Jump to content

UFC on Fuel TV: Barao vs. McDonald / Watson vs. Nedkov - 16 февруари, 2013

MainEventer

6 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

UFC on Fuel TV: Barao vs. McDonald

tumblr_mfcmgop2BJ1qdtl1do1_500.jpg

Организация: UFC

Дата: 16 февруари, 2013

Място: Wembley Arena

Град: Лондон, Великобритания

Main Event:

(For Interim UFC Bantamweight Championship)

Renan Barao (ic) (29-1-1NC) vs. Michael McDonald (15-1)

Main Card:

(Fuel TV)

Cub Swanson (18-5) vs. Dustin Poirier (13-2)

Jimi Manuwa (12-0) vs. Cyrille Diabate (19-8-1)

Gunnar Nelson (10-0-1) vs. Jorge Santiago (25-10)

James Te-Huna (15-5) VS. Ryan Jimmo (17-1)

Che Mills (15-5-1NC) vs. Matthew Riddle (7-3-1NC)

Preliminary Card:

(Facebook)

Terry Etim (15-4) vs. Renee Forte (7-2)

Paul Sass (13-1) vs. Danny Castillo (14-5)

Andy Ogle (8-2) vs. Josh Grispi (14-4)

TOM WATSON (15-5) vs. STANISLAV NEDKOV (12-0-1NC)

Vaughan Lee (12-8-1) vs. Motonobu Tezuka (19-5-4)

Phil Harris (21-10-1NC) vs. Ulysses Gomez (9-3)

watsonnedkov_ufconfueltv7_01-566x361.jpg

Тоя нашия са го набутали чак в Preliminary Card. :( Поне ще можем да го гледаме по фейсбука ...

20130215100140_IMG_0604.JPG

Нямам търпение за събитието. Не толкова заради нашия, който най-вероятно ще падне, колкото за мачовете на лица, които мисля, че ще са фактори за напред в дивизиите си.

Барао си е фактор отдавна и е мега изрода. Не вярвам Макдоналд да му се опъне чак толкова. Може би решение все пак.

Съгласен съм със Сонен за Гъни Нелсън. Това е човека, който и според мен е впечатлил най-много в дебюта си. Приписват му голямо бъдеще и утре трябва да започне да опровергава очакванията.

Манува разбира се е другия, който чакам с нетърпение. Както и Раян Джимо.

Мачовете Суонсън - Пойрие и Ридъл-Милс ще са войни. Родъл-Милс е като мача на Стъки, борец срещу страйкър. Само че Ридъл е най-непредсказуемия боец на планетата, особено луд е и често прави глупости в мачовете си. На теория трябва да доминира 3 рунда на земята, но никой никога не знае какво ще се случи в мач на Мат Ридъл.

Интересно ми е да видя и какво е научил Воън Лий при корейците. Променил ли е нещо.

Абе има какво да се гледа в това събитие, няма стар пауър, но има силни бойци. Определено от до ще се гледа, особено като половината кард е безплатен и е през деня.

Мача на Стъки се очаква да е около 19 и 30.

Абе в средна нашият пак по иди-дойди, че преди изглеждаше повече като културист отколкото като боец. Стискам палци и много се надявам да победи тоя път.

Треперя само като си помисля колко лошо кардио имаше в LHW, а сега с weight cut-а ще бъдат още по-големи забави.

Същата работа като срещу Thiago Silva, но този път първият рунд беше повторения на втория от техния мач. Nedkov му трябват адекватни треньори, защото си личи, че не знае какво да прави и се бие на инстинктите си. Watson, от друга страна, не само беше по-техничният боец, но и имаше доста по-добър gameplan. Вероятно Nedkov ще бъде повикан още веднъж, след като има атрактивен стил, но всякакви аспирации да е Top 10 боец са илюзорни.

100 процента ще го викнат пак с тоя шантав стил. Поне е голям претендент за fight of the night. А дано вземе бонуса поне.

Ето и потвърждението, че ще бъде извикан отново:

Dana White@danawhite

OMFG!!!!! Wow!!!!!! Much respect to Nedkov and Watson!!!!! Holy shit

Как ще го разкарва, бре. Дейната му е фен вече - мачът на Недков е Fight of the Night - взе някой лев поне нашето момче и ще има да си накупи матраци за по-сериозни кардио тренировки :mellow:  

Много изненадващи загуби на Terry Etim и Ulysses Gomez. Пък нашия, че ще падне беше съвсем очаквано, той си беше аутсайдер. Ама така става като вместо да тренира за кардио виси по цял ден в нета.

Шибан джобър...ДАНА, от уважение към всички българи, разкарай го, МОЛЯ ТЕ!!!!!!

