Jump to content

Ring Of Honor TV (тема за седмичните шоута на ROH)


parcaleste

Recommended Posts

wwe_1359379585__roh-logo.jpg

 

Понеже все се заканвам за такава тема и все ме домързява... (най-вече заради откченият им график на излъчване на продукта - гледаш три-четири шоута до PPV-то и после пропускаш следващите две-три, защото са записаните последни преди същото PPV, но се излъчват след него. Да, кофти е точно толкова, колкото звучи.)

... та, ако тук има някой все пак гледащ седмичните шоута на ROH, да се чувства свободен да коментира. При първа възможност (т.е. като изгледам дадено шоу) ще поствам опростени резултати и чат-пат по някой коментар:

 

ROH 01/19/2013

 

- Alabama Attitude (Mike Posey (да, съдията) и Corey Hollis) с/у Kyle O'Reilly & Bobby Fish;

 

- ROH Matchmaker Nigel McGuiness привиква Jey Lethal за да го "предупреди" относно поведението му;

 

- Top Prospect Tournament:

Mike Sydall с/у QT Marshell (c RD Evans);

 

- ROH Tag Team Championship: Marc and Jey The Briscoe Brothers© с/у Caprice Coleman & Cedric Alexander.

O'Reilly и Fish са корави ладове, това им признавам. Очаквам враждата им с  The American Wolves да продължи още някакво време, имат какво да дадат.

 

Готин сегмент с Nigel и Jey. Lethal изглеждаше доста по-спокоен от образа, който градеше  последните месеци. Ако не го градят да вземе титлата от Steen, просто не виждам кой друг може да извадят на Kevin след това... е, освен Elgin де, макар и той в момента да изглежда крайно далече от картинката за титлата.

 

Truth Martini кефи максимално като коментатор, отвратителен е просто. :D Братчето на Evan Bourne има хлебец в него, а и време има да се развива - все пак е само на 21.

 

Солиден отборен МЕ и логична победа на новите Отборни шампиони, Брискотата. С&С са ми крайно гнусни, не знам по каква причина. :ph34r:

 

ROH 01/26/2013

 

- Jey Lethal предизвиква Kevin Steen на мач за Световната титла на ROH;

 

- Top Prospect Tournament:

Silas Young с/у Adam Page;

 

- Charlie Haas обяснява защо е бесен на ROH;

 

- Rhett Titus с/у Mat Hardy;

 

- ROH TV Championship: BJ Whitmer с/у Adam Cole©.

Малко... айде generic, промо от страна на Lethal, Steen го остави да се поупражнява малко на микрофона и после поради някаква си негова причина му прие предизвикателството.

 

Приятен мач между Silas и Page. Страхотни изпълнения от младока, но "накрая опитът си каза думата". :P

 

Хайлайтът на шоуто - страхотно heel промо на Haas! Общо взето rant-ва за това, че BJ Whitmer получава мач за ТВ титлата, а той не. Публиката го скъса от освирквания и се сцепи да го замеря с ленти и тоалетна хартия. Завършекът с бруталното пребивания 50 килограмовият #Чийзбъргър беше страхотно. Бях забравил колко добър може да е Haas на микрофона. Страхотен (ATTITUDE!) сегмент.

 

Titus загуби яко пара, след като Kenny King го остави с пръс'у гъС, обо взето се чудят какво да го правят в момента, a Matt... си е Matt. E, малко по-на(л)ял се Matt. Просто мач, развиващ историята между Hardy и Adam Cole.

 

Cole продължава със страхотното си представяне от последните месеци, но аз лично продължавам да имам проблеми с глечавата му фигура. Няма да е зле да хапне няколко от на Haas бургерите или да ходи да поблъска малко повече във фитнеса. Определено трябва да сложи малко повече месце по кокалите (ужас, имам чувството, че рева за анаболни буци а-ла Batista).

Link to comment

Въпреки объркващия формат на записване, шоутата са повече от стабилни и е хубаво да има такава тема.

