Jump to content

APOCALYPSE 2012 - THE END OF THE WORLD!!!


Radox

Recommended Posts

HEIDENREICH

Охо излезе зимната Wrestlemania. Ще го прочета с интерес но имам да наваксвам поне 5-6 шоута.

Тъжно е ,че една традиция си отива , смея да твърдя че това бе една от запазените марки на този форум. Остава да благодарим на Radox за положения труд , е-феда мина през своите върхове и откровени букинг малоумия , но поддържането му години наред е безпрецедентно и липсата му ще се усети.

А може би краят е едно ново начало?

 • Upvote 6

 

Link to post
Jericho

Требваше сега да напишем "Памет Е-Федска" с водещ Божидар Димитров, с който да хвърлим един сатрично-аналитичен поглед на шоуто, да обърнем внимание на добрите работи, да кажем как кристала на вечноста е бил оригинално открит от Хан Котраг през седми век у Волжка България и как той го е ползвал в битките си срещу Хазарския Хаганат...

Но просто не можем. :D

Намирам се у стъклена емоционална кутия у момента. :D

Каквото и да си говориме, ТАКЪВ край въобще не съм и предполагал, че може да се случи.

(Всъщност, предполагал съм, но съм си мислил че тия мои предположения са на ниво педерастки делузии. Щом една делузия се сбъдна, за секи случай, искам сега и да предположим че ше имам стабилна романтична връзка с Оливия Кулпо и че ше спечелим една шестица от тотото, не съм алчен, от първо теглене такава...)

Мислил ли съм че след мача, може да се бием с Хайденрайх? Да. (Мислех си че мача за интернационалната титла ще бъде превърнат у импромпту "договора в куфарчето") Но си мислех че евентуалния ми мач с него ше е по-скоро хумотистинчна простотия ("Кур за време, кур за слава, кур за пари - само Биг Мак яж и Гангнам Стайл танцувай ти!") и че останалия ростер ше му се изреди след тва и че ще го бият с общи сили.

Предполагах че най-вероятно "епичната ми схватка" с него ще се сведе до тва:

Ума ми не побира, че не само СПЕЧЕЛИХ СВЕТОВНАТА ТИТЛА, нещо което у повечето ми "кеч кариера" не сметах че е възможно, но и Я СПЕЧЕЛИХ НА ФИНАЛНОТО И НАЙ-ГОЛЕМОТО ШОУ У ИСТОРИЯТА, пред ЕДИН МИЛИОН ЧОВЕКА, а, и още нещо - СПАСИХ ЦЕЛИЯ СВЕТ, ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЦЕЛОСТА НА ВРЕМЕПРОСТРАНСТВОТО ОТ СЪЩИНСКОТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА МРАКА И ЗЛОТО...

...СЪС СИЛАТА НА ПУРОТО!!!

Твърде много "силово бреме" е това за плещите на един единствен човек. И колкото и да съм радостен, че зех титлата и завърших най-сетне пустия грандслам...

Просто не ми харесва тоя край... :D

Чувствам се гадно за героя на Радослав. Човека даде живота си у битката с ултимативното зло... А аз просто негатирах смисъла на саможертвата му... Можех поне да го спасим... Maча беше негов. Чувствам се като кур. Ако може, като последно желание на моя герой, искам той (Радослав) да бъде погребан със световната титла.

Окей,

Сега да погледнеме шоуто от "кеч" гледна точка. :D

За разлика от другите ППВ-та през годината (бих казал дори всички от е-феда ВЪОБЩЕ), това най се чувстваше като "Мания". Начина по който беше структурирано, мачовете, самата атмосфера, отделните сегменти, билд-ъпа към главния мач... Некакси си се чувстваше... Както требва. Дали беше от таймера, не знам. Личи си че си гледал много кеч и си се научил как да структурираш шоу като хората. Завръщанията беха на место и общо зето единственото което не ми хареса от шоуто беше победителя от Таг Тийм Ръмбъла. Twilight Twins или B.O.D. биха били къде-къде по-стабилни финални шампиони.

Други забележки просто нема как да имам...

...Сега и неколко думи за е-феда като цяло.

Трудно е да се пише дневник. Тежка работа е. Требва човек да има адски много нерви да се занимава с тия глупости. :D

Повечето "легитимни" е-федове из интернета издържаха по максимум година. Повечето дневници тука у форума издържат средно около 7 мнения.