Чак джобър...Да, падан, но поне не  е скучен боец. Ако сте мислили, че ще се бие с Боунс или Силва за титлата, просто очакванията ви са били големи. Нашия си е средна класа.

Аз се чудя дали кардиото е големия проблем, или липсата на техника. Май май е второто. С тая сила, която изкарва от ударите си, при една по-добра техника на удара ще нокаутира още първия и втория рунд и няма да се усеща кардиото. Нещо като Каруин, но не чак такава класа разбира се. Просто Стъки ги хвърля тия удари без никаква мисъл къде ще попаднат и т.н. Или поне така изглежда отстрани. Поне честити ми 50к бонус. Заслужи го, ако не друго. Уотсън със 100, защото печели и КО на вечерта.

^ И ти го имаш у фейсбука,нали :D

Имах го, но ми писна от глупостите му и го затрих скоро.

Поне нашия взе 50 бона, което пак е добре, въпреки загубата. В България да тренира MMA боец, който се бие в UFC просто не върви. Cub Swanson е луд, взех парици заради този великан! Ако искате да гледате интересен мач, Cub Swanson is the man! Също така - Barao is a Monster!

И аз съм 44 лева напред от снощния ивент

Манува + Барао в комбо

Гунар + Воън Лий комбо

Уотсън сингъл

Само Гриспи ме прееба. И не посмях да играя Ридъл, защото е Ридъл. Беше ясно, че бие с точ wrestling.

Edit: Kur za Chelsea, вече не съм много напред :Д

Еми честно казано верно бях притеснен как ще отсъдят съдиите, защото виж, че повечето време Лий беше с гръб към клетката и беше затиснат от Тезука, но реално той беше човека, който вкарваше удари и то много здрави. Направи и малко в стенд ъпа и аз си отсъдих без проблеми за него, но знам ли ги съдииите...Виж и на Ридъл как сплитнаха решението, а си беше изцяло негова победа, как видяха Милс победител, не знам...
И на Гриспи бях на тръни, но наистина не вярвах за него, че ще падне...Преди 3 години някъде беше един от най-големите таланти в тая дивизия, а сега пада от пич, който го смазваха в ТУФ...

Дайте някаква информация за Мейдей? При кого тренира и някой известен боец ли му е спаринг партньор?

Сега му гледах чак мача на нашето момче - ами много добре се е справил, какво толкова недоволствате? Конг Уотсън не е хванат от улицата, а Стъки бая бой си му удари. С малко повечко късмет, можеше и да видим втора българска победа в октагона. Явно има сериозен проблем с кардиото и това си каза думата. Малко хаотично изглежда в стойка, мятащ тези балтии, но пък от друга страна добре го тресна в началото на втори рунд, малко повечко точност в изпълнението и отичаше британчето. Жалко, много жалко, че пак загуби Стъки, така ми се искаше да бие пак.

Иначе максимализмът на българина е нещо удивително. Ние една стотинка не даваме за нищо, обаче вярваме, че трябва всичките ни представители в която и да е сфера да са топ топ ниво, иначе едва ли не България излагат и всеки от нас в частност. Смятаме, че Ивет Лалова е длъжна да вземе медал, защото на тоя спорт му трябвало само една права писта, и в парка можеш да си тренираш. Стойчев беше длъжен да влезе в тройката на плувния маратон на олимпиадата - море колко щеш, да се беше научил да плува. Станка Златева ... "пехливанката" ... се провали, защото не можа да вземе златен медал, а "само" сребърен. Кобрата и той надценен, Багата не знам си какво ... А националния ни отбор по волейбол са ретард до ретард, защото не били взели европейското и медал от олимпиадата.

Айде малко да я смъкнем тая грандоманщина - нито имаме политика за спорта като хората, нито като нация много има с какво да се похвалиме като отношение. Нямаме никаква база за да искаме да сме кой знае какво, камо ли пък претенции да изявяваме към спортистите си и да искаме да са в топ три, а не в луузърското топ десет примерно. Да ви припомням ли, че когато насред Бразилия нашия отнесе гавата на никак не лош обец и то местен, тука медиите не го отразиха грам? Беше по-важно да се напише/заснеме , че Левски и цска са имали тренировка същия ден, което си е огромно събитие явно и е изместило, че наше момче взе победа в главния кард на ППВ на UFC.

Стъки излезе с българска песен, видя се българският флаг на едно огромно събитие, каквото е всяко събитие на UFC и се перстави достойно. Направи мача на вечерта, Дайна Уайт го похвали по социалните мрежи, вероятно и на пресконференцията, не съм я гледал ... е, загуби, но то все един от двамата трябва да загуби ;) . Надявам се Стъки да има още мачове за UFC, дано да са по-успешни и дано да не си останем с трима българи в най-голямата ММА верига.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...