Шоуто от 19-ти вече не ми е толкова прясно, но все пак кратък коментар:

Откриващият мач беше ОК, O'Riley определено има накъде още да върви, въпреки силната му(лично мнение) 2012. Двамата с Fish са свежо попълнение към позагубилата от блясъка си отборна девизия и се надявам да се задържат заедно, въпреки че не бих отказал O'Riley vs Richards на малко по-късен етап. Сегментът между Nigel и Lethal беше добре замислен, въпреки че Jay трябваше да вкара малко повече агресия в думите и поведението си. Хареса ми казаното от Nigel, че има достатъчно врагове(Steen, Haas) и не очаква още един в лицето на Lethal. Sydal vs QT беше бърз мач с няколко много добри хода. Младите не разочароваха. От думите на Hardy в Inside ROH-a май стана ясно че историята им с Cole ще продължи. Нямам против стига да няма смени на притежателя на пояса. Всъщност Matt може да бъде перфектен heel, тъй като тълпата едва ли ще е добре настроена към него. ME-та беше качествен, но протоколен мач, Jay и Mark отдавна са ми омръзнали с титлите, а C&C са си посредствен отбор, който може да е само пълнеж за девизията. Атаката на SCUM на края беше на място, но не виждам смисъл Rhyno да е сред тях.

Шоуто от 26-ти беше добро. Въпреки че не съм му фен, Haas ми става все по-интересен с този образ. Доволен heat за Харди и логична негова победа. Мачът беше добър, а Titus оказа повече отпор отколкото очаквах. Adam Cole е велик, а тепърва цялото бъдеще е пред него. Наистина здраво се кефя на това което постига и че вече е шампион не само в ROH, a и в PWG. Удивителна е и разликата на образите му в 2-те компании. Надявах се Lethal да получи малко по-трудно мача си и чрез действията и думите си да влезе в мозъка на Steen, преди той да каже да, но и така враждата им се очертава доста добре. Предполагам ще имаме нов шампион, тъй като реално погледнато пред Steen не останаха опоненти, които да не е побеждавал.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
Scott Daniels

Трябва да си призная че не очаквах толкова лесно Jay Lethal да получи мач за титлата на ROH.Другото ,което ме шокира колко бързо се нави за този мач Kevin Steen.Аз все пак си мисля,че Kevin Steen ще запази титлата си.

 

За мача на Matt Hardy няма какво да кажа освен,че това беше напълно очаквана победа.

 

BJ Whitmer vs Adam Cole - това беше един страхотен мач ! ! ! Adam Cole наистина е невероятен,определено Adam Cole го очаква едно страхоно бъдеще където и да отиде.Може да ви се стори малко странно следващото ми изказване,но мисля,че е време Adam Cole да получи шанс да се бие за титлата на ROH.

Link to comment

Гледам тая седмица имало някакво фантомно iPPV - The Hunt For Gold:

 

ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Jay & Mark, The Briscoes vs The American Wolves ("Die Hard" Eddie Edwards & Davey Richards)

PROVING GROUND MATCH
ROH World TV Champion, Adam Cole vs Jimmy Jacobs

ROH World Championship
Kevin Steen vs Dearborn's own Tadarius Thomas

Grudge Match
Jay Lethal vs Steve Corino

"Unbreakable" Michael Elgin vs "Man Beast" Rhino

Tag Team Challenge Match
BJ Whitmer & Rhett Titus vs Bobby Fish & Kyle O'Reilly

ROH Stars signed to appear:
-Roderick Strong
-"Outlaw" Charlie Haas

 

 

#shock and awe gil_shock.gif

Link to comment

Top Prospect Tournament:

"The Promise" Antonio Thomas с/у TaDarius Thomas - кратък мач с нищо запомнящо се в него. Изкушавам се да напиша "слаб";

 

Roderick Strong с/у Grizzly Redwood - "промоционален мач" (от ROH явно ще инвестират някакво усилие в промотирането на Grizzly). Мога само да кажа, че има над какво да работи, някак много скриптирано се движи между въжетата, направо можеш да видиш балонче с мислите му какво следва, докато е на тепиха. Иначе за размерите си има стабилна физика. Краят на мача го използваха да подскажат, че враждата между Elgin и Strong още не е приключила. Mondo на коментаторската маса ми допадна до някакво време (в един момент стана прекалено "емоционален" и започна да звучи фалшиво);

 

"Unbreakable" Michael Elgin с/у "The Prodigy" Mike Bennett /c Maria Kanellis и "Brutal" Bob Evans/ - солидно и кратко мачле с чиста победа на Elgin. Даже ми стана малко странно колко лесно и чисто спечели, предвид какъв Push даваха на Bennett предната година;

 

Tag Team #1 Contenders Gauntlet Match:

"American Wolves" с/у "The Bravado Brothers" с/у S.C.U.M. с/у Bobby Fish & Kyle O'Reilly - поредно СИЛНО включване на Charlie Haas, този път на коментаторската маса. Приличен gauntlet, който продължи една типична кеч история. Никога не съм имал нищо против малко (повече) old school! Fish и O'Rilly с логична, предвид развитието на мача, победа.

