Jump to content

UFC: Станислав Недков минава в средна категория, бие се през февруари

MainEventer

Recommended Posts

Българският ММА боец Станислав Недков "Стъки" вече е част от средна категория (Middleweight division) на UFC. Досега Стъки се биеше е горната полутежка категория (Light heavyweight division).

Стана ясна и датата на следващия мач на Недков, както и неговият опонент. Стъки ще се бие на 16 февруари в Wembley Arena, в английската столица Лондон. Негов съперник ще е британецът Tom "Kong" Watson, който е с актив 15 победи и 5 загуби (0-1 в UFC). Watson e бивш шампион на в средна категория на британската организация BAMMA. В единствения си мач досега в UFC той загуби от Brad Tavares чрез split decision. Главния мач на това събитие ще е мачът за Bantamweight Interim титлата между Renan Barao и Michael McDonald. Засега няма яснота дали мачът на Стъки ще е част от main card-a на събитието, но очакванията са да бъде част от него.

U_think_U_Know_Me

Мда, от UFC не са глупаци и абсолютно си признават загубата на нашия човек. Не съм такъв разбирач, че да знам дали долна категория ще му се отрази добре, щом така е преценил- предполагам, че е правилно. Едно е сигурно обаче- още много хляб има да яде...

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Крайно време е бойците от изток да започнат да се съобразяват с тия пусти габарити. Ега ти, дори Данчо Радев се биеше в полу-тежка и средна, а е 1.70 :unsure: . Стъки няма габаритите за LHW , срещу Силва беше абсолютно freak show това, нашият изглеждаше като недохранено детенце.

Иначе опонентът му не е като да е голямата работа, пък и насред Британия се бие с техния си шампион, някак си се приема, че би било добре за бизнеса нашето момче да загуби, а не тяхното. Дано да им обърка плановете на UFC. И аз съм на мнение, че от компанията си го броят последния двубой за чиста загуба, без значение от статистиката.

Треперя само като си помисля колко лошо кардио имаше в LHW, а сега с weight cut-а ще бъдат още по-големи забави.

Само да вметна нещо за последният му мач което мен малко ме обърка и никъде не се изкоментира.Но Силва не стрита ли нашето момче таша..те десетина секунди преди нашият да дръпне назад.И това не беше ли 3-4-ти удар там?Аз така го видях, никой не го спомена.

^ Това не е оправдание, щото изобщо не го е ударил там сериозно.

Няма да се учудя, ако издъхне срещу англичанина също.

result.jpg?1418684825.53848

http://youtube.com/watch?v=2kW7dFicNIg

Ако Стъки иска да победи, трябва най-после да свали някого на земята и да го обработва там. Watson е с доста силен stand-up.

Само да вметна нещо за последният му мач което мен малко ме обърка и никъде не се изкоментира.Но Силва не стрита ли нашето момче таша..те десетина секунди преди нашият да дръпне назад.И това не беше ли 3-4-ти удар там?Аз така го видях, никой не го спомена.

По принцип носят протектори, което ми напомня, че е крайно време да захвърлят пластмасите и да минат mauy-thai style с железни такива. Иначе са неизбежни тези удари и почти всеки мач гледаме такива.

Виж това е ново за мен не знаех ,че носят протектори.Иначе ,не мисля ,че не е оправдание.Като те цапнат там и въздухчето си свършва.Аз нямам предвид ударът когато прекъснаха боят и му дадоха почивка.След това на 2-3 пъти го срита там и точно преди нашият да дръпне назад и се подпре на мрежата по време на размяната пак беше изритан в слабините.Аз не мога да си обясня по друг начин без да понесе тежък удар в началото на рунда да рухне физически от нищото. При положение,че в края на 2-рия рунд печелеше

Може и да е имало такова нещо, но ако имаше следва да информира рефера. Изглеждаше сякаш беше издъхнал от умора, а не от някакъв удар в слабините.

Точно в края на втория рунд се хвърли да го довършва и тогава се измори съвсем.

• 2 weeks later...
Треперя само като си помисля колко лошо кардио имаше в LHW, а сега с weight cut-а ще бъдат още по-големи забави.

Има лошо кардио, защото тая мускулна маса, дето я е натрупал си казва думата. Точно като свали килограми за MW и стане по-лекичък се предполага да се подобри в тоя компонент. weight-cut няма да дойде неестествен за да го тормози кардиото, точно си е с габарити за MW, да не казвам и надолу. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...