Абсолютно съм убеден, че това е най-издянилия е-фед у историята на интернета.

ДА ГО ЕБА, НЕМА И ИСТИНСКИ КЕЧ КОМПАНИИ КОИТО ИЗДЪРЖАТ ПО 7-8 ГОДИНИ!!! Това е кажи-речи целия живот на ECW.

Свалям ти шапка, падам на колене и се кланям. Големо геройство е да на си заебеш "отрочето" толко дълго време. УБЕДЕН СЪМ, че просто никой бъдещ форумен проект нема да се похвали с такъв лонгевитет като е-феда. Единствения кусур е че не си отбелезал датите на смени на титлите у раздела "история на титлите".

Беше забавно. През годините имаше периоди на адски качесвен букинг, който беше по-добър от РЕАЛНИЯ, имаше и абсолютно шитави такива, които зачервяваха и на Русо бузките. :D

Но въпреки сичко, БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ЕНТЪРТЕЙМЪНТА!

olivia-gif-5.gif

Edited by Jericho
 • Upvote 15
Link to post

^

Ето го и началото :D

Припомнете си култовите моменти отпреди 7 години. Фил тогава каза, че "идеята ще пропадне до 2-3 седмици" :D

МАЛКО СТАТИСТИКА ЗА ТИТЛИТЕ:

Световна титла:

Loop - 5

Radox - 4

KANE - 3

Phil Lions - 3

Ultramadd - 3

Remus - 3

Birov - 3

Heidenreich - 3

Olimpic - 2

G - 2

Shawn Michaels - 1

UNDERTAKER - 1

Djihad - 1

The Rock - 1

Wohov - 1

Socki - 1

Vichix - 1

Jericho - 1

Интернационална титла:

Borko - 4

Kaz - 3

Black - 2

Wrestlinggod - 2

Socki - 2

Birov - 2

Jericho - 2

The Rock - 1

Remus - 1

Raven - 1

California - 1

Radoslav - 1

Buhala - 1

Loop - 1

The Markiz - 1

Lightone - 1

Eвропейска титла:

Lightone - 2

The Phenom - 1

Black - 1

Wrestlinggod - 1

Jinx - 1

Shawn - 1

Buhala - 1

Отборни титли:

BOD - 6

Fists of rage - 5

The Superheroes - 3

The Aardwolves - 3

The Mexihools - 3

Raven & Axl - 2

Radox & KANE - 2

Loop & Olimpic - 2

Radoslav & Rolex - 2

Team M - 2

The Hearts 2

Borko & Black - 2

Radox & Wrestlinggod - 1

Shawn Michaels & Rey Mysterio - 1

Phil & KANE - 1

The Druids - 1

Torex & Axl - 1

Caribbean boys - 1

The Machines - 1

California & Kaz - 1

Twilight twins - 1

Birov & Radoslav - 1

Xzibit & Radoslav - 1

Bounce inc. - 1

BBB - 1

Remus & G - 1

Radox & Olimpic - 1

Radoslav & Lightone - 1

Christmas Nightmares - 1

 • Upvote 7

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post

Под него се появява образът на Heidenreich, който посочва към Buhala и му прави жест, че времето му изтича. Buhala невъзмутимо потупва титлата си и казва:

- Ай махай са ве, свиня!

ТОЯ ЗА КВО НЕ МА УБИ? bigok.gif

 • Upvote 5
Link to post

Световна титла:

Loop - 5

Това е важното! :D

Иначе те поздравявам за успешния дневник (защото това никога не е било е-фед, освен епизодичните написани промота от Биров, Радослав и още няколко човека). Определено най-добрият във форума, правен някога. Не ми харесаха тия фантасмагории с убийствата, кристали и тем подобни глупости, но финалът трябваше да е грандиозен по някакъв начин, така че ти е простено.

 • Upvote 5
Link to post
YoTheReal

Евала, Радоксе. За един милион неща могат да ти се намерят кусури, но не и за Е-феда. Без значение дали сценариите ти са били добри или лоши, в крайна сметка си ги завъртал винаги до правилен завършек.

Така бих определил и края на Е-феда - правилен. Цялото PPV е нереално дълго, всички мачове ако бяха разделени по отделни PPV-та биха могли да бъдат така омразните ти пет звезди. Оценки не са нужни следователно.