 

Тази седмица като цяло постно шоу. Все едно гледах SmackDown.

Link to comment

Тази седмица се наблегна почти изцяло на мачове, но няма лошо МЕ-та и Elgin vs Bennett бяха стабилни срещи и ми харесаха много. Преди да мина към мачовете да спомена краткото промо на BJ Whitmer. Стори ми се някак въздействащо и ме накара да се замисля за кариерата му, само респект към това което е дал. Elgin и Bennett не направиха нещо особено, но мачът ми беше приятен. Винаги е удоволствие да видиш Elgin в действие. Главният мач беше страхотен. Много добре разказана история и много добър кеч. Вълците бяха твърде уморени, за да вземат победата след като излязоха първи, но все пак дадоха нужния отпор. Важна победа за Fish и Kyle и по-важното постигната по много добър начин.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Top Prospect Tournament:

Matt Taven с/у A.C.H. - доста добро откриващо мачле. Останах изненадан от победата на Matt, ACH седеше много по-стабилно по всички показатели и най-важното - не седеше като "скриптиран" на ринга;

 

Nigel McGuinness привиква Adam Cole и Matt Нardy относно техен римач - оказва се, че Cole можел да говори добре на микрофона. Добра интеракция се получи, като дори Matt успя да удари читаво промо. Сега остава Nigel да се навие да направи мача за титлата;

 

Truth Martini продължава да е отвратително дразнещ на микрофона! Нареждам го директно след Heyman по мазност. :х :D

 

Women Of Honor:

Athena "The Wrestling Goddess" с/у MSCHIEF - двете направиха приличен женски мач. О Face-a манювърът на печката беше БРУТАЛНО добър. Цифра мъже могат да си мечтаят за подобен финишър;

 

8 Men Tag Match:

S.C.U.M. (Kevin Steen, Steve Corino, Jimmie Jacobs и Rhino) с/у C&C и The Briscoes - мачът започна със слабо пет минутно масово меле. Kevin Steen, с тия кила, е луд да прави Cannon Ball от третото въже извън ринга, върху няма значение колко души има отдолу. А тия, дето го подхванаха, трябва да са още по-луди.

 

Идеята на този мач явно бе да покаже, че Kevin дава лека-полека задна от S.CU.M., защото аз тъй или иначе нищо друго не видях в него. Пак не е малко за все пак основната-основна история на компанията през последната вече година.

Link to comment
Scott Daniels

Поредното страхотно шоу на ROH ! ! !

 

Много се изкефих на Nigel McGuinness,кака само отказа да даде на другото недоразумение от Hardy Boyz - Matt Hardy мач за TV титлата на ROH.Tака се прави какво като си Matt Hardy,това е ROH,тук трябва да си заслужиш мача за която и да било  от титлите на ROH.С изказванията си с/у Nigel McGuinness,Matt Hardy за пореден път ни доказа,че е точно като брат си Jeff Hardy - FLUKE ! ! !

 

Athena vs Ms.Chief - много добър мач се получи.Oпределено бих искал да видя как би изглеждала женската дивизия на ROH.

Link to comment
Rise of Thunder

Тазседмичното шоло беше стабилно. Откриващият мач ми напомни за времето, когато у WWE имаше cruiserweight дивизия и можеха да се видят подобни спотове. Няма спор, че и двамата са талантливи и ако им се даде шанс, може да станат номер едно.

 

Сегмента с Найджъл, Харди и Коул не ме впечетли, ама грам. Харди си е останал същото дърво на микрофона. Това не го казвам от симпатии към брат му Джеф. Мат винаги е бил по-надолу от брат си и този сегмет ме убеди защо.

