на WWE, Ohio Valley Wrestling (OVW), намираща се в Louisville, Ky. Там той се запознава с Shelton Benjamin, който също е избран от Gerald Brisco. Lesnar & Shelton споделяли апартамент с 2 спални, те дори сформирали отбор, известен като The Minnesota Stretching Crew. Въпреки, че не е потвърдено, можем да кажем, че дуото е получавало доста грижи от мама Benjamin. П Р Е Д И Д А Д Е Б Ю Т И Р А Ч Е С Т О Е И З П О Л З В А Л S H O O T I N G S T A R P R E S S Нетипично пъргав и бързоног за човек с неговия размер, Brock Lesnar е довършвал опонентите си в OVW със Shooting Star Press - ход, който обикновенно се извършва от по-компактни кечисти, като Evan Bourne & Billy Kidman. В последствие Lesnar усъвършенства по-зловещи методи за причиняване на болка като F-5 & Kimura Lock. Той запомнящо се се хвърли от въжетата за да направи на Kurt Angle Shooting Star Press на WrestleMania XIX. Въпреки, че не можа да уцели мишената си, все още се говори за този WM момент. Н Е Е С П Е Ч Е Л И Л П Ъ Р В И Я С И T V М А Ч Ч Р Е З Т У Ш И Л И П Р Е Д А В А Н Е Споразумявайки се с Paul Heyman през пролетта на 2002, на Brock Lesnar предстои неговия първи официален мач на Backlash. След като вкарва Matt Hardy в болница с F-5, той успява да докара Jeff Hardy до безсъзнание, а Heyman наблюдава касапницата отстрани. След като става жертва на разтърсваща поредица от Powerbombs, Jeff не успява да отговори на съдията Teddy Long. Мачът е прекратен и победата е дадена на Brock Lesnar. B R O C K Е Щ Я Л Д А И Г Р А Е З А M I N N E S O T A V I K I N G S След контроверсиалното му напускане на WWE пред 2004г., Brock Lesnar градял кариера в NFL и се насочил към Minnesota Vikings. Докато се подготвя за новото си начинание, Леснар претърпява инцидент с мотор на 19 април. Миниван се е блъснал с мотора му, който е бил разкъсан на 3 части. Със счупена челюст, счупена лява ръка, синини на таза и и болка в слабините, Lesnar някак си е успял да се отдалечи от мястото на инцидента. Въпреки това, Brock e избрал да присъства на 8-седмичните тренировки, за да докаже своята издръжливост на Викингите. Нараняванията попречили на Brock Lesnar да завладее NFL, но той се насочил към MMA, a последствие отново към WWE. З Н А Ч Е Н И Е Т О Н А Т А Т У И Р О В К А Т А М У Н А Г Ъ Р Д И Т Е Brock Lesnar винаги е имам татуировки, но когато започва да се състезава в UFC през 2008 всички забелязаха новата му на гърдите - меч, сочещ нагоре към гърлото. Lesnar обясни за нея в своята автобиография ''Death Clutch'', със съ-автор Paul Heyman - започвайки с това, че татуировката представлява многото натиск, който той е чувствал през един тъмен период на живота си след напускането на WWE. ''Чувствах се всякаш живота държеше меч, опрян в гърлото ми, за това я направих, за да не забравя никога как точно съм се чувствал в този момент.'' - пише Lesnar. ''Тя има огромно значение за мен. Забавно е, защото представлява период от живота ми, който бих искал за забравя, но знам, че мога да използвам паметта си като мотивация.'' B R O C K L E S N A R С Е Е И З П Р А В Я Л С Р Е Щ У С У М О Ш А М П И О Н А А К Е Б О Н О Могат да се направят многобройни сравнения между Brock & Big Show. И двамата са израснали във ферми, възползвали са се от ръководството на Paul Heyman, и двамата са излизали на ринга с японската легенда Akebono. Lesnar се пребори със 500 килограмовата сумо легенда в сблъсък на 19 март 2006, по-малко от една година след като Show се би с Akebono на WrestleMania. За разлика от Big Show обаче, Lesnar победи. О Т К А З А Л Е Д А И З П Ъ Л Н И Р И Т У А Л Н А A N T O N I O I N O K I Това е ритуал, в който е трябвало да се бие шамар на Brock Lesnar. Повечето биха приели това като чест, но Brock даде да се разбере, че той няма да позволи това да се случи. ''Никой няма да ме удари. Нито Inoki, Нито друг. Никой. Те си направиха изводите.'' източник: WWE.com / превод: мой inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
tanchii Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Извинявам се ако имам грешки някъде, но ми отне един час да оформя и преведа всичко и го препрочетох над 5 пъти, нямам повече нерви. inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
tanchii Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Доста неграмотно написано.. да се беше постарал повече! Не ми допада статията, която си постнала.. то не може да се прочете без да се изнервиш на няколко пъти, за това колко неграмотни хора има по света.. Постарала* първо. Иначе жив и здрав, като не ти харесва изнасяй се от нея. inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
Y2J_Best_In_The_World Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Доста неграмотно написано.. да се беше постарал повече! Не ми допада статията, която си постнала.. то не може да се прочете без да се изнервиш на няколко пъти, за това колко неграмотни хора има по света.. Що не си направи труда да я напишеш ти като си толкова грамотен, момичето се е постарало да преведе толкова текст, за да ни предостави нещо интересно за четене, а ти я хулиш, страшно неблагодарно племе сме да му се не види. Link to comment
Guest 1312 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Танчи май се засегна от думите на Стефка и гледай колко активна стана изведнъж. Тцу, Тцу. Link to comment
neshev Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Десет неща за Mick Foley няма ли да има? Link to comment
tanchii Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Танчи май се засегна от думите на Стефка и гледай колко активна стана изведнъж. Тцу, Тцу. No-lifer съм, ти знаеш най-добре. inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
HEIDENREICH Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 3MB ги пратих да свирят на друго място , темата си е добра , по-малко лигавщини ако може. Link to comment
Randy Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Темата си е мед, евала. УМРЕТЕ ПР★С☭ТА Link to comment
Dani_ebe Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Аз ги знам, шото съм смарк.. Link to comment
ShwN Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Е то 4-5 неща няма как да не ги знаеш.. Въпроса е, че 10 годишните педерасти не го бяха чували до преди година, пък камо ли да знаят едно от тези неща. Link to comment
old school Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Темата наистина си е хубава,поздравления за добрата работа !Освен това повечето неща за Brock Lesnar въобще не ги знаех.Като примерно това,че с Shelton Benjamin са сформирали отбор в OVW.Ако беше възможно да направят един як отбор и в WWE щеше да е супер,жалко обаче,че това май няма как да се случи. Десет неща за Mick Foley няма ли да има? Предвид факта,колко различни образа имаше Mick Foley в своята кариера,май за всеки един от тях трябва да има по десет неща ! А абсолютно задължително трябва да има и "10 неща,които не знаем за X-pac" Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.