Свалям ти шапка, но забележи нещо. Дразниш се, че в днешния кеч добрите почти винаги си тръгват победители, но виждаш че дори и при теб това е така. Защото така е правилно - трябва да има поука.

Последните два реда са готина идея, но дори с последния ти сценарий - този с Time - беше наложително да има нещо подобно. Защото е трудно да си представиш иначе нещата.

Поклон.

 • Upvote 3
Link to post
BoRn_2B_GoD

Добър край, мащабен, масивен. В известна степен и епичен. Писах вече, че харесвам фантастичния елемент, ама някои по-крайно фантастични неща тук някак не ми се понравиха. Дори в кеча може да се сътвори някаква свръхестествена история, но която да въздейства, в смисъл... да те кара да си мислиш "ами ако е възможно". Зомбитата, движението на времето назад, светлините... стана като сериал, филм, не толкова като кеч. Но това си е избор на автора. Така си решил, така си го направил.

Джерико е много прав за едно нещо - неговата победа погреба (no pun intended) Радослав, пращайки по дяволите целия билд между него и Райх. Хубав жест към Джерико е, изненадващ, с нещо подобно се правят "звезди", но е малко кофти booking решение. Но как да е, това са дреболии, които вече нямат значение.

Важното е, че много добре сложи край на проекта си - с подробно описани мачове, с голяма, интересна история (евала за която), с епичен край. Ако беше истинско шоу, щях да го изгледам с много кеф и mark-out-и. Поздравления, трябва да си доволен от себе си. Доста съм се забавлявал с е-феда, така че "Мерси!". Пък ако някой ден решиш пак... никога не казвай никога, нали знаеш?

PS: Джери, BOD нямаше как да станат шампиони, при условие, че G го очакваше изнасилване от Соки след това. То по принцип само това не ми хареса - събирането на хора, които са се мразели супер много (даже пожелаването на успех на Радослав от моя страна беше малко... насилено), само за финалното шоу. Така се обезценяват дълги стари истории.

PS2: Изключително доволен съм, че победих три е-фед легенди. Де факто само аз имах да "наваксвам" по легендарност, страхотно е, че стана (и похвално, че ми джоби :D ). Мерси?

 • Upvote 3
Link to post

Дойде и краят на света. Още от сега предупреждавам, че друго освен суперлативи едва ли могат да се кажат. Затова и ще карам по-скромно откъм епитети, да не прекалявам.

Интересно начало със световните лидери. Явно целия свят е приковал поглед и смята за реална опасността на някакви си кечисти. Няма го обаче бате Бойко? Срамота! Жан Виденов кой пък го бръсне за световен лидер? :D

Хареса ми мача на отборите - доста легенди се обединиха за епичното събитие и победителите определено шокираха. Не го очаквах. Знак, че ни очакват още шокиращи изненади до края?

Добро намигване и към сърфистите звезди. Само дето Биров сваля малко преди мача за Егото, което е странно и на него тази неправдоподобност не му отива.

Бухала вкара доволно смях в нагнетената обстановка.

Охооо и стари коалиции се възраждат в лицето на Империята. Ама вярно твърде сълзливо почна да става. :D. Какви ли необичайни страни от характера се разкриват, когато знаеш че края иде.

Промяната на гейския мач също бе забавна. Хубав кървав мач се получи, доказвайки, че дори и педалите го могат. :D

Радокс направи кратко, но чудесно промо за мача.

Иииии да бе, само Рокито и Ултрата останаха непоказани. Посипвам пепел. :D Носталгичен филър за следващото зрелище.

Подобаващо Интернационалната титла е в последните три мача. И ехааа успях да блесна в последния момент! Благодарско! Радвам се, че съм оправдал доверието.

Само един лек детайл - значи след като Хайденрайх спечели, Краят няма да настъпи внезапно след като съм набелязан да умра първи? Много ще е дълъг тоя Kрай бре! :D

Вичикс(Радокс) съвсем го прекара през простото с тия прочувствени речи, но всичко както си му е реда.

Време е за еготата. Харесва ми как наблягаш на този елемент в началото. А след това и на дрийм момента Фил срещу Биров!!! Добър детайл с новата хватка на Радокс. Човека явно се учи дори и в последния си ден, не като някои други Синовци. :D Заслужено победата отиде при най-големия - Биров!