 

Женският мач - падна ми шапката, копеуета. Тия двете ако хванат момичетата на Винс, само няколко косъма ще останат. MSCHIEF има 1000000 пъти по-як финишър отколкото 80% от ростъра на WWE.

 

МЕ не ми хареса. Добре, S.C.U.M си ме кефят, но защо беше този петминутен brawl? Кому бе нужен? Победата дойде малко изневиделица.

 

Накратко, шолото получава 7,5/10 от мен.

Link to comment
Rise of Thunder

Ново шоло, нов коментар.

 

Tadarious Thomas vs QT Marshall не беше лош мач. Въпреки, че вторият е доста по-мощен физически, ТТ ме се противопостави страхотно. Dragon Suplex-a на ТТ беше изпълнен като по учебник.

 

Отборният мач (е, докато се състоеше) можеше да бъде на ниво. Gore-a на Rhyno беше извратен, както винаги.

 

Silas Young vs Matt Taven беше доста скучен мач. Йънг ми е много противен с тоя мустак.

 

Видях, че следващият сегмент е с Мат Харди и го скипнах.

 

Jimmy Jacobs vs Jay Lethal беше доста скучен мач. Вторият за вечерта. Не знам защо Lethal се опитва да се прави на страшен, при условие, че всички го помним с жалката имитация на "Macho Man" Randy Savage.

 

7/10 заради двата скучни мача и пропуснатия сегмент с Мат Харди.

Link to comment

Нищо особено тази седмица, но все пак приятно шоу. Откриващият мач беше стабилен, като лично аз се надявах на победа на Marshall. Той стоеше по-добре на ринга, а и heel образът му не е лош. Във финала обаче имаше логика, а и изпълнението на Thomas беше много добро. Другият полуфинал беше леко по-слаб мач главно заради завършека му. Двамата започнаха много добре с mat work, направиха няколко добри spot-а, но краят дойде от никъде. Предполагам след седмица Taven ще спечели турнира, така че и тук можеше да вземе чиста победа.

Атаката на SCUM в отборния мач беше добър момент. Бях твърдо против Rhyno да е сред тях, защото останалите трима имаха общо минало/история, но сега виждам че стои перфектно до Corino. Имаме чудовище в лицето на Rhyno и мозък който да управлява това чудовище в лицето на Corino. Сегментът между Haas и Whitmer беше страхотен. Отдавна не бях виждал такъв brawl извън залата, особено olympic slam-а върху капака беше златен момент. Интересно е как ще се развият нещата около Haas за в бъдеще, но в този образ определено има потенциал. Main Event-a беше сравнително добър TV мач - започна с типичния за Jacobs brawl и имаше своите моменти след това. Мачът показа "killer instinct"- a на Lethal, което явно беше главната цел, но повдигането от Contra Code беше излишно в такъв мач. Jimmy Jacobs e твърде принизяван в последно време. Събитията след мача затвърдиха интригата около SCUM. Нямам никаква идея какви са плановете около тази история, което е най-хубавото.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...
degenerat 2

Изгледах шоуто със закъснение, но все пак бърз коментар. Определено силно издание, с два много стабилни мача и развитие около Steen/Lethal историята. Промото на шампиона доказа че окончателно е изоставил идеите на SCUM и си мисля че на турнира ще бъде прецакан от някой от тях. Колкото и да харесвах предишния му образ, в думите му за Корнет имаше логика, а и ще има възможност да започне нови истории при евентуално разпадане на SCUM. Промотата в Inside ROH бяха приятни и добре hype-наха iPPV-то. Финалът на Top Prospect турнира се получи добре като мач. Очаквах победата на Taven, но не по този начин. Още от думите му преди мача стана ясно че ще влезе в ролята на heel, но намесата на Martini си беше сериозна изненада. Определено ще е по-интересен с този уникално дразнещ мениджър до себе си. Main Event-а беше много стабилен мач с маниакални изпълнения на Elgin и невероятни double stomp-ове на вълците. Strong беше точния човек, който да вземе туша и то над Elgin. Надявам се в събота Elgin да спечели в един добър мач, като по този начин излезе победител от дългата им вражда.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 1 month later...

Гледам сега шоуто от предната седмица и тихичко се празня в гащите си - развиват историята със SCUM просто страхотно, верно, кечът малце отишел на заден план, но Corino е просто епичен с микрофона. Верно, в някои от сегментите (Inside ROH SCUM) беше яко сиренясало, но по готин начин. Колко ли още време ще протакат докато Steen застане на страната на ROH и дали ще продължи да носи титлата и тогава? Мач с Corino за титлата ли му гласят?

 

Въобще - блажина. boast.gif

Link to comment
  • 3 weeks later...
Scott Daniels

Шоуто тази седмица беше страхотно !

 

Страхотен начален сегмент с участието на Kevin Steen,Steve Corino и SCUM.Много се изкевих на момента когато Kevin Steen тегли една благословия на "The Fluke 2" Matt Hardy.След побоя който Kevin Steen отнесе отнесе от SCUM съм сигурен 100% че Kevin Steen ще застане на страната на ROH във войната им с/y SCUM.

 

Roderick Strong vs. "The Prodigy" Mike Bennett

Интересен мач,но смятам че намесата на Mike Mondo беше излишна.

 

Сегментът с участието на Steve Corino и Nigel McGuinness беше просто невероятен.Нямам търпение да видя как ще се развият нещата и дали някой от членовете на SCUM ще получи шанс да се бие за титлата на ROH.Само се надявам този някой да не е "The Fluke 2" Matt Hardy.

 

A.C.H. vs. Matt Taven

Като цяло се получи добър мач в който силно впечетление ми направи A.C.H.

Link to comment

Ше коментирам две седмици поред, че миналата изпуснах поради Екстрийм Мързел Федерейшън букване:

 

 

ROH от 04.13.2013

- добро начало на шоуто с представянето на Jey като новият Световен шампион, топло посрещане, солидно промо и добро включване от страна на Adam Cole, леко heel-ско, всъщност, дали няма да се окаже вербуван от SCUM?

 

- "Die Hard" Eddie Edwards с/у Bobby Fish: две яки промота (Fish и O'Reilly са като дупе и гащи и имат якото излъчване като се барнат извън ринга с ризки, шалчета, цаки, а-у) и отново един страхотен мач между тия двамата, направо си беше за PPV, страхотна химия имат помежду си;

 

- RD Evans и QT Marshall с/у Alabama Attitude: силно забавен мач, Evans с цялото си "сирениране" ми се издига в очите след всяко негово появяване в ролята на кечист или мениджър или нема значение - вършее просто;

 

- Roddie Strong мрънка за мястото си в карда - Mondo му напуква каската - много добро! Адски се кефя, че по целия кард вървят някакви истории, повечето от които по някакъв начин завъртени около титлите;

 

- Five Men Scramble Main Event за мач срещу TV шампиона Matt Taven, Mike Mondo, Caprice Soleman, Cedric Alexander, BJ Whitmer, Mark Briscoe: добре се получи, даже доста. Може би логична победа на Mark, кефи ме как се развива историята покрай двамата братя, дали ще станем свидетели на брат срещу брат някъде напред в светлото бъдеще?

 

Без SCUM тая седмица... чекаме буря следващата.

 

 

ROH от 04.20.2013

Яката Главна история! Това ако се случи в някоя от двете набедени за топ компании ше гледаме теми, серенади, клипчета, банъри, аватари, 30 изписани страници за сегмент... Да не се отплеквам - адски се кефя как бавно и методично си градят историите в ROH въобще, а тази тук е направо мед за изтерзаните ми кеч сетива. Steen е нема такъв човек, Corino разцепва в ролята на "Бог", а Matt Hardy просто не може да е друг освен неговия "духовен син": "Jesus, do your work!" :D :D

 

- Roderick Strong с/у Mike Bennett (с Brutal Bob (къде е Maria? :ohmy: )), Mondo на коментаторската маса. Ми начупиха се доволно двамата, а после Mondo им влезна доволно - КЕФ!