Остават още 2 часа? Какво ще става в тоя МЕ, какви чудеса се готвят. Искаш да усмъртиш горката публика още преди да е дошъл Края.

Клипа за историята бих го гледал с удоволствие.... :(

Мачът е епик отвсякъде. Четох, каквото четох и като стигнах зомбитата - да спра да почина гаси. Много добре се получава, очаквано излязоха всичките, но с зомбитата ме ошашка. В този турнир останаха ли още изненади? (най-вероятно, да) Нещата са далеч отвъд нереалното, но на мен си ми е кеф. Финалът е подобаващо грандиозен. Ехеее и публиката помага. Надгробният камък копелеее!!!

КВОООООО? Това с Джерико беше всякакви върхове на върховете... той бил избраният спасител в последния момент? Но хайде заради натрупаната драма няма да задълбавам.... Все съм се чудил защо доброто ти аверче Джерико така и не го вкарваш в МЕ-то, а то ето за какво си го подготвял. Идеята за целта на японския кеч ми хареса. В крайна сметка страхотно шоу (щото бе повече шоу, отколкото мач) се получи. Толкова години in the making - накрая ти се отплати подобаващо.

И това с грамофонната плоча е добре измислено. Топли се стареца в зимите нощи. :D

Няма да се размине и без малко сълзливи приказки за накрая – но си ги заслужил. Поздравления за работата, която си свършил през изминалите години. Проектът се е родил както всяко нещо на шега, но доказа че е повече от сериозно впоследствие. Доказа и че прозорливи титани на кеч прогнозите като Фил могат да грешат също. Толкова дълго време за размерите на България си е уникално постижение (а навярно и по широкия Интернет). За мен бе изключително удоволствие да ти чета идеите. Още по-голямо, че макар и за кратко и аз се разписах в тълпата. Приключваш по възможно най-добрия начин, когато трябваше (повече принуден от липсата на внимание отколкото по твоя идея) и Е-феда ще се помни с добро.

Забавлявах се много с този проект, а това в крайна сметка е най-важното, нали? :beer:

 • Upvote 4

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to post
The1948One

E не ми се отдаде да стана световен шампион, но поне си "отидох" със стил :D Радвам се че бях част от последният мач в този дългогодишен проект. Ще си остана до хора като Scott Hall, William Regal и Roddy Piper, които така и не станаха световни шампиони въпреки че направиха много за бизнеса. Финала беше умопомрачителен с край доближаващ се по епичност до филми като "V For Vendetta", "Lord Of The RIngs" и "Star Wars". Искам да честитя на Jericho за титлата, той е един от последните останали доайени във форума и заслужаваше въпросният трофей. Искам да благодаря и на Radox че ми гласува доверие в този проект. BWC може вече да не е активен но ще остане завинаги в съзнанието на "съфорумците". Благодаря!

Edited by radoslav1948
 • Upvote 4
Link to post

Уж следя дневника, ама наистина ли ще го спираш, нещо май съм пропуснал? Защото аз разбрах, че това ще стане, само ако Райх победи.

Иначе скоро ще дам коментара си за PPV-то.

Link to post
BoRn_2B_GoD

Винаги има възможност за one-night-stand-ове (от по 20 страници :D), билднати с отделни сегменти и промота от участниците. Just sayin'.

 • Upvote 3
Link to post
The1948One

Само да спомена че сега докато четох по подробно главният мач, по телевизията вървеше финалната битка от "Небесно Царство" и музичката и звуците от войната се преплиташе перфектно с цялата обстановка на мача. Ебаси и момента.

PS: Поне един туш да бях взел :D

 • Upvote 5
Link to post
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
HEIDENREICH

Чак сега имах време да го прочета , след 2 месеца, определено епичен завършек , за мен бе чест, че  аз бях основният злодей. Както казах и преди този е-фед не само е най-добрия такъв , но е и една от запазените марки на BWC . Mного добро финално шоу , евала още веднъж.

 

Ако реших да се занимаваш с друг подобен проект определено ще се следи. :beer:

 • Upvote 2

 

Link to post

Аре още 3 плюса и го прайме първото шоу в историята на Е-феда със звезда :D:D:D

Edited by Radox
 • Upvote 2

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...