 

- Jorge Santi с/у Tadarius Thomas: добре се сработиха двамата, но после от SCUM ги сработиха още по-добре. SCUM с/у ROH продължи якото си развитие тука, с второто промо на Corino и насроченият мач между двама от SCUM срещу Lethat и Elgin, със залог мач за Световната титла и място на коментаторската позиция за Steve (YES! YES! YES!) срещу каширане на SCUM от ROH - светлото доказателство, че нещо в кеча (история, мач) може да е супер интересно, когато има разказана хубава история, дори когато до голяма степен знаеш как точно ще завърши тази история;

 

- реднек промото на Брисковците - намокрих си гащите от смех. :D Евала им правим и на ROH и на все, че оставят кечистите им да си бъдат тях, без да прекаляват да ги гърчат да се правят на палячовци;

 

- приятно промо на ACH и после много стабилен мач между него и Taven за TV титлата. Просто едно от ония неща, дето трябва да се гледат. Само ще допълня едно кратко:

 

 

HOOP-LA!

 

You ready for the...

 

HOOP-LA!

Link to comment

Нещо докато си ровех из тубата и се препънах на това чудо на чудесата неземно:

http://www.youtube.com/watch?v=47_GT3hJr1U

 

Тоя човек е велик, велик, ВЕЛИК! Зашо ги нема тия сегменти по шоутата, уеее? :angry: Зашо ВВЕ прават ебати рейтингите за мега-убер-скашкания си продукт, а такива ~даймъндс ин дъ ръст остават в периферията на "кеч фена"?

 

Кур за ВВЕ ли трябва в тоя случай или кур за кеч фена?

 

#ХУУПЛА!

Link to comment
  • 4 weeks later...
parcaleste

Нема TNA, нема WWE, нема путки-майни - ROH е кеч-програмата, която трябва да се гледа!

 

Corino продължава да е безбожно дразнещ на микрофона и просто страхотен на коментаторската маса. Докато очите на всички от ROH са обърнати към Kevin Steen, с началното промо на Lethal вече съм на 90% убеден, че той вече е станал член на SCUM и просто чакаме да направи голямата поразия с преебаването ROH. Може би да спечели титлата, не знам.

 

Страхотно промо и обявяване на бъдещите конкуренти на Jay Briscoe за титлата и още по-убийствена конфронтация между двамата братя - това не може да бъде описано с думи, тая Redneck Extravaganza просто трябва да се чуе и види. :D

 

Силен отборен мач между C&C и SCUM-аджиите Rhett Titus и Cliff Compton, SCUM продължават да газят.

 

Kevin Steen с/у Adam Cole е мач, който спокойно може да оглавява PPV, а тук ни го представиха по free TV - да, кратичък (десетина минутки) и предимно storyline ориентиран, но пак имаше какво да се види (трите Power Bomb-а по рамката на ринга - бррр) - невероятно мазното развитие на главаната история в компанията, което развитие още повече ми насочва вниманието към Jay Lethal - просто твърде много се опитват да изкарат/накарат някои определени лица като мишени за присъединяне към SCUM, докато негрото го играе "контузен".

 

Единственият минус на шоуто? Нямаше #hoopla тази седмица. :(

Link to comment
  • 1 month later...
parcaleste

13.07.2013 г.

 

Страхотно шоу тази седмица, направо бях забравил какво е да гледам наистина добри ROH шоута последните един-два месеца (нещо се бяха поотпуснали):

 

- страхотен откриващ мач между Tommaso Ciampa и Q.T. Marshall, даже накрая със завръщането на Prince Nana и намесите се получи много добро. Явно ще продължат тази вражда занапред, нещо а което съм силно ЗА, само да не омотат сто хиляди стейбъла сега, че ще стане ебати мармалада;

 

- кратка разясняванка защо Nigel пуска Steen в cage мачът между ROH и S.C.U.M... още не мога да повярва, че в света на кеча има история около кечист и впоследствие stable, която се развива вече над две години и постоянно държи ниво. Пореден КУР за двете "мейнстрийм" компании - да го духат;

 

- Nick Merriman беше изяден за секунди от "The Prodigy", но тук важното от побоя над Чийзбъргър след мача бе раздялата на Bennett с Brutal Bob. Кефи ме как от ROH си играят със и не отричат слуховете за това, че техни основни кечисти са търсени от други компании за договор. Не знам доколко е добре, но показва нещо като една идея по-леко уважение към феновете им, отколкото което виждаме у другите компании;

 

- убийствен МЕ! reDRagon са страхотен отбор, просто не спирам да им се кефя, а и С&С на ринга не падат по-долу. С хаоса създаден от American Wolves, които нападнаха Corino на коментаторската маса и така "докараха" останалите от S.C.U.M. + още наизлязли ROH-аджии от съблекалнята, мачът се напече още повече и определено държеше на нокти. reDRagon очаквано задържаха и явно ще ги видим в нещо като blow off във враждата им с The American Wolves - ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!!!

 

 

... малко като повторение на горния ми пост за минусът на шоуто - още една седмица без hoopla. Недейте така бе, хора, не се издържа по тоя начин... :(

 

 

 

ПП Сега видях, че в замунда.се има и шоуто от/за (?) 20.07., в което трябва да е мачът в клетка между Matt Hardy и Jay Briscoe - ю-ху!

Link to comment
parcaleste

20.07.2013 г.

 

Какво може да се каже за шоу с два мача, единият от които с PPV заряд? Просто и отварящият мач между Adam Cole и Roddie Strong, и Main Event-ът между Hardy и Jay доставиха яко, първият чисто като кеч мач, който успешно продължи историята между двамата и може би бавният turn на Cole,  а вторият повече като развитие на историята между ROH и S.C.U.M. - двамата Брисковци поеха брутален побой накрая, а Matt, въпреки че загуби мача, си тръгна с титлата. Като цяло ситуацията  тук е много интересна, защото и двамата Брисковци към момента са с изтекъл договор; с какъв ум оставяш Световния си шампион легитимно да му изтече договора, че и след това, когато вече реално не е обвързан с компанията, да го оставиш да продължи да дръжи Световната ти титла? :wacko: Дали от ROH не трябваше да "кешират", давайки я на Matt с някаква гнусна победа над Jay? И без това обира мега-зверския heat от феновете, щяха да го намразят още повече. Това с контузването на двамата братя с цел да ги отпишат от телевизионните ли предавания го направиха или просто за продължение на някакъв storyline?

 

Определено доста bizarre-на ситуация, но със сигурност ходеща по ръба на #therealworld и предизвикваща солиден интерес (у мен).

Link to comment
  • 3 weeks later...

07/27/2013

WTF?!?

#шостанатаневечерахме?

 

 

Верно ли така свършиха историята със S.C.U.M бе?!? ВЕРНО ЛИ?!? На седмично шоу в полупразна зала, с 15 прекъсвания за реклами? За това ли говореше Cornette миналата седмица?

 

WTF, бе, ROH?!?

WTF?!?

Link to comment

Откъде мога да гледам ROH?

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

                                                                          

Link to comment

^ В Замунда качват чат-пат, ако не - XWT.
 

Тука малко резултати от едни от тия записвани iPPV house шоута, дето ROH правят от едно известно време:

RECLAMATION NIGHT ONE
 

Pre-Show Match
Benjamin Boone & Cheeseburger defeated The Beer City Bruisers (Matt Winchester & Nick Colucci)
;

Tag Team Match
Adrenaline Rush (ACH & Tadarius Thomas) defeated Mike Sydal & Zizou Middoux
- spotfest, нищо специално;

Singles Match
Athena defeated MsChif
- ОК мач, Stunner-ът на Anthena от третото въже е Дзверски;

Singles Match
Michael Bennett defeated BJ Whitmer
- точно така: Michael Bennett. С разкарването (пребиването) на "Brutal" Bob The Prodigy-то е мъртво. Bennett тук беше наистина heel, а не просто heel, който феновете бяха започнали да харесват;

Singles Match
Eddie Edwards defeated Kyle O’Reilly
- страхотен мач! O'Reilly (както и Bobby Fish) просто сцепва с gimmick и умения на ринга. Има една много специфична харизма, пред която виждам страхотно бъдеще (надали в WWE, макар и да е една глава над Bryan);

Singles Match
Tommaso Ciampa defeated Rhino
- ОК мач. Кратичък - Ciampa засече GORE!-а на Rhino с коляно и така го тушира;

Singles Match
Kevin Steen defeated Silas Young
- доста солиден мач - Silas е добър работяга, да не говорим визията му, която се припокрива на 90% с Jesse Ventura, което го прави още по-симпатичен в моите очи. Явно му гласят по-сериозна роля в ROH, защото и тази, и следващата вечер понаблегнаха на конфликт между него и Nigel;

Fatal Four Way Match
Michael Elgin defeated Adam Cole, Jay Lethal and Matt Taven
- нелош Fatal Four Way, логична победа за Elgin (фаворитът ми за следващия ROH шампион). Heel turn-ът на Cole продължава бавно-бавно да кипва. Капките капят в чашата и предполагам в най-скоро време ще видим пълното му преобразяване;

Singles Match
Bobby Fish defeated Davey Richards
- започнаха малко бавно, но след това набраха скорост и се получи. Не бих казал мача на вечерта, но поне имаше продължение на историята между The American Wolves и reDRagon;

RECLAMATION NIGHT TWO
 

Pre-Show Match
Zizou Middoux, Mike Sydal & Hakim Zane defeated Jacob Hallows, Donnie Hallows & Paul Murray Jr
;

Singles Match
Tadarius Thomas defeated Kyle O’Reilly
- страхотен откриващ мач, макар и втората поредна загуба на Kyle малко да ме озадачи и предвид някои коментари на Fish от предната вечер ме хвана леко страх, да не бъде обвинен в "the weak link" и да им разделят страхотния отбор - рано е още за това, макар и вражда помежду им да ми е адски напънато да видя;

Fatal Four Way Match
MsChif defeated Athena, Jenny Rose and Leah von Dutch
- MsChief излезе облечена като Freddy Krueger и май това е най-доброто, което може да се каже за този мач. Постараха се момичетата, имаше движения хубави, но нищо особено (пак по-добре от WWE Divas мач де);

Singles Match
Tommaso Ciampа defeated Silas Young - след като Silas преди това спечели мача с помощта на чукчето за гонга, Nigel McGuinness излезе, рестартира мача и Silas загуби след бърз Project Ciampa; враждата му с Nigel (ROH?) вече стана ясно видима;

Singles Match
Adam Cole defeated BJ Whitmer
- ОК мачле, Cole спечели със стария heel-ски трик с Roll Up, след като се направи, че си е контузил крака;

Singles Match
Michael Bennett defeated Andy Muscat
- squash мач, след който Muscat бе подложен на зверски побой. Rhino (който след като вече няма S.C.U.M. (?) е лице?) дойде за да спаси младока и така стигнахме до:
Singles Match
Michael Bennett defeated Rhino
- Maria е влязла МОЩНО във вихъра си - наби ебати шамара на BENNETT, за да го освести преди Rhino да му вкара GORE!-а си, а след като Michael тушира Rhino изнесе промо, в което искаше Bennett да разпука The Man Beast пред дъщеря му, която била в публиката. Всичко свърши с това, че гаджето на Maria изяде един як GORE!

Singles Match
Bobby Fish defeated ACH
- малко муден мач, като че не се сработиха много добре двамата (Kevin Kelly chant-ове по време на мача :D ), имаше и някои бочове, но все пак две от две за Fish;

Singles Match
Matt Taven defeated Kevin Steen
- след намеса на Truth Martini, разбира се. Nigel сответно каза, че няма как да остави нещата така и излезе да каже, че докато Martini не се научи да не се бърка в чужди мачове, ще си носи последствията, а именно бе моментално вкаран в мач:
Singles Match
Kevin Steen defeated Truth Martini
- не точно мач, ами погром, за да не може Steen да излезе смешен след загубата от Taven (между другото много приятен момент, че от ROH си пазят дори TV шампиона от излишни загуби по такъв начин) - Package Piledriver (адски болезнено изглеждащ, при това) за завършек на мача и после малко ебавки на Steen с Truth, книгата на Truth, шапката на Truth и очилата на Truth;

Tag Team No.1 Contenders Match
The American Wolves (Davey Richards & Eddie Edwards) defeated Jay Lethal & Michael Elgin
- не се получи много силен мач, явно бе, че е леко скалъпен от нищото. Все пак малко ме изненада "чистотата", с която Вълците взеха мача, хм.

Та, като цяло стабилни шоута, в които имаше какво да се види. Звездата на двете вечери бе Kyle O'Reilly - просто страхотен пърформънс от негова страна. Мяркам сега някакви неща за нови шампиони (нов Световен? Нов TV? Нови Отборни?) в записите за следващите седмици... пък да видим.

Link to comment

А имали новини за Bennet?Нали WWE го искаха.Ще премине ли при тях?

antonio_cesaro_signature_by_viceemerald- 

                                                                          

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...